-
[QUOTE=Amumu;1417784]אתה מודע לעובדה שעד היום ישנם צאצאים לבני המאיה שעוקבים אחרי המסורות שלהם פחו או יותר (צאצאים ישירים לפי האמונה) לכן הם לא נעלמו לגמרי ולא שום בולשיט מפגר של חייזרים בעולם הקדום שכולם יודעים שזה קקה מפגר של נואשים שמשעמם להם-בני המאיה לא נעלמו הם התבוללו והשתנו עם הזמן ובנוגע למה שאני רשמתי התבדחתי אז אני לא טועה![/QUOTE]
החייזרים זה לפי תאורית האסטרונאוט הקדום
ואני לא התכבנתי לזה שהם נעלמו נעלמו אלה לזה שהם נתשו בלי שום סיבה את האזורי מחייה שלהם כאילו מאולם לא היו שם אנשים (חוץ מהמבנים שהם בנו כמובן) והם התמזגו עם שאר האנשים אבל לא ידעו למה הם עשו את זה ככה סתם וגם מי שתוען שהוא צאצא אי אפשר באמת לדעת אז זה...
-
אפילו בני המאיה לא מאמינים בזה כבר..
הם כולם אומרים שבסה"כ הם מחליפים לוח שנה אחרי זה..
-
טוב אתה עמית, השקעת. אבל טעית במשהו.
כאשר הספרדים או נכון יותר קורטס הגיע. לאחריקה התיכונה הוא אכן פגש את בני המאיה וחיי איתם כמה חודשים.
אבל אחרי שהם הקריבו חלק מאנשיו כאשר הם היו בחיים הוא התעצבן ורצה להרוס את העיר בסוף אחרי בערך שנתיים הוא נימח.
-
[QUOTE=Dinoz;1417771]עד עכשיו לא הבנתם שבניי המאיה פשוט היו עצלנים בלהמשיך את הלוח
אבל אפשר להשתמש בזה לתירוצים למבחנים לול[/QUOTE]
כן זה די נכון
[QUOTE=Amitlv;1417775]אתה טועה
הלוח הארוך הראשון שמצאו נגמר ב21 שלהם
אבל מצאו עוד לוח הרבה יותר ארוך מהקודם שעובר בכמה אשרות שנים ואני חושב גם מאות את 21 שלהם
אבל!
הוא עדיין אומר שסוף המחזור החמישי הוא ב21 הם פשות המשיחו למחזור השישי והלוח הראשון שמצאו אז כנראה הם ספרו רק את המחזור שלהם ובגלל זה הם עצרו ב21 ולא המשיחו למחזור הבא
אם אתה מתכבן לזה שהרגו אותם ובגלל זה הם נעלמו את טועה
שהספרדים הגיעו למקומות ההיתישבות של בני המאיה הם מצאו את המקומות נתושים כבר
בלי גופות בלי כלום כאילו יום אחד הם פשות עפו
ולפי מאמיני תאורית האסטורנאות הקדום אז הם הלכו לאלים שלהם שהיו בעצם חייזרים שעזרו להם ובגלל זה הם היו הרבה יותר מתקדמים לזמנם ושוגרו לכוחב הבית של החייזרים
מה באמת קרא אף אחד לא יודע כי אין שום סיבה הגיונית לזה שהם באמת נאלמו כאילו מאולם לא היו שם...[/QUOTE]
הם אפילו לא מאמינים בשטויות האלה!
[QUOTE=Amumu;1417784]אתה מודע לעובדה שעד היום ישנם צאצאים לבני המאיה שעוקבים אחרי המסורות שלהם פחו או יותר (צאצאים ישירים לפי האמונה) לכן הם לא נעלמו לגמרי ולא שום בולשיט מפגר של חייזרים בעולם הקדום שכולם יודעים שזה קקה מפגר של נואשים שמשעמם להם-בני המאיה לא נעלמו הם התבוללו והשתנו עם הזמן ובנוגע למה שאני רשמתי התבדחתי אז אני לא טועה![/QUOTE]
So true
בכ"מ, אני קיבלתי הרצאה שלמה על זה, אבל אני אקצר:
האחד שהתחיל אתצ זה היה היסטוריון [B]חובב[/B] שאמר שזה בכלל יקרה ב2003.
-
מישהו כאן משוגע על חייזרים לול
-
[QUOTE=chopper;1417789]טוב אתה עמית, השקעת. אבל טעית במשהו.
כאשר הספרדים או נכון יותר קורטס הגיע. לאחריקה התיכונה הוא אכן פגש את בני המאיה וחיי איתם כמה חודשים.
אבל אחרי שהם הקריבו חלק מאנשיו כאשר הם היו בחיים הוא התעצבן ורצה להרוס את העיר בסוף אחרי בערך שנתיים הוא נימח.[/QUOTE]
אהה..
חח לא ידעתי את זה
-
אם סוף העולם יגיע מחר, אני אל מאייני.
סתם שטויות של כמה אמריקאים מטורפים.
-
[QUOTE=Mr.Pizza;1417810]אם סוף העולם יגיע מחר, אני אל מאייני.
סתם שטויות של כמה אמריקאים מטורפים.[/QUOTE]
מי שהמציא את זה היה יהודי, רק שתדעו
אבל אח"כ באו אחרי מאמיני ניו אייג' שאפילו לא אכפת להם מה בני המאיה של היום אומרים ופשוט עוקבים באמונה עיוורת אחרי בן אדם שמת ב2010 והקציב לעצמו 7 שנים פחות... (הוא אמר ש"הקץ" יגיע ב2003 ואז כשזה לא קרה המאמינים שלו "תיקנו" אותו)
-
אני לא מאמינה, אבל חבל שאין...
-
ילדה מטומטת יש לי בכיתה
היא אומרת:"סוף העלום בוטל"
איך הוא בוטל אם הוא לא היה מתוכנן בכלל?
-
כל מיש לא מאמין בסוף העולם הוא סתם קטן אמונה ולא מגניב.
סוף העולם יהיה מחר וכולנו נהנה D:
-
סוף העולם מחר, ואף פעם לא טסתי ):
חהחה תאכלו חרא ישלי guardian angel אני לא אמות מחר ):
[quote=Amitlv;1417786]החייזרים זה לפי תאורית האסטרונאוט הקדום
ואני לא התכבנתי לזה שהם נעלמו נעלמו אלה לזה שהם נתשו בלי שום סיבה את האזורי מחייה שלהם כאילו מאולם לא היו שם אנשים (חוץ מהמבנים שהם בנו כמובן) [B][COLOR=red]והם התמזגו [/COLOR][/B]עם שאר האנשים אבל לא ידעו למה הם עשו את זה ככה סתם וגם מי שתוען שהוא צאצא אי אפשר באמת לדעת אז זה...[/quote]
כאן, חשדתי.
-
רק המגניבים מתים, רובכם שמורים )):
-
שמעתי שג'וקים שורדים כל פעילות על טבעית.
אלון אתה ניצל....
---
באמת שאין דבר יותר חרטא מזה
-