-
וואי האמת שיונובה עוד איכשהו עקבתי בסדרה אבל קאלוס לגמרי הפסקתי
זה שווה צפייה? (העונה של קאלוס)
-
[quote=alice;1482452]וואי האמת שיונובה עוד איכשהו עקבתי בסדרה אבל קאלוס לגמרי הפסקתי
זה שווה צפייה? (העונה של קאלוס)[/quote]
כן כמובן.
מכל בחינה זה נהדר.
הtheme חזר להיות הקלאסי בעונה הראשונה, הפוקימונים של אש סבבה לגמרי, יש יריבים נורמלים, צוות רוקט לא מג'נונים כמו ביונובה, סרינה ממש חמודה, ויש אח ואחות כמו בהואן- בערך, הסאגה הכי טובה (לדעתי.)
אה כן, גם וובאפט חזר לצוות רוקט.
-
יאאאא וואבפט
כל כך אהבתי אותו
-
[QUOTE=The Charizard;1482457]כן כמובן.
מכל בחינה זה נהדר.
הtheme חזר להיות הקלאסי בעונה הראשונה, הפוקימונים של אש סבבה לגמרי, יש יריבים נורמלים, צוות רוקט לא מג'נונים כמו ביונובה, סרינה ממש חמודה, ויש אח ואחות כמו בהואן- בערך, הסאגה הכי טובה (לדעתי.)
אה כן, גם וובאפט חזר לצוות רוקט.[/QUOTE]
אתה עוד רואה פוקימון?
-
[QUOTE=monster;1482463]אתה עוד רואה פוקימון?[/QUOTE]
עוקב אחרי מה שקורה, אז אפשר לומר שכן.
העונה החדשה הרבה יותר טובה מיונובה, לפי דעתי ביונובה ניסו להעתיק את הסאגה של קאנטו ללא הצלחה.
לעומת זאת, כרגע מנסים לחקות מעט את הסאגה של הואן וזה הולך מצויין
-
האנימה התפתחה מאוד בשנים האחרונות וזה מצוין. לשנות את סאגת ה-xy הרגילה שכבר משודרת במהלך שנתיים ונעשתה בצורה בוגרת הרבה יותר ומעניינת עם פחות פילרים ומריחות זו אסטרטגיה מצוינת לדעתי בשבילנו הצופים והמעריצים. הייתי בטוח שאש ישתתף בליגה בחודשיים הקרובים ומסתבר שטעיתי, הם יוצרים טוויסט ודווקא עכשיו הם מכניסים את צוות פלייר לתמונה, זאת אומרת שיקח קצת זמן עד שנגיע אל הליגה. הרעיון לפתח את כל הפוקימונים שאש תפס במחוז האחרון עוד יותר מדהים לדעתי! נקווה שהספטייל הזה הוא שלו
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1482397]לא. האיש עם השיער האדום שמופיע בחלקים ii וiii עם פיירואר זה ליסאנדר, המנהיג של צוות פלייר[/QUOTE]
[QUOTE=monster;1482402]לא זה הגיבור.[/QUOTE]
ראיתי את החלקים הנוספים שהוא גנב את האבן של ריקואזה משהו כזה חבל ששזה לא יהיה קשור לאנימה עצמה שמראים את אש בלי קשר לספיישל
-
[QUOTE=word_ life;1482569]ראיתי את החלקים הנוספים שהוא גנב את האבן של ריקואזה משהו כזה חבל ששזה לא יהיה קשור לאנימה עצמה שמראים את אש בלי קשר לספיישל[/QUOTE]
לפי הטרייל אש והוא יפגשו.
-
אני מעדיף שצ'ריזארד יחזור על פני גודרה וספטייל, ואני בהחלט מעדיף אותו על פני גרנינג'ה-אש. ובכלל, אני שונא פוקימוני מים בלהט!
#אש>עשב>העולם>חרא>המיץ של החרא>מים
-
[quote=monster;1482613]לפי הטרייל אש והוא יפגשו.[/quote]
[quote=hit man;1482627]אני מעדיף שצ'ריזארד יחזור על פני גודרה וספטייל, ואני בהחלט מעדיף אותו על פני גרנינג'ה-אש. ובכלל, אני שונא פוקימוני מים בלהט!
#אש>עשב>העולם>חרא>המיץ של החרא>מים[/quote]
אם תשאלו אותי הם עשו את זה בכוונה שצריזרד לא יופיע במחוז קרלוס כי אל תשכחו שהוא חזר לאש בעונת bw נגד צוות פלסמה וחזר גם לפני שהסאגה שם התחילה ככה שהם לא רצו שהוא יחזור גם מול צוות פלייר למרות שזה יכול היה להיות מעולה שהוא מתפתח לצריזרד x או y