-
אף אחד לא מקבל פרסים על חשבון אף אחד אחר. אתה רוצה לשנות כינוי? מוטי רוצה לשנות כינוי? פלאפי רוצה לשנות כינוי? כולם יכולים להשיג את זה באמצעות השקעה קטנה בפורום. זה לא שהיטמן יקבל משהו שמייקל100 לא יקבל.
נסטי כבר חודש באתר. הטיעון של השבועיים כבר לא תקף. מבחינתי כל גולש זכאי ל100 ימים של חסד.
עדיין לא אמרת לי מה הבעיה שלך איתי? הציטוט שלך אומר "אני לא תומך בהיטמן", כלומר שיש לך בעיה אישית איתי. קדימה, ניתנת לך ההזדמנות לספר מה עשיתי לך. ספר, אני מעוניין לשפר את דרכי.
-
אני לא בא לפגוע אבל לדעתי צריך קצת יותר וותק כדי ליהיות מנהל.....
מצטער....
-
[quote=togfi;1457486]אני לא בא לפגוע אבל לדעתי צריך קצת יותר וותק כדי ליהיות מנהל.....
מצטער....[/quote]
למי מגיע/כמות הוותק באתר תשאיר את זה לשיקול ההנהלה.
-
[quote=itayqt;1457490]למי מגיע/כמות הוותק באתר תשאיר את זה לשיקול ההנהלה.[/quote]
אתה ראית אותי זורק אשמות??
מגיע לה לנהל אבל הייתי מציע שתיקח יותר וותק ואז ניהול!!
אני לא רוצה לקחת שום צד בדיון הזה!
לפעמים אתה מעצבן אותי!!
-
אולי אני הסברתי לא נכון אין לי משהו נגדך אישית כבן אדם יש לי משהו נגד החלטותיך חוץ מזה אוקי היא כבר שבועיים ומה היא עשתה פתחה שלושה נושאים והגיבה על שניים לא על זה לפחות לפי דעתי ולפי דעת רבים פה בפורום מגיע ניהול אבל אני יודע שעל זה לא תשים קצוץ כי אני מצטט ״הפורום הוא לא דמוקרטי״ ובנוסף ווינרים אתה מציג את זה מני צדדים שסותרים אחד את השני אתה אומר שבשביל ווינר צריך להשקיע יותר מארבע חמש תגובות כי זה משהו מיוחד ואתה כל הזמן מציין שזה משהו מיוחד מצד שני אתה אומר פה שזה קלי קלות להשיג ווינר מה פשוט עושים איזה פתיחת נושא פה תגובה שם וכל אחד יכול לקבל בקלי קלות וזה בעצם מוריד מהדרגה ואז לכולם יהיה בשנייה ווינר ואני לא אומר שהשינוי כינוי זה מה שמפריע לי בחיים אני אומר שבתור רעיון להוריד מהמשתמש הפשוט ולהוסיף לווינרים במקום רק להוסיף לווינרים ואני חושב שהרעיונות שהצעתי בתגובתי הקודמת היו לא רעים בכלל ואתה לא התייחסת אליהם
-
אם כמות וותק הייתה משחקת פה פקטור ואנשים עם וותק היו עושים את מה שמתבקש מהם, לא היה צורך לקרוא לי לתפקיד, ובהחלט לא היה צורך להכניס דם חדש למערכת. מה שאומר שבכל מקרה אחר, נתי, אתה היית צודק. במקרה הנוכחי זה לא רלוונטי.
-
איתי בלי להעליב אבל גם אתה לא עושה פה יותר מדי בתור פקח ובתור משתמש וזה שאתה פקח לא הופך אותך לנעלה אז תרגיע קצת כי אתה נשמע כמו איזה פוץ וזה סתם מושך אליך אש
-
לא הבנתם
אני מציע לפני שלתת ניהול שהגולש יהיה חודשיים שלו בפורום ויתנסה בו ויבין תחוקים וישתלב
יעלה נושאים ואז ניהול.
-
מייקל - אם אין לך בעיה איתי, אז מה התלונה שלך? אתה בעצמך אמרת שאתה רוצה פורום משגשג ומצליח. אני לא נוהג לצ'פר אנשים שסתם גולשים פה בפורום. השינוי כינוי מאז ומעולם היה פרס. שמא שמישהו החליט שזה יחולק חינם, לא הופך את זה לתורה משמיים. תאר לך אם כל מה שהיו קובעים בעבר היה נשאר רלוונטי גם לימינו אנו.
דוגמה 1: אמא שלך אומרת לך בגיל 10 לא לאכול בחדר. בגיל 40, אתה יושב בסלון עם אשתך ומזמינים פיצה, אתה תקום ותאכל את זה במטבח לבד כמו כלב?
דוגמה 2: בן גוריון אמר שתלמידי ישיבות לא ישרתו בצה"ל. אתה יכול לשער מה היה קורה אם לא היה היום גיוס של תלמידי ישיבה חרדיים? אנחנו היינו צבועים בכחול וזרוקים בים.
אתה לא טיפש. חשוב כמו מנהל ראשי ותבין שמה שאני עושה זה רק במחשבה שזה יעזור לפורום להשתקם.
-
אתם מכירם את המוסג או את צמד המילים ״לטחון מים״?
אתם חוזרים שוב ושוב על אותם דברים ונמאס לי לקרוא את זה...
בואו אני אגלה לכם סוד....
יש כזה דבר הודעות פרטיות
תשתמשו בזה
זה כיף
-
לא ענית לי על אף אחת מהטענות שלי
-
-
ציטוט
היא כבר שבועיים ומה היא עשתה פתחה שלושה נושאים והגיבה על שניים לא על זה לפחות לפי דעתי ולפי דעת רבים פה בפורום מגיע ניהול אבל אני יודע שעל זה לא תשים קצוץ כי אני מצטט ״הפורום הוא לא דמוקרטי״
ציטוט
ובנוסף ווינרים אתה מציג את זה מני צדדים שסותרים אחד את השני אתה אומר שבשביל ווינר צריך להשקיע יותר מארבע חמש תגובות כי זה משהו מיוחד ואתה כל הזמן מציין שזה משהו מיוחד מצד שני אתה אומר פה שזה קלי קלות להשיג ווינר מה פשוט עושים איזה פתיחת נושא פה תגובה שם וכל אחד יכול לקבל בקלי קלות וזה בעצם מוריד מהדרגה ואז לכולם יהיה בשנייה ווינר ואני לא אומר שהשינוי כינוי זה מה שמפריע לי בחיים אני אומר שבתור רעיון להוריד מהמשתמש הפשוט ולהוסיף לווינרים במקום רק להוסיף לווינרים ואני חושב שהרעיונות שהצעתי בתגובתי הקודמת היו לא רעים בכלל ואתה לא התייחסת אליהם
אהמ טיעונים אהמ
-
ואתם עדיין טוחנים מים... ):
היטמן תנעל את הנושא ואם הם רוצים עוד משהו יש הודעות פרטיות...
כבר לא נעים לי בעין כל הנושאי משוב האלה שחוזרים אחד על השני
אם אין לכם תענות חדשות אל תפתחו נושא...
-
[quote=amitlv;1457509]אתם מכירם את המוסג או את צמד המילים ״לטחון מים״?
אתם חוזרים שוב ושוב על אותם דברים ונמאס לי לקרוא את זה...
בואו אני אגלה לכם סוד....
יש כזה דבר הודעות פרטיות
תשתמשו בזה
זה כיף[/quote]
חחחחחחח תזהר לפרסם הודעות כאלה אתה תקבל באן על הפרעת "חוק הפרטיות" חחחחחחחחח
טוב ולנושא.
אני פשוט אוכל את עצמי לראות מישהו מההנהלה "חודש" בפורום שקיבל ניהול, לא קרא חוקים, לא משקיע פשוט כלום, אבל שוב [b]אנחנו לא יכולים להשפיע על כלום אנחנו בסך הכל משתמשים רשומים.[/b]
תנעל. אין לי משהו נוסף להגיד