רשום, עוד אחד ונתחיל.
Printable View
רשום, עוד אחד ונתחיל.
יא אללה אושווט, שנים שלא דיברתי איתך ):
רקע : בוב נולד בבית מוזיקלי מאוד במחוז יונובה, בן למשפחת מאמנים ידועים שעבדה בשמורות הפוקימונים. אביו שהיה סגן מנהל בשמורת הטבע הקדיש כמעט ואת כל זמנו לשחרור מחוז פוצ'יוולי השבוי, שבו הסתובבו פורעי חוק שכל מה שהיה במוחם זה להשמיד את הטבע. יום אחד, אביו של בוב קיבל מכתב שעליו לטוס למחוז פוצ'יוולי לשליחות קצרה. האב הבטיח למשפחתו שיחזור במהרה. אך לא כך היה הדבר. כעבור שנה הגיעה גופתו של האבא בתוך ארון מתים. האבא נקבר בבית הקברות ובוב הבטיח לעצמו, שהוא לא ינום ולא ישן, עד שיהרוג את האנשים שרצחו את אביו. הוא חיפש [b]נקמה.[b][/b][/b]
תיאור/תמונה :[SPOILER][IMG]http://4.bp.blogspot.com/-nXn44bLkMpE/T7Hghgf_-0I/AAAAAAAACso/10PF07g3WTk/s1600/%D7%9E%D7%90%D7%A8%D7%9C%D7%99-3.jpg[/IMG][/SPOILER]
שותף ( כן/לא ) :לא צריך..
אופי : זעם קבוע, עצבני, מתיידד בקושי, חזק, אוהב לאכול ועייף לרוב...
פוקימון התחלתי : טוטודייל
פוקימונים : לא לגעת
חפצים : אין סוף פוקדורים, חכה ישנה, אין סוף אוכל ושתייה לבני אדם, אין סוף אוכל ושתייה לפוקימונים, 1500 כסף, שק שינה.
הערות : אמממ מעוניין בפוקימונים כמו גנגאר/מאצ'אמפ/אלאקזאם - שיכולים להתפתח מהחלפה. אם אפשר, אני מאמין שאלך על שלושתם.
[QUOTE=Dr. Pizza;1413693]יא אללה אושווט, שנים שלא דיברתי איתך ):
רקע : בוב נולד בבית מוזיקלי מאוד במחוז יונובה, בן למשפחת מאמנים ידועים שעבדה בשמורות הפוקימונים. אביו שהיה סגן מנהל בשמורת הטבע הקדיש כמעט ואת כל זמנו לשחרור מחוז פוצ'יוולי השבוי, שבו הסתובבו פורעי חוק שכל מה שהיה במוחם זה להשמיד את הטבע. יום אחד, אביו של בוב קיבל מכתב שעליו לטוס למחוז פוצ'יוולי לשליחות קצרה. האב הבטיח למשפחתו שיחזור במהרה. אך לא כך היה הדבר. כעבור שנה הגיעה גופתו של האבא בתוך ארון מתים. האבא נקבר בבית הקברות ובוב הבטיח לעצמו, שהוא לא ינום ולא ישן, עד שיהרוג את האנשים שרצחו את אביו. הוא חיפש [b]נקמה.[b][/b][/b]
תיאור/תמונה :[SPOILER][IMG]http://4.bp.blogspot.com/-nXn44bLkMpE/T7Hghgf_-0I/AAAAAAAACso/10PF07g3WTk/s1600/%D7%9E%D7%90%D7%A8%D7%9C%D7%99-3.jpg[/IMG][/SPOILER]
שותף ( כן/לא ) :לא צריך..
אופי : זעם קבוע, עצבני, מתיידד בקושי, חזק ועייף לרוב...
פוקימון התחלתי : טוטודייל
פוקימונים : לא לגעת
חפצים : אין סוף פוקדורים, חכה ישנה, אין סוף אוכל ושתייה לבני אדם, אין סוף אוכל ושתייה לפוקימונים, 1500 כסף, שק שינה.
הערות : אמממ מעוניין בפוקימונים כמו גנגאר/מאצ'אמפ/אלאקזאם - שיכולים להתפתח מהחלפה. אם אפשר, אני מאמין שאלך על שלושתם.[/QUOTE]
רשום. רק תוסיף עוד תכונת אופי אחת.
[SIZE="6"]כל הרשומים להגיב להתחלה.[/SIZE]
סבבה, תיקנתי.
--------
[quote]היום אתם, נערים צעירים, מקבלים מכתב מפרופסור אלן שאתם נבחרתם להיות המאמנים שיעזרו להביס את הצוות שהורס את המחוז. אתם נרגשים ונחושים לעזור למחוז ולהביס את הצוות חיסול הזה. אתם פותחים את המכתב ששם כתוב :
"בוב היקר, אתה נבחרת להיות חלק ממשלחת המאמנים שתעזור לנו להביס את הצוות שהורס את המחוז שלנו, מחוז פוצ'יווילי.
בהצלחה ! פרופסור אלן״.
אתם מניחים את המכתב על השולחן ומאוד מתרגשים, אתם מארגנים תיק ליום המסע, בערב אתם הולכים למיטה ולא מצליחים להירדם, אתם כל הזמן חושבים איזה פוקימון לקחת, אתם נחושים להביס את הצוות חיסול ולהחזיר את השקט למחוז.
בבוקר אתם הולכים למעבדת הפרופסור והפרופסור מזהה אתכם מיד. הוא אומר לכם לבוא אחריו, אתם מרגישים שאתם עומדים להתפוצץ מהתרגשות אך אתם מתאפקים.
הוא מראה לכם 5 פוקימונים התחלתיים ושואל אותך "טוב, אז איזה פוקימון אתה רוצה?"
[/quote]
מתרגש, אחשוב על פוקימון שיתאים לי להמשך הדרך. [i]אצטרך פוקימון שיודע לשחות טוב[/i] אחשוב לעצמי בלב.[i]אבל את אושווט אני לא כ"כ אוהב[/i] אסכים עם עצמי. "אם כך," אומר לפרופסור, מתרגש, "אני בוחר בטוטודייל!"
[b][u]בוב[/u][/b]
הפרופסור אומר לך "בחירה מצוינת!" ומביא לך את הפוקדור של טוטודייל. הפרופסור אומר "כמעט שחכתי! הנה פוקידע ופוקדרים. פוקידע זה מכשיר מיוחד שנותן לך מידע על כל הפוקימונים במחוז פוצ'יווילי. בהצלחה במסע בוב!" אתה יוצא ממעבדת הפרופסור ואתה ממש מתרגש. מה תעשה?
[QUOTE=????;1413699][b][u]בוב[/u][/b]
הפרופסור אומר לך "בחירה מצוינת!" ומביא לך את הפוקדור של טוטודייל. הפרופסור אומר "כמעט שחכתי! הנה פוקידע ופוקדרים. פוקידע זה מכשיר מיוחד שנותן לך מידע על כל הפוקימונים במחוז פוצ'יווילי. בהצלחה במסע בוב!" אתה יוצא ממעבדת הפרופסור ואתה ממש מתרגש. מה תעשה?[/QUOTE]
אחרי שאקבל את הפוכדור, אני אלך לאמי כדי להפרד ממנה. לאחר שאפרד ממנה, אלך לעשות את הדבר שכל מאמן מתחיל צריך לעשות. לאמן.
[b][u]בוב[/u][/b]
אתה הולך לאמא שלך כדי להיפרד ממנה, היא אומרת לך בהצלחה ואתה רואה שהיא מאוד דואגת לך. אתה אומר לה שתהיה בסדר ומנסה להרגיע אותה. אחר כך אתה יוצא החוצה, מוציא את טוטודייל מהפוקדור וטוטודייל נראה מבולבל, הוא לא מבין מה קורה סביבו. אתה מציג את עצמך בפניו אבל טוטודייל לא מקשיב לך. אתה יורד מזה ואתה מתחיל לאמן אותו. אבל טוטודייל לא משתף פעולה. מה תעשה?
[QUOTE=????;1413701][b][u]בוב[/u][/b]
אתה הולך לאמא שלך כדי להיפרד ממנה, היא אומרת לך בהצלחה ואתה רואה שהיא מאוד דואגת לך. אתה אומר לה שתהיה בסדר ומנסה להרגיע אותה. אחר כך אתה יוצא החוצה, מוציא את טוטודייל מהפוקדור וטוטודייל נראה מבולבל, הוא לא מבין מה קורה סביבו. אתה מציג את עצמך בפניו אבל טוטודייל לא מקשיב לך. אתה יורד מזה ואתה מתחיל לאמן אותו. אבל טוטודייל לא משתף פעולה. מה תעשה?[/QUOTE]
חחח שיט, שונא את הקטעים האלה -_-
אנסה לגשת אליו ברכות. "שלום טוטודייל. אני בוב." אציג את עצמי בפניו. "אני ואתה אמורים להיות החברים הכי טובים שבעולם." אומר לו, משכנע. אם הוא יסכים עכשיו לשתף פעולה, אז אני רוצה להלחם קרב ראשון. אם הוא עוד לא משתף פעולה, אז אחפש מזון פוקקימונים מהתיק שלי, ואגיש לו.
[B][U]בוב[/U][/B]
אתה אומר לו ברוגע "שלום טוטודייל, אני בוב" אבל הוא אפילו לא הסתכל אליך. אתה אומר לו שאתם צריכים להיות חברים טובים ואז הוא מסתכל אליך במבט עצבני. אתה מחפש בתיק שלך אוכל לפוקימונים ואתה נותן את האוכל לטוטדייל. זה נראה כאילו הוא קצת נרגע. הוא מוכן לבוא להתאמן קצת. אתם מחפשים מקום לאימון ואתם מוצאים פוקימון שמזכיר זחל ( [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/010.png[/IMG] ) הוא יורה עליך ועל טוטודייל חוטי משי. טוטודייל משתמש בשריטה עוצמתית מאוד וקורע את החוטים האלה. טוטודייל רץ אל הזחל ויורה עליו אקדח מים חזק במיוחד. הזחל התעלף על המקום. מה תעשה?
[QUOTE=????;1413704][B][U]בוב[/U][/B]
אתה אומר לו ברוגע "שלום טוטודייל, אני בוב" אבל הוא אפילו לא הסתכל אליך. אתה אומר לו שאתם צריכים להיות חברים טובים ואז הוא מסתכל אליך במבט עצבני. אתה מחפש בתיק שלך אוכל לפוקימונים ואתה נותן את האוכל לטוטדייל. זה נראה כאילו הוא קצת נרגע. הוא מוכן לבוא להתאמן קצת. אתם מחפשים מקום לאימון ואתם מוצאים פוקימון שמזכיר זחל ( [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/010.png[/IMG] ) הוא יורה עליך ועל טוטודייל חוטי משי. טוטודייל משתמש בשריטה עוצמתית מאוד וקורע את החוטים האלה. טוטודייל רץ אל הזחל ויורה עליו אקדח מים חזק במיוחד. הזחל התעלף על המקום. מה תעשה?[/QUOTE]
"וואו, טוטודייל, זה היה ממש טוב!" אעודד אותו. "רוצה עוד קרב?" אשאל אותו.
[B][U]בוב[/U][/B]
טוטודייל מתחיל להתלהב ומושך אותך בחולצה, אתה רואה שהוא מביא אותך ליער ליד השכונה. הוא רץ לשיחים ואז יוצא עם פוקימון קטן, בצבע תכלת. ככל הנראה מסוג חשמל ( [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/403.png[/IMG] ) וטוטודייל מנסה להגיד לך שהפוקימון הזה חבר טוב שלו, וטוטודייל מאוד רוצה שהפוקימון הזה יהיה איתכם יחד במסע. מה תעשה?
[QUOTE=????;1413706][B][U]בוב[/U][/B]
טוטודייל מתחיל להתלהב ומושך אותך בחולצה, אתה רואה שהוא מביא אותך ליער ליד השכונה. הוא רץ לשיחים ואז יוצא עם פוקימון קטן, בצבע תכלת. ככל הנראה מסוג חשמל ( [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/403.png[/IMG] ) וטוטודייל מנסה להגיד לך שהפוקימון הזה חבר טוב שלו, וטוטודייל מאוד רוצה שהפוקימון הזה יהיה איתכם יחד במסע. מה תעשה?[/QUOTE]
אני אגיד לו לא.
חחחח סתאם
-------------------------
אני אסתכל בפוקיון שטוטודייל הביא לי ואנסה לזהות אותו. אני אפתח את הפוקידע ואלמד עליו דברים חדשים. לאחר מכן, אאשר את גיוסו. "אבל בשביל זה נצטרך קרב נגדו, בשביל לראות אם הוא מתאים לשישיה שלנו!" אכריז.
[b][u]בוב[/u][/b]
אתה מנסה לזהות את הפוקימון אבל מכיוון שכמעט ואין לך ידע על פוקימונים אתה לא מזהה אותו.
אתה מוציא את בפוקדע ומכוון אותו לעבר הפוקימון והפוקדע מתחיל לדבר "שינקס, פוקימון ההבזק, שינקס פוקימון מהיר מאוד מסוג חשמל, המתקפות חשמל שלו מסוכנות מאוד. במיוחד שהוא מתפתח. המתקפות שהשינקס הזה יודע הן : דחיפה, מכת ברק ונשיכה" אתם סוגר את בפוקדע ומתחיל את הקרב. אבל אין לך מושג באיזה מתקפה להשתמש. מה תעשה?
[QUOTE=????;1413708][b][u]בוב[/u][/b]
אתה מנסה לזהות את הפוקימון אבל מכיוון שכמעט ואין לך ידע על פוקימונים אתה לא מזהה אותו.
אתה מוציא את בפוקדע ומכוון אותו לעבר הפוקימון והפוקדע מתחיל לדבר "שינקס, פוקימון ההבזק, שינקס פוקימון מהיר מאוד מסוג חשמל, המתקפות חשמל שלו מסוכנות מאוד. במיוחד שהוא מתפתח. המתקפות שהשינקס הזה יודע הן : דחיפה, מכת ברק ונשיכה" אתם סוגר את בפוקדע ומתחיל את הקרב. אבל אין לך מושג באיזה מתקפה להשתמש. מה תעשה?[/QUOTE]
[I]נקווה שאין לו מתקפות חשמל! [/I]אומר לעצמי, מבוהל. "טוטודייל, השתמש בשריטה, ותנסה לחמוק מכל מתקפת חשמל שלו. צהיה זריז ורק תתקוף!" אורה לו, נחוש.
[b][u]בוב[/u][/b]
כתוב בפוקידע שיש לו מכת ברק ושאתה חושב אז אתה משתמש בסימן הזה ׳
אתה אומר לטוטדייל להשתמש בשריטה , טוטודייל שורט את שינקס בעוצמה אבל שינקס לא נפגע כל כך. שינקס משתמש במכת ברק, ברק עוצמתי יוצא לשינקס מהלחיים ומגיע לעברו של טוטודייל. למזלו של טוטודייל, טוטודייל אפילו לא ראה את הברק אבל הוא התכופף מתחת לברק כי הוא מצא משהו על הרצפה. מה תעשה?