-
[QUOTE=X-Drake;1345360]הוא צייר אפרופו גם דמויות קודמות כמו ההוא שנלחם ם איזה רובוט עם חולצה צהובה. פשוט על פי התקציב בוחרים אם יהיה חרא או לא Xdd[/QUOTE]
בתאכלס אם אודה היה מצייר הכל בעצמו הוא שהיו להם אנימטורים שיודעים לצייר ליותר דומה למה שהוא עושה היה הרבה יותר מעגניב ):
-
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1344969]וואי אני מת כבר לראות את הסרט!! אוף לחכוח חודש שלם.. :(
תודה על המידע.. ומשהו קטן? החזיר הזה? טונטון! תתבייש לך![/QUOTE]
מה חודש? הסרט רק יוצא ב-28.7, לוקח לפחות חצי שנה עד שהוא יוצא לDVD... ככה שאם אתה לא רואה את הסרט בקולנוע ביפן אל תצפה לראות אותו בזמן הקרוב =|
[QUOTE=מלך השטיחים;1345344]אודה מצייר?! O:
סוף סוף קצת איכות לציורים באנימציה 3:[/QUOTE]
...
אתה מודע לזה שאודה עיצב וצייר כל דמות ודמות שהופיעה אי פעם באנימה? גם דמויות פילריות מהסדרה ומהסרטים, וכאלה שלא הופיעו במנגה המקורית, עוצבו על ידי אודה, זה הקשר היחיד שלו לאנימה. =|
-
[QUOTE=Powerslave;1345412]מה חודש? הסרט רק יוצא ב-28.7, לוקח לפחות חצי שנה עד שהוא יוצא לDVD... ככה שאם אתה לא רואה את הסרט בקולנוע ביפן אל תצפה לראות אותו בזמן הקרוב =|
...
אתה מודע לזה שאודה עיצב וצייר כל דמות ודמות שהופיעה אי פעם באנימה? גם דמויות פילריות מהסדרה ומהסרטים, וכאלה שלא הופיעו במנגה המקורית, עוצבו על ידי אודה, זה הקשר היחיד שלו לאנימה. =|[/QUOTE]
אני יודע את זה חח, חשבתי שאביב התכוון שהוא השתתף בתור אנימטור..
-
לא ראיתי סרט אחד של נארוטו כי ידוע שהכל חרא
בזבוז של זמן גם כל הכיף לראות את האנימה לא את המנגה בגלל זה אני לא קורא את המנגה...
-
זה יעני עוד שלוש ימים כאילו..? קטלני..
חח איך שיקאמרו יוצא קוקסינל שם.