מזל טוב אדם , תעשה עבודה מעולה!
Printable View
מזל טוב אדם , תעשה עבודה מעולה!
Xd באתי לפתוח היום נושא במשוב על כל הנו"דים ושצריך פקח חדש שיטפל באי סדר
אדם באמת מושלם לתפקיד, הוא גם יודע את העבודה.. יש לו ניסיון.
בהצלחה אדם (:
[quote=ヒトカゲ;1377729]אתה יודע את מה זה מעניין לי...
ותודה לכולם.
עומר תפסיק להספים!!! אתה תחטוף באן![/quote]
תסתכל אייך אתה מדבר פה לאחרים לא פלא שלא מגיע לך להיות בתפקיד הזה
אני לא מאמין שאני אומר את זה אבל אני מסכים עם אילן
שאתה מנהל פורום או שאתה פקח או שאתה חלק מהנהלה אתה צריך לכבד ולדבר יפה לאחרים אבל אותי זה לא מפתיע שהעלו אותך כי גם ככה הפורום הזה מתרסק מיום ליום אין פה את רותם אין פה את אלכס שעזב גם היטמן עזב אפילו ניצן עזבה זה לא יחזור להיות מה שהיה פעם
[QUOTE=word_ life;1377858]תסתכל אייך אתה מדבר פה לאחרים לא פלא שלא מגיע לך להיות בתפקיד הזה
אני לא מאמין שאני אומר את זה אבל אני מסכים עם אילן
שאתה מנהל פורום או שאתה פקח או שאתה חלק מהנהלה אתה צריך לכבד ולדבר יפה לאחרים אבל אותי זה לא מפתיע שהעלו אותך כי גם ככה הפורום הזה מתרסק מיום ליום אין פה את רותם אין פה את אלכס שעזב גם היטמן עזב אפילו ניצן עזבה זה לא יחזור להיות מה שהיה פעם[/QUOTE]
כבר נושא שני שאני אומר לך, [B]זאת הייתה בדיחה![/B] חסר חוש הומור..
מזל טוב אדם.. :]
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1377860]כבר נושא שני שאני אומר לך, [B]זאת הייתה בדיחה![/B] חסר חוש הומור..
מזל טוב אדם.. :][/QUOTE]
מה בדיחה שהוא אמר לאילן שאתה יודע מה זה מעניין לי ?ממש לא ניראה כמו בדיחה אגב אילן הגיב לו על זה סתכל בעמוד הקודם
[QUOTE=word_ life;1377864]מה בדיחה שהוא אמר לאילן שאתה יודע מה זה מעניין לי ?ממש לא ניראה כמו בדיחה אגב אילן הגיב לו על זה סתכל בעמוד הקודם[/QUOTE]
חשבתי שאתה מתכוון לעומר אתה תחטוף באן..
אסור לך לכתוב ספרים מהיום כי אתה ירוק, ואסור לך לבזבז נייר :(
חחחחחח סתם... מזלטוב אדם, חיכיתי לרגע הזה שתעלה שוב הרבה מאוד זמן P:
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1377866]חשבתי שאתה מתכוון לעומר אתה תחטוף באן..[/QUOTE]
אז עכשיו הבנת למה התכוונתי:)
הוא בא וכתב בנושא שמבשר על עלייתי "לא מסכים עם ההחלטה"
אני עניתי "לא מעניין אותי"
לא קיללתי, לא ביזיתי לא רימיתי.
ופה אני מפסיק להגיב על זה, כי מבחינתי זה עבר.
[QUOTE=The Charmander;1377932]הוא בא וכתב בנושא שמבשר על עלייתי "לא מסכים עם ההחלטה"
אני עניתי "לא מעניין אותי"
לא קיללתי, לא ביזיתי לא רימיתי.
ופה אני מפסיק להגיב על זה, כי מבחינתי זה עבר.[/QUOTE]
סורי אם אמרתי משהו שפגע בך לא אמרתי שקללת או רימית רק לדבר יפה לאחרים כבוד מביא כבוד :)
[QUOTE=The Charmander;1377729]אתה יודע את מה זה מעניין לי...
ותודה לכולם.
עומר תפסיק להספים!!! אתה תחטוף באן![/QUOTE]
בדיוק הסיבה למה אני לא עם מסכים ההחלטה D:
אריסטו פעם כתב - "כל אחד יכול להתרגז - אין קל מזה. אך להתרגז על האדם הנכון, במידה הנכונה, בעיתוי הנכון, למטרה נכונה ובדרך נכונה - אין זה דבר קל כלל ועיקר". אני ממליץ לפקח החדש להפנים את הפתגם הזה. בהזדמנות הזו אברך אותך על המינוי.
שיהיה המון מזל טוב, ודרך צלחה בתפקיד החדש.. :)
אריסטו היה מרבה להרחיב על נימוס ועל דרך ארץ. פעם אחת גדולי התורה ראו אותו אוכל ארנבת בגסות עם הידיים והיא היתה מדממת או חיה. שאלו אותו... "אריסטו! מה אתה עושה?! נאמת ונאמת על אנושיות וזה מה שאתה עושה?!"
אריסטו ענה להם. "כרגע אני אוכל. כשאני אוכל אני לא אריסטו. אריסטו אמר מה שאמר..."
בכל אופן, אני בן אדם. באשר טעיתי אני מצטער. בעיקר כי אני לא הייתי רוצה שידברו אליי בצורה כזאת. אבל אני לא אריסטו. שמתיפייף ומאחורי הגב עושה כרצונו. אני בן אדם שטועה. ואולי התגובה שלי לא היתה במקום כל כך.
אדם אתה יכול להיות משורר עם השפה העשירה בכתיבה שלך חחח