היי
Printable View
היי
[quote=alien;1454118]בדקת את זה?[/quote]
אני מאמין למה שאמרו בגינטאמה.
שלום
טוב כעת בתכנית שחזור קטעי האנימות שלי נותרו רק 11 הפרקים האחרונים של r2. כעת נבדוק אם הפרק של היום יצא.
ומשום מה התגובה שלי לפרק הזו הייתה שונה מבעבר. כנראה מכיוון שציפיתי לרגע שבו אני אגיב, אז התחלתי להגיב לפרק הזה מוקדם מדי, אבל באופן חלש יותר ובצורה די עקבית לאורך כל הזמן. התפרצות הרגשות האנושיים להחליא שלי התמצעה. מעניין.
די לתקוע את הפנים של סנג'ו בכל מקום!! מה נסגר איתכם?!?!
עוד פרק... שלא קורה בו שום דבר... הפרק הבא נראה מבטיח אבל זה כבר קורה כמה פרקים ברציפות אז אני לא באמת יודע למה לצפות....
נראה שטסונאדה שוב עומדת לקצר את תוחלת החיים שלה, כשהיא כבר השתמשה בMITOTIC REGENRATION לא מזמן כדי להשתגר לאזור הקרב... ועכשיו היא עומדת להפעיל אותו שוב... כשהיא בכלל לא פצועה. תמוה.
אני הולך לשחק פוקימון קלפים
בי
אז... בעוד שהפילוסופיה של קונוהא ומדינת האש היא will of fire שכל אנשי הכפר הם משפחה אחת וכולם צריכים להבטיח את שלומם של כולם, הפילוסופיה של כפר האבן היא הwill of stone שאומר שכשנתקעים במשוכות אסור להמציא תרוצים וצריך לפתור את הבעיה... שזה בערך אומר שהפילוסופיה שלהם היא never give up, שזה אומר שכולם בכפר האבן הם נארוטואים. את המסקנה הזו אני אשאיר לעולם כמוצא למחקר נוסף.
חזרתי ( מבאן ) :o
מישהו יודע מה פירוש המתקפה tackle?
התקלה?
[QUOTE=Captain Happy;1454143]התקלה?[/QUOTE]
מה כאילו עם הרגל?:um_face:
[quote=nononos;1454144]מה כאילו עם הרגל?:um_face:[/quote]
עם הגוף כולו? לא יודע. תחפש בגוגל טרנסלייט
אני לא מאמין שאני סוף סוף עומד לסיים לשכתב את הקרב המפגר הזה בסיפור שלי.... רק כדי לגלות שהדבר הבא הוא גם כן מיני סיפור מפגר... אבל לא נורא, לפחות זה פיגור אחר.
יאי אני מוקדש. אני קדוש!! מוחעחעחע
שלום 0.0
שלום 1.1