[quote=Ventriloquist;1388803]חחחחחחחחחחחח מאז ומתמיד מה יש לך אתה...
זה שלא הזכרתי את זה באף מקום לא אומר שזה לא נכון..
אהדתי ריאל עוד כשלא היית בתכנון חביבי..[/quote]
אתם בני אותו גיל.
YOUR ARGUMENT IS INVALID.
Printable View
אתם בני אותו גיל.
YOUR ARGUMENT IS INVALID.
הייתי שותק על זה אבל נראה לי שאני יותר גדול ממך
[QUOTE=LordAbizi;1388794]הם הולכים לבר כי בני אדם לעתים הולכים לבר, ומתמטיקאים, ככלות הכל, הם בני אדם. נניח שכולם רצו להזמין משהו, זה לגיטימי לגמרי, כי יש בני אדם "נורמליים לחלוטין" שהולכים לבר ומזמינים דברים, אז אין שום מניעה מאינסוף מתמטיקאים גם לעשות את זה. (בהנחה שכמובן תמצא אינסוף מתמטיקאים)
ובנוגע למצחיק - אני אפנה אותך להודעה שלך...[/QUOTE]
אינסוף מתמטיקאים=כל המתמטיקאים=כל המתמטיקאים הולכים לבר ומזמינים בירה=כל המתמטיקאים אלכוהוליסטים ):
ובנוגע למצחיק - well played, אתה הראשון ששם לב לזה P:
אבל עדיין זה לא מצחיק בעיניי, ככה שעדיין אין לי נושא לצחוק עליו, וזה לא פייר כלפי.
[quote=Overkill;1388808]אינסוף מתמטיקאים=כל המתמטיקאים=כל המתמטיקאים הולכים לבר ומזמינים בירה=כל המתמטיקאים אלכוהוליסטים ):
ובנוגע למצחיק - well played, אתה הראשון ששם לב לזה P:
אבל עדיין זה לא מצחיק בעיניי, ככה שעדיין אין לי נושא לצחוק עליו, וזה לא פייר כלפי.[/quote]
טוב בסדר, אם באים בגישה של "למצוא במה זה פוגע" אז אפשר לעשות כל דבר, השאלה האם במאמצים סבירים. בכל מקרה, מהעובדה שבמקרה יום אחד אינסוף מתמטיקאים הלכו כולם לאותו בר וכולם הזמינו בירה, להסיק שהם כולם אלכוהוליסטיים, זו הסקה קצת מרחיקת ללכת...
יאי לקחתי את הנו"ד הקודם בהודעות!.
סוף סוף מקום ראשון
[quote=Teemo;1388807]הייתי שותק על זה אבל נראה לי שאני יותר גדול ממך[/quote]
איזה חודש נולדת? :O
[quote=Ventriloquist;1388812]איזה חודש נולדת? :O[/quote]
יוני :P
[QUOTE=LordAbizi;1388794]הם הולכים לבר כי בני אדם לעתים הולכים לבר, ומתמטיקאים, ככלות הכל, הם בני אדם. נניח שכולם רצו להזמין משהו, זה לגיטימי לגמרי, כי יש בני אדם "נורמליים לחלוטין" שהולכים לבר ומזמינים דברים, אז אין שום מניעה מאינסוף מתמטיקאים גם לעשות את זה. (בהנחה שכמובן תמצא אינסוף מתמטיקאים)
ובנוגע למצחיק - אני אפנה אותך להודעה שלך...[/QUOTE]
בהנחה שגם יש אינסוף מתמטיקאים ובהנחה שכולם יכולים להיכנס לבר אחד שאינו מפוצל לכמה כוכבי לכת.
[QUOTE=Rated_R;1388798]וואי איזה שינה גרועה הייתה לי[/QUOTE]
בוקר טוב?
[QUOTE=Art;1388802]ניצן, רושמים ספינה טובעת O:[/QUOTE]
שקט משתמשת נחותה!
אל תתערבי בדברי החוכמה של ניצ!
[quote=Ventriloquist;1388812]איזה חודש נולדת? :O[/quote]
[quote=Teemo;1388814]יוני :P[/quote]
ולכן ההפרש ביניכם הוא או 4 חודשים או שמונה חודשים (כי לא ברור לי באיזו שנה האוקטובר שלך).
לכן בכל מקרה, או שהוא גדול יותר ואז אתה טועה, או שאתה נולדת קודם, אבל בכל מקרה Teemo כבר היה קיים במובן מסויים ברגע הלידה שלך, ולא ייתכן שאהדת ריאל לפני שנולדת, מסיבות ביולוגיות/סוציולוגיות. (אני לא כל כך מבדיל בין כל המדעים-בשקל האלו)
מ.ש.ל
@Shanks.
לא כזה בעיה. המתמטיקאי הראשון יתכווץ לנפח של 1 מטר מעוקב. השני לנפח של 1/2 מטר מעוקב. השלישי לנפח של 1/4 מטר מעוקב. הרביעי לנפח של 1/8 מטר מעוקב. בשתי מטרים מעוקבים תוכל ככה לדחוס אינסוף מתמטיקאים.
[QUOTE=LordAbizi;1388816]ולכן ההפרש ביניכם הוא או 4 חודשים או שמונה חודשים (כי לא ברור לי באיזו שנה האוקטובר שלך).
לכן בכל מקרה, או שהוא גדול יותר ואז אתה טועה, או שאתה נולדת קודם, אבל בכל מקרה Teemo כבר היה קיים במובן מסויים ברגע הלידה שלך, ולא ייתכן שאהדת ריאל לפני שנולדת, מסיבות ביולוגיות/סוציולוגיות. (אני לא כל כך מבדיל בין כל המדעים-בשקל האלו)
מ.ש.ל
@Shanks.
לא כזה בעיה. המתמטיקאי הראשון יתכווץ לנפח של 1 מטר מעוקב. השני לנפח של 1/2 מטר מעוקב. השלישי לנפח של 1/4 מטר מעוקב. הרביעי לנפח של 1/8 מטר מעוקב. בשתי מטרים מעוקבים תוכל ככה לדחוס אינסוף מתמטיקאים.[/QUOTE]
1)קוראים לי עמית ואתה מחויב לדעת.אל תגיד לי שום תירוצים כי זה כתוב.
2)בהנחה שיש לך טכנולוגיה מכווצת.
3)אם כן יוכלו להתכווץ, אתה חושב שחצי מה ייראו בעולם ולא ינוחו ליד חלקיקי מימן?
4)אם הם כן יתכווצו, הברמן יפספס בראיתו חלק מהמתמטיקאים ויניח את הכוס עליהם.מכאן-עשרות אלפי מתמטיקאים ימותו ואתה רוצח.
[quote=LordAbizi;1388816]ולכן ההפרש ביניכם הוא או 4 חודשים או שמונה חודשים (כי לא ברור לי באיזו שנה האוקטובר שלך).
מ.ש.ל
@Shanks.
לא כזה בעיה. המתמטיקאי הראשון יתכווץ לנפח של 1 מטר מעוקב. השני לנפח של 1/2 מטר מעוקב. השלישי לנפח של 1/4 מטר מעוקב. הרביעי לנפח של 1/8 מטר מעוקב. בשתי מטרים מעוקבים תוכל ככה לדחוס אינסוף מתמטיקאים.[/quote]
תודה אביזי על ניתוח המקרה :)
דייייייייייייייי עוד נו"ד שלל לול Gtfo
[quote=Ilan;1388820]דייייייייייייייי עוד נו"ד שלל לול Gtfo[/quote]
:D אבל זה כיף
[quote=LordAbizi;1388816]ולכן ההפרש ביניכם הוא או 4 חודשים או שמונה חודשים (כי לא ברור לי באיזו שנה האוקטובר שלך).
מ.ש.ל
@Shanks.
לא כזה בעיה. המתמטיקאי הראשון יתכווץ לנפח של 1 מטר מעוקב. השני לנפח של 1/2 מטר מעוקב. השלישי לנפח של 1/4 מטר מעוקב. הרביעי לנפח של 1/8 מטר מעוקב. בשתי מטרים מעוקבים תוכל ככה לדחוס אינסוף מתמטיקאים.[/quote]
אביזי חביבי היקר...
קודם כל אני יותר גדול ממנו..
דבר שני חוקים מדעיים נועדו כדי שמציקים כמוני יישברו אותם
מ.ש.ל(מזל שהגענו לרגע (זה))
שחר יא עומו אני גדול ממך ביותר משנה