[QUOTE=chelsea fc;1423956]ראש לראבאדון זה חובה על זיירה זה כל הדמג' שלה.. ואם יש לה בעיות מנה אז שיקויי מנה או FLASK זה VIABLE לגמרי
נדב ואופיר אתם שני הומואים >:[/QUOTE]
סתום סתום תפה זלאטן מה זה הפרצוף הגיי הזה מה הוא כאילו מסמן תאף שלך???
הומו
Printable View
[QUOTE=chelsea fc;1423956]ראש לראבאדון זה חובה על זיירה זה כל הדמג' שלה.. ואם יש לה בעיות מנה אז שיקויי מנה או FLASK זה VIABLE לגמרי
סתום סתום תפה זלאטן מה זה הפרצוף הגיי הזה מה הוא כאילו מסמן תאף שלך???
הומו
יא אללה שך שתוק כבר יחתיכת אפס מה זה הסמיילי הגייז זה כאילו זה הבולבול שתוקעים לך בין העיניים אני לא מבין יא חתיכת הומו חלאס להביך את עצמך ככהההההה
אם אתם רוצים תרדו עליובאשכול אחר לא במדריך שלי, פושטקים. S:
[QUOTE=tAlon;1423960]אם אתם רוצים תרדו עליובאשכול אחר לא במדריך שלי, פושטקים. S:[/QUOTE]
אתה לא תגיד לי
[QUOTE=tAlon;1423960]אם אתם רוצים תרדו עליובאשכול אחר לא במדריך שלי, פושטקים. S:[/QUOTE]
לחברים שלך תקרא פושטקים O.o
[QUOTE=Bilbo Baggins;1423958]סתום סתום תפה זלאטן מה זה הפרצוף הגיי הזה מה הוא כאילו מסמן תאף שלך???
הומו[/QUOTE]
יאללה מי אתה חושב שאתה אפחד פה לא אחד מהחברס שלך לך לבית של נדב תן לו לתקוע אותך כמו שגיא תוקע אותו יאללה יאללה%^$%@$#^
הומואים.
[QUOTE=chelsea fc;1423983]יאללה מי אתה חושב שאתה אפחד פה לא אחד מהחברס שלך לך לבית של נדב תן לו לתקוע אותך כמו שגיא תוקע אותו יאללה יאללה%^$%@$#^
הומואים.[/QUOTE]
אתה סתם מקנא כי אנחנו תוקעים אותו ואתה לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[QUOTE=chelsea fc;1423983]יאללה מי אתה חושב שאתה אפחד פה לא אחד מהחברס שלך לך לבית של נדב תן לו לתקוע אותך כמו שגיא תוקע אותו יאללה יאללה%^$%@$#^
הומואים.[/QUOTE]
מה זה איך אתה מדבר יזבל
גיא תוקע אותך יאפס מילא היית אומר רון הייתי מבין אבל מה גיא יחתיכת תימני מכועררררררררררר
אתה תימני וצריך להשמיד אותך חתיכת הומווווווו לך תמצוץ למיקסר ולכריס יאפס סע סע מפה לפני שאני משתולל עליך