אמרתי כבר כמה פעמים שאני מחכה לרשום רביעי. המשחק לא יזוז שנייה לפני שיהיו פה ארבעה רשומים.
וזו לא שאלה שמקומה בנושא המשחק.
Printable View
אמרתי כבר כמה פעמים שאני מחכה לרשום רביעי. המשחק לא יזוז שנייה לפני שיהיו פה ארבעה רשומים.
וזו לא שאלה שמקומה בנושא המשחק.
[FONT=Arial][B]צורת פנייה:[/B] [/FONT]רונאלד.
[FONT=Arial][B]שם במשחק:[/B] [/FONT]רונאלד לומינוס.
[FONT=Arial][B]מין:[/B] זכר.[/FONT]
[FONT=Arial][B]גיל:[/B] [/FONT]17.
[FONT=Arial][B]אופי:[/B] [/FONT]תוך כדי משחק.
[FONT=Arial][B]ממלכה:[/B] קוטור.[/FONT]
[FONT=Arial][B]רקע:[/B] [/FONT]רונאלד ננטש על ידי הוריו כאשר היה בן שלושה חודשים, הוא לא הכיר אותם ואף פעם לא מצא לנכון לחפש אותם. הוא הושאר מחוץ לבית הפולחן בעיר פלאטיום, שם גודל על ידי הגברים והנשים אשר עובדים את "מיו" הקדוש. מאז שהיה קטן, רונאלד פיתח נטייה לחוסר אמון בבני אנוש אחרים, כתוצאה מכך שהוריו נטשו אותו, ומכך שלא הצליח להתחבר לאף ילד בן גילו.
הוא תמיד היה "השונה", "האחד שאף פעם לא כיף להסתובב איתו".
הוא הפסיק לתקשר לגמרי עם אנשים בני גילו, ודיבר רק עם האנשים בבית הפולחן.
רונאלד החל להיקשר מאוד לדת, ומצא בדת כמקום אשר אליו הוא יכול לברוח מהמציאות.
הוא התפלל מדי יום ל"מיו" הקדוש, הוא התפלל לזמנים טובים יותר, והתפלל לכך שיצליח לתקשר עם בני אדם.
תקופה זו נמשכה זמן מה עד ליום בו רונאלד ראה פנים חדשות בבית הפולחן.
זה קרה זמן קצר לאחר שמלאו לו 13 שנה, נערה בת גילו נכנסה לבית הפולחן.
הסתבר שהוריה נהרגו על ידי פשיטה של בוזזים, הילדה הספיקה להסתתר וכך ניצלה.
היא הציגה את עצמה, "קוראים לי ת'יאה לופנברג" היא אמרה בהבעת פנים רצינית.
רונאלד ראה את הכאב בעיניים של הנערה הצעירה ולראשונה הצליח להבין אותה ולהתחבר אליה.
במהרה השניים נהיו חברים קרובים ועשו הכל יחד, הם התפללו יחדיו ל"מיו" הקדוש, שיחקו יחד, עשו מטלות יחדיו וכמעט תמיד נראו יחד.
הזמן עבר ומלאו לשניהם 17 שנים, לאור המצב הנוכחי הם החליטו שעליהם להגן על קוטר ולבצע את המוטל עליהם בתור מאמיניו של "מיו" הקדוש ולהביס את הפולשים הזרים, בנוסף לכך שניהם, אשר בעלי אהבה גדולה מאוד לפוקימונים החליטו להתחיל מסע בתור מאמנים, למען קוטור ומיו, ולמען עצמם.
[FONT=Arial][B]פוקימון התחלתי:[/B] [/FONT]מאריפ.
[FONT=Arial][B]תיאור:[/B] [/FONT]נער אשר נמצע מעט מתחת לממוצע לגובההו (מטר שישים ושלוש), בעל מבנה גוף רזה ועיניים בצבע חום אשר בעת השתקפות עם השמש נראות בגוון של צהוב ירקרק, בעל שיער בצבע חום.
נוהג ללבוש חולצת פשטן פשוטה בצבע אפרפר, מכנס חום בעל כמה כתמים שחורים אשר לא נשטפו ונעלי עור זולות צבועות בצבע שחור.
[FONT=Arial][B]בקשות/הערות/הארות:[/B] [/FONT]שם המשפחה הומצא על ידי רונאלד בעצמו, לתפוס איווי (שיתפתח לאספיאון) ו-וולפיקס.
בנוסף רציתי לצייון שהמשחק מאוד מושקע ומעניין, אשמח מאוד להשתתף בו.
[FONT=Arial][B]הצהרה:[/B][/FONT]
[FONT=Arial]אני, החתום מטה ובצד, מתחייב שקראתי את כל הכתוב בדף המשחק (כולל מה שכתוב בהודעה השלישית) לפני שמילאתי את הטופס לעיל. אני פניתי אל מנהל המשחק, LordAbizi ושאלתי אותו על כל חלק במשחק שלא היה ברור, וכעת כל המידע במשחק מובן לי לכאורה ולפי מיטב ידיעתי. לראיה באתי על החתום:[/FONT]
Shikamaru
[FONT=Arial]----------------------[/FONT]
[FONT=Arial][B]שם הדמות:[/B] [/FONT]ת'יאה לופנברג.
[FONT=Arial][B]מין:[/B] נקבה.[/FONT]
[FONT=Arial][B]ממלכה:[/B] קוטור.[/FONT]
[FONT=Arial][B]קורות חיים:[/B] [/FONT]נולדה למשפחה ענייה בעיר פלאטיום, משפחתה חייה על ידי מסחר זעיר ות'יאה כילדה תמיד עזרה להוריה בעבודתם, יום אחד בדרך חזרה לעיר פלאטיום קבוצת שודדים פשטו על המרכבה הקטנה של הוריה של ת'יאה, ת'יאה אשר הייתה במרכבה יצאה במהירות והתחבאה מתחתיה, בין הגלגלים. הוריה נרצחו במקום, מול עיניה אך "למזלה" השודדים לא הבחינו בה.
הם גנבו כל מה שניתן היה מהעגלה וברחו. ת'יאה נשארה בודדה בעולם האכזר ללא שום מקום ללכת אליו. בחוסר ברירה היא הופנתה לבית הפולחן בפלאטינום, שם פגשה את רונאלד והשניים התחברו. לאחר 4 שנים שזהו הזמן הנוכחי, יצאה למסע על מנת להגן על קוטור וכבודו של "מיו" הקדוש ועל מנת למצוא את השודדים שרצחו את הוריה, ולנקום בהם.
[FONT=Arial][B]פוקימונים:[/B][/FONT] מורקורו, דראטיני, איווי (שיתפתח לאמברון), האנדוואר, סווינאב ונידוראן (נקבה).
[FONT=Arial][B]תיאור: [/B]נערה בגובה של מטר שישים ושבע, בעלת מבנה גוף רזה, עיניים בצבע ירוק ושיער בצבע אדמדם בהיר. נוהגת ללבוש שמלת פשטן פשוטה בצבע אדום אשר מגיעה עד לברכיה, ומגפי עור זולות בצבע חום, בנוסף היא נוהגת לענוד סיכה אדומה על שיערה, הדבר האחרון אשר קיבלה מאמא לפני שהיא ואביה נרצחו.
[/FONT]
טוב, אם להסתכל על הטפסים האחרים שקיבלתי אין בכלל ספק שאתה רשום. נכון העדפתי שהנרשם הרביעי ילך לג'וטרמו אבל it is what it is ואם אני אעכב שחקנים במשחק הזה עוד הם יהרגו אותי.
[B]עדיין ניתן להרשם, אבל אין מקום יותר בקוטור.[/B]
נתחיל אפוא:
[CENTER][SIZE=7][U]ה[COLOR=navy]ת[/COLOR][COLOR=sienna]ח[/COLOR][COLOR=indigo]ל[/COLOR][COLOR=red]ה[/COLOR][/U][/SIZE][/CENTER]
כולם:
אתם מתעוררים בבתיכם / במקום שבו אתם גרים, כשעה לאחר הזריחה. אתם שומעים את הקולות מהעיר שמעידים על כך שהעיר מתחילה להכנס לפעילות היומית שלי. נניח שעשיתם את כל מה שרציתם לעשות בטרם אתם יוצאים מהבית.
שימו לב, העיר בה אתם מתחילים היא עיר שאתם מכירים היטב ולכן לא צריך לנווט בה כפי שכתבתי בהודעה השלישית. אף על פי כן, מאחר ואני כן רוצה לוודא שהבנתם את הקטע הזה נכון, תתייחסו לקטע בהודעה השלישית ותגידו בהסתמך על מה שאני כותב שם איך אתם מגיעים למקום כלשהו בעיר.
אתם מתעוררים בבתיכם / במקום שבו אתם גרים, כשעה לאחר הזריחה. אתם שומעים את הקולות מהעיר שמעידים על כך שהעיר מתחילה להכנס לפעילות היומית שלי. נניח שעשיתם את כל מה שרציתם לעשות בטרם אתם יוצאים מהבית.
שימו לב, העיר בה אתם מתחילים היא עיר שאתם מכירים היטב ולכן לא צריך לנווט בה כפי שכתבתי בהודעה השלישית. אף על פי כן, מאחר ואני כן רוצה לוודא שהבנתם את הקטע הזה נכון, תתייחסו לקטע בהודעה השלישית ותגידו בהסתמך על מה שאני כותב שם איך אתם מגיעים למקום כלשהו בעיר.[/quote]
אני נרגש כי אני מתחיל את מסע הפוקימונים שלי אני הולך לכיכר המרכזית ושם אני מוצא את שלט הכפר
אני מחפש את הכישופייה ואז אני מוצא אותה-שני עיגולים צבעוניים אשר אחד בתוך השני ואז אני יוצא בדרכי אל הכישופייה...
[quote]
שימו לב, העיר בה אתם מתחילים היא עיר שאתם מכירים היטב ולכן לא צריך לנווט בה כפי שכתבתי בהודעה השלישית. אף על פי כן, מאחר ואני כן רוצה לוודא שהבנתם את הקטע הזה נכון, תתייחסו לקטע בהודעה השלישית ותגידו בהסתמך על מה שאני כותב שם איך אתם מגיעים למקום כלשהו בעיר.
[/quote]
"אני צריך ללכת לכישופיה" אני מילמלתי לעצמי,אבל לא זכרתי היכן היא,למרות שהייתי בה כ"כ הרבה פעמים
ראשי היה מעורפל ועייף,כנראה משום שאיני רגיל לקום כ"כ מוקדם.
אז אני פשוט הולך לחפש את סמל הכישוף המוכר,שני עיגולים צבעונים אחד בתוך השני
(מצטער הרבה זמן לא הגבתי במ"ת ואני כבר לא זוכר אם צריך להגיב בעבר הווה או עתיד)
נועם
הכל בסדר, רק שאין צורך לכתוב שאתה מחפש את שלט הכפר. ראשית השלט לא יהיה שם, כי השלט הזה מופיע רק בדרכים, ושנית, אתה בתוך עיר אז אתה לא צריך שלט שמספר לך את זה... חוץ מזה הכל בסדר. אפשר להסתפק בלכתוב את שם הסמל, או התיאור שלו, אין צורך לכתוב את שניהם.
פלאטיום, בוקר.
--
אתה יוצא מביתך ולא מאמץ רב מגיע אל בניין אבן גדול , שעליו מתנוסס דגל גדול של עיגולים צבעוניים אחד בתוך השני, הכישופייה של פלאטיום.
יונתן
ההיגיון שלי הוא שכשאתה אומר שאתה עושה משהו אתה אומר את זה בעתיד, כי אתה רק מכריז על זה שאתה עומד לבצע משהו, אבל אני קובע אם ביצעת אותו או לא. לכן לכתוב בעתיד או בהווה זה הגיוני. לא כל כך הגיוני לכתוב בעבר.
ו for future reference - לקום שעה אחרי הזריחה זה נורמלי לגמרי, בני אדם חיו לפי השמש לפני שהיו שעונים בטלפונים...
ובנוגע לניווט, בסדר, רק קודם צריך לציין שהולכים לכיכר המרכזית.
פלאטיום, בוקר.
--
משום מה אתה קצת מטושטש הבוקר, אך זה קורה לכולם מדי פעם, ואף על פי כן אתה מצליח ללא קושי רב להגיע אל הכישופייה. אתה ניצב מול מבנה אבן גדול שעליו מתנוסס דגל גדול של שני עיגולים צבעוניים אחד בתוך השני - הכישופייה של פלאטיום.
[quote]יונתן
ההיגיון שלי הוא שכשאתה אומר שאתה עושה משהו אתה אומר את זה בעתיד, כי אתה רק מכריז על זה שאתה עומד לבצע משהו, אבל אני קובע אם ביצעת אותו או לא. לכן לכתוב בעתיד או בהווה זה הגיוני. לא כל כך הגיוני לכתוב בעבר.
ו for future reference - לקום שעה אחרי הזריחה זה נורמלי לגמרי, בני אדם חיו לפי השמש לפני שהיו שעונים בטלפונים...
ובנוגע לניווט, בסדר, רק קודם צריך לציין שהולכים לכיכר המרכזית.
פלאטיום, בוקר.
--
משום מה אתה קצת מטושטש הבוקר, אך זה קורה לכולם מדי פעם, ואף על פי כן אתה מצליח ללא קושי רב להגיע אל הכישופייה. אתה ניצב מול מבנה אבן גדול שעליו מתנוסס דגל גדול של שני עיגולים צבעוניים אחד בתוך השני - הכישופייה של פלאטיום.[/quote]
'סוף סוף הגעתי לכישופיה' אחשוב לעצמי ואתקדם לעבר המבנה כאשר אני מוכן לפגישה עם המכשף אוקוס,ראש הכישופייה של העיר פלטיום,לקבלת הפוקימון הראשון שלי והתחלת המסע שלי.
[quote=lordabizi;1451503]
כולם:
שימו לב, העיר בה אתם מתחילים היא עיר שאתם מכירים היטב ולכן לא צריך לנווט בה כפי שכתבתי בהודעה השלישית. אף על פי כן, מאחר ואני כן רוצה לוודא שהבנתם את הקטע הזה נכון, תתייחסו לקטע בהודעה השלישית ותגידו בהסתמך על מה שאני כותב שם איך אתם מגיעים למקום כלשהו בעיר.[/quote]
אני מסיים את תפילת הבוקר ויוצא מבית הפולחן הקטן בפלאטינום.
'תודה לך מיו, בזכותך היום אני אוכל להתחיל את המסע שלי' אני חושב לעצמי בעודי מעלה חיוך קל על פני.
'אני מניח שכדי שאני אתחיל בלהגיע לכישופיה, משם אני כבר אראה מה אני אעשה' אני מעמיק במחשבותיי.
אני לוקח את התיק הקטן שלי ובו צידה לדרך והולך לכיוון הרחוב המרכזי בעיר, אני עובר בדרכים המוכרות והיודעות לי עד שאני מגיע לכיכר המרכזית.
אני מחפש את השלט של סמל הכישוף על מנת לוודאות שאני הולך בדרך הנכונה וכאשר אני מוצא אותו אני ממשיך ללכת עד שאני מגיע לכישופיה, ונכנס אליה.
מתגרים קצת במזל אנחנו, הלא כן?
יונתן
פלאטיום בוקר.
--
אתה פותח את דלת הכישופייה ומתחיל ללכת בה. הכיושפייה מלאה מדפים עם ספרים והיא מוארת באור קלוש של לפידים בקירות. אין חלונות כל כך. לפתע אתה רואה אור מסנורר שמהמם אותך, ואתה חש שדוחפים אותך כנגד קיר.
"זה רק אדם..." אומר קול אחד.
"אבל אדם שנכנס לכישופייה על דעת עצמו." אומר קול שני שעומד ממש קרוב אליך. הראייה שלך מתחילה להתבהר ואתה רואה מולך איש אחד בגלימות סגולות שהוא זה שדחף אותך לקיר, ועוד איש עם גלימות סגולות שעומד מאחוריו. אתה יודע שאלו הבגדים של מכשפים קוטוריים. "מה אתה מחפש כאן, ולמה אתה נכנס לכאן ללא ליווי?!" שואל המכשף הקרוב אליך.
רונאלד
ה"תחביר" של ההגעה לכישופייה בסדר גמור.
פלאטיום בוקר.
--
אתה פותח את הדלת ונכנס לכישופייה. בכישופייה אין חלונות, והיא מוארת בעזרת לפידים בקירות. יש הרבה מדפים עם ספרים. אתה מתחיל ללכת בה כשלפתע תוקף אותך אור מסנוור שמהמם אותך. אתה מרגיש אחר כך שדוחפים אותך לכיוון אחד הקירות.
"בחיי, לא הגזמת? זה רק ילד." אתה שומע קול של אדם אחד.
"אם הוא מעז להכנס כך לכישופייה אני לא חושב שהגזמתי." עונה קול של אדם אחר, קרוב אליך, זה שדחף אותך לכיוון הקיר. הראייה שלך מתבהרת ואתה רואה שני אנשים בגלמות סגולות לידך, אחד מהם מחזיק אותך ליד הקיר. אתה מזהה שאלו הבגדים של מכשף קוטורי. "דבר! מה אתה מחפש כאן ומדוע אתה נכנס לכאן ללא ליווי?!" שואל המכשף הקרוב אליך.
[quote=lordabizi;1452273]
רונאלד
ה"תחביר" של ההגעה לכישופייה בסדר גמור.
פלאטיום בוקר.
--
אתה פותח את הדלת ונכנס לכישופייה. בכישופייה אין חלונות, והיא מוארת בעזרת לפידים בקירות. יש הרבה מדפים עם ספרים. אתה מתחיל ללכת בה כשלפתע תוקף אותך אור מסנוור שמהמם אותך. אתה מרגיש אחר כך שדוחפים אותך לכיוון אחד הקירות.
"בחיי, לא הגזמת? זה רק ילד." אתה שומע קול של אדם אחד.
"אם הוא מעז להכנס כך לכישופייה אני לא חושב שהגזמתי." עונה קול של אדם אחר, קרוב אליך, זה שדחף אותך לכיוון הקיר. הראייה שלך מתבהרת ואתה רואה שני אנשים בגלמות סגולות לידך, אחד מהם מחזיק אותך ליד הקיר. אתה מזהה שאלו הבגדים של מכשף קוטורי. "דבר! מה אתה מחפש כאן ומדוע אתה נכנס לכאן ללא ליווי?!" שואל המכשף הקרוב אליך.[/quote]
שאלה: יש לי כבר את הפוקימון ההתחלתי שלי או שעדיין לא?
- - - - - -
"אני מצטער על הפרעתי רבותיי" אני אומר בעודי משפשף את עני.
"שמי הוא רונאלד ואני בא מבית הפולחן של מיו הקדוש" אני ממשיך לדבר.
"באתי לכאן כדי לשוחח עם אוקוס המכשף המפורסם, אני מעוניין להתחיל במסע משלי והייתי שמח מאוד אם הוא יוכל לעזור לי במעט מידע" אני אומר.
"אני מתנצל שוב על הפרעתי, נכנסתי לכישופייה ולא ראיתי אף אחד ולכן חפישתי מישהו, אני שמח שניתקלתי בכם" אני ממשיך לאמר.
[quote]יונתן
פלאטיום בוקר.
--
אתה פותח את דלת הכישופייה ומתחיל ללכת בה. הכיושפייה מלאה מדפים עם ספרים והיא מוארת באור קלוש של לפידים בקירות. אין חלונות כל כך. לפתע אתה רואה אור מסנורר שמהמם אותך, ואתה חש שדוחפים אותך כנגד קיר.
"זה רק אדם..." אומר קול אחד.
"אבל אדם שנכנס לכישופייה על דעת עצמו." אומר קול שני שעומד ממש קרוב אליך. הראייה שלך מתחילה להתבהר ואתה רואה מולך איש אחד בגלימות סגולות שהוא זה שדחף אותך לקיר, ועוד איש עם גלימות סגולות שעומד מאחוריו. אתה יודע שאלו הבגדים של מכשפים קוטוריים. "מה אתה מחפש כאן, ולמה אתה נכנס לכאן ללא ליווי?!" שואל המכשף הקרוב אליך.
[/quote]
"שמי הוא ג'ק, ואני מחפש את המכשף המפורסם ראש הכישופיה אוקוס" אומר, לאנשים עם הגלימות הסגולות.
"כוונתי לדבר איתו על מסע פוקימונים,ולקבל פוקימון התחלתי" אומר בביטחון,בעודי חושב על כמה האנשים האלה נראים לא נחמדים ושאני מקווה שהם לא יסלקו אותי מכאן
[QUOTE=LordAbizi;1451649]נועם
הכל בסדר, רק שאין צורך לכתוב שאתה מחפש את שלט הכפר. ראשית השלט לא יהיה שם, כי השלט הזה מופיע רק בדרכים, ושנית, אתה בתוך עיר אז אתה לא צריך שלט שמספר לך את זה... חוץ מזה הכל בסדר. אפשר להסתפק בלכתוב את שם הסמל, או התיאור שלו, אין צורך לכתוב את שניהם.
פלאטיום, בוקר.
--
אתה יוצא מביתך ולא מאמץ רב מגיע אל בניין אבן גדול , שעליו מתנוסס דגל גדול של עיגולים צבעוניים אחד בתוך השני, הכישופייה של פלאטיום.[/QUOTE]
סליחה כנראה לא הבנתי טוב הבנתי שזה בתוך הערים:sorry:
---------
אני נכנס על הבניין וחושב לעצמי "הנה הכישופייה של פלטיום,מעניין איזה פוקימונים התחלתיים יהיו שם..."
------
זה בסדר?
רונאלד
טרם.
פלאטיום בוקר.
--
המכשף שמחזיק אותך משחרר אותך.
"דְּפוֹק להבא." (תגדיל פי 10 כדי לראות את הניקוד אם אתה רוצה) הוא אומר באיטיות וברוב כוונה, מדגיש כל מילה. "בוא, אנו נביא אותך לאוקוס. השאר בינינו ואל תשים לב למה שקורה סביבך." שני המכשפים נעמדים אחד מלפניך ואחד מאחוריך והם מתחילים ללכת.
"אפילו עוד לפני שהוסמכתי, אך הייתי מתלמד פה, לא העזתי להתפרץ ככה לפה. נוער של היום..." אחד מהם ממלמל.
יונתן
פלאטיום בוקר.
--
המכשף שמחזיק אותך מרפה מהאחיזה בך.
"דְּפוֹק להבא." הוא אומר לאט ומדגיש את המילים. (תגדיל פי 10 בערך אם אתה רוצה לראות את הניקוד) "אנחנו נביא אותך לאוקוס. העמד בינינו ותשתדל שלא לשים לב למה שקורה סביבך."שני המכשפים מקיפים אותך ומתחילים להתקדם.
נועם
פלאטיום בוקר.
--
אני לא הבהרתי את זה בכל המידע על המשחק כי זה קונספט בסיסי של משחקי תפקידים. אתה בפעולה שלך מכריז על [b]פעולה[/b] ואני מכריז על [b]תוצאה[/b]. אתה לא יכול להכריז על התוצאות של המעשים שלך. אני כן מרשה לך להכריז על פעולה [b]אם [/b]קורית איזשהי תוצאה (למשל, אם הפוקימון פוגע אז __ אם היריב חוסם אז __ אם הוא מתחמק אז __ בכל מקרה אחר אני אחשוב במקום). אבל אתה לא יכול לכתוב שאתה עושה משהו ולהגיד מה הייתה התוצאה של זה. לכן אתה לא יכול להגיד שאתה פוגש אנשים, להכניס להם מילים לפה, ועוד לסיים את התגובה שלך בשאלה "אם איזה פוקימון תרצה להתחיל את מסע הפוקימון שלך?" מה אני בדיוק אמור להגיב לכל זה? אתה התבלבלת מי מאיתנו מנהל את המשחק.
אנא תגיב מחדש.
[QUOTE=LordAbizi;1452487]נועם
פלאטיום בוקר.
--
אני לא הבהרתי את זה בכל המידע על המשחק כי זה קונספט בסיסי של משחקי תפקידים. אתה בפעולה שלך מכריז על [b]פעולה[/b] ואני מכריז על [b]תוצאה[/b]. אתה לא יכול להכריז על התוצאות של המעשים שלך. אני כן מרשה לך להכריז על פעולה [b]אם [/b]קורית איזשהי תוצאה (למשל, אם הפוקימון פוגע אז __ אם היריב חוסם אז __ אם הוא מתחמק אז __ בכל מקרה אחר אני אחשוב במקום). אבל אתה לא יכול לכתוב שאתה עושה משהו ולהגיד מה הייתה התוצאה של זה. לכן אתה לא יכול להגיד שאתה פוגש אנשים, להכניס להם מילים לפה, ועוד לסיים את התגובה שלך בשאלה "אם איזה פוקימון תרצה להתחיל את מסע הפוקימון שלך?" מה אני בדיוק אמור להגיב לכל זה? אתה התבלבלת מי מאיתנו מנהל את המשחק.
אנא תגיב מחדש.[/QUOTE]
ערכתי את התגובה:sorry:
[quote]יונתן
פלאטיום בוקר.
--
המכשף שמחזיק אותך מרפה מהאחיזה בך.
"דְּפוֹק להבא." הוא אומר לאט ומדגיש את המילים. (תגדיל פי 10 בערך אם אתה רוצה לראות את הניקוד) "אנחנו נביא אותך לאוקוס. העמד בינינו ותשתדל שלא לשים לב למה שקורה סביבך."שני המכשפים מקיפים אותך ומתחילים להתקדם.
[/quote]
"טוב" אמרתי ועמדתי ביניהם,ואז התחלנו ללכת.
השתדלתי להסתכל רק קדימה ולא לצדדים,למרות שלא הבנתי למה יש כל כך הרבה דברים להסתיר בכישופיה