[QUOTE=Gallade123;1389108]מהדורות הבאים וממה שראיתי בינתיים המשחק די טוב גם אם יש קצת בעיות עם הספרייטים של הפוקימונים ובהתחלה העלילה קצת מבולבלת
שלחתי
שלחתי
שלחתי[/QUOTE]
לא קיבלתי כלום
Printable View
[QUOTE=Gallade123;1389108]מהדורות הבאים וממה שראיתי בינתיים המשחק די טוב גם אם יש קצת בעיות עם הספרייטים של הפוקימונים ובהתחלה העלילה קצת מבולבלת
שלחתי
שלחתי
שלחתי[/QUOTE]
לא קיבלתי כלום
[quote=♣לשתות♣;1389155]לא קיבלתי כלום[/quote]
שלחתי
יש עוד מישהו שלא קיבל?
אני לא קיבלתי .
[QUOTE=matan0066;1389223]אני לא קיבלתי .[/QUOTE]
שלחתי
עוד?
מי המתחיל?
אקסיו
ואתה גם מקבל אקנס אח"כ
אני לא קיבלתי הודעה
למה אקסיו וליריבה גיבל זה לא יכל להיות הפוך
וגם לצוות הרע יש מורקרו ואני בקושי יכול להשיג בשלב מאוחר של המשחק בטח
מעצבן אבל עלילה טובה
אני תקוע בעיר השניה עברתי כבר את המערה אבל לא יודע מה עושים. ד"א באיזה רמה הוא מתפתח? ומתי מקבלים פוכדורים?
[QUOTE=Guns N Roses;1389568]אני תקוע בעיר השניה עברתי כבר את המערה אבל לא יודע מה עושים. ד"א באיזה רמה הוא מתפתח? ומתי מקבלים פוכדורים?[/QUOTE]
ברמה 29
שלח לי את המפוצ'פאץ [email]shacharmor100@walla.com[/email]
[QUOTE=Roronoa zoro;1389567]למה אקסיו וליריבה גיבל זה לא יכל להיות הפוך
וגם לצוות הרע יש מורקרו ואני בקושי יכול להשיג בשלב מאוחר של המשחק בטח
מעצבן אבל עלילה טובה[/QUOTE]
זה באמת קצת מעצבן איך שהוא כותב את זה בלי רווח בפסיקים והספרייטים וכל מני דברים אחרים אבל העלילה טובה וההאק גמור שזה משהו די נדיר
[QUOTE=Guns N Roses;1389568]אני תקוע בעיר השניה עברתי כבר את המערה אבל לא יודע מה עושים. ד"א באיזה רמה הוא מתפתח? ומתי מקבלים פוכדורים?[/QUOTE]
אתה בעיר של המכון הראשון? איזה מערה? אם זאת המערה שאני חושב שנכנסת אליה אז אתה אמור להתקדם ובהמשך תראה בית כזה אז תיכנס אליו
[QUOTE=shacharmor;1389574]שלח לי את המפוצ'פאץ [email]shacharmor100@walla.com[/email][/QUOTE]
[QUOTE=PizzaBlaster;1389562]אני לא קיבלתי הודעה[/QUOTE]
אני ישלח לכם היום בצהריים
עריכה : שלחתי
אבל למה אתה שולח בדואר ולא מביא לכאן הורדה שהיא מפוצופצת?
שלח לי גם כפרע