-
[quote=shikamaru;1452438]אבל כל התיאוריה הזאת סותרת את התורה, אם מסתבר וזה נכון והאדם נוצר כתוצאה מהאורגניזמים האלו זה אומר שה' לא יצר את האדם - מה שמנגד את כל התורה וסותר את קיומו של ה'...
בתור חילוני, אם זה יסתכם כאמת - מה שיקרה בארצנו יהיה מאוד מעניין :)[/quote]
תקרא תתגובה הקודמת שלי
-
[quote=shikamaru;1452438]אבל כל התיאוריה הזאת סותרת את התורה, אם מסתבר וזה נכון והאדם נוצר כתוצאה מהאורגניזמים האלו זה אומר שה' לא יצר את האדם - מה שמנגד את כל התורה וסותר את קיומו של ה'...
ומה עם הוותיקן?
עד שהם נהפחו לליברלים אז בסוף יחסלו את הדת שלהם
-
[quote=togfi;1452440]תקרא תתגובה הקודמת שלי[/quote]
בדיוק באתי לערוך ולרשום על זה.
לדעתי זה לא סביר, קודם כל אם בני האדם התפתחו מספיק כדי לעבור למאדים אין שום היגיון בזה שכל האבולוציה תתחיל מחדש, בנוסף לא נמצאו שרידים (לפחות שאני יודע עליהם) של טכנולוגיה גבוהה מלפני הרבה שנים.
-
[quote=shikamaru;1452445]בדיוק באתי לערוך ולרשום על זה.
לדעתי זה לא סביר, קודם כל אם בני האדם התפתחו מספיק כדי לעבור למאדים אין שום היגיון בזה שכל האבולוציה תתחיל מחדש, בנוסף לא נמצאו שרידים (לפחות שאני יודע עליהם) של טכנולוגיה גבוהה מלפני הרבה שנים.[/quote]
אף אחד לא יודע מה קרה אז....
-
זה נושא שאפשר לשוחח עליו הרבה, בכל מקרה הכל זה תאוריות וכל עוד אין הוכחה חותכת אז לא באמת משנה.
כל הכבוד על היוזמה וההשקעה טוגפי :)
-
[quote=shikamaru;1452451]זה נושא שאפשר לשוחח עליו הרבה, בכל מקרה הכל זה תאוריות וכל עוד אין הוכחה חותכת אז לא באמת משנה.
כל הכבוד על היוזמה וההשקעה טוגפי :)[/quote]
תודה
אבל ההשקעה היא של ישראל היום
אני דאגתי רק להביא תכתבה ושאלות לדיון (:
-
לווא דווקא.
יש אנשים מאמינים שיצא לי לשוחח איתם שחושבים שאלוהים והמדע הולכים יד ביד. שאלוהים בעצם "לקח יוזמה" וגרם לכל התהליכים האלה להתרחש. אז זה לא חייב לסתור את הקיום של אלוהים באופן מוחלט, רק את התורה עצמה, שעליה אפשר להתווכח הרבה.
-
[quote=smoker;1452459]לווא דווקא.
יש אנשים מאמינים שיצא לי לשוחח איתם שחושבים שאלוהים והמדע הולכים יד ביד. שאלוהים בעצם "לקח יוזמה" וגרם לכל התהליכים האלה להתרחש. אז זה לא חייב לסתור את הקיום של אלוהים באופן מוחלט, רק את התורה עצמה, שעליה אפשר להתווכח הרבה.[/quote]
יש לי סירטון נחמד שמסביר על אלוהים ואיך הוא נוצר...
-
[quote=smoker;1452459]לווא דווקא.
יש אנשים מאמינים שיצא לי לשוחח איתם שחושבים שאלוהים והמדע הולכים יד ביד. שאלוהים בעצם "לקח יוזמה" וגרם לכל התהליכים האלה להתרחש. אז זה לא חייב לסתור את הקיום של אלוהים באופן מוחלט, רק את התורה עצמה, שעליה אפשר להתווכח הרבה.[/quote]
את זה רק אלוהים יודע
-
לא
אבל כבר יש פרוייקטים של יישוב אנשים במאדים
-
טוב, תמיד אפשר כמובן להגיד שזה נכון ואני ההוכחה לכך שכן אני מה שקרה לאותם אורגמיזמים שנותרו במאדים והפכו להיות אני.
אבל אם נדבר ברצינות זה כן אפשרי. אני לא יודע אם שמעתם, אבל במעבורת קולומביה שעליה היה אילן רמון היה איזשהו ניסוי עם תולעים, וכשחיפשו חלקים מהמעבורת אחרי שהיא נשרפה, מצאו את הקופסא עם התולעים ושהן נותרו בלי פגע. לפי טענת החוקרת מנאס"א שמצאה את זה התנאים שבהם זה הגיע לפה דומים לתנאים שבהם אורגניזמים שנמצאים על מטאור נמצאים כשהמטאור נכנס לאטמוספרה אז זה יכול ללמד משהו על מעבר של חיים מכוכב אחד למשנהו.
אז יכול להיות שזה נכון ולא באמת אכפת לי.
-
אני אתאיסטט מהסוג שעוד מאמין חלק,אבל אני מסכים איתך. אני מקווה שזה יהיה נכון,זה יהיה קול,ד"א אנחנו הולכים לפגוש את אביזי אם נחזור הביתה.