לא, קח מה שבא לך.
Printable View
לא, קח מה שבא לך.
[quote=forza Italia!;1359766]יש לך הצעות אולי?![/quote]
יש כמה אפשרויות:
1. תפוס ברבוץ ותפתח אותו לוויסקאש.
2. תפוס מריל ותפתח לאזומריל (אני מת על הפוקימון הזה יש לי אחד רמה 83).
3. תלכוד בצלילה צ'ינצ'ו ותפתח ללנטורן (מים+חשמל) אחלה שילוב.
[QUOTE=shaul4554;1359787]יש כמה אפשרויות:
1. תפוס ברבוץ ותפתח אותו לוויסקאש.
2. תפוס מריל ותפתח לאזומריל (אני מת על הפוקימון הזה יש לי אחד רמה 83).
3. תלכוד בצלילה צ'ינצ'ו ותפתח ללנטורן (מים+חשמל) אחלה שילוב.[/QUOTE]
נשמע נחמד, אהבתי ת'שלישי תודה אחי..:):):wink:
[QUOTE=FORZA ITALIA!;1359789]נשמע נחמד, אהבתי ת'שלישי תודה אחי..:):):wink:[/QUOTE]
יש לי לנטורן רמה 38, הסט שאני ממליץ לו הוא כזה, surf,thunderbolt,hydro pump,ice beam.
[QUOTE=shaul4554;1359795]יש לי לנטורן רמה 38, הסט שאני ממליץ לו הוא כזה, surf,thunderbolt,hydro pump,ice beam.[/QUOTE]
שמעתי שלא טוב לשים לפוקימון מסויים, מתקפות שלא תואמות את הסוגים שלו, לדוגמא ה-ice beam שאמרת..
[QUOTE=FORZA ITALIA!;1359801]שמעתי שלא טוב לשים לפוקימון מסויים, מתקפות שלא תואמות את הסוגים שלו, לדוגמא ה-ice beam שאמרת..[/QUOTE]
שמעת שטויות, החולשות שלו הם אדמה ועשב המתקפה ice beam חזקה על שני הסוגים האלה. מומלץ גם וגם.
[QUOTE=shaul4554;1359809]שמעת שטויות, החולשות שלו הם אדמה ועשב המתקפה ice beam חזקה על שני הסוגים האלה. מומלץ גם וגם.[/QUOTE]
אוקיי, תודה אחי..:)
[QUOTE=shaul4554;1359809]שמעת שטויות, החולשות שלו הם אדמה ועשב המתקפה ice beam חזקה על שני הסוגים האלה. מומלץ גם וגם.[/QUOTE]
מי שאמר את זה לא מבין כלום.
[QUOTE=FORZA ITALIA!;1359801]שמעתי שלא טוב לשים לפוקימון מסויים, מתקפות שלא תואמות את הסוגים שלו, לדוגמא ה-ice beam שאמרת..[/QUOTE]
זאת לא הסיבה גם כן.. שמים מתקפות מסוגים מגוונים להתקפות סופר אפקטיביות לא חולשה ולא נעליים.
[QUOTE=Ilan;1359818]מי שאמר את זה לא מבין כלום.
זאת לא הסיבה גם כן.. שמים מתקפות מסוגים מגוונים להתקפות סופר אפקטיביות לא חולשה ולא נעליים.[/QUOTE]
אני כאילו זה שלא מבין? בסט שכתבתי יש 3 סטבים משני סוגים שונים ומתקפה אחת שחזקה על 5 סוגים.
על תשכח שאפשר לשים 4 מתקפות כששנים מהן מומלצות להיות מסוג הפוקימון.
אתה גם יכול לקחת ווילמר ולפתח אותו לווילורד
[QUOTE=CharBlastSaur;1360301]אתה גם יכול לקחת ווילמר ולפתח אותו לווילורד[/QUOTE]
נשמע טוב אחי, הוא גם חזק מאוד ראיתי בסרבי..:wink:
[QUOTE=THE CHOSEN ONE;1360304]נשמע טוב אחי, הוא גם חזק מאוד ראיתי בסרבי..:wink:[/QUOTE]
כן הוא אחד התותחים, רק כדי הראות לך כמה, אח שלי שם אותו בצ'יטים בספיר ממש בתחילת המשחק (הווילורד היה ברמה 2) ורצה ללכוד אותו, אז הוא הוריד לו את ה-HP ל-HP אחד, הוריד לא מלא סטטים, השתמש בפריימר בול ופספס על הניסיון הראשון
[QUOTE=CharBlastSaur;1360540]כן הוא אחד התותחים, רק כדי הראות לך כמה, אח שלי שם אותו בצ'יטים בספיר ממש בתחילת המשחק (הווילורד היה ברמה 2) ורצה ללכוד אותו, אז הוא הוריד לו את ה-HP ל-HP אחד, הוריד לא מלא סטטים, השתמש בפריימר בול ופספס על הניסיון הראשון[/QUOTE]
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
איזה סטלן ככה זה בכול הפוקימונים שמשתמשים בקוד אפילו תקח פוקימון הכי חלש עם 1 HP היה לך קשה לתפוס אותו אבל בכול מקרה עם אתה רוצה פוקימון ממש חזק תקח את ואפרון ההתפתחות של איווי המים יש לו יכולת ממש טובה ששעם פוקימון מים תוקף אותו במקום להוריד זה מעלה לו רבע מכל החיים שלו ויש לו הרבה חיים או את שרפידו(הכריש) או את קראודנת(הסרטן)