תקשיב
אני גם שחקתי במשחקים האלה כמוך במחשב עם קודים
עכשיו תשמע
במשחקים שחור ולבן אין את הצורות של האגדיים שיש בשחור 2 לבן 2
לכו אני מציע לך תשחק עם קודים עם האגדיים האלה רק עם הצורות החדשות שלהם בשחור 2 לבן 2
ככה אני עשיתי
Printable View
תקשיב
עכשיו תשמע
לכו אני מציע לך תשחק עם קודים עם האגדיים האלה רק עם הצורות החדשות שלהם בשחור 2 לבן 2
ככה אני עשיתי
[quote=word_ life;1442786]תקשיב
עכשיו תשמע
ככה אני עשיתי[/quote]
לא הבנתי :o
אבל בכול מקרה
לקחתי אותו כי הוא מים ולוחם
לא היה לי עוד סוג מים טוב לתפוס בגלל זה לקחתי אותו
[quote=dzdavid;1442871]לא הבנתי :o
אבל בכול מקרה
לקחתי אותו כי הוא מים ולוחם
לא היה לי עוד סוג מים טוב לתפוס בגלל זה לקחתי אותו[/quote]
מה לא הבנת לקירום במשחקים שחור 2 ולבן 2 יש 2 צורות חדשות קירום לבן קירום שחור ויש גם את הפוקמון מילואטה האגדי שהוא סוג לוחם ועל חושי וכמובן את כל ארבעת האחרים שהם סוגי לחימה ועשב לחימה ומים לחימה ופלדה לחימה ואבן
[quote=word_ life;1443070]מה לא הבנת לקירום במשחקים שחור 2 ולבן 2 יש 2 צורות חדשות קירום לבן קירום שחור ויש גם את הפוקמון מילואטה האגדי שהוא סוג לוחם ועל חושי וכמובן את כל ארבעת האחרים שהם סוגי לחימה ועשב לחימה ומים לחימה ופלדה לחימה ואבן[/quote]
אוקי
אמממ קיבלתי את ההתקפה אבל הוא לא משנה צורה
למה?
אני חושב שההתקפה שקיבלת היא Sacred Sword (התקפה שכל הרביעייה הזאת מקבלת ברמה 43) ולא ההתקפה Secret Sword (ההתקפה שמשנה את הצורה שלו). עדיין לא הבנתי, מתי הוא מקבל את ההתקפה הזאת?
[quote=barcohen170;1462656]אני חושב שההתקפה שקיבלת היא sacred sword (התקפה שכל הרביעייה הזאת מקבלת ברמה 43) ולא ההתקפה secret sword (ההתקפה שמשנה את הצורה שלו). עדיין לא הבנתי, מתי הוא מקבל את ההתקפה הזאת?[/quote]
הקפצה, זה נושא ישן.
"14. אסור לפרסם הודעה בנושא שההודעה האחרונה שכתובה בו היא מלפני יותר משבועיים.
דבר כזה מכונה "הקפצה" והוא מותר רק במקרה של נושא נעוץ, או במקרה של מדריך שהקישור אליו נמצא בלינקייה."
קרא חוקים להבא, ננעל~