-
[QUOTE=YoRt3m;1422212]דברים כאלו לא באו לידיי ואם הם היו באים כמו שצריך אולי הדברים היו אחרת...
ולאיזה 3 משתמשים הוא גרם בדיוק לפרוש? לאותם משתמשים שעד עכשיו גולשים פה וגם נשארו פה כמה שבועות אחרי זה בשביל להציק לו?[/QUOTE]
ובכל זאת, זה לא משנה. אותם המשתמשים שכ״כ עצבניים עליו ורק מחפשים פעולת נקמה, דבר שפרקטי להלשנה שהוא הלשין אליך בה״פ. ואני לא כ״כ בטוח לאילו 3 אנשים הוא גרם לפרוש, ואפילו שאלון עדיין נמצא פה, אחרי מה שעמית עשה הוא רק הגיע למסקנה שהוא רוצה לפרוש.. כבר נורא. אבל אני באמת לא חושב שילדים כמןו עמית שבוכים על זה שאומרים להם בוז מתאימים למקומות כאלה ברשת. מה לעשות? הוא חרץ את דינו במו ידיו. עכשיו שימשיך לבכות לכל המבוגרים שהוא שפוט שלהם(אחמאחמהיטמןאחמאחמ), לא באמת משנה לי.
כך עוד הוא לא ביקש סליחה על הגועל שלו, מבחינתי אין כל סיבה שאני לא אציק לו ואתעלל בו.
-
[QUOTE=Tom Cruise;1422215]ובכל זאת, זה לא משנה. אותם המשתמשים שכ״כ עצבניים עליו ורק מחפשים פעולת נקמה, דבר שפרקטי להלשנה שהוא הלשין אליך בה״פ. ואני לא כ״כ בטוח לאילו 3 אנשים הוא גרם לפרוש, ואפילו שאלון עדיין נמצא פה, אחרי מה שעמית עשה הוא רק הגיע למסקנה שהוא רוצה לפרוש.. כבר נורא. אבל אני באמת לא חושב שילדים כמןו עמית שבוכים על זה שאומרים להם בוז מתאימים למקומות כאלה ברשת. מה לעשות? הוא חרץ את דינו במו ידיו. עכשיו שימשיך לבכות לכל המבוגרים שהוא שפוט שלהם(אחמאחמהיטמןאחמאחמ), לא באמת משנה לי.
כך עוד הוא לא ביקש סליחה על הגועל שלו, מבחינתי אין כל סיבה שאני לא אציק לו ואתעלל בו.[/QUOTE]
טוב, אני רק מאחל לך שיום יבוא ותסתכל על ההודעה הזאת ותגיד לעצמך "ואיי.. באמת התנהגתי ככה פעם??"
ואין מה להוסיף על מה שנאמר.
-
[QUOTE=YoRt3m;1422217]טוב, אני רק מאחל לך שיום יבוא ותסתכל על ההודעה הזאת ותגיד לעצמך "ואיי.. באמת התנהגתי ככה פעם??"
ואין מה להוסיף על מה שנאמר.[/QUOTE]
מצחיק שעכשיו אני יוצא רע.
אני מקווה שתנסה לשפוט קצת יותר טוב, ולא להאשים ישר.
אני מקווה שאתה לא מסתכל על ההתנהגות הגועלית בהצדקה יותר מאשר אנחנו.
כן, אז מסכן, הוא עכשיו צריך לפרוש עקב חוסר אהדה. אני לא בטוח, איך אצלו מתנהל ההגיון, אבל לא ככה מקבלים אהדה.
ובאמת יכול להיות שבעתיד אני אסתכל על ההודעות האלה ואגעל, אבל כרגע מה אני בעצם? ילד טינאייג׳ר מוצף בהורמונים שמשפיל/נוקם בילד אחר שאני לעולם לא אפגוש?
לסיכום, אנשים צריכים לדעת איפה לשוטט ברשת. איפה מתאים ואיפה לא. פה לא מתאים לעמית. לפחות לא באופי המגעיל והאנוכי שלו.
-
[QUOTE=Tom Cruise;1422219]מצחיק שעכשיו אני יוצא רע.
אני מקווה שתנסה לשפוט קצת יותר טוב, ולא להאשים ישר.
אני מקווה שאתה לא מסתכל על ההתנהגות הגועלית בהצדקה יותר מאשר אנחנו.
כן, אז מסכן, הוא עכשיו צריך לפרוש עקב חוסר אהדה. אני לא בטוח, איך אצלו מתנהל ההגיון, אבל לא ככה מקבלים אהדה.
ובאמת יכול להיות שבעתיד אני אסתכל על ההודעות האלה ואגעל, אבל כרגע מה אני בעצם? ילד טינאייג׳ר מוצף בהורמונים שמשפיל/נוקם בילד אחר שאני לעולם לא אפגוש?
לסיכום, אנשים צריכים לדעת איפה לשוטט ברשת. איפה מתאים ואיפה לא. פה לא מתאים לעמית. לפחות לא באופי המגעיל והאנוכי שלו.[/QUOTE]
אתה צודק. אנשים צריכים לדעת איפה לשוטט ברשת. איפה מתאים ואיפה לא.
-
[QUOTE=Tom Cruise;1422215]ובכל זאת, זה לא משנה. אותם המשתמשים שכ״כ עצבניים עליו ורק מחפשים פעולת נקמה, דבר שפרקטי להלשנה שהוא הלשין אליך בה״פ. ואני לא כ״כ בטוח לאילו 3 אנשים הוא גרם לפרוש, ואפילו שאלון עדיין נמצא פה, אחרי מה שעמית עשה הוא רק הגיע למסקנה שהוא רוצה לפרוש.. כבר נורא. אבל אני באמת לא חושב שילדים כמןו עמית שבוכים על זה שאומרים להם בוז מתאימים למקומות כאלה ברשת. מה לעשות? הוא חרץ את דינו במו ידיו. עכשיו שימשיך לבכות לכל המבוגרים שהוא שפוט שלהם(אחמאחמהיטמןאחמאחמ), לא באמת משנה לי.
כך עוד הוא לא ביקש סליחה על הגועל שלו, מבחינתי אין כל סיבה שאני לא אציק לו ואתעלל בו.[/QUOTE]
הוא אמר שהוא היה הסיבה העיקרית לכך שאוהד ואיתי פרשו ועכשיו גם אלון וזה כזה מצחיק...
-
[QUOTE=Hit Man;1422208]אולי זה רק אני, אבל קבוצת "היכל התהילה" אמורה להיות הדובדבן שעל הקצפת בכל הנוגע לפורום. לא רק פה, אלא בכל מקום. השאלה שלי היא איך האתר מצליח להתגאות באנשים כמוך, שאמורים להיות מקור לחיקוי, השראה והצלחה כשכל מה שאתה מצליח להנפיק זה חרא גולמי?
לפי אחד הציטוטים שלך, נראה שמאוד לא נעים לך לראות אותי בדרגה הזו. הרשה לי לומר את אותו דבר כלפייך. אז מאחר וכל כך חשוב לך שאחד מאיתנו ירד, הרשה לי להציע את עצמי. אני מוכן לוותר על הדרגה ולו רק כדי שלא יחשבו שאם אנחנו באותה דרגה, אז יש לנו מן המשותף.[/QUOTE]
אוי נו באמת..
"השאלה שלי היא איך האתר מצליח להתגאות באנשים כמוך, שאמורים להיות מקור לחיקוי, השראה והצלחה כשכל מה שאתה מצליח להנפיק זה חרא גולמי? "
עכשיו אתה סתם מתייחס אליו רע כי הוא אמר משהו על עמית.
חוץ מזה, שמה שמצחיק, שאתה כאילו מנסה לשכנע להוריד את אלון מהיכל התהילה.
בדיוק (לפי מה שאתה מציג), הוא עשה לך.
יש לכם מן המשותף לפי מה שאמרת פה. your move.
-
[QUOTE=סקילה זה אח;1422229]אוי נו באמת..
"השאלה שלי היא איך האתר מצליח להתגאות באנשים כמוך, שאמורים להיות מקור לחיקוי, השראה והצלחה כשכל מה שאתה מצליח להנפיק זה חרא גולמי? "
עכשיו אתה סתם מתייחס אליו רע כי הוא אמר משהו על עמית.
חוץ מזה, שמה שמצחיק, שאתה כאילו מנסה לשכנע להוריד את אלון מהיכל התהילה.
בדיוק (לפי מה שאתה מציג), הוא עשה לך.
יש לכם מן המשותף לפי מה שאמרת פה. your move.[/QUOTE]
אתה צוחק עלי?
ממתי אלון הוא "מקור לחיקוי, השראה והצלחה"?
ולהפך, ממתי בדיוק כל מה שהיטמן עשה נחשב לחרא גולמי?
אין ביניהם שום דבר משותף, שתוק
-
כל כך לא איכפת לי, אבל מאחר ואתה כל כך להוט שאעמיד אותך על טעותך, אז אספר לך שביקשתי שיורידו אותי מהדרגה הזו עוד לפני שנרשמת לאתר.
לגבי האמירה הזו - "עכשיו אתה סתם מתייחס אליו רע כי הוא אמר משהו על עמית". זה ממש לא נכון. לידיעתך, זה כבר ידוע בציבור שאלון מתנהג ככה כבר שנים. אז היום זה עמית, אבל בכל פעם זה מכוון למישהו אחר. גם אני הייתי על הכוונת שלו. הוא היה מסתובב בפורום כפקח, מלחשש לכולם שאני מפלצת ומחפש תירוצים לשנוא אותי. זה לא ממש עבד לו. בסופו של דבר, השנאה שלו הוציאה אותו מכליו והוא המציא לי אזהרה על כתיבת שם האתר של גוגל כ"פרסום של אתר מתחרה".
וכן, אם יש משהו שאני עומד מאחוריו זה הדברים שאני מאמין בהם והאנשים שחשובים לי. עמית הוא אחד מהם.
-
מה
אלון מתנהג ככה כבר שנים?
אני כמעט 3 שנים בפורום, עדיין לא. ותכלס, "מתנהג ככה..".
לא אמרתי עליך שאתה מפלצת, אני פשוט לא מחבב אותך, זהו. אחד הנושאים בהם יותר נתתי את עמדתי בנוגע לזה היה כשעמית רצה להחזיר אותך, לא הייתי נגד זה, אבל בנו"ד והכל אמרתי שאני פחות מחבב אותך ולא סבלתי כל פעם שפרסמת פורום או כל דבר אחר, לי זה הפריע, גם הפריע לי שאני היחיד שאיכשהוא התייחס אל זה, כי לא היו פקחים אחרים. אל תשכח שלפעמים הייתי עושה טעויות, ואותן הייתי מתקן.. שאל את נדב כמה פעמים הייתי מוריד לו באנים שבטעות שמתי.. בעקרון, רוב הזמן שהייתי פקח הייתי לבדי. ארווין עזב מסיבה אישית שקרתה לו במשפחה ועומר לא היה פעיל. אלכס פרש ועשה רעש בפורום. הייתי לבד רוב הזמן ואני מודה שעשיתי טעויות ושתיקנתי אותם. אבל אתה לא יכול לומר לי אם לחבב אותך או לא, מפלצת אין סיכוי שקראתי לך, אני לא עד כדי כך רע. אבל כן, יכול להיות שאמרתי דברים עליך, אמרתי שאני לא אוהב אותך, או שאתה מפרסם תפורום בצורה מגעילה.. אבל בעקרון, אתה אחלה בלי זה, והפסקת עם זה, יופי, אבל בתקופה שזה קרה, לא סבלתי אותך. ואתה לא יכול להכריח אותי לאהוב אותך
ספר לי את מי עוד העלבתי חוץ ממך ואת עמית.
אגב, עוד משהו.
[B][SIZE=7]אני הוא אלון הנורא והרשע שלא אוהב את פרסומי האתר שהיו של היטמן ולכן פוגע בו כלכך, והאחד שאמר לעמיטריד בוז ולכן אני כזה רשע. [/SIZE][/B]
ואתה אומר שמצאתי תירוצים לשנוא אותך.. לא תחליט את מי אני אוהב ואת מי לא, זה לא כזה חשוב למה, אבל אני לא אוהב אותך. זהו, לא אוהב אותך, אם אתה קורא לזה שאני שונא אותך תקרא לזה ככה. אבל זה מה שיש
[quote=YoRt3m;1422212]דברים כאלו לא באו לידיי ואם הם היו באים כמו שצריך אולי הדברים היו אחרת...
ולאיזה 3 משתמשים הוא גרם בדיוק לפרוש? לאותם משתמשים שעד עכשיו גולשים פה וגם נשארו פה כמה שבועות אחרי זה בשביל להציק לו?[/quote]
הוא גרם לאוהד, ולי כמעט.. לא יודע מי השלישי, אולי דור עצמו.
[quote=Hit Man;1422208]אולי זה רק אני, אבל קבוצת "היכל התהילה" אמורה להיות הדובדבן שעל הקצפת בכל הנוגע לפורום. לא רק פה, אלא בכל מקום. השאלה שלי היא איך האתר מצליח להתגאות באנשים כמוך, שאמורים להיות מקור לחיקוי, השראה והצלחה כשכל מה שאתה מצליח להנפיק זה חרא גולמי?
לפי אחד הציטוטים שלך, נראה שמאוד לא נעים לך לראות אותי בדרגה הזו. הרשה לי לומר את אותו דבר כלפייך. אז מאחר וכל כך חשוב לך שאחד מאיתנו ירד, הרשה לי להציע את עצמי. אני מוכן לוותר על הדרגה ולו רק כדי שלא יחשבו שאם אנחנו באותה דרגה, אז יש לנו מן המשותף.[/quote]
לול. ממש ממש לא
לא אמרתי עליך שום דבר אישית, רק הבאתי דוגמאות שעברו על החוקים יותר ממני. ושאלתי למה למרות האזהרות המועטות שנתנו לי אני עדין נתון לסכנה
כן, ידועה לי ההשקעה שלך, אבל זה עדיין לא אומר כלום. אתה סתם מכניס לי מילים לפה.. "מאוד לא נעים לך לראות אותי בדרגה הזו.".. רק שאלתי, אל תכניס לי מילים. נקודה
-
[quote=tAlon;1422242]מה
אלון מתנהג ככה כבר שנים?
אני כמעט 3 שנים בפורום, עדיין לא. ותכלס, "מתנהג ככה..".
לא אמרתי עליך שאתה מפלצת, אני פשוט לא מחבב אותך, זהו. אחד הנושאים בהם יותר נתתי את עמדתי בנוגע לזה היה כשעמית רצה להחזיר אותך, לא הייתי נגד זה, אבל בנו"ד והכל אמרתי שאני פחות מחבב אותך ולא סבלתי כל פעם שפרסמת פורום או כל דבר אחר, לי זה הפריע, גם הפריע לי שאני היחיד שאיכשהוא התייחס אל זה, כי לא היו פקחים אחרים. אל תשכח שלפעמים הייתי עושה טעויות, ואותן הייתי מתקן.. שאל את נדב כמה פעמים הייתי מוריד לו באנים שבטעות שמתי.. בעקרון, רוב הזמן שהייתי פקח הייתי לבדי. ארווין עזב מסיבה אישית שקרתה לו במשפחה ועומר לא היה פעיל. אלכס פרש ועשה רעש בפורום. הייתי לבד רוב הזמן ואני מודה שעשיתי טעויות ושתיקנתי אותם. אבל אתה לא יכול לומר לי אם לחבב אותך או לא, מפלצת אין סיכוי שקראתי לך, אני לא עד כדי כך רע. אבל כן, יכול להיות שאמרתי דברים עליך, אמרתי שאני לא אוהב אותך, או שאתה מפרסם תפורום בצורה מגעילה.. אבל בעקרון, אתה אחלה בלי זה, והפסקת עם זה, יופי, אבל בתקופה שזה קרה, לא סבלתי אותך. ואתה לא יכול להכריח אותי לאהוב אותך
ספר לי את מי עוד העלבתי חוץ ממך ואת עמית.
אגב, עוד משהו.
[B][SIZE=7]אני הוא אלון הנורא והרשע שלא אוהב את פרסומי האתר שהיו של היטמן ולכן פוגע בו כלכך, והאחד שאמר לעמיטריד בוז ולכן אני כזה רשע. [/SIZE][/B]
ואתה אומר שמצאתי תירוצים לשנוא אותך.. לא תחליט את מי אני אוהב ואת מי לא, זה לא כזה חשוב למה, אבל אני לא אוהב אותך. זהו, לא אוהב אותך, אם אתה קורא לזה שאני שונא אותך תקרא לזה ככה. אבל זה מה שיש
הוא גרם לאוהד, ולי כמעט.. לא יודע מי השלישי, אולי דור עצמו.
לול. ממש ממש לא
לא אמרתי עליך שום דבר אישית, רק הבאתי דוגמאות שעברו על החוקים יותר ממני. ושאלתי למה למרות האזהרות המועטות שנתנו לי אני עדין נתון לסכנה
כן, ידועה לי ההשקעה שלך, אבל זה עדיין לא אומר כלום. אתה סתם מכניס לי מילים לפה.. "מאוד לא נעים לך לראות אותי בדרגה הזו.".. רק שאלתי, אל תכניס לי מילים. נקודה[/quote]
1. רותם אדיש.
2. רותם יוצא מהאדישות.
3. רותם מפרסם טופיק על כך שאנשים מתנהגים בצורה מביישת והם מתבקשים להפסיק.
4. אלון מגיב בצורה הנ"ל.
5. היטמן: נראה לי שהקטע מדבר בעד עצמו.
-
[QUOTE=Tasha Godspell;1422236]אתה צוחק עלי?
ממתי אלון הוא "מקור לחיקוי, השראה והצלחה"?
ולהפך, ממתי בדיוק כל מה שהיטמן עשה נחשב לחרא גולמי?
אין ביניהם שום דבר משותף, שתוק[/QUOTE]
אוי ווי זמיר
אל תהיה עצוב, ותבין מה אמרתי.
היטמן אמר שהוא בדרגה של היכל התהילה, ששמים שם אנשים שהם "מקור לחיקוי, השראה והצלחה".
ולא אמרתי שהוא עשה חרא גולמי, אמרתי שהיטמן אמר שאלון עשה חרא גולמי.
shut the fuck up nabaaa
-
[QUOTE=סקילה זה אח;1422262]אוי ווי זמיר
אל תהיה עצוב, ותבין מה אמרתי.
היטמן אמר שהוא בדרגה של היכל התהילה, ששמים שם אנשים שהם "מקור לחיקוי, השראה והצלחה".
ולא אמרתי שהוא עשה חרא גולמי, אמרתי שהיטמן אמר שאלון עשה חרא גולמי.
shut the fuck up nabaaa[/QUOTE]
נו, זה בדיוק מה שהוא אמר למה לחזור על אותו הדבר, מה הנקודה שלך אידיוט
-
אכן כך, צריך לשים סוף לזלזול שבא מצד חלק מן המשתמשים.
-
[QUOTE=Tasha Godspell;1422265]נו, זה בדיוק מה שהוא אמר למה לחזור על אותו הדבר, מה הנקודה שלך אידיוט[/QUOTE]
אוי איכס אין לי כוח לזה..
פשוט שתוק, ותנסה להבין אם אתה רוצה
-
[quote=סקילה זה אח;1422318]אוי איכס אין לי כוח לזה..
פשוט שתוק, ותנסה להבין אם אתה רוצה[/quote]
אין מה להבין, אתה פשוט מפגר, אתה חוזר בדיוק על מה שהוא אמר ומשתמש בזה כטענה? אין טעם לויכוח איתך בכלל..