שקד:
אתה משווה את עצמך לקורוקו ): ?
-------------
ברגע האחרון אתה מצליח לקפוץ מדרכו של הבוחן וישר יוצא לעברו עם סדרת אגרופים. באלגנטיות של ארנב צבאי הבוחן מתחמק מכל אגרוף בשימוש מינימלי של תנועה. "יש לך קסם? תשתמש בו".
"שתי דקות !"צעק השופט.
Printable View
שקד:
-------------
ברגע האחרון אתה מצליח לקפוץ מדרכו של הבוחן וישר יוצא לעברו עם סדרת אגרופים. באלגנטיות של ארנב צבאי הבוחן מתחמק מכל אגרוף בשימוש מינימלי של תנועה. "יש לך קסם? תשתמש בו".
"שתי דקות !"צעק השופט.
[QUOTE=Flupy;1415798]
[QUOTE]"התחילו!" צעק השופט. לפני שהבנת מה קרה מצאת את עצמך מביט לתקרה אשר הייתה רחוקה מתמיד, איבדת את ההכרה. לפני שעה קלה עמדת בתור ארוך ומייגע בדרך להגיש את טופס ההרשמה שעבדת עליו כל הלילה על מנת להתקבל לארגון. מילותיו של בעל המלון הנחמד ששכנת בו הדהדו בראשך: "אתה בחור צעיר עדיף שלא תצטרף אליהם, זה מסוכן". סוף סוף הגיע תורך לגשת לקבלה, מולך עמדה אישה בלונדינית, לקח לך כמה שניות להבין שמה שעומד מולך זאת הולוגרמה. "בבקשה תעבור לחדר ההמתנה" אמרה המזכירה בקול עדין והצביעה לעבר דלת שנמצאת מימינה. "היי, אתה! התייצב בזירה מספר חמש, עקוב אחריי" אמר אדם נמוך קומה עם משקפיים עגולות וחליפה שחורה אשר הצביע עליך, הסתובב והחל ללכת. מלחץ דרכת על עצמך ומעדת, שמעת צחקוק מסביב וקול שאמר: "עוד נכשל". אחרי הליכה קצרה מצאת את עצמך עומד לפני דלת גדולה שעליה רשומה בענק הספרה חמש. בפנים חיכה לך אדם, הוא לא היה נראה גדול או חזק במיוחד אך מצד שני לא יכולת לראות את פניו בגלל מסכת הארנב אשר כיסתה את פניו והמעיל הלבן הארוך אשר היה ידוע בתור הסמל של הארגון. "החוקים הם כאלה, המטרה שלך היא לפגוע פעם אחת בבוחן, יש לך חמש דקות להצליח." אמר האדם הנמוך אשר שימש כשופט. "קום!" אמר הבוחן והעיר אותך מחלומך.[/QUOTE]
[/QUOTE]
'מה.. מה קרה..' אחשוב לעצמי בעודי קם במהירות.
אני מרכז אנרגיית אור לידי הימנית ומכווץ אותה לאגרוף.
'תתרכז ריי אין לך זמן לאבד' אחשוב בעודי מתחיל לרוץ לכיוון השופט במטרה לזנק ולתקוף אותו עם אגרופי הימני.
[QUOTE=Flupy;1415881]שקד:
-------------
ברגע האחרון אתה מצליח לקפוץ מדרכו של הבוחן וישר יוצא לעברו עם סדרת אגרופים. באלגנטיות של ארנב צבאי הבוחן מתחמק מכל אגרוף בשימוש המינימלי של תנועה. "יש לך קסם? תשתמש בו".
"שתי דקות !"צעק השופט.[/QUOTE]
שנינו סקסיים, יש לנו את זה במשותף ):
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
'קסם..? זאת נקודה חלשה שלי..' אני חושב, '..אבל אם זה מה שצריך..'.
אני מושיט את היד שלי טיפה קדימה ומנסה לשחזר את הקסם שלי, אני מנסה להכין את החרב (לגו).
ברגע שהחרב נמצאת ביד שלי אני משתמש במיומנות הסייף שרכשתי ומסה לתקוף את הבוחן שוב.
שקד:
אין תגובה ):
-----------------------
אתה לוקח נשימה עמוקה, מושיט את ידך קדימה וחושב על החרב. להפתעתך החרב יוצאת בטבעיות."זה כבר יותר טוב" אומר הבוחן בזמן שהוא מתחמק מחתך של החרב שלך. לאחר חילוף מכות ממושך נשמעת צעקה :"עשר שניות!". לאחר הצעקה אתה יוצא במתקפה אחרונה לעברו של הבוחן מניף את החרב למעלה ובעזרת כל שריר בגוף מוריד אותה לעבר ראשו."עובר"אמר הבוחן בזמן שהוא שוכב על הרצפה.
"הקרב נגמר הצלחת. תחזור לקבלה ותסיים את תהליך ההרשמה. "אמר השופט.
ריי:
אתה מתרכז באגרוף הימני ומנסה לרכז את כל האור מסביבך לתוך כף היד. לאט לאט האור באזור מתרכז באגרוף ומתחיל לזהור. לאחר מכן אתה יוצא לעברו של הבוחן עם אגרופך מושט קדימה ומנסה להכות את פניו. "נחמד אבל זה עדיין לא זה, הקסם שלך ברמה סבירה אבל אתה צריך לחשוב יותר על האסטרטגיה שלך"אומר הבוחן בזמן שהוא מתחמק בקלות מהאגרוף.
[QUOTE=Flupy;1415917]שקד:
אין תגובה ):
-----------------------
אתה לוקח נשימה עמוקה, מושיט את ידך קדימה וחושב על החרב. להפתעתך החרב יוצאת בטבעיות."זה כבר יותר טוב" אומר הבוחן בזמן שהוא מתחמק מחתך של החרב שלך. לאחר חילוף מכות ממושך נשמעת צעקה :"עשר שניות!". לאחר הצעקה אתה יוצא במתקפה אחרונה לעברו של הבוחן מניף את החרב למעלה ובעזרת כל שריר בגוף מוריד אותה לעבר ראשו."עובר"אמר הבוחן בזמן שהוא שוכב על הרצפה.
"הקרב נגמר הצלחת. תחזור לקבלה ותסיים את תהליך ההרשמה. "אמר השופט.[/QUOTE]
"תודה, אני אלך עכשיו" אני אומר לשופט ויוצא מהחדר, בדרך אני עוזב את החרב ומבטל את הקסם לאט.
'חמש הדקות האלו עברו מהר.. התגעגעתי לתחושה הזאת בקרב' אני חושב בדרך לקבלה ומגביר קצת את מהירות ההליכה.
כאזר אני מגיע לקבלה אני מדבר עם מי שנמצא שם, אומר שבאתי לסיים את ההרשמה.
[QUOTE=Flupy;1415917]
ריי:
אתה מתרכז באגרוף הימני ומנסה לרכז את כל האור מסביבך לתוך כף היד. לאט לאט האור באזור מתרכז באגרוף ומתחיל לזהור. לאחר מכן אתה יוצא לעברו של הבוחן עם אגרופך מושט קדימה ומנסה להכות את פניו. "נחמד אבל זה עדיין לא זה, הקסם שלך ברמה סבירה אבל אתה צריך לחשוב יותר על האסטרטגיה שלך"אומר הבוחן בזמן שהוא מתחמק בקלות מהאגרוף.[/QUOTE]
'אני חייב להצליח' אחשוב לעצמי בעודי מסתובב במהירות לכיוונו של היריב.
מיד אחר כך אתחיל לטעון אנרגיית אור פעם נוספת, הפעם לשתי ידי.
לאחר הטעינה אני אתחיל לרוץ ולתקוף את האויב עם אגרופי כאשר במהלך ההתקפה אני אנסה להפתיע את היריב בכך שבמקום לתקוף עם אגרוף נוסף אני אניף את רגלי למעלה לכיוון פניו של הבוחן.
שקד:
בדרך לעמדת ההרשמה אתה מבטל את הקסם ומחייך,כמה שהתגעגעת להרגשה הזאת, לפרץ האדרנלין, לכאב ולניצחון. אחריי הליכה קצרה אתה מגיע לעמדה שממנה באת ושם עדיין עמדה אותה ההולוגרמה. "טאקאשי מאסארו? בבקשה, הנה המדים שלך, והצמיד" היא אמרה מיד לאחר מכן הופיע אור בהיר על השולחן, לאחר כמה שניות האור נעלם ועל השולחן הופיעו המדים, צמיד פלסטיק אפרפר ואפילו מטבע זהב אחד. " בבקשה לעקוב אחריי החצים בדרך לחדרך" אמרה ההולוגרמה, לפני שאתה מספיק לשאול איזה חצים חץ מעופף עומד מעליך ומצביע ימינה.
ריי:
אתה חוזר על הפעולה הקודמת שביצעת, אך הפעם מחלק את האנרגיה לשתי הידיים וכמו שציפית תוך פחות משניה האור התחיל להתקבץ בכפות ידך אבל הפעם הגודל היה קטן בהרבה. לאחר שמספיק אור התאסף מסביב לידך אתה יוצא לעברו של הבוחן אם אגרופך מוכן, להפתעתו של הבוחן במקום להכות את פניו עם ידך החלטת לבעוט בו. באלגנטיות של ארנב צבאי הוא קיפץ על הרגל והשתמש בתנופה של המכה על מנת להפיל אותך על הרצפה."לא רע, לא רע"הוא אמר ,אפשר היה לשמוע שהוא מאושר.
שם בפורום: LordAbizi
שם במשחק: מליפאן אביזי
מראה: גובה ממוצע, שער חום קצר ושטוח (כשבקצר יש בערך אותה מידת עמימות כמו במונח "קצר" כשהוא מתייחס לתספורת צבאית), עיניים חומות, זקן קצר. לובש סנדלים, מכנסיים אפורות עם חגורה ירוקה כהה, וחולצה עם שרוולים מאוד קצרים בצבע ירוק שהוא מעט בהיר יותר מזה של החגורה.
רקע:
מליפאן אביזי, כמו כולם, שמע על הסיפורים בנוגע לאיך שהיה העולם לפני המלחמה עם האלים. היה זה עולם מופלא: ציפורי מתכת ענקיות יכלו להעביר מאות אנשים במהירות הבזק מעבר לימים, באמצעות קופסאות היה ניתן להסתכל לעבר כל מקום ברחבי התבל. מליפאן, מבלי להסס, היה בוחר בעולם הזה על פני העולם הנוכחי בכל יום ובכל שעה. אך מחשבות שכאלו לא יכולות לשנות את המציאות, המאכזבת במידת מה את מליפאן, שכל זה לא קיים עוד. מליפאן הבין שהאלים אחראיים במידה רבה לכך, והוא היה מופתע, נוכח מידת ההרס שהמלחמה יצרה, שהודאגו מכך שכמה בני אדם פקפקו בהם. עם זאת, הוא גם הבין שהחשש היה מוצדק משום שאל אחד הושמד במלחמה. לאחר הרהורים רבים בנושא, כבר לא היה בטוח במהות הטוב והרוע. לכן הוא יצא להסתובב בעולם בחיפוש אחר תשובות. במסעותיו הגיע אל מנזר, בו הנזירים מתבודדים מהחברה ועוסקים בלימוד והגות. מליפאן חבר אליהם זמן מה, ומהשהייה איתם כמה דברים התבהרו לו. כמו כן, בזמן ששהה רכש את היכולת אותה אסביר בעוד כמה שורות. הטכניקות הרלוונטיות היו כאלו שהיו בשימוש אצל הנזירים, ומליפאן למד אותן מהם. בקצרה, ניתן להגיד שמליפאן הבין שטוב ורוע הם היינו הך, ושלמעשה שום דבר לא באמת קיים. מליפאן היה מרוצה מכך לעת עתה. כשמליפאן חזר אל מקומות שבהם היו בני אדם, גילה על ארגון טריפיס. הוא הבין שמטרת הארגון היא לשמור על שלום. מליפאן ידע ששלום זה גם משהו שלא באמת קיים, ולכן זה מאוד התאים להשקפת העולם שלו לנסות לשמור עליו, ולכן הוא החליט להצטרף לשם.
יכולת:
יכולת להשתמש באנרגיה ללא אלמנט, בערך משהו שקול ל Ki Blast. מליפאן אביזי, לפני כל שימוש באנרגיה הזו, גורם לזה לאפוף את אחת הידיים שלו, ואז הוא יכול להשתמש בזה כמגבר לאגרוף שלו אם זה מטווח צמוד, או לשלוח את האנרגיה הזו בצורת כדור הלאה. מן הסתם, שימוש מוגזם ביכולת הזו "מרוקן" את המאגרים, וגורם לאי יכולת לבצע שום דבר. המאגרים מתמלאים באופן טבעי עם מנוחה. בנוסף לזה, למליפאן יש גם יכולת הגנה, שבה יש לו מלאי של נגיד 100% הגנה. כשהוא מפעיל אותו, הוא יכול לחלק אותו כרצונו בינו ובין אנשים אחרים בסביבתו (כלומר 100% לי, או 30% לי, 70% למישהו אחר, או 1% לכל אחד מבין 100 אנשים, וכיוצא בזה). ההגנה היא לא הגנה מוחלטת, אבל יכולה למזער פגיעות. ההגנה הזו מחזיקה מעמד זמן כרצוני, אך גם היא מבזבזת את אותו מאגר כח שיש לי. כשאין צורך יותר ביכולת הזו, אז מן הסתם מליפאן מכבה אותה. ההגנה מבזבזת אותה מידה של כח ללא תלות באיך שאני מחלק אותה.
נשק: מטה עץ ארוך ומחוזק מעט, כדי שיהיה קשיח ולא יישבר מיד. מליפאן בדרך כלל משתמש במטה ביד אחת, כדי שביד השנייה יוכל להשתמש באנרגיה.
בקשות/פלופים/פלאפים:
[QUOTE=LordAbizi;1416401]שם בפורום: LordAbizi
שם במשחק: מליפאן אביזי
מראה: גובה ממוצע, שער חום קצר ושטוח (כשבקצר יש בערך אותה מידת עמימות כמו במונח "קצר" כשהוא מתייחס לתספורת צבאית), עיניים חומות, זקן קצר. לובש סנדלים, מכנסיים אפורות עם חגורה ירוקה כהה, וחולצה עם שרוולים מאוד קצרים בצבע ירוק שהוא מעט בהיר יותר מזה של החגורה.
רקע:
מליפאן אביזי, כמו כולם, שמע על הסיפורים בנוגע לאיך שהיה העולם לפני המלחמה עם האלים. היה זה עולם מופלא: ציפורי מתכת ענקיות יכלו להעביר מאות אנשים במהירות הבזק מעבר לימים, באמצעות קופסאות היה ניתן להסתכל לעבר כל מקום ברחבי התבל. מליפאן, מבלי להסס, היה בוחר בעולם הזה על פני העולם הנוכחי בכל יום ובכל שעה. אך מחשבות שכאלו לא יכולות לשנות את המציאות, המאכזבת במידת מה את מליפאן, שכל זה לא קיים עוד. מליפאן הבין שהאלים אחראיים במידה רבה לכך, והוא היה מופתע, נוכח מידת ההרס שהמלחמה יצרה, שהודאגו מכך שכמה בני אדם פקפקו בהם. עם זאת, הוא גם הבין שהחשש היה מוצדק משום שאל אחד הושמד במלחמה. לאחר הרהורים רבים בנושא, כבר לא היה בטוח במהות הטוב והרוע. לכן הוא יצא להסתובב בעולם בחיפוש אחר תשובות. במסעותיו הגיע אל מנזר, בו הנזירים מתבודדים מהחברה ועוסקים בלימוד והגות. מליפאן חבר אליהם זמן מה, ומהשהייה איתם כמה דברים התבהרו לו. כמו כן, בזמן ששהה רכש את היכולת אותה אסביר בעוד כמה שורות. הטכניקות הרלוונטיות היו כאלו שהיו בשימוש אצל הנזירים, ומליפאן למד אותן מהם. בקצרה, ניתן להגיד שמליפאן הבין שטוב ורוע הם היינו הך, ושלמעשה שום דבר לא באמת קיים. מליפאן היה מרוצה מכך לעת עתה. כשמליפאן חזר אל מקומות שבהם היו בני אדם, גילה על ארגון טריפיס. הוא הבין שמטרת הארגון היא לשמור על שלום. מליפאן ידע ששלום זה גם משהו שלא באמת קיים, ולכן זה מאוד התאים להשקפת העולם שלו לנסות לשמור עליו, ולכן הוא החליט להצטרף לשם.
יכולת:
יכולת להשתמש באנרגיה ללא אלמנט, בערך משהו שקול ל Ki Blast. מליפאן אביזי, לפני כל שימוש באנרגיה הזו, גורם לזה לאפוף את אחת הידיים שלו, ואז הוא יכול להשתמש בזה כמגבר לאגרוף שלו אם זה מטווח צמוד, או לשלוח את האנרגיה הזו בצורת כדור הלאה. מן הסתם, שימוש מוגזם ביכולת הזו "מרוקן" את המאגרים, וגורם לאי יכולת לבצע שום דבר. המאגרים מתמלאים באופן טבעי עם מנוחה. בנוסף לזה, למליפאן יש גם יכולת הגנה, שבה יש לו מלאי של נגיד 100% הגנה. כשהוא מפעיל אותו, הוא יכול לחלק אותו כרצונו בינו ובין אנשים אחרים בסביבתו (כלומר 100% לי, או 30% לי, 70% למישהו אחר, או 1% לכל אחד מבין 100 אנשים, וכיוצא בזה). ההגנה היא לא הגנה מוחלטת, אבל יכולה למזער פגיעות. ההגנה הזו מחזיקה מעמד זמן כרצוני, אך גם היא מבזבזת את אותו מאגר כח שיש לי. כשאין צורך יותר ביכולת הזו, אז מן הסתם מליפאן מכבה אותה. ההגנה מבזבזת אותה מידה של כח ללא תלות באיך שאני מחלק אותה.
נשק: מטה עץ ארוך ומחוזק מעט, כדי שיהיה קשיח ולא יישבר מיד. מליפאן בדרך כלל משתמש במטה ביד אחת, כדי שביד השנייה יוכל להשתמש באנרגיה.
בקשות/פלופים/פלאפים:[/QUOTE]
רשום, תגיב להתחלה בעמוד הראשון ~
[quote]"התחילו!" צעק השופט. לפני שהבנת מה קרה מצאת את עצמך מביט לתקרה אשר הייתה רחוקה מתמיד, איבדת את ההכרה. לפני שעה קלה עמדת בתור ארוך ומייגע בדרך להגיש את טופס ההרשמה שעבדת עליו כל הלילה על מנת להתקבל לארגון. מילותיו של בעל המלון הנחמד ששכנת בו הדהדו בראשך: "אתה בחור צעיר עדיף שלא תצטרף אליהם, זה מסוכן". סוף סוף הגיע תורך לגשת לקבלה, מולך עמדה אישה בלונדינית, לקח לך כמה שניות להבין שמה שעומד מולך זאת הולוגרמה. "בבקשה תעבור לחדר ההמתנה" אמרה המזכירה בקול עדין והצביעה לעבר דלת שנמצאת מימינה. "היי, אתה! התייצב בזירה מספר חמש, עקוב אחריי" אמר אדם נמוך קומה עם משקפיים עגולות וחליפה שחורה אשר הצביע עליך, הסתובב והחל ללכת. מלחץ דרכת על עצמך ומעדת, שמעת צחקוק מסביב וקול שאמר: "עוד נכשל". אחרי הליכה קצרה מצאת את עצמך עומד לפני דלת גדולה שעליה רשומה בענק הספרה חמש. בפנים חיכה לך אדם, הוא לא היה נראה גדול או חזק במיוחד אך מצד שני לא יכולת לראות את פניו בגלל מסכת הארנב אשר כיסתה את פניו והמעיל הלבן הארוך אשר היה ידוע בתור הסמל של הארגון. "החוקים הם כאלה, המטרה שלך היא לפגוע פעם אחת בבוחן, יש לך חמש דקות להצליח." אמר האדם הנמוך אשר שימש כשופט. "קום!" אמר הבוחן והעיר אותך מחלומך. [/quote]
לא כל כך הבנתי... האם יש שופט ובוחן, ואם כן מי מהם זה ההוא עם המסכה, או שזה אותו אדם? אני אניח שהכוונה שזה אותו אדם.
--
'מה בשם תרנגולות החושך קרה כאן הרגע...' אחשוב, 'מה שלא קרה הרגע, אני לא רוצה שיקרה שוב'. כתוצאה מהחלטה הזו, אפעיל את יכולת ההגנה שלי. לאחר מכן אשלח שני כדורי אנרגיה לכיוון הבוחן, ואנסה להתקרב אליו כדי להנחית עליו מכה עם המטה, בזמן שחלק מסויים במוח שלי צוחק עליי שאני מנסה משהו כל כך שקוף.
אביזי :
השופט הוא האדם נמוך עם המשקפיים שהוביל אותך לזירה.
והבוחן הוא האדם הסקסי עם מסכת הארנב. שני אנשים שונים.
--------------
אתה משתמש באנרגיה הפנימית שלך ויוצר שכבת מגן צהבהבה. מיד אחר כך שתי יריות אנרגיה יוצאות מכף ידך. הבוחן מתחמק משני כדורי האנרגיה בקלות ומתחיל להתקדם לעברך במהירות. אתה מרים את המטה ומכין אותו להנחתה, אבל לפני שאתה מספיק לתקוף הבוחן חובט בראשך עם ידו ומעיף אותך הצידה. למזלך המגן הקטין את הנזק משמעותית."עם אסטרטגיה כזאת לא תגיע רחוק"הוא אומר וצוחק מעט.
[quote=Flupy;1416579]אביזי :
השופט הוא האדם נמוך עם המשקפיים שהוביל אותך לזירה.
והבוחן הוא האדם הסקסי עם מסכת הארנב. שני אנשים שונים.
--------------
אתה משתמש באנרגיה הפנימית שלך ויוצר שכבת מגן צהבהבה. מיד אחר כך שתי יריות אנרגיה יוצאות מכף ידך. הבוחן מתחמק משני כדורי האנרגיה בקלות ומתחיל להתקדם לעברך במהירות. אתה מרים את המטה ומכין אותו להנחתה, אבל לפני שאתה מספיק לתקוף הבוחן חובט בראשך עם ידו ומעיף אותך הצידה. למזלך המגן הקטין את הנזק משמעותית."עם אסטרטגיה כזאת לא תגיע רחוק"הוא אומר וצוחק מעט.[/quote]
איך לעזאזל לא שמתי לב לאזכור של האיש עם המשקפיים... קראתי כמה פעמים את ההודעה ולא מצאתי את זה, למרות שעכשיו זה בולט שם מאוד... ועל כן נאמר - שפיות זמנית.
--
"לא חשבתי אחרת..." אגיד באכזבה קלה. מתוך הבנה שעליי לשמר את הכוחות שלי, אתפוס את המטה שלי בשתי ידי (כך שקל לי יותר להשתמש בו כדי לחסום מכות שמגיעות אליי), אתקרב אל הבוחן, ואנסה לתקוף אותו, כאשר אם הוא תוקף אותי בכל שלב, אני אנסה עד כמה שאספיק להגיב לנסות לחסום את המכה עם המטה. אני מבין שככל הנראה בסדרת ההתקפות הזו לא אצליח לפגוע בו, אך המטרה היא להבין קצת את היריב כדי שאולי אוכל להבין מה לעשות כדי כן לפגוע בו.
רקע לwrath of gods:
יש עוד מקום? אם כן:
שם בפורום:almogalon100
שם במשחק: מייק דראגון
מראה מילולי: חח אהבתי את האתר [url=http://tektek.org/avatar/52128598][img]http://img40.imageshack.us/img40/6259/tek50ca36cae28958994721.png[/img][/url] רק עם בגדים.
רקע: ייערך פשוט כרגע אין לי מוזה חח
יכולת:
נשק: תמציאו נשק תבחרו נשק קיים תלחמו בלי נשק תתפרעו.
בקשות/הערות/פלופים/פלאפים: אהבתי את המשחק מקווה להתקבל.
[QUOTE=Flupy;1416122]שקד:
בדרך לעמדת ההרשמה אתה מבטל את הקסם ומחייך,כמה שהתגעגעת להרגשה הזאת, לפרץ האדרנלין, לכאב ולניצחון. אחריי הליכה קצרה אתה מגיע לעמדה שממנה באת ושם עדיין עמדה אותה ההולוגרמה. "טאקאשי מאסארו? בבקשה, הנה המדים שלך, והצמיד" היא אמרה מיד לאחר מכן הופיע אור בהיר על השולחן, לאחר כמה שניות האור נעלם ועל השולחן הופיעו המדים, צמיד פלסטיק אפרפר ואפילו מטבע זהב אחד. " בבקשה לעקוב אחריי החצים בדרך לחדרך" אמרה ההולוגרמה, לפני שאתה מספיק לשאול איזה חצים חץ מעופף עומד מעליך ומצביע ימינה.[/QUOTE]
"תודה" אני אומר ולוקח את הדברים, אני שם את הצמיד על היד, את המטבע באחד הכיסים ומחזיק את המדים ביד.
'חץ מעופף אה?' אני חושב והולך בכיוון אליו מצביע החץ, אני ממשיך לעקוב אחר החיצים עד לחדר ונכנס אליו כשאני מגיע.
אביזי:
לאחר שהבנת שעדיף לא לבזבז אנרגיה אתה אוחז את המטה בשתי ידך ומתקרב לאט אל הבוחן. הבוחן קופץ על ההזדמנות ונכנס לטווח קרוב. לאחר חילוף אגרופים ארוך שבסופו חטפת עוד חבטה לראש. למרות זאת לא יצאת בידיים ריקות שמת לב למחזוריות בתנועותיו של הבוחן: אגרוף אגרוף בעיטה אגרוף.
שקד:
העבריין חזר ):
------------
אתה מודה להולוגרמה שכתגובה מחייכת קלות. אתה מניח את הצמיד על היד ומרגיש עקצוץ. אתה מתעלם, מרים את המדים, לוקח את המטבע ועוקב אחר החצים. לאחר הליכה ארוכה שבמהלכה הכאב ביד הלך וגבר אתה מגיע לדלת שחורה שעליה רשום המספר '1054', בשלב זה הכאבים כבר בלתי נסבלים. אתה נכנס לחדר ומתעלף. לאחר כמה זמן אתה מתעורר ולשמחתך הכאב נעלם.