[QUOTE=Iker;1411366]אוי אז הם לא ישחקו משחק רשת מזדיין חודשיים מי ישמע זהו סוף העולם הגיע כי החיים שלהם זה ליג אוף לג'נדס[/QUOTE]
אז מה אתה רוצה שנעשה בבית כל הזמן נשב ונתפגר?
Printable View
[QUOTE=Iker;1411366]אוי אז הם לא ישחקו משחק רשת מזדיין חודשיים מי ישמע זהו סוף העולם הגיע כי החיים שלהם זה ליג אוף לג'נדס[/QUOTE]
אז מה אתה רוצה שנעשה בבית כל הזמן נשב ונתפגר?
[QUOTE=evelynn;1411367]אז מה אתה רוצה שנעשה בבית כל הזמן נשב ונתפגר?[/QUOTE]
אולי פשוט תעשה משהו שלא כרוך בלהיות כל היום במחשב..?
כאילו, אתה יוצא ממש בכיין באמירה הזאת של "אין לי חיים חוץ מלול, תרחמו עליי אני מסכן".
לא שאני תומך בשטויות של אופיר אבל הוא די צודק אחי, יש חיים בחוץ.
אני לא אומר שכל החיים שלי בלול אני אומר שכשאני כן משחק בלול ויש אזעקה זה לא פייר שיתנו באן
[quote=Dr. Pizza;1411381]אולי פשוט תעשה משהו שלא כרוך בלהיות כל היום במחשב..?
כאילו, אתה יוצא ממש בכיין באמירה הזאת של "אין לי חיים חוץ מלול, תרחמו עליי אני מסכן".
לא שאני תומך בשטויות של אופיר אבל הוא די צודק אחי, יש חיים בחוץ.[/quote]
זו לא הנקודה של האשכול.
הנקודה של האשכול היא לאלו שכן משחקים, ושכן רוצים. איתמר צודק בזה שהמבצע יכול להימשך זמן רב, ואופיר צודק בזה שאפשר שלא חייבים לשחק.. אבל כמו שאמרתי, זו לא הנקודה.
אגב, יש מקומות שלא רגילים לאזעקות, כמו אצלי. אבל עדיין ייתכן שתהיה אזעקה, ואני אקבל באן. ואני שיחקתי רגיל כי אני אפילו לא הייתי מוכן לאזעקה, זה לא שיודיעו לנו שבוע לפני האזעקות, יכולה להיות אזעקה במקום שכבר שנים לא הייתה בו.. לא כל דבר צפוי..
אז אתה אומר שהלול יותר חשוב מחייך?
[QUOTE=Dr. Pizza;1411381]אולי פשוט תעשה משהו שלא כרוך בלהיות כל היום במחשב..?
לא שאני תומך בשטויות של אופיר אבל הוא די צודק אחי, יש חיים בחוץ.[/QUOTE]
יצאת מפגר
מה זה יש חיים בחוץ
כל כמה דקות יש אזעקה ומה אתה רוצה שהם יעשו? יסתובבו בפארק?