-
[QUOTE=VillagerOfek;1476004]תחשוב על זה שזה אדיר, אתה יכול לעוף, ליצור לעצמך כוחות על. לזמן כל אדם שאתה רוצה מולך ועוד מלא דברים נוספים[/QUOTE]
היו לי לפעמים חלומות שהיו חצי צלולים. אני לא יכול להסביר את זה. בעצם ידעתי שאני חולם, ואמרתי לעצמי, אוקיי אתה חולם. תנסה לעשות אש. וכלום לא עבד לי
-
[QUOTE=Kooki Pakuki;1476006]היו לי לפעמים חלומות שהיו חצי צלולים. אני לא יכול להסביר את זה. בעצם ידעתי שאני חולם, ואמרתי לעצמי, אוקיי אתה חולם. תנסה לעשות אש. וכלום לא עבד לי[/QUOTE]
האמת שגם לי זה קרה :) ידעתי שאני בחלום והייתי מודע להכל אבל אל יכולתי לשלוט בשום דבר בו
-
[QUOTE=VillagerOfek;1476009]האמת שגם לי זה קרה :) ידעתי שאני בחלום והייתי מודע להכל אבל אל יכולתי לשלוט בשום דבר בו[/QUOTE]
זה חרא.
גם הקאע הוא שהיו שם בנות שאני מחבב. והן צחקו על זה שהבטחתי לעשות קסמים, ולא הצלחתי כלום
-
[QUOTE=Kooki Pakuki;1476012]זה חרא.
גם הקאע הוא שהיו שם בנות שאני מחבב. והן צחקו על זה שהבטחתי לעשות קסמים, ולא הצלחתי כלום[/QUOTE]
חחחחחחחח יאאלה לך תחלום צלול תתקן את הטעויות שעשית
-
[QUOTE=VillagerOfek;1476014]חחחחחחחח יאאלה לך תחלום צלול תתקן את הטעויות שעשית[/QUOTE]
הלוואי שאני אוכל לתקן :(
-
[QUOTE=Kooki Pakuki;1476016]הלוואי שאני אוכל לתקן :([/QUOTE]
תמיד אפשר לתקן!
-
יאללה הלכתי לישון. אני אנסה את מיילד. תודה רבה לילה טוב
-
אוי זה שטויות
אני פשוט הולך לישון והמגה מוח שלי בונה לי חלומות.
ככה הכי טוב
natrual
-
[QUOTE=YoRt3m2;1476054]אוי זה שטויות
אני פשוט הולך לישון והמגה מוח שלי בונה לי חלומות.
ככה הכי טוב
natrual[/QUOTE]
חחחחח האמת שזה לא שטויות, אני לא סתם ספאמר.
הנושא נבדק מראש בקפידה רבה לפני שפורסם :)
-
אני פעם אחת הצלחתי לזמן חרבון אל תוך החלום שלי. כשקמתי, הייתי צריך לזרוק את המזרון לפח.