-
כינוי בפורום:XלוקסרייX
שם דמות:בלייז וולקנר
גזע:טיימר
מספר:2
איזור:מקסיקו
אופי:חכם,חזק,מהיר,עושה שטויות לפעמים,בטחון עצמי מופרז,עקשן
מראה:שער חום וקצת זוהר ובוהק,עיניים חומות(אחרי הפיצוץ הם הפכו לצהובות),גובה 1.75,משקל 50 ק''ג ומספר 2 על הגב
-
[quote][i]Originally posted by ART[/i]@Dec 11 2008, 10:47 PM
[b] athas -
לאחר שדיברת עם בן הכלאיים אתה שומע יריות והרעש מתקרב אלייך,
לפתע אתה מבחין במספר על הצוואר שלך שמתחיל לזהור ואתה הראש שלך מתחיל לכאוב בצורה בלתי נסבלת,
מספר בני-אדם מתקרבים לכיוון שלך בעודם נלחמים בקבוצת בני-כלאיים צמאת דם אך במקום להתמודד עם המצב או לברוח הגוף שלך קופא וכאב הראש שלך מתעצם,
בן הכלאיים שפגשת לא מבין מה קרה לך וכדי להוציא אותך מהשיתוק הוא נוגס בכתף שלך ואתה מתחיל לדמם אך יוצא מהקיפאון,
מה תעשה?
Zapdos -
אתה מתקרב לכיוון הקרב אך אחד מבני-הכלאיים מזנק אלייך מאחורה ולפתע אתה מרגיש כאב ראש לא רגיל ולאחר שנייה אתה פותח את העיניים ומביט בגוף שלך,
מתברר לך שאתה בגוף בן-הכלאיים שזינק אלייך ולפתע משום מקום אתה שומע יריות ומתעלף,
-כעבור מספר שעות-
אתה קם בתוך מבצר ואתה רואה המון חיילים בני-אדם פצועים ומבין שהתעלפת והם סחבו אותך לשם,
אתה שם לב שהם הלבישו אותך במדים והניחו ליד המיטה שלך [url=http://img373.imageshack.us/my.php?image=sa58big01ew0.jpg]רובה[/url],
מה תעשה? [/b][/quote]
"למה נגסת בי? זה כאב!!!" אני אומר וקם.
אני הולך משתלב בסביבה(אחד הכוחות שלי) ומתקרב לאנשים בזהירות
-
כינוי בפורום:Maze
שם דמות:ג'יקוב מיין
גזע:אתלט
מספר:4
איזור:ניו יורק
אופי:חרשן(וזה בהכול גם באימונים), מחושב,אמין,ציני,פרקציוניסת(לא בטוח איך רושמים או אומרים את זה בעיברית מה שזה אומר זה שהוא חייב שהכול יהיה מושלם), קר-רוח.
מראה:גבוה(1.90) שוקל בערך 100 קילו בנוי טוב אבל לא מנופח יותר מדי שיער שחור קצר כמעט קירח עיניים אפורות, צבע עור לבן קהה
-
כינוי בפורום:Кот Бегемот
שם דמות:ווי(V)
גזע:אתלט
מספר:5
איזור:אנגליה,ליד לונדון
אופי:סאדיסט,חכם,עצלן,שקרן,נבון,אמיץ
מראה:שיער שחור עד העיניים,עין אחת שחורה והשניה אדומה,גובה: 1.80 מטר משקל:49.9 והמספר 5 על הלחי הימנית ומאוד חיוור
-
XלוקסרייX -
אתה מתעורר בתוך הריסות של בניין ואתה לא מבין איפה אתה או מה קורה,
לפתע הראש שלך מתחיל לכאוב ועיניים שלך בוהקות ובין רגע אתה מוצא אתה מוצא את עצמך באמצע העיר ליד הבניין שקמת בו והאדמה מתחילה לרעוד,
הראש שלך מתחיל לכאוב פעם נוספת ואתה מגיע לאותו המקום רק שהפעם אין שם בניין או חנויות מה שיש שם זה קבוצת אנשים רכובים על סוסים והם עומדים לפגוע בך,
ופתאום אתה מוצא את עצמך מביט עליהם ממקום אחר לגמרי ואתה מתעלף מתשישות.
-כעבור 3 ימים-
אתה מתעורר במיטה מקש בבית מוזר וישן של איכרים כאשר אתה לבוש בגדי איכרים,
"בוקר טוב לך! אתה ישנת שלושה ימים... אני מניחה שהיית ממש תשוש", אומרת נערה צעירה שמוצאת חן בעינייך,
"אה, אני מתנצלת לא הצגתי את עצמי השם שלי הוא מריה, מה שמך?",
מה תעשה?
athas -
"אני מתנצל על הנשיכה אך הייתי חייב לחלץ אותך מהשיתוק..",
"זה בסדר, אני יהיה בסדר, לך!" אתה אומר ומשתמש בכוחות שלך כדי להשתלב עם הסביבה ואתה מתקרב לבני האדם,
לפתע אתה חש כאב ראש ומרגיש עייפות כבדה ונרדם,
אחת האישיות האחרות שלך מתעוררות וכדי להפגין את האומץ שלו הוא מראה את עצמו ורץ לכיוון בני הכלאיים ומתחיל לריב איתם,
לאחר שהפיל שלושה מהם הוא לפתע נרדם ואתה מתעורר פעם נוספת ולא מבין מה קורה כאשר בני הכלאיים קופצים אלייך וחותכים אותך עם הטפרים שלהם,
מה תעשה?
Maze יש לך שגיאות בטופס ההרשמה ולכן אתה לא רשום, אם תרצה להירשם נא בחר גזע אחר מפני שהאתלט תפוס.
Кот Б -
אתה מתעורר בקרבת העיר לונדון בתוך בור שנוצר לאחר הפיצוץ,
אתה מביט סביבך ורואה מאות גופות חסרות חיים של בני אדם ובני-כלאיים ולצידם כלי נשק,
לפתע אתה שומע הזעקה מחרישת אוזניים,
מה תעשה?
-
כינוי בפורום: blaizer-man
שם דמות: טום
גזע: ליבה
מספר: 4
איזור: אתונה (יוון)
אופי: מצחיק, נאה, חייכן, תוקפני, חצוף, רשע
מראה: בחור נאה, בלונדיני, גבוהה, לא מעורר חשד, ידיים ארוכות יותר מבטנו, עיניים ירוקות, חסר שרירים, אף קטן, רגליים גדולות
-
blaizer-man -
תיהיה רשום ברגע שתתקן את השגיאות הבאות:הגזע חייב להיות או היסוד או הליבה והמספר חייב להיות 4 או 1
-
[quote][i]Originally posted by ART[/i]@Dec 12 2008, 07:07 PM
[b] Кот Б -
אתה מביט סביבך ורואה מאות גופות חסרות חיים של בני אדם ובני-כלאיים ולצידם כלי נשק,
מה תעשה? [/b][/quote]
אני לוקח כלי נשק כלשהוא לוקח את הבגדים של אחת מהגופות לובש ורץ לכיוון הזעקה
-
[b] XלוקסרייX -
לפתע הראש שלך מתחיל לכאוב ועיניים שלך בוהקות ובין רגע אתה מוצא אתה מוצא את עצמך באמצע העיר ליד הבניין שקמת בו והאדמה מתחילה לרעוד,
הראש שלך מתחיל לכאוב פעם נוספת ואתה מגיע לאותו המקום רק שהפעם אין שם בניין או חנויות מה שיש שם זה קבוצת אנשים רכובים על סוסים והם עומדים לפגוע בך,
-כעבור 3 ימים-
"בוקר טוב לך! אתה ישנת שלושה ימים... אני מניחה שהיית ממש תשוש", אומרת נערה צעירה שמוצאת חן בעינייך,
מה תעשה?
athas -
"זה בסדר, אני יהיה בסדר, לך!" אתה אומר ומשתמש בכוחות שלך כדי להשתלב עם הסביבה ואתה מתקרב לבני האדם,
אחת האישיות האחרות שלך מתעוררות וכדי להפגין את האומץ שלו הוא מראה את עצמו ורץ לכיוון בני הכלאיים ומתחיל לריב איתם,
לאחר שהפיל שלושה מהם הוא לפתע נרדם ואתה מתעורר פעם נוספת ולא מבין מה קורה כאשר בני הכלאיים קופצים אלייך וחותכים אותך עם הטפרים שלהם,
מה תעשה?
Maze יש לך שגיאות בטופס ההרשמה ולכן אתה לא רשום, אם תרצה להירשם נא בחר גזע אחר מפני שהאתלט תפוס.
Кот Б -
מה תעשה? [/b][/quote]
"אה.....שמי הוא בלייז.......בלייז וולקנר....."
"מה אני עושה פה?"
אשאל אותה
-
[b] XלוקסרייX -
-כעבור 3 ימים-
מה תעשה?
athas -
מה תעשה?
Кот Б -
מה תעשה? [/b][/quote]
אני הופך לשקוף כדי שהם יעברו דרכי ואז אני זורק אותם על האבנים באזור
-
[quote][i]Originally posted by ART[/i]@Dec 11 2008, 10:56 PM
[b] Zapdos -
אתה כבר בגוף הרגיל שלך שהתעלף לאחר שהשתלטת על בן הכלאיים שמת..
מה תעשה? [/b][/quote]
אני לוקח את הרובה ומנסה לצאת משם.
-
Кот Б -
אתה תקרב לאחת הגופות ומרים [url=http://img529.imageshack.us/img529/8936/xm8big01wv1.jpg]XM8[/url] ומגופה אחרת לוקח מדים,
לפתע אתה שומע קולות של חיות רעבות שמתקרבות אלייך,
מה תעשה?
XלוקסרייX -
"אה.....שמי הוא בלייז.......בלייז וולקנר.....", אתה משיב לה,
"טוב.. שלום לך בלייז אז.. מאיפה אתה ומה הקטע עם השם המוזר?.." היא שואלת עם מבט מסוקרן,
לפתע אתה שומע קולות בראש שלך ואדם גבוה קירח ושמן נכנס לבית כאשר הוא אוחז בידו סכין,
"איפה הכסף שאתם חייבים לי?!" הוא צועק על מריה ומתכונן לתקוף אותה,
אתה קופץ עליו כדי להגן עליה ומתחיל לאלחם בו הוא מתכונן לדקור אותך עם הסכין שלו,
מה תעשה?
athas -
אתה מפעיל את הכוחות שלך כדי להגן על עצמך ואתה תוקף אותם,
לפתע אתה שומע קולות בראש שלך שאומרים:"מה קרה לאח הפחדן שלי?.. סוף סוף קיבלת אומץ?!",
ואתה חוטף כאב ראש בלתי נסבל כאשר בני הכלאיים מוכנים לתקוף אותך,
הגוף שלך קופא ואתה לא מסוגל להפעיל אף אחד מהחושים שלך מרוב כאב ובני האדם מכינים את הנשק שלך ומגנים עליך בגופם,
כמה מהם נפגעים פגיעות קשות אך שומרים עלייך בני הכלאיים נופלים ואתה עדיין באותו מצב,
ובין רגע אתה לא מרגיש כלום ונופל כאשר אחד מבני האדם מעלף אותך וסוחב אותך לבסיס שלהם,
-כעבור יום-
אתה מתעורר על מיטה מצחינה וקרועה כאשר אתה לבוש במדים של חייל ולצד המיטה שלך יש [url=http://img529.imageshack.us/img529/8936/xm8big01wv1.jpg]XM8[/url],
מה תעשה?
Zapdos -
אתה מתארגן ומנסה לצאת מהבסיס ולפתע אחד החיילים מתיע אותך מאחורה ואומר:"מה אתה עושה לעזאל?! אם תצא לבד אתה תמות!",
מה תעשה?
-
[quote][i]Originally posted by ART[/i]@Dec 13 2008, 04:54 PM
[b] Кот Б -
אתה תקרב לאחת הגופות ומרים [url=http://img529.imageshack.us/img529/8936/xm8big01wv1.jpg]XM8[/url] ומגופה אחרת לוקח מדים,
לפתע אתה שומע קולות של חיות רעבות שמתקרבות אלייך,
מה תעשה? [/b][/quote]
אני בודק כמה כדורים יש לי וכמה חיות באות עליי
-
Кот Б -
אתה בודק ורואה שנשארו לך 13 כדורים במחסנית ומתקרבות אלייך 3 חיות,
מה תעשה?
-
[quote][i]Originally posted by ART[/i]@Dec 13 2008, 05:02 PM
[b] Кот Б -
אתה בודק ורואה שנשארו לך 13 כדורים במחסנית ומתקרבות אלייך 3 חיות,
מה תעשה? [/b][/quote]