-
[QUOTE=Rias Gremory;1352824]שם משתמש:Rias Gremory.
שם במשחק:יוסט(שם משפחה) קיד( שם פרטי)
שם אמיתי: ליאור
אומה וסוג כשפות:לא לגעת
אופי:שחצן, טוב לב, חכם, אוהב להיות סאדיטס אך לפעמים הוא יכול גם לתת רחמנות לאנשים מסוימים. שונא חברים.
רומאנס:כן כולל ***?
מפגשים:לא לגעת
תיאור או תמונה:[IMG]http://fc05.deviantart.net/fs70/f/2012/058/1/5/eustass_kid_chibi_by_icypanther1-d4r7c94.png[/IMG]
רקע:הי חברה שמי קיד, אני ילד למשפחחה נורמטיבית שנולדה במדינת האש. המשפחה שלנו היא מרובת ילדים, כולל אותי יש עוד 5 אחים ועוד 6 אחות, בעקבות זאת כל אחי ואחיותי כולל אני יצאנו לעבוד כשהינו בגיל 5 בשביל לפרנס את המשפחה שלנו. הורים שלנו נורמטיבים אך הם חלו במחלה נדירה שאין לה מרפא אז הם לא יכלו לפרנס את המשפחה אז התפקיד נפל עלי ועל אחי ואחיותי.
אני מצאתי עבודה בתור מכין מגנטים, בשביל עבודה יתי צריך לדעת כפות אש, אך הבוס לי נחמד ולימד אותי כפות אש ונתן לי את העבודה. זאת היתה עבודה קשה יחסית אלי אך הרווחתי 150 סנט לשעה- סכום שמאוד יעזור למשפחתי. כך חייתי את כל ילדותי בעבודה ומבלי ללכת לבית הספר, אולם הבוס שלי לימד אותי על החיים, לקרוא ולכתוב ובבית למדתי הרבה. כך נפכתי לבחור החכם במשפחה.
יום אחד כשהיתי בגיל 14 חלמתי חלום מוזר שבו אנג מופיע בו ואומר לי שאני האוטאר החדש ועלי ללמוד את 3 היסודות האחרים. כמובן שבהתחלה לא האמנתי לו, אבל לאחר כמה חודשים שהוא רדף אחרי בחלום, הבנתי שזה נכון, החלטתי להתפטר מן העבודה שלי ולצאת לטייל בעולם ולשלוט ב3 היסודות האחרים : אוויר, מים, אדמה- כך התחיל ההמסע שלי בתור האווטאר החדש.
מגילות:לא לגעת
הערות\הארות\חומר נפץ\בקשות: אמרתי לי במקום שותפים לבחור שילוב של חיה יבשתית וימית לא? אמרת שהיה כתוב על זה במשחק אבל אני לא ואה על זה שום דבר.. המשחק שלך דומה לסיקור על הסדרה מאשר משחק.XD
אבחר לבד -סמור אש כריש היה נחמד.[/QUOTE]
מצטער אבל אין שילוב כזה,הכי קרוב זה דביבון אש(זה מהסוג של פאבו)
התקבלת! תגיב להתחלה:אתה האוואטר החדש ואתה יודע שאתה צריך ללמוד את היסודות כדי שמשפחתך תתגאה בך וחושבת איך אתה תוכל ללמוד יותר מיסוד אחד.'לפתע אדם שנראה כנינג'ה וגופו זוהר באדום חוצה בריצה את שדה הראיה שלך ועולה במעלה הרחוב .
-
[QUOTE=Tobi...;1352823][COLOR="Blue"][B]טל~[/B]
את לוקחת מימייה מלאת מים ויוצאת אל הבחורים. את צועקת עליהם "מה אתם עושים!? תעזבו את המוכר הזה!". הבחור המוזר עם הצלקת בעין מתחיל לדבר "חחחחחחחחחחחחחח..... שילדה קטנה תביס שלושה פושעים מבוקשים. תכירי:טריפל ברייקר ברוק זה השרירי הגדול כאן לידי,אני טו טואד טוד והבחור הנוסף הוא שאדי שין." פתאום טו טואד טוד מוציא מידיו דרקון אש ענקי ואת מנסה להכניס אותם לכלא הקרח,רק שטו טואד טוד מממס אותו כל הזמן. את מנסה שוב רק שאז השרירן מוציא מידיו מים ויוצר עלייך כלא קרח צמוד לגופך. הבחור האמצעי שקוראים לו שאדי שין יוצר תמנון ממים שלקח מהמיימייה שלך והתמנון עומד להתפוצץ עלייך.[/COLOR][/QUOTE]
''באמת נעים להכיר אני מנאמי'' אחליט שלא כדאי לי לחשוף את זהותי למקרה שהנינג'ה האדומה באזור.
אני ימיס את המים והתמנון בעזרת כשפות המים שלי ואומר ''למדתי כשפות מים במשך שנים, אתה באמת חושב שהתעלולים שלכם ישפיעו עליי?'' אני אצור דולפין מים מרח שיתפוץ דרך טו טואד טוד
-
[QUOTE=Tobi...;1352826]מצטער אבל אין שילוב כזה,הכי קרוב זה דביבון אש(זה מהסוג של פאבו)
התקבלת! תגיב להתחלה:אתה האוואטר החדש ואתה יודע שאתה צריך ללמוד את היסודות כדי שמשפחתך תתגאה בך וחושבת איך אתה תוכל ללמוד יותר מיסוד אחד.'לפתע אדם שנראה כנינג'ה וגופו זוהר באדום חוצה בריצה את שדה הראיה שלך ועולה במעלה הרחוב .[/QUOTE]
אז את מי אפשר?
--------------------------------------
אני חושב לעצמי בראש לכמה רגעיים' קווול, איזה נינג'ה מגניב, יאלה בוא נרדוף אחר הנינג'ה הזה , אולי הוא ילמד אותי לעשות את מה שהוא עשה הרגע'. אני אתחיל לרדוף במהירות הככי גבוה שאני יכול לרוץ אחר הנינג'ה הזהוהר האדום שרץ מולי, תוך כדי שאני רץ אצעק לנינגזה הזה " הי נינג'ה תעצור רגע, אני רוצה לשאול אם תוכל למד אותי גם להפוך לנינג'ה אדום זוהר. מה אתה אומר אדוני ?"
-
[COLOR="Blue"][B]טל~[/B]
טו טואד טוד אומר לך "יפה,את טובה. רק שכדאי לך להבין מול מי את מתמודדת:אני מאסטר כשפות אש שיודע ליצור אש בכוח המחשבה,שאדי שין הוא כשף דם שמכשף בני אדם כל הזמן חוץ מבירח מלא בניגוד אליך פספוסית,וברוק הוא כמו אוואטר:כשנלחמים מולו הוא לומד את דרך הלחימה הזאת,לכן כל פעם שתתקפי אותנו הוא יבין איך לתקוף אותך באותו תרגיל." שאדי שין מתחיל לשלוט בך בכשף דם ואת מרחפת ומרגישה סחרחורת,את מנסה לעשות כשף מיחם ולא מצליחה,טריפל ברייקר ברוק לוכד אותך בסלעים וטו טואד טוד יוצר ספירת אש מסביבך.מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"][COLOR="Red"][B]ליאור~[/B]
*את הדביבון אש,רוצה? או שאני אמצא לך חיה אחרת אם תרצה
אתה חושב 'קוול,איזה נינג'ה מגניב,יאלה בוא נרדטף אחר הנינג'ה הז,אולי הוא ילמד אותי לעשות מה שהוא עשה הרגע' ורודף במהירות הכי גבוהה שתוכל אחר הנינג'ה המוזרה אתה שואל את הנינג'ה "הי נינג'ה תעצור רגע, אני רוצה לשאול אם תוכל ללמד אותי גם להפוך לנינג'ה אדום זוהר. מה אתה אומר אדוני ?". הנינג'ה עונה לך בקול מסתורי ונמוך "בסדר,הזוהר הזה הוא שלב בכשפות האש העליונה,כשפות שמש. אתה באמת רוצה ללמוד את זה?"[/COLOR][/COLOR]
אם אתם רוצים לדעת למה קיבלתם צבעים שאני בחרתי אז זה בגלל שהרשום הראשון מכל אומה מקבל את הצבע הרגיל שלה והאחרים מקבלים גוונים אחרים של צבע האומה.
-
[QUOTE][QUOTE=Tobi...;1352844][COLOR="Blue"][B]טל~[/B]
טו טואד טוד אומר לך "יפה,את טובה. רק שכדאי לך להבין מול מי את מתמודדת:אני מאסטר כשפות אש שיודע ליצור אש בכוח המחשבה,שאדי שין הוא כשף דם שמכשף בני אדם כל הזמן חוץ מבירח מלא בניגוד אליך פספוסית,וברוק הוא כמו אוואטר:כשנלחמים מולו הוא לומד את דרך הלחימה הזאת,לכן כל פעם שתתקפי אותנו הוא יבין איך לתקוף אותך באותו תרגיל." שאדי שין מתחיל לשלוט בך בכשף דם ואת מרחפת ומרגישה סחרחורת,את מנסה לעשות כשף מיחם ולא מצליחה,טריפל ברייקר ברוק לוכד אותך בסלעים וטו טואד טוד יוצר ספירת אש מסביבך.מה תעשי?[/COLOR]
[/QUOTE]
''התפקיד שלי הוא להגן על האנשים...'' אומר בבלבול, 'אוי לא מה אמרתי!' אחשוב לעצמי בפחד, 'סוג של גילית לם שאני האוואטר', ''כאילו בתור אזרחית להגן על שלום העיר יודעים'' אנסה לתקן את עצמי, אני אנסה ליצור גל מים מן המים שבאוויר שיכבו את האש, עם אצליח אתקוף את שאדי שין בכלא קרח
-
[COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
*אז ההתחלה טובה? אני פשו רוצה לבדוק את הרמה ההתחלתית שלי
טו טואד טוד אומר לך "מה את,האוואטר? האוואטר הוא פשוט עלוב והוא נעלם לפני המון זמן." שאדי שין מעיף אותך על הקיר ומעלף אותך,את שומעת את טו טואד טוד אומר לברוק ולשין "בוא נביא אותה לבולט זולט". כשאת מתעוררת את רואה שאת קשורה בחבלי מתכת והפה שלך חסום במצנפת ואת תלויה הפוך. את רואה את טוד, שין וברוק(רק עכשו הבנתי שבלי הכינוי בשם,הם נשמעים כמו חנונים) אומרים לך "מוכנה לפגוש את המנהיג,ליטניינג בולט זולט?" ולחדר נכנס בן אדם מוזר [SIZE="7"]_([url="http://jpg.co.il/view/4ff9360199a76.png/"][img]http://srv1.jpg.co.il/2/4ff9360199a76.png[/img][/url])[/SIZE]. מה תעשי?
[/COLOR]
-
[QUOTE=Tobi...;1352859][COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
*אז ההתחלה טובה? אני פשו רוצה לבדוק את הרמה ההתחלתית שלי
טו טואד טוד אומר לך "מה את,האוואטר? האוואטר הוא פשוט עלוב והוא נעלם לפני המון זמן." שאדי שין מעיף אותך על הקיר ומעלף אותך,את שומעת את טו טואד טוד אומר לברוק ולשין "בוא נביא אותה לבולט זולט". כשאת מתעוררת את רואה שאת קשורה בחבלי מתכת והפה שלך חסום במצנפת ואת תלויה הפוך. את רואה את טוד, שין וברוק(רק עכשו הבנתי שבלי הכינוי בשם,הם נשמעים כמו חנונים) אומרים לך "מוכנה לפגוש את המנהיג,ליטניינג בולט זולט?" ולחדר נכנס בן אדם מוזר [SIZE="7"]_([url="http://jpg.co.il/view/4ff9360199a76.png/"][img]http://srv1.jpg.co.il/2/4ff9360199a76.png[/img][/url])[/SIZE]. מה תעשי?
[/COLOR][/QUOTE]
כן היית יכול להאריך קצת אבל סבבה
בא לך מרתון? משעמם לי
[QUOTE=ttrrtte;1352861]כן היית יכול להאריך קצת אבל סבבה
בא לך מרתון? משעמם לי
*מה זאת אומרת מרתון?
את מעיפה בועת מים על בולט זולט ושואלת "מה אתם רוצים ממני?". בולט זולט אומר לך "שין אומר שאת האוואטרית,אז רציתי לבדוק את כוחותייך. כמה יסודות את יודעת?"
זה קצר כי אני צריך שתגיבי מהר
-
[QUOTE=Tobi...;1352863][B]טל~[/B]
*מה זאת אומרת מרתון?
את מעיפה בועת מים על בולט זולט ושואלת "מה אתם רוצים ממני?". בולט זולט אומר לך "שין אומר שאת האוואטרית,אז רציתי לבדוק את כוחותייך. כמה יסודות את יודעת?"
זה קצר כי אני צריך שתגיבי מהר[/QUOTE]
אתה מגיב, אני מגיבה כאילו מהר כמה פעמים
-________________
''איזה שטויות אני בכלל לא האוואטר, אני בסך הכל כשפית מים'' אומר לבולט זולט בכעס.
''עם הייתי האוואטר נראה לך שהייתי מפסידה לחברות הביריונים שלך?'' אומר ואתחיל לבלף
-
[quote]את\ה האוואטר\ית החדש\ה ואת\ה יודע\ת שאת\ה צריך\כה ללמוד את היסודות כדי שמשפחתך תתגאה בך וחושב איך אתה תוכל ללמוד יותר מיסוד אחד.'לפתע אדם שנראה כנינג'ה וגופו זוהר באדום חוצה בריצה את שדה הראיה שלך ועולה במעלה הרחוב .[/quote]
'השם ישמור, הוא עולה באש..?' אחשוב בבהלה, מנסה לבחון עוד פרטים. 'זאת משימה בשביל ספיידי!' ואתחיל לרוץ לעבר הנינג'ה.
'כשאלמד כשפות אוויר אוכל ללכת על קירות, בינתיים ספיידרמן צריך קצת להתרגל לכשפות אש..' אחשוב ואביט על הקירות שמסביבי.
-
[COLOR="Blue"][B]טל~[/B]
*בסדר
את אומרת לבולט זולט ''איזה שטויות אני בכלל לא האוואטר, אני בסך הכל כשפית מים'' ''עם הייתי האוואטר נראה לך שהייתי מפסידה לחברות הביריונים שלך?''. בולט זולט אומר לך "ניסיון נחמד ילדה. כששין עשה עלייך כשף דם הוא הרגיש בתוכך את כל הכוחות של האווואטרים ולכן אין טעם להכחיש." מיד אחרי זה הוא אומר "אבל רק למקרה שתנסי לבלף עוד פעם...." ויורה עלייך ברק ענק בצורה של דוב קוטב יורה אש.[/COLOR]
[COLOR="DarkRed"]
[B]עומר~[/B]
[COLOR="Red"]אתה חושב בבהלה ומנסה לבחון עוד פרטים 'השם ישמור, הוא עולה באש..?' . ומיד אחרי זה חושב גם 'זאת משימה בשביל ספיידי!' ואתחיל לרוץ לעבר הנינג'ה. אתה רץ אל הנינג'ה ורואה שהוא מוציא מידו להבה ענקית בגודל בניין(זה קצר כי אני וטל במרתון תגובות ואני רוצה להגיב גם לך)[/COLOR][/COLOR]
-
[QUOTE=Tobi...;1352868][B]טל~[/B]
*בסדר
את אומרת לבולט זולט ''איזה שטויות אני בכלל לא האוואטר, אני בסך הכל כשפית מים'' ''עם הייתי האוואטר נראה לך שהייתי מפסידה לחברות הביריונים שלך?''. בולט זולט אומר לך "ניסיון נחמד ילדה. כששין עשה עלייך כשף דם הוא הרגיש בתוכך את כל הכוחות של האווואטרים ולכן אין טעם להכחיש." מיד אחרי זה הוא אומר "אבל רק למקרה שתנסי לבלף עוד פעם...." ויורה עלייך ברק ענק בצורה של דוב קוטב יורה אש.[/QUOTE]
סליחה על העיכוב הגבתי במ''ת שלי
עם הצלחתי לעצור אומר ''זה הכל? איזה חלש אתה''
-
[QUOTE=Tobi...;1352868][COLOR="Blue"][B]טל~[/B]
*בסדר
את אומרת לבולט זולט ''איזה שטויות אני בכלל לא האוואטר, אני בסך הכל כשפית מים'' ''עם הייתי האוואטר נראה לך שהייתי מפסידה לחברות הביריונים שלך?''. בולט זולט אומר לך "ניסיון נחמד ילדה. כששין עשה עלייך כשף דם הוא הרגיש בתוכך את כל הכוחות של האווואטרים ולכן אין טעם להכחיש." מיד אחרי זה הוא אומר "אבל רק למקרה שתנסי לבלף עוד פעם...." ויורה עלייך ברק ענק בצורה של דוב קוטב יורה אש.[/COLOR]
[COLOR="DarkRed"]
[B]עומר~[/B]
[COLOR="Red"]אתה חושב בבהלה ומנסה לבחון עוד פרטים 'השם ישמור, הוא עולה באש..?' . ומיד אחרי זה חושב גם 'זאת משימה בשביל ספיידי!' ואתחיל לרוץ לעבר הנינג'ה. אתה רץ אל הנינג'ה ורואה שהוא מוציא מידו להבה ענקית בגודל בניין(זה קצר כי אני וטל במרתון תגובות ואני רוצה להגיב גם לך)[/COLOR][/COLOR][/QUOTE]
סבבה אחי
~~
'חכם, משתמש נגדי באש..' אחשוב, חצי צוחק חצי מבולבל, עדיין לא מבין מי זה. במסקנה שאין לי מה להפסיד אמשיך לרוץ אליו. "מה קרה לך?!" אצעק לו מרחוק.
-
[COLOR="Blue"][B]טל~[/B]
*זה בסדר
את נפגעת מהברק ואת רואה מיליוני כשפי אש שריריים יחד עם בולט זולט ועם ברוק שין וטוד תוקפים אותך במכות ובכשפות. פתאום את לא יכולה לשלוט בגופך ואת רואה את עצמך יוצרת שיטפון בכל המקום ואז גם מיליוני כשפי אדמה ומים מצטרפים להתקפה. את משתמשת בכל כך הרבה צורות חזקות למים ואת יכולה רק לראות את מה שקורה. פתאום את רואה את הרוח של אוואטר אנג יוצאת מגופך יחד איתך ואומרת לך "אני החלטתי שייעודי להדריך אותך במצב האוואטר,תתלווי אליי?"[/COLOR]
[COLOR="Red"]
[B]עומר~[/B]
*תוכל להשקיע יותר כדי שיהיה לי מה לכתוב?
אתה שואל אותו מרחוק "מה קרה לך!?" והוא עונה לך "אני כשף שמש,השלב הבא של כשפי האש. אם היית כשף אש הייתי יכול לללמד אותך את הטכניקה הזאת."
[/COLOR]
-
[QUOTE][QUOTE=Tobi...;1352874][COLOR="Blue"][B]טל~[/B]
*זה בסדר
את נפגעת מהברק ואת רואה מיליוני כשפי אש שריריים יחד עם בולט זולט ועם ברוק שין וטוד תוקפים אותך במכות ובכשפות. פתאום את לא יכולה לשלוט בגופך ואת רואה את עצמך יוצרת שיטפון בכל המקום ואז גם מיליוני כשפי אדמה ומים מצטרפים להתקפה. את משתמשת בכל כך הרבה צורות חזקות למים ואת יכולה רק לראות את מה שקורה. פתאום את רואה את הרוח של אוואטר אנג יוצאת מגופך יחד איתך ואומרת לך "אני החלטתי שייעודי להדריך אותך במצב האוואטר,תתלווי אליי?"[/COLOR]
[/QUOTE]
תעשה ג איתו מרתון אין לי בעיה^^
______________________________--
''אמ..אין לי בררה אחרת לא?'' אומר בחשש, ''אני אתלווה אלייך'' אומר.
אני אעשה כל מה שאוואטר אנג יאמר לי, אחרי הכל הוא היה אחד האוואטרים החזרים ומהפורסמים
ביותר.