מז'א לא עקבי?
Printable View
מז'א לא עקבי?
צורת פנייה: בר
שם במשחק: היינס
אופי: הרפתקן,לפעמים ילדותי אך במידת הצורך יכול להיות רציני,ביישן מול בנות,לפעמיים מעדיף לעשות חצי עבודה ולסיים עם זה כמה שיותר מהר
מחוז: קוטור
רקע: היינס נולד למשפחה ממוצאת בעיר פלטייום,הילדות שלו הייתה די משעממת, בתור ילד ממשפחה מרובאת ילדים היינס נהג להילחם להנעתו באחיו ובילדים מהשכונה ולאחר שהורי מתו הוא החליט לעזוב את הבית ולהתחיל לטייל בין הממלכות.
פוקימון התחלתי: פידג'י
תמונה: [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr105.png[/IMG] רק במקום החליפה של הלוחם הוא לובש בדגים פשוטים וחומים.
בקשות/הערות/הארות: אבל להצתרף לצבא או משהו?
[quote=LordAbizi;1412934]
רועי
אי התאמת מחוז-פוקימון התחלתי.
[/quote]
איזה פוקימונים אפשר?
אם אפשר אז אברה או פוליווג(לפי הסדר הזה)
[QUOTE=LordAbizi;1412934]
ההתחלה לכל אלו שעד כה רשמתי אותם:
זוהי שעת בוקר בעיר שבה אתם נוכחים, השמש רק יצאה, עוד נמוכה בשמים. אתם בדיוק מתעוררים או התעוררתם לפני כמה רגעים, כל אחד והשריטה שלו.
[/QUOTE]
"אני חייב לקום?" אני שואל בעצלנות ומנסה להירדם שוב. "חשבתי שאתה רוצה להיפטר מאח המעצבן שלך, אתה לא יכול לעשות את זה בלי לקום בבוקר" אמר קול במורד המדרגות, זיהיתי שזה אחי הגדול. "בשביל זה אני מוכן לעשות הכל" אני מחזיר לו ומתחיל להתארגן ללכת.
זוהי שעת בוקר בעיר שבה אתם נוכחים, השמש רק יצאה, עוד נמוכה בשמים. אתם בדיוק מתעוררים או התעוררתם לפני כמה רגעים, כל אחד והשריטה שלו.
[/QUOTE]
אני קם :sleep: וממלמל לעצמי "למה סלבי לא נתן לי עוד זמן לישון" ואז אלך לשפוך על עצמי דלי כדי להתעורר.
אני יוצא לנשון את האוויר "הצח" שברחוב המטונף יחסית שבו אני גר ויוצא עם תיק המסע שהכנתי יום קודם לכיוון בינין הקוסם אלבוס.
רועי
הפוקימון ההתחלתי צריך להיות כזה שאיזשהי צורה שלו נמצאת במחוז שבו אתה מתחיל. אתה מתחיל בג'וטרמו (= ג'וטו). פוליוואג אפשרי, כי הצורה שלו פוליטוד שייכת לדור השני.
עידו
רשום. הגב להתחלה שכתבתי בהודעה הקודמת.
טל
רשומה. הצטרפי להתחלה.
בר
כבר אין מקום בקוטור.
איתמר
רק בבקשה, אל תפעיל אף דמות שהיא לא אתה, גם בדברים חסרי תועלת כמו אלו.
--
במהירות אתה מתארגן ויוצא מביתך. כפי שאתה אמור לדעת ממה שקראת בדף הראשון, עליך להגיע לכישופייה של אלבוס. העזר במה שכתוב בהודעה השלישית כדי להגיע לשם.
יאשה
ברשותך, אני אניח שלא שפכת על עצמך דלי מים כי לנתח את הפעולה הזו מעכב אותי.
--
אתה מתעורר, מסתובב מעט בסביבה ונושם אוויר, ולאחר מכן לוקח את התיק שלך ומוכן לצאת לדרך. העזר במה שכתוב בהודעה השלישית של המשחק כדי להבין איך להגיע לכישופייה של אלבוס.
[QUOTE=LordAbizi;1413196]
איתמר
רק בבקשה, אל תפעיל אף דמות שהיא לא אתה, גם בדברים חסרי תועלת כמו אלו.
--
במהירות אתה מתארגן ויוצא מביתך. כפי שאתה אמור לדעת ממה שקראת בדף הראשון, עליך להגיע לכישופייה של אלבוס. העזר במה שכתוב בהודעה השלישית כדי להגיע לשם.
[/QUOTE]
אופס אני רגיל מהשרשור :)
---------------------------------------------
אני אוכל ארוחת בוקר (כי תמיד יש זמן לזה) לוקח את התיק שהכנתי יוצא מהבית ומתחיל ללכת לכיוון הכישופיה בעיר 'ככל שנתחיל מוקדם יותר נסיים מוקדם יותר' אני חושב בדרכי לשם
[/QUOTE]
אני קם לאט מהמיטה,לא באמת רוצה להתעורר. אבל אין בררה, אני חושב לעצמי, כי היום אני סוף סוף עוזב את הבית והפעם באמת!
אני הולך לסלון,לוקח תיק והולך לבית של המכשף.
יש עוד מקום בג'טרמו ושניים בקוטור.[/QUOTE]
אחרי ההשכמה ה״חמימה״ שקיבלתי מרטטה אני שוטף את הפנים ויוצא ממגורי המשרתים מלווה במבטים ספק שונאים ספק מקנאים משאר המשרתים וחושב ׳הגיע הזמן שאצא מהחורבה הזו׳ והולך להיפרד מבת הגבירה אחרי שנפרדתי ממנה היא נתנה לי שקיק המכיל חמישה מטבעות זהב עשרים מטבעות כסף ועשרים ארד והתחלתי ללכת לכיוון הכשפיה כדי לקבל את הפוקימון והפוקרשתות שלי
צורת פנייה: בר
שם במשחק: היינס
אופי: הרפתקן,לפעמים ילדותי אך במידת הצורך יכול להיות רציני,ביישן מול בנות,לפעמיים מעדיף לעשות חצי עבודה ולסיים עם זה כמה שיותר מהר
רקע: היינס נולד בארק, הילדות שלו הייתה די משעממת, בתור ילד ממשפחה מרובאת ילדים היינס נהג להילחם להנעתו באחיו ובילדים מהשכונה ולאחר שהורי מתו הוא החליט לעזוב את הבית ולהתחיל לטייל בין הממלכות.
פוקימון התחלתי:ציקוריטה
תמונה: [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr105.png[/IMG] רק במקום החליפה של הלוחם הוא לובש בדגים פשוטים וחומים.
בקשות/הערות/הארות: אבל להצתרף לצבא או משהו?
ערכתי
[QUOTE=LordAbizi;1412934]יאשה
רשום.
יש עוד מקום בג'טרמו ושניים בקוטור.[/QUOTE]
אני אקום בפיהוק גדול בלי חשק ממש לקום ואז אזכר שהיום מסע הפוקימונים שלי מתחיל!
אני אקום בעדינות מהמיטה שלי ואלך על המטבח אני יאכל פרוסת לחם שאמא שלי הכינה לי בזמן שעוד הייתה בבית-עכשיו היא במפעל ואבא שלי כבר מזמן במכרות הפחם.
רצתי במהרה מחוץ לבית שלי שפרוסת הלחם עוד בפי לכיוון מקום קבלת הפוקימון הראשון שלי והפוקירשת
רועי
רשום, תצטרף להתחלה שכבר פרסמתי.
בר
מצטער, לא התקבלת. אם יתפנה מקום אודיע לך.
איתמר
אוקיי, רק למה שהתכוונתי קודם זה שאתה לא יכול סתם לכתוב "אני הולך ל-x", למרות שבעיר הזו ספיציפית אפשר כי זו העיר שאתה גר בה ולכן אתה מכיר אותה טוב. אני התכוונתי שתכתוב משהו בסגנון "הולך לכיכר העיר ומחפש את הסמל של הכישוף", אבל את זה תעשה בפעמים הבאות, כשאתה בעיר לא מוכרת.
--
אתה מנווט בקלות בין רחובות העיר המוכרים, וכעבור זמן לא רב אתה מוצא את עצמך מול הכישופייה, עליה יש את סמל הכישוף. שים לב, שגם כאן מידע מהודעה שלוש עלול להיות מועיל.
עידו
רק שים לב שזה לא הבית שלו, אלא 'הכישופייה', ושכפי שהסברתי בהודעה השלישית, כדי להגיע למקום מסויים בעיר (בכל עיר שהיא לא זו שבה התחלת כי אותה מן הסתם אתה מכיר טוב) אתה קודם צריך ללכת לכיכר העיר ומשם ללכת לפי השלטים.
--
אתה לוקח את הציוד שלך, ויוצא לדרכך. אתה יוצא מן הבית, והולך ברחובות העיר המוכרים, עד שאתה מגיע אל הכישופייה, עליה מצוייר סמל הכישוף. שים לב למידע מהודעה שלוש שעלול להועיל לך כאן.
תומר
אתה לא זה שתקבע מה היא נותנת לך. אל תבצע פעולות בשם אף דמות, פרט אליך. כשתקבל פוקימון אני גם אטרח להוסיף סעיף ציוד, ואז תדע מה בדיוק יש לך. וכמו שכתבתי לאחרים, תקרא את ההסבר בהודעה שלוש, שם תגלה שכדי ללכת ממקום למקום בעיר לא מוכרת, עליך קודם להגיע לכיכר העיר ומשם להעזר בשילוט. עשה זאת להבא.
--
אתה עוזב את בית הגבירה, והולך ברחובות המוכרים לך של העיר עד שאתה מגיע לכישופייה, עליה יש את סמל הכישוף. וכמו שכתבתי כבר, שים לב שמידע בהודעה שלוש עלול להועיל לך כאן.
טל
וגם כאן, תקראי את ההסבר בנוגע לסמלים בהודעה השלישית. מנווטים בעיר לא מוכרת באמצעות סמלים ושלטים. לא כל כך רלוונטי כאן כי זו עיר מוכרת, אבל שיהיה לתשומת לבך.
--
ובפעם המי יודע כמה בשלוש הדקות האחרונות, את עוברת ברחובות המוכרים לך של העיר בקלות עד שאת מוצאת את עצמך מול הכישופייה שעליה יש את סמל הכישוף. שימי לב למידע בהודעה השלישית שעלול לחסוך אי נעימות כאן.
[quote=LordAbizi;1412934]
[/quote]
"אההההה" אפהק ואשכב במיטה שלי עוד כמה רגעים. אחר כך אצא מהמיטה ואתארגן. לאחר מיכן אלך למטבח ואשאל את אימי, בקול משועמם, "אמא מה יש לאכול היום?" ואחכה לתשובתה
טל
וגם כאן, תקראי את ההסבר בנוגע לסמלים בהודעה השלישית. מנווטים בעיר לא מוכרת באמצעות סמלים ושלטים. לא כל כך רלוונטי כאן כי זו עיר מוכרת, אבל שיהיה לתשומת לבך.
--
ובפעם המי יודע כמה בשלוש הדקות האחרונות, את עוברת ברחובות המוכרים לך של העיר בקלות עד שאת מוצאת את עצמך מול הכישופייה שעליה יש את סמל הכישוף. שימי לב למידע בהודעה השלישית שעלול לחסוך אי נעימות כאן.[/quote]
אין להיכנס ללא מכשףd=
רועי
אני אציין שאין לי כח בדרך כלל לחשוב על פרטים מאוד ספיציפיים. לכן אין שמות לסוגי האוכל במשחק שלי. פשוט זה שולי מדי מכדי שאני אחשוב על זה.
--
אמא שלך מציינת את סוג האוכל שהיא מכינה. היא מסיימת להכין אותו ואתה אוכל אותו, ואתה מסיים להתארגן לקראת היציאה שלך. לפני התגובה הבאה שלך הייתי ממליץ לך לקרוא את ההודעה השלישית.
טל
את דופקת על הדלת ופותח אותה איש שלבוש בגלימות סגולות לכל גופו. אתה מזהה שאלו בגדים של מכשפים בקוטור. את אומרת את מה שרצית לאמר.
"פוקימון התחלתי? תקבלי אותו מרב-המכשפים אוקוס. אוביל אותך אליו. עקבי אחריי והשתדלי לא לשים לב יותר מדי למה שקורה סביבך." אומר המכשף, מסתובב, ומתחיל ללכת אל תוך הכישופייה.