-
[quote=dj pon-3;1448401][b]אנדי[/b]
[spoiler]"אתה צריך לסובב את המפתח עד הפוכדור נפתח ולזרוק אותו על הפוקימון אחרי שהוא מספיק חלש. אחרי שהפוקימון נלכד תסגור את הפוכדור כמה שיותר מהר כדי לא יוכל לברוח, תסגור אותו עד הסוף אחרת הפוקימון עדיין יוכל להתחמק" היא מסבירה לך, כבר הספקת ללמוד על זה באימונים לצבא אבל זאת פעם ראשונה שבאמת ראית את הפוכדור בכבודו ובעצמו. בהחלט חפץ מתוחכם ומשוכלל.
אתה יוצא מהחדר כשאתה חוזר בידיך בשלושת הפוכדורים, אחריה מקפצת הגיבל הקטנה החדשה שלך. אתה ישר מזהה את המפה, תלויה בין המוני הציורים שעל הקירות. אתה ניגש אליה ורואה שהדרך לא רחוקה בכלל מאיפה שאתה כרגע, עדיין תצטרך ללכת זמן מה. אתה יוצא מהמפקדה עם הידע החדש ומתחיל להתקדם אל הכיוון שאמור להוביל אותך אל דרך 120. גיבל מקפצת אחריך~ "גי~ גי~" היא מזמרת לעצמה תוך כדי, היא נראת שמחה במיוחד.
אנשי העיר מסתכלים עליך בכבוד- חייל המסתובב עם פוקימון דרקון. אתה מרגיש גאה ושמח בתפקידך החדש. אנשים סומכים עליך, אנשים מכבדים אותך, אנשים אוהבים אותך. שלושה דברים שיכולים לגרום לכל אדם להרגיש בשמיים. במהלך הדרך שלך בעיר ילדים מבקשים ללטף את גיבל שלך, זה לא נראה שזה מפריע לה ואתה נותן להם ללטף את גופה הקשיח בזמן שהוריהם ממלמלים עליך דברים טובים בין אחד לשני. "איזה חייל צעיר ויפה, גם נחמד" אתה שומע את אחת האמאות. "עם חיילים כאלו למה שנפחד לישון בלילה?" אתה שומע עוד ממלמול אחד מאמא שנייה. זה בהחלט משמח.
אתה יוצא מן העיר, כבר אין אנשים שיכבדו אותך... אבל זה לא נורא. אם אתה כבר לא בעיר אתה בדרך 120. אם אתה בדרך 120 אתה יכול להתחיל בעבודה, למצוא שלושה פוקימוני אש כפי שהזכרת לעצמך שוב ושוב בזמן שאף תושב לא הפריע לך. אין דבר באזור מלבד אדמה ואבנים, אם כי הרבה אבנים. אין יותר מדי אבנים קרובות לעיר, רוב הסלעים והאבנים הגדולות בהמשך הדרך, אתה יכול לראות זאת מאיפה שאתה. לפי מה שלמדת באימונים רוב הפוקימונים מתחבאים בין אבנים או בתוך מערות. הרבה פוקימוני בר חייבים להיות בהמשך הדרך. אבל מצד שני, אתה שם לב שאחת האבנים הקרובות אליך רועדת.[/spoiler]
[/quote]
'וואו, אנשים באמת סומכים עלי. כנראה שכדי שאעשה את העבודה טוב ככל האפשר!' חשוב לעצמי בשמחה בזמן שאצא מהעיר ביחד עם גיבל. לאחר מכן כאשר אראה את הסלע הזז אתקרב אליו באיטיות ובשקט ואבדוק אותו. כאשר אגלה מה הדבר אומר לגיבל לתקוף אותו במתקפת חול וטויסטר.
-
[b]אנדי[/b]
[spoiler]אתה מתקרב בזהירות אל האבן הרועדת. מסתכל עליה בשקט ובודק מה יכול לגרום לה לזוז, אתה לא ממש מבין מה זה. הדבר היחידי הלא רגיל שאתה קולט מהאבן זה לבה היוצאת מתחתיה, מתפזרת אל סביב האבן.[/spoiler]
-
[QUOTE=DJ Pon-3;1448448][b]אנדי[/b]
[spoiler]אתה מתקרב בזהירות אל האבן הרועדת. מסתכל עליה בשקט ובודק מה יכול לגרום לה לזוז, אתה לא ממש מבין מה זה. הדבר היחידי הלא רגיל שאתה קולט מהאבן זה לבה היוצאת מתחתיה, מתפזרת אל סביב האבן.[/spoiler][/QUOTE]
זה סלאגמה? ודי תקעת אותי דרך אגב:sorry:
[spoiler]זה מה שאני עושה לילדים שלא מתארים בדיוק מה הם עושיםd: "לבדוק" יכול להתבטא בהרבה דרכיםo:
~~~
אתה קופץ אחורה כדי להתרחק מהלבה. גיבל בניגוד אליך מתקרבת אל הלבה, מעיפה חול מהאדמה על האבן עצמה וסביבה. זה לא מכבה את הלבה, במקום היא נכנסת בחזרה אל מתחת לאבן. גיבל מסתובבת אליך:"גי...?" היא שואלת וחוזרת להסתכל על האבן, מתקרבת אליה בזהירות ומרחרחת. האבן ממשיכה לרעוד.[/spoiler]
-
[quote=dj pon-3;1448401]
[b]עמית[/b]
[spoiler]בפעם הבאה אל תחליט בשביל ספילo: שכחת לתקן את החלק בהתחלה.
~~~
אתה יוצא מהמקום לאחר שאתה מודה לאיש ובודק לאן צריך ללכת, ספיל מזדחל אחריך. הוא מעט איטי, אתה צריך ללכת לאט כדי לא לאבד אותו. זה לא מפתיע כל כך, זה פוקימון שנועד לשחות ולא ללכת, אין פלא בכך שהוא איטי.
"פי~~~" הוא עונה לדבריך. אתה לא בטוח אם זאת הסכמה או סתם קול, אבל הוא נשמע שמח. זה אמור להיות בסדר אם הוא שמח. אין עצים בתוך העיירה, רק פרחים ובוץ. אתה נאלץ לצאת אל דרך 205, שם יש נחל דק הממשיך מסביב העיירה- פיל קופץ לתוכו. אתה מתקדם מעט בשביל הבוצי שליד האגם ומחפש עצים, יש הרבה שדות הקרובות לאגם קטן אליו הנחל נכנס. לא רחוק מהאגם הזה נמצא עץ גבוה ושמן. אתה מצביע עליו ומורה לפיל להשתמש בכל ההתקפות שלו על העץ, פיל שוחה במהירות אל תוך האגם, קופץ מתוכו ויורק מפיו זרם מים על העץ. זה לא מפריע לעץ כל כך, אבל זה מספיק לך כדי לראות את כוח אקדח המים שלו. רואים שהוא מאומן היטב. פיל נופל בחזרה למים, אבל מיד לאחר מכן הוא קופץ שוב אל האוויר- לוקח נשימה עמוקה ומשחרר נשיפה שמהר מאוד נהפכת לרוח קרירה שאתה יכול להרגיש מאיפה שאתה, רחוק מהעץ. המקום אליו ספיל כיוון את אבקת השלג שלו קפוא. פיל חוזר אל תוך האגם, לא קופץ ממנו שוב. אין לו עוד התקפות שיוכל להדגים אותן על העץ. אתה מחמיא לו והוא מוציא את פרצופו מהמים:"פי~~~"
יש לך אפשרות להמשיך אל אחרי הנהר- מזרחה אל כיוון יער אטרנה. בנוסף יש לך אפשרות לפנות אל כיוון מערב, שם אמור להיות עוד אגם עם מים מתוקים.[/spoiler][/quote]
מצטער בבקשה אל תרביצי לי )):
-----------------------------------------
"אם אני יודע דבר אחד" אגיד "זה שפוקימונים צרכים לשתות" אומר בטוח בעצמי "פיל כל הכבוד, עכשיו אנכנו הולכים מערבה לאגם כדי להתחבא ליצור" אגיד לו 'חבל שלא שאלתי איך נראה היצור' אחשוב לפתע 'טעות טיפשית' אחשוב ואלך לכיוון מערב 'בוא אחרי פיל' אגיד
-
[quote=dj pon-3;1448502][b]אנדי[/b]
[spoiler]זה מה שאני עושה לילדים שלא מתארים בדיוק מה הם עושיםd: "לבדוק" יכול להתבטא בהרבה דרכיםo:
~~~
אתה קופץ אחורה כדי להתרחק מהלבה. גיבל בניגוד אליך מתקרבת אל הלבה, מעיפה חול מהאדמה על האבן עצמה וסביבה. זה לא מכבה את הלבה, במקום היא נכנסת בחזרה אל מתחת לאבן. גיבל מסתובבת אליך:"גי...?" היא שואלת וחוזרת להסתכל על האבן, מתקרבת אליה בזהירות ומרחרחת. האבן ממשיכה לרעוד.[/spoiler][/quote]
אוקי, אנסה לא לחזור על הטעות הזאת.
"גיבל תזהרי" אומר לגיבל בחשש ולאחר מכן אתקרב אל האבן ואנסה לדחוף אותה אם הרגל שלי בזהירות למקרה שהיא חמה. 'מה זה יכול להיות?' אחשוב לעצמי ואז אפנה שוב לגיבל ואומר: "בואי נרים אותה ביחד. בספירה של שלוש מרימים! אחת, שתיים, שלוש!" ונרים אותה ביחד בזהירות כדי לגלות מה מתחתיה ולנסות להתרחק מהלבה שבפנים.
-
[B]עמית[/B]
[SPOILER]אני ממש לא מנסה להיות מרושעתTT^TT
~~~
אתה פונה אל כיוון מערב, ממשיך בשביל אל כיוון אגם לא גדול במיוחד אבל מספיק קרוב כדי שתוכל לראות אותו מאיפה שאתה נמצא. אתה הולך מספר דקות עד שאתה מגיע אל שפת האגם. ספיל עוקב אחריך בעזרת הנהר, שגם נכנס אל תוך האגם. ספיל כבר שוחה ישירות אל תוך האגם אבל אתה לא יכול להתקרב אליו- יש פוקימונים פראיים סביבו.
אתה מזהה חמישה סוגי פוקימון שונים, כמעט כולם בתוך האגם. האחד שהכי מפריע לך להיכנס אל תוך האגם הוא הפוקימון אשר עומד על שפתו ושותה מהמים. הוא נמצא בדיוק בקצה השביל, תצטרך לעבור לידו כדי להגיע אל האגם. כבר יצא לך לראות את הפוקימון הזה היום, פוקימון כלב קטן ושחור-אפור. כרגע הוא מפנה אליך את ישבנו, מקשקש בזנבו האפור והפרוותי [IMG]http://sprites.pokecheck.org/i/261.gif[/IMG] אתה זוכר שיצא לך ללמוד עליו, זה פוקימון אופל בשם פוצ'ייאנה. הוא אולי נראה קטן, אבל הוא עלול להיות מסוכן מאוד אם הוא לא מאולף.
שאר הפוקימונים נמצאים בתוך האגם, פוקימונים מים. הם נראים הרבה פחות מסוכנים מהפוצ'יינה, כאשר פיל נכנס לאגם הם לא התקיפו אותו למרות היותו פוקימון מים מלוחים. כלומר, פוקימון שונה שאף פעם לא היו אמורים לראות. אמורים, אי אפשר לדעת איזה פוקימונים מאולפים הם ראו.
פוקימון האגם הראשון שאתה קולט הוא כמובן הפוקימון הקרוב ביותר לחוף. הוא מתהלך על המים הרדודים על שפת האגם הרחוקה יותר מפוצ'ייאנה. זהו פוקימון שמנמן ואגלגל, צבעו השולט הוא כחול ורק בטנו בצבע לבן. יש לו זוג אוזניים עגולות המזכירות בצורתן עכבר. הפוקימון הולך על שתי רגליים ובעל זוג ידיים קטנטנות, בנוסף לכך זנבו ארוך ודק מלבד הקצה שלו- עיגול כחול ושמן בדומה לגופו [IMG]http://sprites.pokecheck.org/i/183.gif[/IMG] גם על הפוקימון הזה למדת באימונים שלך, זהו פוקימון מים טהור הנקרא מאריל.
סוג הפוקימון השלישי שאתה קולט נמצא מעט רחוק. אלו שני פוקימונים קטנים וכחלחלים, אחד בהיר יותר מהשני. הם שוחים קרוב אל המיקום בו נמצא המאריל, רק יותר עמוק בתוך המים. אתה רואה את צורתם המלאה כאשר אחד מהם קופץ- הכהה יותר. צורתם, בדומה למאריל, גם כן עגולה. הם נראים כראש ענקי בעל זוג רגליים קטנות. פרצופו נמצא בקצה גופו, קשה להגדיר אותו כראש. בטנו לבנה ובעלת ספיראלה במרכזה. אין לו ידיים אבל כן יש לו זנב, ארוך ולבן הוא נראה דק למדי [IMG]http://sprites.pokecheck.org/i/060.gif[/IMG]&[IMG]http://sprites.pokecheck.org/s/060.gif[/IMG] גם על הפוקימון הזה למדת באימונים. הוא נקרא פוליוואג. גם הוא פוקימון מים. לפי מה שאתה למדת צבע גופו אמור להיות כחול ולא תכלת.
הסוג הרביעי שאתה רואה הוא פוקימון המזכיר מעט עלה. אתה לא רואה את כל צורתו, אבל אתה מכיר את הפוקימון. יש רק פוקימון אחד כזה בכל סינו וזהו לוטאד. פוקימון בעל גב בצורת עלה ובטן כחלחלה, הוא בעל מקור קטן וצהוב וגם הוא פוקימון מים. אתה נזכר שגם למדת שפוקימון זה נמצא גם באונובה, ושם מחשיבים אותו כפוקימון עשב. תושבי אונובה טיפשיים, מנסים להרוס את פוקימוני המים הטובים והיפים של סינו [IMG]http://sprites.pokecheck.org/i/270.gif[/IMG] יש שלושה לוטאדים במקום, שוחים אחד ליד השני ומראים רק את העלה שבקצה גבם. פיל עובר סביבם, הם מתעלמים ממנו.
הפוקימון האחרון שאתה רואה אתה מזהה אחרון מסיבה אחת פשוטה- הוא קטנטן. רק תוך כדי שאתה נזכר בכל המידע על הלוטאדים עינך קולטות את צורתו הקטנטנה והעכבישית. מטייל על המים כאילו היו אדמה, פוקימון חסר משקל המצליח ללכת על המים ללא בעיה. הוא קטנטן וכחול כצבע המים, לא קל לראות אותו גם כשמוצאים אותו דבר שגם לא פשוט במיוחד. פוקימונים כאלו נאכלים בקלות על ידיי פוקימוני מים שונים, הם נחשבים כנדירים רק בגלל עובדה זו [IMG]http://sprites.pokecheck.org/i/283.gif[/IMG] הפוקימון מתהלך על המים הקרובים ללוטאדים, אתה מזהה אותו כאשר הוא מנסה לטפס על גב אחד מהם. הצבע הירוק של גבם חושף את מיקומו. הפוקימון נקרא סארסקיט וגם הוא פוקימון מים שאונובה גנבו. כך לפחות אמרו לך.[/SPOILER]
[B]אנדי[/B]
[SPOILER]ואני אנסה לזכור להעיר לך ולא לעשות לך דווקא><" אני רגילה לשחקנים הישנים שליXD
אגב, היית צריך לכתוב איך אתה מרים את האבן. אני עשיתי מה שהבנתיO: אבל לפעם הבאה כדאי לך לתאר בדיוק מה אתה עושה ואיך אתה עושה כדי למנוע אי הבנותO:
~~~
כשאתה מזהיר את גיבל היא מתרחקת מהאבן, מתקרבת אליך. אתה ניגש אל האבן בזהירות, דוחף אותה בעזרת רגלך, אתה לא מרגיש חום מגיע מהאבן עצמה. לא יותר ממה שהיא אמורה לפחות אחרי שעמדה בשמש כל כך הרבה זמן. כאשר אתה דוחף אותה היא זזה מעט הצידה, חושפת עוד מעט לבה מהמקום בו חלק ממה עמד לפני מספר שניות. הלבה מבעבעת ומיד חוזרת אל מתחת לאבן, אין כאן ספק- זה יצור חיי.
גיבל ניגשת במהירות אל הצד בו עדיין לא הייתה הלבה, מוכנה להרים אותה כשאתה תקרא "שלוש". אתה מגיע לספרה, היא מרימה אותה עם ידיה ואתה עם הרגל. שניכם מעיפים את האבן הצידה, היא נופלת וחושפת את מה שהיה מתחתיה- גוש לבה קטנטן בעל זוג עיניים גדולות ולבנות. הגוש קטן בהרבה מגיבל, שבעצמה לא פוקימון גדול במיוחד. זוג האישונים הקטנים בתוך העיניים הלבנות מסתכלות עליך בפחד, אין לו גבות או פנים אבל אתה עדיין יכול להרגיש את הפחד בעיניי היצור חסר הגוף הזה. "גה!!!" גיבל צועקת ומצביעה על הגוש. היא נשמעת גאה משו מה.[/SPOILER]
-
[quote=dj pon-3;1448541][b]
[b]אנדי[/b]
[spoiler]ואני אנסה לזכור להעיר לך ולא לעשות לך דווקא><" אני רגילה לשחקנים הישנים שליxd
אגב, היית צריך לכתוב איך אתה מרים את האבן. אני עשיתי מה שהבנתיo: אבל לפעם הבאה כדאי לך לתאר בדיוק מה אתה עושה ואיך אתה עושה כדי למנוע אי הבנותo:
~~~
כשאתה מזהיר את גיבל היא מתרחקת מהאבן, מתקרבת אליך. אתה ניגש אל האבן בזהירות, דוחף אותה בעזרת רגלך, אתה לא מרגיש חום מגיע מהאבן עצמה. לא יותר ממה שהיא אמורה לפחות אחרי שעמדה בשמש כל כך הרבה זמן. כאשר אתה דוחף אותה היא זזה מעט הצידה, חושפת עוד מעט לבה מהמקום בו חלק ממה עמד לפני מספר שניות. הלבה מבעבעת ומיד חוזרת אל מתחת לאבן, אין כאן ספק- זה יצור חיי.
גיבל ניגשת במהירות אל הצד בו עדיין לא הייתה הלבה, מוכנה להרים אותה כשאתה תקרא "שלוש". אתה מגיע לספרה, היא מרימה אותה עם ידיה ואתה עם הרגל. שניכם מעיפים את האבן הצידה, היא נופלת וחושפת את מה שהיה מתחתיה- גוש לבה קטנטן בעל זוג עיניים גדולות ולבנות. הגוש קטן בהרבה מגיבל, שבעצמה לא פוקימון גדול במיוחד. זוג האישונים הקטנים בתוך העיניים הלבנות מסתכלות עליך בפחד, אין לו גבות או פנים אבל אתה עדיין יכול להרגיש את הפחד בעיניי היצור חסר הגוף הזה. "גה!!!" גיבל צועקת ומצביעה על הגוש. היא נשמעת גאה משו מה.[/spoiler][/quote]
"איזה יצור מוצר. אולי זה פוקימון" אומר בהתענינות ואנסה היזכר במידע כלשהו מזמן הטירונות שלו. "גיבל, אולי תנסי איכשהו לתקשר עם היצור הזה? כי אם תצליחי נראה לי שזה בטוח פוקימון! תנסי לגרום לא לצאת כדי שאוכל לראות איך נראה הגוף שלו, אולי זה יזכיר לי משהו עליו. ודבר נוסף, אל תפחידי אותו!" אומר לגיבל כדי שהיא תמלא אחר פקודותי ואחכה לתוצאות.
-
[b]אנדי[/b]
[spoiler]הוא כבר בחוץo: הזזתם את האבן. ואתה יכול להשתמש בכל מה שאתה יודע על פוקימוני אש, חשמל ודרקון. הדמות שלך אמורה לדעת כל מה שצריך על הפוקימונים האלו.
~~~
גיבל פותחת את פיה, אנרגיה סגולה מתחילה להתבצר בתוכה, נראת מעט כמו אש רק שחום לא יוצא ממנה. לאחר מספר שניות, כשהיא משחררת את האנרגיה ופוגעת ביצור אתה מזהה את ההתקפה- זעם דרקון. ההתקפה פוגעת ישירות בעיניי היצור הנוזלי, מעלימה אותן ומשאירה רק גוש לבה נוזלת על האדמה.[/spoiler]
-
[quote=dj pon-3;1448559][b]אנדי[/b]
[spoiler]הוא כבר בחוץo: הזזתם את האבן. ואתה יכול להשתמש בכל מה שאתה יודע על פוקימוני אש, חשמל ודרקון. הדמות שלך אמורה לדעת כל מה שצריך על הפוקימונים האלו.
~~~
גיבל פותחת את פיה, אנרגיה סגולה מתחילה להתבצר בתוכה, נראת מעט כמו אש רק שחום לא יוצא ממנה. לאחר מספר שניות, כשהיא משחררת את האנרגיה ופוגעת ביצור אתה מזהה את ההתקפה- זעם דרקון. ההתקפה פוגעת ישירות בעיניי היצור הנוזלי, מעלימה אותן ומשאירה רק גוש לבה נוזלת על האדמה.[/spoiler][/quote]
טעות שלי
"עכשיו נזכרתי!" אומר ואז אפנה לגיבל "זה סלאגמה! הוא לא פוקימון חזק במיוחד אבל בתור מגמה נוזלית בעלת מחשבות הוא די בסדר. נראלי הוא יתאים לחיילים. תשתמשי שוב בזעם דרקון עליו ואז במתקפת חולכדי שיהיה חלש יותר ואז אני אנסה לתפוס אותו!" אומר ואחכה לפולותיה ואכין את הפוקדור ביד אחת את המפתח ביד השנייה ואחזור אחרי מילותיה של לילה 'לסגור את הפוכדור עד הסוף כדי שלא יוכל להתחמק!'
-
[quote=dj pon-3;1448541][b]עמית[/b]
[spoiler]אני ממש לא מנסה להיות מרושעתtt^tt
~~~
אתה פונה אל כיוון מערב, ממשיך בשביל אל כיוון אגם לא גדול במיוחד אבל מספיק קרוב כדי שתוכל לראות אותו מאיפה שאתה נמצא. אתה הולך מספר דקות עד שאתה מגיע אל שפת האגם. ספיל עוקב אחריך בעזרת הנהר, שגם נכנס אל תוך האגם. ספיל כבר שוחה ישירות אל תוך האגם אבל אתה לא יכול להתקרב אליו- יש פוקימונים פראיים סביבו.
אתה מזהה חמישה סוגי פוקימון שונים, כמעט כולם בתוך האגם. האחד שהכי מפריע לך להיכנס אל תוך האגם הוא הפוקימון אשר עומד על שפתו ושותה מהמים. הוא נמצא בדיוק בקצה השביל, תצטרך לעבור לידו כדי להגיע אל האגם. כבר יצא לך לראות את הפוקימון הזה היום, פוקימון כלב קטן ושחור-אפור. כרגע הוא מפנה אליך את ישבנו, מקשקש בזנבו האפור והפרוותי [img]http://sprites.pokecheck.org/i/261.gif[/img] אתה זוכר שיצא לך ללמוד עליו, זה פוקימון אופל בשם פוצ'ייאנה. הוא אולי נראה קטן, אבל הוא עלול להיות מסוכן מאוד אם הוא לא מאולף.
שאר הפוקימונים נמצאים בתוך האגם, פוקימונים מים. הם נראים הרבה פחות מסוכנים מהפוצ'יינה, כאשר פיל נכנס לאגם הם לא התקיפו אותו למרות היותו פוקימון מים מלוחים. כלומר, פוקימון שונה שאף פעם לא היו אמורים לראות. אמורים, אי אפשר לדעת איזה פוקימונים מאולפים הם ראו.
פוקימון האגם הראשון שאתה קולט הוא כמובן הפוקימון הקרוב ביותר לחוף. הוא מתהלך על המים הרדודים על שפת האגם הרחוקה יותר מפוצ'ייאנה. זהו פוקימון שמנמן ואגלגל, צבעו השולט הוא כחול ורק בטנו בצבע לבן. יש לו זוג אוזניים עגולות המזכירות בצורתן עכבר. הפוקימון הולך על שתי רגליים ובעל זוג ידיים קטנטנות, בנוסף לכך זנבו ארוך ודק מלבד הקצה שלו- עיגול כחול ושמן בדומה לגופו [img]http://sprites.pokecheck.org/i/183.gif[/img] גם על הפוקימון הזה למדת באימונים שלך, זהו פוקימון מים טהור הנקרא מאריל.
סוג הפוקימון השלישי שאתה קולט נמצא מעט רחוק. אלו שני פוקימונים קטנים וכחלחלים, אחד בהיר יותר מהשני. הם שוחים קרוב אל המיקום בו נמצא המאריל, רק יותר עמוק בתוך המים. אתה רואה את צורתם המלאה כאשר אחד מהם קופץ- הכהה יותר. צורתם, בדומה למאריל, גם כן עגולה. הם נראים כראש ענקי בעל זוג רגליים קטנות. פרצופו נמצא בקצה גופו, קשה להגדיר אותו כראש. בטנו לבנה ובעלת ספיראלה במרכזה. אין לו ידיים אבל כן יש לו זנב, ארוך ולבן הוא נראה דק למדי [img]http://sprites.pokecheck.org/i/060.gif[/img]&[img]http://sprites.pokecheck.org/s/060.gif[/img] גם על הפוקימון הזה למדת באימונים. הוא נקרא פוליוואג. גם הוא פוקימון מים. לפי מה שאתה למדת צבע גופו אמור להיות כחול ולא תכלת.
הסוג הרביעי שאתה רואה הוא פוקימון המזכיר מעט עלה. אתה לא רואה את כל צורתו, אבל אתה מכיר את הפוקימון. יש רק פוקימון אחד כזה בכל סינו וזהו לוטאד. פוקימון בעל גב בצורת עלה ובטן כחלחלה, הוא בעל מקור קטן וצהוב וגם הוא פוקימון מים. אתה נזכר שגם למדת שפוקימון זה נמצא גם באונובה, ושם מחשיבים אותו כפוקימון עשב. תושבי אונובה טיפשיים, מנסים להרוס את פוקימוני המים הטובים והיפים של סינו [img]http://sprites.pokecheck.org/i/270.gif[/img] יש שלושה לוטאדים במקום, שוחים אחד ליד השני ומראים רק את העלה שבקצה גבם. פיל עובר סביבם, הם מתעלמים ממנו.
הפוקימון האחרון שאתה רואה אתה מזהה אחרון מסיבה אחת פשוטה- הוא קטנטן. רק תוך כדי שאתה נזכר בכל המידע על הלוטאדים עינך קולטות את צורתו הקטנטנה והעכבישית. מטייל על המים כאילו היו אדמה, פוקימון חסר משקל המצליח ללכת על המים ללא בעיה. הוא קטנטן וכחול כצבע המים, לא קל לראות אותו גם כשמוצאים אותו דבר שגם לא פשוט במיוחד. פוקימונים כאלו נאכלים בקלות על ידיי פוקימוני מים שונים, הם נחשבים כנדירים רק בגלל עובדה זו [img]http://sprites.pokecheck.org/i/283.gif[/img] הפוקימון מתהלך על המים הקרובים ללוטאדים, אתה מזהה אותו כאשר הוא מנסה לטפס על גב אחד מהם. הצבע הירוק של גבם חושף את מיקומו. הפוקימון נקרא סארסקיט וגם הוא פוקימון מים שאונובה גנבו. כך לפחות אמרו לך.[/spoiler]
[/quote]
אנסה לעבור או למצוא דרך לעבור מבלי להפריע לכלב האופל 'איפה אפשר להתחבא?' אשוב ואסקור את סביבתי 'יש פה פוקימונים מדהימים, אבל הם לא יעזרו לי' אחשוב 'זה פוקימון מעופף אז זה אומר שלטפס על עצים לא בא בחשבון' אחשוב ואלך לאחד העצים אשכב על האדמה ואחכה שהציפור תופיע מידי פעם אביט לאחור לראות ששום דבר לא מתגנב לשם
-
[B]אנדי[/B]
[SPOILER]האמת המפתח כבר מחובר לפוכדור. מצאתי תמונה להמחשה. [URL="http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20121018101631/pokemon/images/1/11/Poke_ball_%28old_ball%29.PNG"]קליק[/URL]. טיפונת שונה מאיך שתיארתי. אני אסביר גם למה, את הפוכדור לקחתי מהסרט הרביעי של פוקימוןO: אבל ראיתי את הסרט הזה לפני שניםםםםם אז... מה שתיארתי היה הזיכרון שלי. התמונה זאת המציאותXD סליחה על הבלבול. אה, וגם עדכנתי לך את הדף רשומיםD: הוספתי את הפוכדורים וגם את המשימה שלך, שלא תשכחD:
~~~
אתה מכין את הפוכדור ללכידה, פותח אותו כך שתוכל ישר לזרוק אותו על הפוקימון. גיבל מתחילה לטעון בפיה את האנרגיה הסגולה שלה. היא מסיימת את הטעינה מהר מאוד ויורקת את האש הסגולה ישירות על מה שנשאר מהפוקימון, במרחק כמעט אפסי. הלבה מתקשה.[/SPOILER]
[B]עמית[/B]
[SPOILER]בפעם הבאה אשמח ליותר פירוט על איך אתה עובר בלי להפריע לכלבXD כבר תיארתי שכדי לעבור ליד האגם ובעצם להיכנס לאחו אתה צריך לעבור ליד הכלבO: ככה שאין דרך אחרת.
~~~
אתה מנסה לעבור בזהירות את הכלב כדי שתוכל להמשיך אל כיוון העצים. זה לא מצליח, ברגע שאתה מטר ממנו הוא עוצר את פעילותיו ומסתובב, מסתכל עליך, חושף את שיניו ונוהם. לאט לאט הוא מתקדם לעברך.[/SPOILER]
-
[quote=dj pon-3;1448621]
[b]עמית[/b]
[spoiler]בפעם הבאה אשמח ליותר פירוט על איך אתה עובר בלי להפריע לכלבxd כבר תיארתי שכדי לעבור ליד האגם ובעצם להיכנס לאחו אתה צריך לעבור ליד הכלבo: ככה שאין דרך אחרת.
~~~
אתה מנסה לעבור בזהירות את הכלב כדי שתוכל להמשיך אל כיוון העצים. זה לא מצליח, ברגע שאתה מטר ממנו הוא עוצר את פעילותיו ומסתובב, מסתכל עליך, חושף את שיניו ונוהם. לאט לאט הוא מתקדם לעברך.[/spoiler][/quote]
"היי חבר" אגיד מעט מפוחד ואשלוף את הפגיון של אבי אך אסתיר אותו מאחורי ידי כדי לא להפחיד את היצור "פיל בוא לפה!" אקרא "מהר!" אצעק לו ולא אסתיר את מבטי מהכלב לרגע "תשמע אני לא רוצה לפגוע בך" אנסה לדבר איתו "אני יודע שאתה רק פוקימון אבל בטוח אתה מבין אותי" אגיד ואחכה שפיל יבוא אלי אם הוא לא בא אהיה מוכן עם הפגיון בידי להגנה אך אשתמש בוא רק אם לא יהיה לי ברירה ואני יהיה בסכנת חיים
-
[b]עמית[/b]
[spoiler]אתה שולף את הפגיון שלך, מסתיר אותו מאחורי גבך. למשמע הצעקה שלך פיל מתחיל לשחות לכיוונך, אתה יכול לראות את זה גם בלי לאבד את הכלב מהמבט שלך. וטוב שכך, גם הוא מגיב לצעקה שלך. הוא מתחיל לרוץ לכיוונך, קופץ ומגיע אל פניך. אתה אוטומטית פועל, דורק את הכלב והולך מספר צעדים אחורה. פגעת לו ברגל הקדמית הימנית, הוא נופל על האדמה מדמם. זה לא מונע ממנו לחזור לעמוד. הוא נעמד על שלושה רגלים, מחזיק את הרגל הפצועה באוויר. הוא מתנשף באיטיות וחושף את שיניו, ממשיך להתקדם לכיוונך על שלושת רגליו הבריאות. ספיל עדין לא הגיע, אתה מכוון את הסכין שלך לכיוונו, מוכן להתקיף למקרה שיקפוץ עליך. הסכין שלך כבר מלוכלך בדם מהרגל שלו, הדם מטפטף על הדשא הצומח על השביל.
זרם מים חזק פוגע בגופו האחורי של הפוצ'יאנה. זה גורם לו לאבד את שיווי המשקל וליפול על פניו על השביל, הוא משמיע יללת כאב כאשר דבר זה קורה- רגלו הפצועה גם כן נפגעת מהנפילה. זרם מים זה לא היה אחר מאשר אקדח המים של ספיל. הוא ירה אותו מתוך המים, עדין באזור שיוכל לשחות בו אבל מספיק קרוב כדי שהתקפה כמו אקדח מים יפגע בפוקימון הקרוב לשפת האגם. הפוצ'יאנה נעמד, משנה את כיוונו אל כיוון ספיל. הוא מתחיל לנבוח לכיוונה.[/spoiler]
-
[quote=dj pon-3;1448625][b]עמית[/b]
[spoiler]אתה שולף את הפגיון שלך, מסתיר אותו מאחורי גבך. למשמע הצעקה שלך פיל מתחיל לשחות לכיוונך, אתה יכול לראות את זה גם בלי לאבד את הכלב מהמבט שלך. וטוב שכך, גם הוא מגיב לצעקה שלך. הוא מתחיל לרוץ לכיוונך, קופץ ומגיע אל פניך. אתה אוטומטית פועל, דורק את הכלב והולך מספר צעדים אחורה. פגעת לו ברגל הקדמית הימנית, הוא נופל על האדמה מדמם. זה לא מונע ממנו לחזור לעמוד. הוא נעמד על שלושה רגלים, מחזיק את הרגל הפצועה באוויר. הוא מתנשף באיטיות וחושף את שיניו, ממשיך להתקדם לכיוונך על שלושת רגליו הבריאות. ספיל עדין לא הגיע, אתה מכוון את הסכין שלך לכיוונו, מוכן להתקיף למקרה שיקפוץ עליך. הסכין שלך כבר מלוכלך בדם מהרגל שלו, הדם מטפטף על הדשא הצומח על השביל.
זרם מים חזק פוגע בגופו האחורי של הפוצ'יאנה. זה גורם לו לאבד את שיווי המשקל וליפול על פניו על השביל, הוא משמיע יללת כאב כאשר דבר זה קורה- רגלו הפצועה גם כן נפגעת מהנפילה. זרם מים זה לא היה אחר מאשר אקדח המים של ספיל. הוא ירה אותו מתוך המים, עדין באזור שיוכל לשחות בו אבל מספיק קרוב כדי שהתקפה כמו אקדח מים יפגע בפוקימון הקרוב לשפת האגם. הפוצ'יאנה נעמד, משנה את כיוונו אל כיוון ספיל. הוא מתחיל לנבוח לכיוונה.[/spoiler][/quote]
'לפחות זה לא נגמר גרוע יותר' אחשוב בזמן שאביט בכלב נעמד שוב ומתחיל לנבוח על ספיל "ספיל תשתמש שוב באקדח מים אבל אל תפגע בוא יותר מידי" אגיד "אנכנו לא בריונים אנכנו רק רוצים שלא יעמוד בדרכינו" אגיד לו 'ואחר כך אקח אותו לטיפול במפקדה' אחשוב 'לא אתן לו למות סתם כי הפרעתי לו בחיי השגרה' אחושב ואשמח שאני לא אדם נתעב "תשתמש בנהימה ותנסה להסביר לו שאנכנו לא רוצים לפגוע בוא" אגיד ואנקה את הדם מהפגיון במכנסי המדים שלי