-
[QUOTE=LordAbizi;1347992]אם אנחנו מנסים למצוא היגיון בגישה השנייה שאמרתי, עלינו להניח שלא כל מה שטובי אומר הוא אמת לאמיתה. ייתכן שהוא מבלף לאנשים שונים בלופים שונים כדי לגרום להם לפעול בצורה שמשרתת אותו.
בעצם, הוא לא אומר שהוא נצר לחכם ששת הדרכים, אלא שהוא "חכם ששת הדרכים השני", ושנגאטו היה השלישי. ולמעשה הוא אומר את הדבר הזה גם לגופה של נגאטו, ואין לו שום סיבה לשקר לגופה, אז זה אכן מוריד מהסבירות של הגישה השניה (שבמילא היא די מופרחת מיסודה)[/QUOTE]
מן הסתם הוא שיקר להרבה אנשים הרי דבר ראשון הוא סיפר שהוא מאדרה (כנראה כדי לגרום לסאסקה להאמין לו)
חשבתי פעם שאולי זה אדם שהופיע בסדרה אבל עכשיו דעתי היא שזה מישהו שהוזכר אולי רק בסיפורים
-
[QUOTE=Artist Ninja;1348008]מן הסתם הוא שיקר להרבה אנשים הרי דבר ראשון הוא סיפר שהוא מאדרה (כנראה כדי לגרום לסאסקה להאמין לו)
חשבתי פעם שאולי זה אדם שהופיע בסדרה אבל עכשיו דעתי היא שזה מישהו שהוזכר אולי רק בסיפורים[/QUOTE]
כנראה שזה מישהו שלא הופיע בסדרה, כי שום דבר לא מתחבר לטובי-אין לאף אחד[חוץ מסאסקה וקאקאשי] שארינגן..
מעניין מה יקרה אם טובי הוא בעצם בת :what:
-
[QUOTE=LordAbizi;1347992]אם אנחנו מנסים למצוא היגיון בגישה השנייה שאמרתי, עלינו להניח שלא כל מה שטובי אומר הוא אמת לאמיתה. ייתכן שהוא מבלף לאנשים שונים בלופים שונים כדי לגרום להם לפעול בצורה שמשרתת אותו.
בעצם, הוא לא אומר שהוא נצר לחכם ששת הדרכים, אלא שהוא "חכם ששת הדרכים השני", ושנגאטו היה השלישי. ולמעשה הוא אומר את הדבר הזה גם לגופה של נגאטו, ואין לו שום סיבה לשקר לגופה, אז זה אכן מוריד מהסבירות של הגישה השניה (שבמילא היא די מופרחת מיסודה)[/QUOTE]
אני חושב שזה דווקא כן הגיוני.
תחשוב איך טובי יודע כמעט הכול על נזיר ששת הדרכים? אל איך הוא נלחם ב10 הזנבות?
אולי טובי הוא 10 הזנבות והוא הצליח להשתחרר איך שהוא אבל עם קצת כוח.
[QUOTE=Reborn;1348469]כנראה שזה מישהו שלא הופיע בסדרה, כי שום דבר לא מתחבר לטובי-אין לאף אחד[חוץ מסאסקה וקאקאשי] שארינגן..
מעניין מה יקרה אם טובי הוא בעצם בת :what:[/QUOTE]
רוב הסיכויים שהשארינגן של טובי מושתל...
וטובי הרבה יותר מבוגר מסאסקה ואיטצ'י.
חוץ מי זה יכול להיות שזה רק הגוף של דאנזו נגיד?
אני לא רואה בעיה שזה יהיה אוביטו.
1.השיער ממש דומה
2.הרבה פעמיים ראינו שחצי מהגוף של טובי רירי כזה
ואוביטו נמחץ רק בחצי גוף אחד(ראינו אנשים שורדים פציעות יותר קשות)
3.זה לא בעיה להשתיל שארינגן[(או רירנגאן במקרה של טובי)למרות שאני חושב שהיה לו רק אחד,אבל אני לא זוכר בדיוק]
4.טובי הכיר את קאקשי
5.לטובי היה מסכה רק על עין אחת בהתחלה
מצד שני זה יכול להיות גם קאגאמי
-
שמעו פסלתם את סאסקה על סמך זה:
[quote]מיזה אוביטו לא הבנתי
[u]גם לדעתי לא הגיוני שזה סאסקה כי עכשיו נזכרתי שזטסו הודיע לטובי(שבאותו הזמן נלחם עם נארוטו והאחרים)שסאסקה ניצח את איטצ'י,טובי שאל אותו אם הוא הקליט את הקרב שיוכל להנות מזה אחרי זה והוא ענה לו שכן. למה שיהנה מהקרב אם הוא סאסקה כי אחרי הקרב הוא הבין שאיטצ'י אהב אותו...[/u][/quote]
זה אומנם נכון, אבל יכול להשתנות. בעיקרון, זה ספוילר מהמנגה.
אז אני מזהיר צופי האנימה לא להיכנס
[spoiler]במנגה, מיד אחרי שסאסקה הצטרף לקרב, הוא נפגש עם איטאצ'י שהצליח לנצח את השליטה על האדו טנסיי שמעליו (לא אכנס עכשיו לאיך), בקיצור שניהם הגיעו לאיפה שקאבוטורוצ'ימרו נמצא. הם החליטו שהם משתפים פעולה ונלחמים נגדו, ואיטאצ'י הבטיח שאחרי הקרב הוא יענה לסאסקה את כל התשובות שהוא רוצה.
קיצר, יש מצב שמשהו יקרה במהלך הקרב, או אחרי הקרב, וסאסקה יכעס עליו.. זה הגיוני כי סאסקה כעס שאיטאצ'י כבר הבטיח לו תשובות בעבר ולא קיים. יעני, רב הסיכויים שאם יקרה משהו ואיטאצ'י יהיה עסוק או יפסיד בקרב, סאסקה יכעס עליו שוב וישנא אותו שוב..
(רק השערה לא הגעתי לחלק הבא במנגה אחרי הקרב, אז תקנו אותי אם אני טועה והקרב נגמר בשלום וכאלה)[/spoiler]
-
[QUOTE=הנואש לווינר;1349010]שמעו פסלתם את סאסקה על סמך זה:
זה אומנם נכון, אבל יכול להשתנות. בעיקרון, זה ספוילר מהמנגה.
אז אני מזהיר צופי האנימה לא להיכנס
[spoiler]במנגה, מיד אחרי שסאסקה הצטרף לקרב, הוא נפגש עם איטאצ'י שהצליח לנצח את השליטה על האדו טנסיי שמעליו (לא אכנס עכשיו לאיך), בקיצור שניהם הגיעו לאיפה שקאבוטורוצ'ימרו נמצא. הם החליטו שהם משתפים פעולה ונלחמים נגדו, ואיטאצ'י הבטיח שאחרי הקרב הוא יענה לסאסקה את כל התשובות שהוא רוצה.
קיצר, יש מצב שמשהו יקרה במהלך הקרב, או אחרי הקרב, וסאסקה יכעס עליו.. זה הגיוני כי סאסקה כעס שאיטאצ'י כבר הבטיח לו תשובות בעבר ולא קיים. יעני, רב הסיכויים שאם יקרה משהו ואיטאצ'י יהיה עסוק או יפסיד בקרב, סאסקה יכעס עליו שוב וישנא אותו שוב..
(רק השערה לא הגעתי לחלק הבא במנגה אחרי הקרב, אז תקנו אותי אם אני טועה והקרב נגמר בשלום וכאלה)[/spoiler][/QUOTE]
ומה הקשר של השינאה לזה שסאסקה טובי?
איטצ'י הרי שייך לאקטסוקי
-
[QUOTE=ACMilaneZi;1349074]ומה הקשר של השינאה לזה שסאסקה טובי?
איטצ'י הרי שייך לאקטסוקי[/QUOTE]
WTF..?
לא הבנת כלום אני רואה..
זה שאיטאצ'י שייך לאקטסוקי לא מפריע לכלום S:
[COLOR="Yellow"]באדו טנסיי הוא משתחרר בהשליטה, ואחרי שיחה עם נארוטו הוא מחליט לעזור לו.[/COLOR]
ואיזה שנאה? אתה לא מובן אחי..
עריכה: נראה לי שהבנתי מה אומר..
השינאה קשורה כי טובי רצה להנות מההקלטה של הקרב בין סאסקה ואיטאצ'י..
ואחרי זה, שסאסקה שמע את כל ההסיפור, הוא הבין את איטאצ'י..
ככה שאם טובי זה סאסקה מהעתיד למה הוא נהנה מהקרב..?
זאת השאלה שפסלתי.
-
אני לא בטוח אם טובי הוא מאדרה או שהוא אף אחד אבל לדעתי מאדרה זה הכי הגיוני משום שתחשבו על זה:יש רק שלושה משבא האוצ'יהא שחייים [COLOR="Yellow"]ואיטאצ'י מתת כבר[/COLOR]. מאדרה השתתף בטבח על האוצ'יהא ולכן הוא ידע על כל מה שקרה שם. טובי בעל עיני שארינגן,יכולת רק של בני שבט האוצ'יהא. אבל אם פסלתם את הנימוק הזה,אז יכול להיות שזה מה שטובי אמר כדי לגרום לסאסאקה [COLOR="yellow"]לנסות להרוס את קונוהא.[/COLOR]
-
זה לא יכו להיות מאדרה. טובי מצא את הגופה של מאדארה האמיתית. זה יכול להיות ההוא מהקבוצה של קאקאשי שנתן לו את השארינגאן שלו. תחשבו על זה בהתחלה הוא הסתיר את העין שמאלית שלו ורק אחר כך חשף שיש בה שארינגאן. הוא בטח שתל אותו ואז החליף אותו (ולא את הטבעי שלו, הימני) ברנינגאן. דרך אגב רואים את המנגקיו של טובי?
-
[QUOTE=Artist Ninja;1349495]זה לא יכו להיות מאדרה. טובי מצא את הגופה של מאדארה האמיתית. זה יכול להיות ההוא מהקבוצה של קאקאשי שנתן לו את השארינגאן שלו. תחשבו על זה בהתחלה הוא הסתיר את העין שמאלית שלו ורק אחר כך חשף שיש בה שארינגאן. הוא בטח שתל אותו ואז החליף אותו (ולא את הטבעי שלו, הימני) ברנינגאן. דרך אגב רואים את המנגקיו של טובי?[/QUOTE]
יש מצב זה הוא,שטובי נפגש עם קאקאשי הוא ידע מיהו ושהוא לא מהאוצ'יאה
-
[QUOTE=Tobi...;1349487]אני לא בטוח אם טובי הוא מאדרה או שהוא אף אחד אבל לדעתי מאדרה זה הכי הגיוני משום שתחשבו על זה:יש רק שלושה משבא האוצ'יהא שחייים [COLOR="Yellow"]ואיטאצ'י מתת כבר[/COLOR]. מאדרה השתתף בטבח על האוצ'יהא ולכן הוא ידע על כל מה שקרה שם. טובי בעל עיני שארינגן,יכולת רק של בני שבט האוצ'יהא. אבל אם פסלתם את הנימוק הזה,אז יכול להיות שזה מה שטובי אמר כדי לגרום לסאסאקה [COLOR="yellow"]לנסות להרוס את קונוהא.[/COLOR][/QUOTE]
מאדרה היה בטבח על האוצ'יהא? חחחחחחחחחחחח הוא מת מיליון שנה לפני...
-
[QUOTE=Tobi...;1349487]אני לא בטוח אם טובי הוא מאדרה או שהוא אף אחד אבל לדעתי מאדרה זה הכי הגיוני משום שתחשבו על זה:יש רק שלושה משבא האוצ'יהא שחייים [COLOR="Yellow"]ואיטאצ'י מתת כבר[/COLOR]. מאדרה השתתף בטבח על האוצ'יהא ולכן הוא ידע על כל מה שקרה שם. טובי בעל עיני שארינגן,יכולת רק של בני שבט האוצ'יהא. אבל אם פסלתם את הנימוק הזה,אז יכול להיות שזה מה שטובי אמר כדי לגרום לסאסאקה [COLOR="yellow"]לנסות להרוס את קונוהא.[/COLOR][/QUOTE]
איטאצ'י מת. זה לא ספוילר הראו את זה באנימה S:
שמע אחי (דה מסק), לא משנה מה, מאדרה זה לא, החיו אותו.
-
[QUOTE=הנואש לווינר;1349762]איטאצ'י מת. זה לא ספוילר הראו את זה באנימה S:
שמע אחי (דה מסק), לא משנה מה, מאדרה זה לא, החיו אותו.[/QUOTE]
שמעתי על תאוריה מגוחכת שאומרת שמאדארה איכשהו עשה לעצמו הורוקרוסים, אל תפסול חחח :nose_pick:
-
בפרק האחרון במנגה סאסקה אומר שלדעתו לא יכול להיות שארוצ'ימארו נעלם סתם ככה ושהוא בטוח עדיין חי
אז יכול להיות שנפתחה אפשרות חדשה לגבי טובי
-
[quote=Artist Ninja;1350837]בפרק האחרון במנגה סאסקה אומר שלדעתו לא יכול להיות שארוצ'ימארו נעלם סתם ככה ושהוא בטוח עדיין חי
אז יכול להיות שנפתחה אפשרות חדשה לגבי טובי[/quote]
קשה לי להאמין.
בעיקר אם מדובר באותו האדם שנלחם בהוקאגה הרביעי. שאם אני לא טועה ראו לו את השרינגן כבר אז.
-
[QUOTE=Mr.Pizza;1350838]קשה לי להאמין.
בעיקר אם מדובר באותו האדם שנלחם בהוקאגה הרביעי. שאם אני לא טועה ראו לו את השרינגן כבר אז.[/QUOTE]
לא חשבתי על זה אם כי מלכתחילה לא חשבתי שזה באמת ארוצ'ימרו