[QUOTE=HolyGiraffe;1376607]ה"ילד" לומד בטכניון Xd[/QUOTE]
חח ברור לי שאתה לא באמת ילד אם אתה מנסה לארגן טורניר בסדר גודל שכזה, זאת צורת דיבור כזאת P:
Printable View
[QUOTE=HolyGiraffe;1376607]ה"ילד" לומד בטכניון Xd[/QUOTE]
חח ברור לי שאתה לא באמת ילד אם אתה מנסה לארגן טורניר בסדר גודל שכזה, זאת צורת דיבור כזאת P:
זה נתי! אם תיתנו לו באן יהיה לכם עסק איתי :<
אני מכיר פה ממש קצת שכן יכולים להישתתף.. אילו היה לי Ds הייתתי משתתף בשמחה אבל לצערי אין לי :(.
נתי הוא לא חכם הוא גאון הוא ניתח את כל נארוטו! ולא סתם הוא ג'ירף קדוש.
[QUOTE=Ilan;1376647]זה נתי! אם תיתנו לו באן יהיה לכם עסק איתי :<
אני מכיר פה ממש קצת שכן יכולים להישתתף.. אילו היה לי Ds הייתתי משתתף בשמחה אבל לצערי אין לי :(.
נתי הוא לא חכם הוא גאון הוא ניתח את כל נארוטו! ולא סתם הוא ג'ירף קדוש.[/QUOTE]
האחד והיחיד (:
מה יש לנתח בנארוטו... סדרה יבשה עם עלילה חד גוונית ומתישה.
בסופו של דבר מדובר באתר מתחרה. יכולת להביא את פרטי הטורניר גם מבלי לקשר את זה לאתר של שחר...
אז אתה לומד בטכניון... מדגדג לי בביצה.
[quote=ヒトカゲ;1376714]מה יש לנתח בנארוטו... סדרה יבשה עם עלילה חד גוונית ומתישה.
בסופו של דבר מדובר באתר מתחרה. יכולת להביא את פרטי הטורניר גם מבלי לקשר את זה לאתר של שחר...
אז אתה לומד בטכניון... מדגדג לי בביצה.[/quote]
סתם אמרתי שהוא גאון. תכלס למי אכפת הוא לא בא לפרסם את האתר שלו הוא בא לפרסם תחרות שהיא רלוונטית לכל דבר ואם בכל זאת כולם יודעים על האתר של שחר....... אז מה הוא פירסם בעצם כנ"ל על כל פירסום אם זה לא נעשה במטרה לפרסם זה דבילי..
[quote=ヒトカゲ;1376714]מה יש לנתח בנארוטו... סדרה יבשה עם עלילה חד גוונית ומתישה.
אז אתה לומד בטכניון... מדגדג לי בביצה.[/quote]
מה אתה חש
הבחור משקיע מהזמן שלו לארגן טורניר מברר עושה ומקבל אישורים, רק רוצה לפרסם את זה ומתחשב בכך שלא נותן קישור ישירות לאתר וככה אתה שם זין?
[QUOTE=Panties;1376777]מה אתה חש
הבחור משקיע מהזמן שלו לארגן טורניר מברר עושה ומקבל אישורים, רק רוצה לפרסם את זה ומתחשב בכך שלא נותן קישור ישירות לאתר וככה אתה שם זין?[/QUOTE]
IDIOTS
IDIOTS EVERYWHERE ):
לא יותר קל לפרסם את התקנון בשביל למנוע את הויכוח המיותר הזה ?