[QUOTE=Ritsuka kun;1373061]וואי אנשים, עזבו אותו~ הוא פשוט לא שווה את המאמץ והטרחה שלנו.
סתם אפס, שעצוב לו שאין לי יותר על מי לעשות טרור.[/QUOTE]
הוצאת לי את המילים מהפה !!!
אלכס קבל את זה :punch:
Printable View
[QUOTE=Ritsuka kun;1373061]וואי אנשים, עזבו אותו~ הוא פשוט לא שווה את המאמץ והטרחה שלנו.
סתם אפס, שעצוב לו שאין לי יותר על מי לעשות טרור.[/QUOTE]
הוצאת לי את המילים מהפה !!!
אלכס קבל את זה :punch:
[QUOTE=matan0066;1373063]הוצאת לי את המילים מהפה !!!
אלכס קבל את זה :punch:[/QUOTE]
איזה גבר שלחת לו סמיילי שמקבל אגרוף,אני בטוח שהוא נפגע.
[QUOTE=Time_Lord;1373017]לא נעים לך לראות אותי פה,אז תעוף מפה.
אני אגלוש בפורום הזה כמה שבא לי.[/QUOTE]
והנה אתה ממשיך להוכיח את כל מה שאמרתי בנושא.
להבדיל ממך, אני גולש כאן בגלל שאני רוצה לגלוש כאן, לא בגלל שאני רוצה להרוס לאחרים כמו מטומטם. שמת לב שאף אחד לא סובל אותך פה? זה כי אתה מתנהג כמו ילד קטן ואידיוט, תתבגר כבר.
יודע מה, בוא נניח שהצלחת - גרמת לכל המשתמשים לפרוש או משהו, מה אז?
אתה בן 23, אין לך דברים יותר חשובים לעשות בחיים? או שהמטרה היחידה שלך היא להתנקם בפורום נטוש אחד על זה שניהלת כמו דיקטטור והורידו אותך על זה? כי זה לא יפתיע אותי אם כן.
[QUOTE=buizel שולט;1372982]לא אכפת לי אם אני אקבל באן או אזהרה על זה, אבל חלאס להיות כזה שמוק
בחיי שאני לא מבין איך עדיין לא נתנו לך באן, אתה פשוט צבוע ומגעיל שעסוק בלהרוס כאן את הפורומים ולהבריח משתמשים מפה כי אתה ממורמר על זה שהורידו אותך מניהול.
אתה כל הזמן מדבר על כמה שאתה הכי בוגר כאן ואתה בן 20 ומשהו אבל אתה מתנהג כמו ילד בן 5 שבא בגישה של "אם אני לא אהנה מהפורום הזה, אף אחד לא יהנה!"
די כבר להרוס לאחרים
פשוט די
תתבגר ותמצא חיים כבר. לא טוב לך פה? אז תלך מכאן כבר.
למה אתה נתקע פה ומנסה לפגוע בפורום?
בשביל לנקום? כי עלאק-פגעו בך אז עכשיו אתה תעשה אותו הדבר?
"אני באמת הכי בוגר פה אני בן 23 :p"
בן 23 שמתנהג כמו ילד בן 5. Way to go, אני בטוח שאתה תשיג ככה הרבה בחיים.
תזכיר לי רק מה השאיפות שלך? זאת אומרת, חוץ מלנסות להרוס פורום גם ככה נטוש.
ועכשיו שאלה למנהלים, למה אתם נותנים למשתמש כזה להסתובב בפורום? אם נותנים באן על פרסום אתרים ופורומים אז באמת שאני לא רואה סיבה למה לא לתת באן למשתמשים כמו אלכס שמבריחים פשוט משתמשים ועסוקים בלהגיד "לכו לפורום אחר הפורום הזה חרא כי הורידו אותי מניהול"[/QUOTE]
להנהלה לא אכפת כי הם "מכירים אותו" וגם זה ספאם אז ההנהלה אוהבת את זה :big_wink:
Lol Look Me Is Alex
Imma Kill Your Forum Lol
[QUOTE=buizel שולט;1373092]והנה אתה ממשיך להוכיח את כל מה שאמרתי בנושא.
להבדיל ממך, אני גולש כאן בגלל שאני רוצה לגלוש כאן, לא בגלל שאני רוצה להרוס לאחרים כמו מטומטם. שמת לב שאף אחד לא סובל אותך פה? זה כי אתה מתנהג כמו ילד קטן ואידיוט, תתבגר כבר.
יודע מה, בוא נניח שהצלחת - גרמת לכל המשתמשים לפרוש או משהו, מה אז?
אתה בן 23, אין לך דברים יותר חשובים לעשות בחיים? או שהמטרה היחידה שלך היא להתנקם בפורום נטוש אחד על זה שניהלת כמו דיקטטור והורידו אותך על זה? כי זה לא יפתיע אותי אם כן.[/QUOTE]
נדב אני אוהב אותך 3> גם אם לדעתך וואן פיס זה חרא ):
צודק בכל מילה כאן
תומר סתום ת'פה. לא הצחקת.
נדב. תבין, כשבנאדם מקנא וז הורג אותו, הדרך היחידה היא פשוט להבהיר לו שהוא לא רצוי. נקודה.
לכבוד יום החתול הלאומי. כל טוב לך.
[quote=ヒトカゲ;1373255]תומר סתום ת'פה. לא הצחקת.
נדב. תבין, כשבנאדם מקנא וז הורג אותו, הדרך היחידה היא פשוט להבהיר לו שהוא לא רצוי. נקודה.
לכבוד יום החתול הלאומי. כל טוב לך.[/quote]
מה תומר עשה?
באמת שאני לא מבין עכשיו.
למה לנסות להבריח משתמשים מהפורום הגם - ככה נטוש הזה?
יצאת זבל.
[quote=ヒトカゲ;1373255]תומר סתום ת'פה. לא הצחקת.
לכבוד יום החתול הלאומי. כל טוב לך.[/quote]
אי-אפשר לסתום את הפה באינטנרט כי כאן כותבים.
אתה צריך לדעת זאת.
כל מי שדיבר בצורה לא יפה בנושא הזה מקבל אזהרה.
אלכס אתה יודע טוב מאוד שאמנם אין חוק מפורש אבל אני יכול בקלות לתת לך הרחקה מהפורום על דיכוי והסטה של משתמשים בפורום לפרוש.
הנושא נעול.
בפעם הבאה שאתם נתקלים בהודעה מהסוג הזה לדווח לי בה"פ.
עריכה:
אני חייב לציין שאני מקבל דיווחים במייל, ורובם זה על שטויות. רק משתמש אחד דיווח לי על משהו שראוי לטיפול וזה קללה של אלכס בנו"ד.
אלכס טופל וקיבל באן ל-3 ימים.