עמיטריד,זה לא נושא בשביל להגן על אלה שיורדים עליך,זה נושא בשביל לצאת נגד החוק שמגן עליך בלבד,אין לנו בעיה איתך,אלא עם החוק שמגן עליך
Printable View
עמיטריד,זה לא נושא בשביל להגן על אלה שיורדים עליך,זה נושא בשביל לצאת נגד החוק שמגן עליך בלבד,אין לנו בעיה איתך,אלא עם החוק שמגן עליך
[QUOTE=Amitlv;1441084]אני מעולם לא ביקשתי שתתקנו אותי וגם לא אבקש!
שאתם מתקנים בן אדם עם דיסלקציה זה כמו שאתם אומרים "אני יותר טוב ממך" גם אם אתם לא מתכוונים לזה
זה מה שאני מרגיש כל פעם שאתם מתקנים אותי ואני ביקשתי כמה פעמים שלא תתקנו אותי
והבאן של אילן לא היה על המילה "מעוד" שהוא תיקן
אני דיווחתי על המשפט שאיתו הוא פתח את התגובה שלו "לא קול אוד ענשים קמוחה יעיו קיימין"
אתם לא יכולים להגיד כלום עכשיו
זה הדבר הכי מכוער שאמרו לי בחיים ואם אתם חושבים שלא מגיע לו על זה באן ומיד אז אתם ממש לא מבנים אותי ואז כל התלונות שלכם חסרות טואלת
עד שלא תבינו מה עובר עלי שאתם מתקנים או כותבים משפטים כמו "לא קול אוד ענשים קמוחה יעיו קיימין" התלונות שלכם חסרות תועלת.....[/QUOTE]
לול, חחחחחחחחח הצחקת לול.
מעניין אותי איך אתה מסתדר עם המורה, נותנים לה באן כי היא מתקנת אותך? לול
היא בטח גם אומרת את זה כי היא חושבת שהיא יותר חכמה ממך ורוצה להשוויץ
נו מה זה השטויות האלו רק אתה חושב ככה
ולהפך כשמתקנים דילסקט כמוך כשאנחנו מודעים לזה, זה לא כמו לתקן בן אדם רגיל, להפך אנחנו יודעים למה.
אם אתה מרגיש ככה לך תעשה מה שבאלך הבעיה אצלך, אתה מרגיש ככה, [B][SIZE=3]אני לא מרגיש שמישהו חושב שהוא יותר טוב ממני כשהוא נותן לי תגובה בונה על פייק[/SIZE][/B]
הוא לא אמר לך שתמות, הוא לא אמר שום דבר כזה, אתה שאלת על עולם חסר שגיאות כתיב, והוא ענה לך, והוא צודק, אי אפשר לתקן את כל הדיסלקטים. תמיד יהיו להם שגיאות כתיב וגם לאחרים, הוא רשם את זה בצורה די לא יפה, נכון, אבל יחסית לכוונה שלו, לא מגיע לזה באן. זה בדיוק כמו שהייתי רושם שכל עוד יהיו דיסלקטים לא יהיו שגיאות כתיב, אתה תיעלב ותחשוב שאני רוצה להרוג אותך?
זהו, thats my Neoom
[quote=d-a-l-e-k;1441057]אז ככה,כמו שאתם רואים,הפקח [...] טען שאנשים מקבלים באן בגלל חוק שאומר שאסור לתקן את עמית,עכשיו,חלק אומרים שזה "העלבה\פגיעה במשתמש" סבבה,תנו [b]אזהרה [/b]לפני ה[b]באן[/b],ממתי נותנים באן לפני אזהרה שזה מגיע להעלבות?ועכשיו הוא אמר שזה חוק "מי שמתקן\יורד על עמית עקב שגיאות הכתיב שלו מקבל באן" איפה החוק הזה כתוב?
[color=red][b][size=5]הפקח ממציא חוקים שפועלים לטובתו של משתמש יחיד,בכל ה-6 שנים שהפורום הזה קיים,ובכל הפורומים הקיימים ברחבי העולם אין דבר כזה!!![/size]
[/b][size=1][color=white]כי להגזים זה כיף p:[/color][/size]
[/color][/quote]
מסכים עם הבאן,לא ראיתי באמת חוק אבל זה כמו נימוס כשמישהו מגמגם
[quote=d-a-l-e-k;1441068]שיהיה,אבל רק שתדעו אתם עושים משהו שלא היה אף פעם[b] חוק שנועד להגן על משתמש אחד ויחיד שזאת פשוט זוועת עולם[color=white] [size=1]מה שגם,המשתמש הזה הוא די מעצבן ומגיע לו![/size][/color]
[/b][/quote]
מסכים עם החוק,לא מסכים עם הלבן
[quote=divilon~;1441070]אני לא מבין מה הקטע עם השגיאות כתיב של עמית
כולה מתקנים אותו
woooooooooooooooooooooooooooooooooooow
גם הוא יודע שישלו שגיאות כתיב
וגם אנחנו יודעים את זה.
אגב גם לקבל מזה באן זה מוגזם, לול
אם תשאלו אותי, ולא רק אותי, זה בגלל שהוא מצץ להנהלה ואולי ממשיך
אבל זו דעתי[/quote]
לא מסכים אבל אני מסכים עם עניין הבאן
[quote=armorboy;1441071]א)אני לא מבין איך לתקן שגיאות כתיב זה מעליב.
כאילו, זה רק עוזר לדעת איך כותבים את המילה נכון.
ב)זה לא בסדר כל הפרוטקציות האלה שאתם נותנים לעמית.
מישהו אחד מנסה לעזור לו עם השגיאות כתיב שלו ואתם נותנים לו באן-זה ממש לא בסדר.
אתם רואים את זה רק מהצד שלכם אבל מהצד שלנו זה ממש לו בסדר.
זה כמו שיש שני אחים ולאחד מהם נותנים יחס מועדף.ההורים לו רואים בזה משהו רע אבל האח הפחות מועדף לא רואה את זה בעין יפה וממש מתעצבן.
אותו דבר פה-אתם לא רואים את זה כטעות או משהו חריג, אבל שאר המשתמשים של הפורום מנסים להראות לכם שזה לא בסדר היחס המועדף הזה ואתם סוגרים את העיניים והאוזנים ומתעלמים.
בואו אני אתן לכם קצת סטירה מעירה-לא רק שאתם נותנים באן לכל מי שעושה פיפס לעמית אלא אתם גם מכופפים את החוקים בשבילו כדי שהוא חס וחלילה לא יפגע(רמז-חוק של ההעלבה).יותר מזה, כשהוא העליב וירד על אחרים לא עשיתם כלום בהתחלה ורק אחרי 1001 תלונות ששלחו לכם אתם החלטתם להוריד אותו מניהול ולא לתת לו עונש מוסף, דבר שלדעתי היה טיפה מראה על פרוטקציות וש"חס וחלילה עמיתי היקר שלנו לא ישב בבאן כי הוא קדוש".
אני לא מנסה להשיג פה כלום לטובתי האישית.אם תתנו לי באן על התגובה הזאת כי חיללתי את שם עמית לשוא בבקשה, לא אכפת לי.
אני רק מביא את דעתם של המשתמשים שלכם, שתרדו קצת מהעץ ותנסו להבין מה שהמשתמשים שלכם חושבים כי לשבת לכם בצמרת ולהנות מהחיים כמנהלים ממש לא יעזור למשתמשים פה.[/quote]
אף אחד לא שואל מה דעתך ליאון,ואם אין לך משהו חכם להוסיף,אז פשוט תסתום,מה שאתה עושה זה להוסיף הודעות,"אני מסכים""אני לא מסכים" זה ספאם
וברור שאתה מסכים עם החוק ולא מסכים עם זה שעמיטריד מעצבן זה בגלל שהוא מלקק לך ואתה מנהל
[quote=d-a-l-e-k;1441103]אף אחד לא שואל מה דעתך ליאון,ואם אין לך משהו חכם להוסיף,אז פשוט תסתום,מה שאתה עושה זה להוסיף הודעות,"אני מסכים""אני לא מסכים" זה ספאם
וברור שאתה מסכים עם החוק ולא מסכים עם זה שעמיטריד מעצבן זה בגלל שהוא מלקק לך ואתה מנהל[/quote]
גם אני התלבטתי אם להגיב לו ככה, אבל המלחמה הזו היא לא של ליאון.
אין לו מה להוסיף, תאמין לי, אתה גם לא רוצה שהוא יוסיף..
[quote=amitlv;1441084]אני מעולם לא ביקשתי שתתקנו אותי וגם לא אבקש!
שאתם מתקנים בן אדם עם דיסלקציה זה כמו שאתם אומרים "אני יותר טוב ממך" גם אם אתם לא מתכוונים לזה
זה מה שאני מרגיש כל פעם שאתם מתקנים אותי ואני ביקשתי כמה פעמים שלא תתקנו אותי
והבאן של אילן לא היה על המילה "מעוד" שהוא תיקן
אני דיווחתי על המשפט שאיתו הוא פתח את התגובה שלו "לא קול אוד ענשים קמוחה יעיו קיימין"
אתם לא יכולים להגיד כלום עכשיו
זה הדבר הכי מכוער שאמרו לי בחיים ואם אתם חושבים שלא מגיע לו על זה באן ומיד אז אתם ממש לא מבנים אותי ואז כל התלונות שלכם חסרות טואלת
עד שלא תבינו מה עובר עלי שאתם מתקנים או כותבים משפטים כמו "לא קול אוד ענשים קמוחה יעיו קיימין" התלונות שלכם חסרות תועלת.....[/quote]
בוא אני אגיד לך ככה-יש לי חבר דיסלקט נראלי אפילו יותר ממך.
הוא כותב כל מילה בשגיאות כתיב ואני מתקן אותו מדי פעם.
הוא נעלב מזה?לא.כי הוא יודע שזה מכוונה טובה.
אז תעשה שנייה סוויצ' בראש ותבין שאנחנו לא עושים את זה כדי להעליב אותך או משו ואני אפילו לא מנסה להגיד את זה שאני יותר טוב ממך ואפילו לא חושב על זה(אולי רק בצחוקים של העמית 2 עמית 1 אבל בעקרון לא).
גם לי יש שגיאות כתיב לפעמים כשאני כותב סיכומים או בכיתה וכשאחותי או כשאמא שלי מתקנות אותי אחרי זה אני אומר "תודה" ולא בוכה מזה.
אז תבין טיפה-זה לא שאנחנו יושבים מאחורי המחשב וצוחקים עליך שאתה דיסלקט או משו(לפחות אני יודע שאני לא צוחק) ולא מתעצבנים עליך שאתה כותב בשגיאות כתיב כמעט כל הזמן, להפך-אנחנו באים מכוונה טובה ומנסים לעזור לך לכתוב את המילה נכון.
כן אני יודע שזה נשמע עכשיו קיטצ'י אבל זאת האמת.
נכון,אבל הוא מתערב והוא לא קשור,מילא הוא היה קשור,אבל הוא לא,ואני רוצה שהוא יוסיף,ככה לפחות זה לא יהיה ספאם מפגר
[quote=armorboy;1441105]בוא אני אגיד לך ככה-יש לי חבר דיסלקט נראלי אפילו יותר ממך.
הוא כותב כל מילה בשגיאות כתיב ואני מתקן אותו מדי פעם.
הוא נעלב מזה?לא.כי הוא יודע שזה מכוונה טובה.
אז תעשה שנייה סוויצ' בראש ותבין שאנחנו לא עושים את זה כדי להעליב אותך או משו ואני אפילו לא מנסה להגיד את זה שאני יותר טוב ממך ואפילו לא חושב על זה(אולי רק בצחוקים של העמית 2 עמית 1 אבל בעקרון לא).
גם לי יש שגיאות כתיב לפעמים כשאני כותב סיכומים או בכיתה וכשאחותי או כשאמא שלי מתקנות אותי אחרי זה אני אומר "תודה" ולא בוכה מזה.
אז תבין טיפה-זה לא שאנחנו יושבים מאחורי המחשב וצוחקים עליך שאתה דיסלקט או משו(לפחות אני יודע שאני לא צוחק) ולא מתעצבנים עליך שאתה כותב בשגיאות כתיב כמעט כל הזמן, להפך-אנחנו באים מכוונה טובה ומנסים לעזור לך לכתוב את המילה נכון.
כן אני יודע שזה נשמע עכשיו קיטצ'י אבל זאת האמת.[/quote]
אולי אתם עושים את זה מכוונה טובה אבל ארי שאני כמה פעמים מבקש שלא תעשו את זה ואתם ממשיכים זה נראה כאילו אתם עושים את זה מתוך שאתם כאילו יותר טובים ממני...
בסדר חפרני,אנחנו לא מתלוננים עליך,אלא על החוק שמגן עליך,עכשיו תפסיק להתבכיין על זה שאנחנו,האנשים הרעים עם הקרניים והזנב מתקנים אותך
[quote=amitlv;1441112]אולי אתם עושים את זה מכוונה טובה אבל ארי שאני כמה פעמים מבקש שלא תעשו את זה ואתם ממשיכים [b][size=3]זה נראה[/size][/b] כאילו אתם עושים את זה מתוך שאתם כאילו יותר טובים ממני...[/quote]
ועל זה אנחנו אמורים להיענש ולקבל באן?
כי רק נראההההההההההה לפקח שזה בגלל שאנחנו חושבים ככה?
קראתי מה שרשמתם פה,
יש משתמשים בקהילה הזאת שאני מתבייש שגולשים פה בכלל.אם למישהו לא מתאים החוק הזה - מוזמן לעוף מהפורום, אם הוא צריך טיפה עזרה בלעוף מהפורום אני מוכן לעזור.
[b]נעול.[/b]
מי שנגד החוק הזה זה [b]כל הפורום [/b]חוץ המנהלים ועמיטריד
[QUOTE=D-A-L-E-K;1441158]מי שנגד החוק הזה זה [B]כל הפורום [/B]חוץ המנהלים ועמיטריד[/QUOTE]סבבה.
:sunglasses:
נעול.
יצא לי להסתכל על קצת מהאשכול הזה ומי כמוני יודע כמה זה מציק ומעצבן שמתקנים לך שגיאות כתיב (לחדשים פה, שאלו כולכם, לפני שעליתי לניהול הייתי כותב בכל מילה שגיאה, פי 6 על עמתירד הזה לפי ההודעות שאני רואה ממנו פה), כעיקרון זה זכותו של מנהל שאם הוא שם לב שמישו פגע במשתמש לתת לו באן, ואני יודע שהתגובה הזו תהיה חסרת משמעות כרגע כי הפורום הזה הוא לא דמוקרטי, אבל למה למשתמשים שצחקו על השגיאות שלי ותיקנו אותי ועשו גם עלי הודעות כמו "מע כורא יה הח" לא קיבלו באנים ואזהרות? תעשו טובה, חוק שמגן על משתמש אחד? תיקנו לו שגיאות כתיב כדי לעזור לו. דיסלקציה זה לא תירוץ לכלום, יש לי דיסלקציה ויש לי הפרעות קשב וריכוז ואני מתגבר עלייהם יופי, אז לפעמים צוחקים קצת, למה הכל כבד? אני לא מבין את העיניין הזה, הוא תיקן אותו וזו זכותו המלאה, זה לא גן ילדים פה.
כל מה שאני רוצה להגיד זה שלתת אזהרה על זה שתיקנו שגיאות כתיב זה הדבר הכי מפגר ששמעתי איי פעם שעשו, ועכשיו מגיעה לי אזהרה או אפילו באן כי קראתי למעשה של פקח מפגר, זה על אותה מידה.
[quote=barney stinson;1441317]יצא לי להסתכל על קצת מהאשכול הזה ומי כמוני יודע כמה זה מציק ומעצבן שמתקנים לך שגיאות כתיב (לחדשים פה, שאלו כולכם, לפני שעליתי לניהול הייתי כותב בכל מילה שגיאה, פי 6 על עמתירד הזה לפי ההודעות שאני רואה ממנו פה), כעיקרון זה זכותו של מנהל שאם הוא שם לב שמישו פגע במשתמש לתת לו באן, ואני יודע שהתגובה הזו תהיה חסרת משמעות כרגע כי הפורום הזה הוא לא דמוקרטי, אבל למה למשתמשים שצחקו על השגיאות שלי ותיקנו אותי ועשו גם עלי הודעות כמו "מע כורא יה הח" לא קיבלו באנים ואזהרות? תעשו טובה, חוק שמגן על משתמש אחד? תיקנו לו שגיאות כתיב כדי לעזור לו. דיסלקציה זה לא תירוץ לכלום, יש לי דיסלקציה ויש לי הפרעות קשב וריכוז ואני מתגבר עלייהם יופי, אז לפעמים צוחקים קצת, למה הכל כבד? אני לא מבין את העיניין הזה, הוא תיקן אותו וזו זכותו המלאה, זה לא גן ילדים פה.
כל מה שאני רוצה להגיד זה שלתת אזהרה על זה שתיקנו שגיאות כתיב זה הדבר הכי מפגר ששמעתי איי פעם שעשו, ועכשיו מגיעה לי אזהרה או אפילו באן כי קראתי למעשה של פקח מפגר, זה על אותה מידה.[/quote]
שמע אחי, אתה צודק והכל.
אבל זה הפורום הכי כבד שאי פעם תמצא, בנוגע לזה אין מה לעשות, רותם מנהל פה דיקטטורה כבדה וחסרת צחוקים /: