-
[quote=amitlv;1439890]הבאן הוא לא על מה שאמרת לו שהוא רודן ושהוא לא צריך להיות פקח
הבאן זה פגיע אישית שפגעת בו בכך שירדת על החתימה לו שיש לה חשיבות רבה מעוד בשבילו[/quote]
ולליאון יש חשיבות רבה מעוד לפייקים שלו, אז מה, עדיין אנשים אמרו לו שהם לא יפים, ואני לא רואה אותם מקבלים באן... אני מודע לזה שהוא מת על החתימה שלו וזה עם חשיבות רבה, אבל חלאס לקחת הכל ללב ככה, אולי ללוקאס הגיעה אזהרה, לא יותר מזה, אבל בגלל שחצי פורום על ראשו של איתי ולוקאס מנהיג אותם (שזה עוד איכשהוא קשה אבל מותר), אז הוא החליט להיות קצת יותר קשה.
בכל זאת, אזהרה מספיקה
ביחס למה שעמיטריד אמר לי אתמול, ולזה שהוא קיבל בקושי אזהרה ולוקאס באן- זה [b]מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד לא הוגן.[/b]
מי איתי?
-
[quote=divilon~;1439898]ולליאון יש חשיבות רבה מעוד לפייקים שלו, אז מה, עדיין אנשים אמרו לו שהם לא יפים, ואני לא רואה אותם מקבלים באן... אני מודע לזה שהוא מת על החתימה שלו וזה עם חשיבות רבה, אבל חלאס לקחת הכל ללב ככה, אולי ללוקאס הגיעה אזהרה, לא יותר מזה, אבל בגלל שחצי פורום על ראשו של איתי ולוקאס מנהיג אותם (שזה עוד איכשהוא קשה אבל מותר), אז הוא החליט להיות קצת יותר קשה.
בכל זאת, אזהרה מספיקה
ביחס למה שעמיטריד אמר לי אתמול, ולזה שהוא קיבל בקושי אזהרה ולוקאס באן- זה [b]מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד לא הוגן.[/b]
מי איתי?[/quote]
צודק לגמרי ממש לא מגיע ללוקאס באן אבל מה מי שלא מסכים עם השילטון מוצא להורג.
-
[quote=divilon~;1439898]ולליאון יש חשיבות רבה מעוד לפייקים שלו, אז מה, עדיין אנשים אמרו לו שהם לא יפים, ואני לא רואה אותם מקבלים באן... אני מודע לזה שהוא מת על החתימה שלו וזה עם חשיבות רבה, אבל חלאס לקחת הכל ללב ככה, אולי ללוקאס הגיעה אזהרה, לא יותר מזה, אבל בגלל שחצי פורום על ראשו של איתי ו[color="red"]לוקאס מנהיג אותם [/color](שזה עוד איכשהוא קשה אבל מותר), אז הוא החליט להיות קצת יותר קשה.
בכל זאת, אזהרה מספיקה
מי איתי?[/quote]
חחחחחחחחחחחחחחחח אני לא יכול להפסיק לצחוק.......
אבל אתה צודק
-
מי אמר שלא קיבלתי אזהרה?
אולי נזפו בי ואיימו עלי?
אם אתה לא יודע אל תגיד סתם...
ואני ממש חושב שהנושא הזה מיותר בימיוחד שאיתי לא מחובר כרגע...
אין מה לעשות איתי ראה לנכון תת לך באן וקיבלתי זה לא להרבה זמן...
-
זה בגלל שהוא מנהל אז הוא חושב שמותר לו לדבר לאנשים איך שבא לו [עמיטריד]
נזפו בך xd
-
[quote=amitlv;1439905]מי אמר שלא קיבלתי אזהרה?
אולי נזפו בי ואיימו עלי?
אם אתה לא יודע אל תגיד סתם...
ואני ממש חושב שהנושא הזה מיותר בימיוחד שאיתי לא מחובר כרגע...
אין מה לעשות איתי ראה לנכון תת לך באן וקיבלתי זה לא להרבה זמן...[/quote]
נזיפות ואיומים אוי איזה אכזרי.... אצלי זה סתם באנים בלי אזהרה מוקדמת זה כלום
-
דייי נו...
רדו כבר מהאינין אין לכם מה לעשות
-
-
-
[quote=divilon~;1439912]אני חושב שעליתי על משהו[/quote]
על מה עלית?!!?
אה ורק לפרוטוקול: לוקאס יא גבר אני בעדך
-
[quote=divilon~;1439912]אני חושב שעליתי על משהו[/quote]
מה?
עמית כמה זמן חיכיתי לזה...
עניין* וואי איזה הקלה סוף סוף לתקן!!!
דור
3>
-
[QUOTE=DiviLon~;1439898]ולליאון יש חשיבות רבה מעוד לפייקים שלו, אז מה, עדיין אנשים אמרו לו שהם לא יפים, ואני לא רואה אותם מקבלים באן... אני מודע לזה שהוא מת על החתימה שלו וזה עם חשיבות רבה, אבל חלאס לקחת הכל ללב ככה, אולי ללוקאס הגיעה אזהרה, לא יותר מזה, אבל בגלל שחצי פורום על ראשו של איתי ולוקאס מנהיג אותם (שזה עוד איכשהוא קשה אבל מותר), אז הוא החליט להיות קצת יותר קשה.
בכל זאת, אזהרה מספיקה
מי איתי?[/QUOTE]
טאלון צודק
-
[quote=divilon~;1439898]ולליאון יש חשיבות רבה מעוד לפייקים שלו, אז מה, עדיין אנשים אמרו לו שהם לא יפים, ואני לא רואה אותם מקבלים באן... אני מודע לזה שהוא מת על החתימה שלו וזה עם חשיבות רבה, אבל חלאס לקחת הכל ללב ככה, אולי ללוקאס הגיעה אזהרה, לא יותר מזה, אבל בגלל שחצי פורום על ראשו של איתי ולוקאס מנהיג אותם (שזה עוד איכשהוא קשה אבל מותר), אז הוא החליט להיות קצת יותר קשה.
בכל זאת, אזהרה מספיקה
מי איתי?[/quote]
ת'אמת? אם הייתי מוצא הצדקה בכל כוחי והייתי נקמני הייתי נותן באן.ואני מדבר עם מומחה,פוזון,הוא עוזר לי.
-
[quote=joltik;1439920]ת'אמת? אם הייתי מוצא הצדקה בכל כוחי והייתי נקמני הייתי נותן באן.ואני מדבר עם מומחה,פוזון,הוא עוזר לי.[/quote]
אבל אתה לא כל כך מומחה אתה צריך להיות יותר טוב מרוב הפורום בפייקים כדי להיות מנהל מה שאתה ברמה שלי בקושי
-
וגם אייל אתה לא יכול לתת באן
מנהלים לא יכולים לתת באן