לעשב תפתח שרומיש לבלרום פוקימון עם התקפה פיזית חזקה מאוד (130)
לחשמל תתפוס מגנטון פוקימון עם התקפה מיוחדת חזקה מאוד (120)
Printable View
לעשב תפתח שרומיש לבלרום פוקימון עם התקפה פיזית חזקה מאוד (130)
לחשמל תתפוס מגנטון פוקימון עם התקפה מיוחדת חזקה מאוד (120)
[QUOTE=alakazam;1362158]אתה חייב פוקימון עשב או חשמל לליגה לדעתי תתפוס קקניה ותפתח אותו[/QUOTE]
תגדיר "חייב" שיקח מה שבראש שלו שיפסיקו להתייעץ עם הפורומים כדי לקבל פוקימונים זה מפגר... עובדה שרוב האנשים עברו את המשחק בלי להתייעץ בפורומים והם נהנו יותר.
[QUOTE=Ilan;1362367]תגדיר "חייב" שיקח מה שבראש שלו שיפסיקו להתייעץ עם הפורומים כדי לקבל פוקימונים זה מפגר... עובדה שרוב האנשים עברו את המשחק בלי להתייעץ בפורומים והם נהנו יותר.[/QUOTE]
אני פשוט רוצה לקבל המלצות לגבי פוקימונים וכד'. אני אקח מה שאני חושב, אני פשוט רוצה המלצות.
למה? קח מה שבראש שלך בלי קשר מה שנראה מגניב.
אמרת את זה בעצמך שפעם לקחת דאסטוקס שהוא פוקימון ממש גרוע מבחינת סטטים והוא היה לך חזק אז אותו דבר לגבי כל פוקימון.
הוא חייב פוקימון חשמל או עשב כי וואלס הוא מאמן מים ואין לו סיכוי לעבור את ווילורד בלי פוקימון חשמל או עשב למה יש לו מלאאאאא חיים
[QUOTE=alakazam;1362442]הוא חייב פוקימון חשמל או עשב כי וואלס הוא מאמן מים ואין לו סיכוי לעבור את ווילורד בלי פוקימון חשמל או עשב למה יש לו מלאאאאא חיים[/QUOTE]
אפשר אפשר... ולא צריך פוקימון מסוג כלשהו כדי להישתמש במתקפה מסוג כלשהו............. וווילורד ביג דיל שמים TOXIC ואין ווילורד..
לא נכון
לוואלס יש מלא Full Restores