הארפי יכול להיות מאוד חזק, אבל קודם שאנשים ילמדו לבנות בצורה טובה ולשחק בהן ואז נראה עד כמה הן בעייתיות ם: ואם לא צריך להפעיל בהן מחשבה גם
Printable View
הארפי יכול להיות מאוד חזק, אבל קודם שאנשים ילמדו לבנות בצורה טובה ולשחק בהן ואז נראה עד כמה הן בעייתיות ם: ואם לא צריך להפעיל בהן מחשבה גם
הארפי לא דורשת מחשבה פשוט עושים לו אביוז
[IMG]http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20130121015340/yugioh/images/b/b9/LightningChidori-CBLZ-EN-UR-1E.png[/IMG]
נקרעתי מצחוק שראיתי את השם האנגלי שלו XD
(SCREW THIS ZENMAINES)
חחחחח כן שמע יש כמובן את צ'אנלר שהולכת יותר על קסיז 7 למשל הפאנטום ביסט השבור, אבל סבבה שיתחילו לבנות נראה מה יהיה ם: אני אוהב את פלובר
ח"ח על ההשקעה אביב הורדתי את התוכנה
מישהו ראה את הSuppressor Dragon ד"א?! בשילוב של chaos zone ו-Trident dragon הם פשוט אדירים!
אחלה תודה
האמת שלא חשבתי על זה, הם הרי סוג של אגרו פשוט לזמן ביטסטיקים בכל הכוח, אפשר לומר שהם סוג של יחיו את הדרקונים הישנים מהבחינה שזה לא דרקוני קאוס Xd שלוש סרקופגוס שם חובה!!!
אגב האמת שהתכוונתי שנושא הygopro יהיה המקום לדבר על יוגיהו, והאקדמיה בעיקר לבקשות מבחנים והודעות רשמיות(למרות שמי מהמשתמשים באמת בודק כאלה דברים), אבל ממילא עד שאנשים לא ישחקו אחד עם השני לא יהיה שום בחינה אז אפשר להחליק את זה
מתי יתחילו המבחנים ?
אמרתי, אתם צריכים שיהיו לכם 5 משחקים כנגד אנשים מהפורום ושיהיו לכם לפחות 3 נצחונות. תתחילו לכתוב כאן אחד לשני תקבעו משחקים. זה כמובן רק מאטצ'ים
טוב, ויש לי בעיה .
אני מוציא את המשחק מהwinrar וכשאני נכנס למשחק דרך הdesktop הוא לא נכנס .
עזוב דסקטופ לך לתיקייה שבה חילצת
Devpro יכולים לשחק נגד Ygopro?אם לא זה די...מבאס
לא יכולים, יש לי חשד שהפרסי והdevpro מחוברים איכשהו אבל לפי דעתי לא, אין סיבה שלא תשחקו בפרו הרגיל Xd
נו באמת, אז אסור להשתמש בכלל בדקים של אקסודה? ביאוס Xd
כדאי לי להראות את הדק שלי ולבקש שיפורים ?
אם אתה רוצה להשתפר...אז כן
ג'יראיה, דק אקסודיה הוא דק ללא מחשבה או אסטרטגיה עם מטרה ברורהה להשתמש בכל קלף שליפה כדי להשיג אקסודיה, לא משנה באיזו דרך. זה לא דק שמראה על רמת שחקן אלא על מזל בשליפות, ומתן בטח תתפתח נושא לכל דק שאתה רציני לגביו ורוצה להשתפר ם: