-
[QUOTE=Ilan;1364615]די עם השטות הזאת!
אם הוא רוצה ויש לו פוקימון קרח או אדמה שישים.[/QUOTE]
לא כולם משחקים בשביל הפוקימונים רוב האנשים משחקים בשביל לעבור את הליגה ואת מה שאחרי אז אם הוא רוצה פוקימון חזק שיקח אותו אבל עם יש לו כבר פוקימון אדמה או קרח שיקח אחר לא חסר פוקימון בדור הזה וכמה שיותר מגוון יותר כיף כי שי לך מתקפות שונות
-
[QUOTE=alakazam;1364618]לא כולם משחקים בשביל הפוקימונים רוב האנשים משחקים בשביל לעבור את הליגה ואת מה שאחרי אז אם הוא רוצה פוקימון חזק שיקח אותו אבל עם יש לו כבר פוקימון אדמה או קרח שיקח אחר לא חסר פוקימון בדור הזה וכמה שיותר מגוון יותר כיף כי שי לך מתקפות שונות[/QUOTE]
לדעתי הוא צודק כי באמת רוב האנשים בונים צוות בלי כפל סוגים ושהפוקימונים יהיו מעניינים. לא כל הצוותים חייבים לצאת צוות לויפי. הוא יכול לקחת את ממוסווין, זה פוקימון מצוין.
-
אוי לא חייבים להישתמש בסטאבים אם יהיה לך 2 פוקימונים מאותו סוג לא תוכל לגוון במתקפות. (תעשה טובה.. אפשר לגוון כמה שרוצים במתקפות לכל פוקימון מבלי שיהיה לו סטאב על זה)
די לומר שטויות בויפי לא רק שאין בעיה עם כפל סוגים אלא שזה נעשה מלא מי שחושב ככה מפסיד מלא אסטרטגיות טובות.
אין בעיה בכפל סוגים ומעולם לא הייתה זה סתם משהו שהמציאו בפורום הזה.
-
[QUOTE=Ilan;1364623]אוי לא חייבים להישתמש בסטאבים אם יהיה לך 2 פוקימונים מאותו סוג לא תוכל לגוון במתקפות. (תעשה טובה.. אפשר לגוון כמה שרוצים במתקפות לכל פוקימון מבלי שיהיה לו סטאב על זה)
די לומר שטויות בויפי לא רק שאין בעיה עם כפל סוגים אלא שזה נעשה מלא מי שחושב ככה מפסיד מלא אסטרטגיות טובות.
אין בעיה בכפל סוגים ומעולם לא הייתה זה סתם משהו שהמציאו בפורום הזה.[/QUOTE]
אני יודע שאפשר לעשות כפל סוגים בויפי, תאמין לי. אני פשוט אומר שלא חייבים לעשות את זה בכל צוות.
-
אני לא אומר שאסור לעשות כפל סוגים, פשוט נחמד יותר ככה עם כמה סוגים בשישיה
וגם עדיף שיהיה כמה שיותר סוגים בלי קשר לכפל סוגים בגלל הstab
-
זה תלוי איזה פוקימון חסר לך בשישיה
הוא מתפתח או לאש או למים או לחשמל או לעל חושי או לעשב או לקרח או לחושך
מי שאין לך בשישיה תפתח אותו לזה
-
[QUOTE=word_ life;1364637]זה תלוי איזה פוקימון חסר לך בשישיה
הוא מתפתח או לאש או למים או לחשמל או לעל חושי או לעשב או לקרח או לחושך
מי שאין לך בשישיה תפתח אותו לזה[/QUOTE]
זה לא רק מי שאין לי בשישיה