-
תודה לכולם :)
[COLOR="Blue"][B]אושווט[/B][/COLOR] - אתה הראשון שהציע לי חברות :) ותודה על המזל"ט :d
[COLOR="DarkOrchid"][B]Rk[/B][/COLOR] - תודה על המזל"ט. אני מחשיב אותך כפעיל בנו"ד וכארוסו של גיל.
[COLOR="Magenta"]אלונצ'וק[/COLOR] - שתדע, אני הכי טוב ואני בתאכלס הכי עזרתי לעצמי להגיע לכאן. אז תודה על המזל"ט.
[COLOR="SandyBrown"][B]עמית[/B][/COLOR] [b][b][i][u]לב[/u][/i][/b][/b] - ככה אתה, לא נותן מזל"ט? וקוראים לך עמית לב.
[COLOR="Yellow"][B]משה[/B][/COLOR] - אמממ.. טכנית אתה כן מוחשב שם בתור פעילים בנו"ד. וכולם זוכרים אותך :wink:
[COLOR="SeaGreen"][B]אילן[/B][/COLOR] - תודה על המזל"ט אמן אני אגיע להקדשה 120. ותאמין לי, גם אני התרגשתי )':
[COLOR="Lime"][B]טל[/B][/COLOR] - יאפ, פעמיים. ותודה על המזל"ט (:
[COLOR="Red"][B]קווילאבה[/B][/COLOR] - תודה על המזל"ט (:
[COLOR="DarkOrange"][B]יאיר[/B][/COLOR] - תודה על המזל"ט. וזה עמית לב.
[COLOR="Purple"][B]עמית ריבורן[/B][/COLOR] - תודה על המזל"ט והתודות בכל מיני שפות.
-
-
יש המעריץ שלי הקדיש לי , אני מאושר.
גם אתה חתיך דיברנו על זה כבר בנו"ד :d
-
חח אה אז עם ככה אין שום בעיה :embarrassed:
-
דור הוא עשה כדי שיהיה לו הרבה חברים חח הוא הציע לכל הפורום יש לו 100 ומשהו Lol
בכ"מ, מזל"ט.
-
מזל טוב והרבה ברכות ובלונים.
Qqq.
רק הערה קטנה, רשמת את השם שלי בערבית, ואין לי בעיה עם זה בכלל, רק שמה שרשום שם זה המילה בערבית "עמר" שפירושה גיל (אני בן 28, הגיל שלי הוא 13 וכו').
בקיצור, גיל בערבית כותבים ככה :جيل.
פעם הבאה תבקש ואל תסתמך על גוגל תרגם ><
-
[B][COLOR="DarkOrange"]שחר[/COLOR][/B] - אני מאמין שסיכמנו כבר שאתה הכי חתיך.. ברור שגם אני חתיך הורס סקסי בטירוף. אבל אתה יותר:love:
[B][COLOR="Red"]עומר ספיידרמן[/COLOR][/B] - זה לא קשור, הוא היה חבר טוב מההתחלה. ואני יודע שהוא מוסיףכל משתמש שהוא רואה. :P
[B][COLOR="Yellow"]משה[/COLOR][/B] - לזה התכוונתי. ואני שמח שהכל בסדר :)
[B][COLOR="Orange"]גיל[/COLOR][/B] - ידעתי שמשהו לא בסדר ): אבל אם הייתי מבקש ממך אז זו לא הייתה הפתעה. תודה על המזל"ט ועל הבלונים :P
-
-
-
-
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1379957]מזל טוב 3:[/QUOTE]
תודה :P
-
מזל טוב על הk הראשון!
באמת נחמד לראות אנשים כמוך בפורום... תמשיך לגלוש וליהנות.
-
-
[QUOTE=The Charmander;1379999]מזל טוב על הk הראשון!
באמת נחמד לראות אנשים כמוך בפורום... תמשיך לגלוש וליהנות.[/QUOTE]
תודה. ואין הרבה אנשים כמוני בפורום הזה ;). תודה על המזל"ט
[QUOTE=Erwin;1380003]מזל טוב[/QUOTE]
תודה :)