אתה בברקת?רובי?ספיר?אני יכול להמליץ לך על שישיה תגיד גם איזה התחלתי לקחת
Printable View
אתה בברקת?רובי?ספיר?אני יכול להמליץ לך על שישיה תגיד גם איזה התחלתי לקחת
Hariyama פוקימון מעולה, כשאני מתחיל ברקת בדר"כ אני נוטה לקחת אותו בחבר בשישיה.
ממליץ לך על פלייגון, פוקימון חזק מאוד לפי דעתי, וכיף לשחק איתו.
[quote=itayqt;1463158]hariyama פוקימון מעולה, כשאני מתחיל ברקת בדר"כ אני נוטה לקחת אותו בחבר בשישיה.
ממליץ לך על פלייגון, פוקימון חזק מאוד לפי דעתי, וכיף לשחק איתו.[/quote]
דגש על לפתח אותו מהר לפלייגון
[QUOTE=charmander 1;1463148]הממממממממ יש יותר טובים[/QUOTE]
[url]http://www.serebii.net/pokedex-rs/318.shtml[/url] הוא ניראה לי נחמד עם איזה חכה צריך לדוג אותו?
[quote=word_ life;1463154]אתה בברקת?רובי?ספיר?אני יכול להמליץ לך על שישיה תגיד גם איזה התחלתי לקחת[/quote]
אני בברקת והתחלתי עם פוקימון האש ותפסתי את ארון
כדרקון תיקח סאלמנס/פלייגון הם מעולים גם אלטריה טובה ולא הייתי לוקח את hariyama הוא לא כזה טוב
ואתה צודק ההתפתחות האחרונה של ארון מעולה אם אתה רוצה פוקימון לוחם עדיף machamp אבל מכיוון שאתה בפלאפון לא תוכל להחליף ולפתח אותו..
את הפיראנה אפשר לתפוס עם good rod בדרכים 118 119. את ההתפתחות שלו או אותו גם אפשר לתפוס באותם דרכים רק עם super rod
מי הפוקימון הכי טוב ברשימה הזאת [url]http://www.serebii.net/attackdex/surf.shtml[/url] שאני יכול להשיג בלי חכה ובלי החלפות (פוקימון ברקת בטלפון)
לדעתי אזומריל ואגרון
(תת התפתחות של אזומריל תופסים ליד הבית של האיש הזקן עם הסירה והתפפתחות ראשונה של אגרון תופסים במערה על האי עם המכון לחימה
אגרון לא כל כך פוקימון שמתאים לsurf. Surf היא מתקפת מים, ולכן נחשבת "התקפה מיוחדת" (להבדיל מ"התקפה פיזית"). אגרון הוא פוקימון שההתקפה המיוחדת שלו די נמוכה.
נכון אבל הוא שאל מי הכי טוב מהרשימה...
מריל דיי קל להשגה והוא מהרשימה
לקחתי את מריל והתקדמתי במשימות וקיבלתי מין פוקימון כזה מוזר אחרי איזה משימה (הפוקימון שמשנה את הצורה לפי מזג האוויר) אבל אני לא כל כך רוצה אותו איך אני יכול להיפטר ממנו?
אמרתי לך, בכל מרכז פוקימונים יש מחשב. תדבר עם המחשב ותבחר את האפשרות הראשונה. אז יהיו לך כמה אפשרויות. הראשונות הן: 1. משיכת פוקימון, שבה אתה לוקח פוקימון שמאוחסן במחשב אליך לשישייה, 2. הפקדת פוקימון, שבה אתה מעביר פוקימון מהשישייה שלך למחשב, ו-3. הזזת פוקימון שבה אתה יכול להזיז לכל כיוון. תשתמש בזה כדי להפקיד את קסטפורם לתוך המחשב. אחר כך בכל פעם שתהיה במרכז פוקימונים תוכל לקחת אותו או לאחסן פוקימון אחר כרצונך.
[quote=lordabizi;1463283]אמרתי לך, בכל מרכז פוקימונים יש מחשב. תדבר עם המחשב ותבחר את האפשרות הראשונה. אז יהיו לך כמה אפשרויות. הראשונות הן: 1. משיכת פוקימון, שבה אתה לוקח פוקימון שמאוחסן במחשב אליך לשישייה, 2. הפקדת פוקימון, שבה אתה מעביר פוקימון מהשישייה שלך למחשב, ו-3. הזזת פוקימון שבה אתה יכול להזיז לכל כיוון. תשתמש בזה כדי להפקיד את קסטפורם לתוך המחשב. אחר כך בכל פעם שתהיה במרכז פוקימונים תוכל לקחת אותו או לאחסן פוקימון אחר כרצונך.[/quote]
אה מגניב הצלחתי תודה ותגיד איזה מתקפות אני צריך כדי שאני יוכל ללכוד את סלאמנס?