אם תהיו מספיק מתוחכמים להשתמש בדפדפן, תוכלו לראות שהחתימה הישנה שלי עדיין נמצאת.
Printable View
אם תהיו מספיק מתוחכמים להשתמש בדפדפן, תוכלו לראות שהחתימה הישנה שלי עדיין נמצאת.
[QUOTE=YoRt3m;1484894]אם תהיו מספיק מתוחכמים להשתמש בדפדפן, תוכלו לראות שהחתימה הישנה שלי עדיין נמצאת.[/QUOTE]
אני רואה פיקאצ'ו וזה מספיק
אוח דאמיט. עשיתי טעות חישוב. רציתי לפתוח את המשחק בערב, אבל זה אומר שRitsuka Kun כבר צריך היה לאשר אותו. which is clearly not the case. נו טוב לפחות יש לי קצת זמן למחוק כל מיני דברים שמרקרתי בword בתור סימן לחשוב עליהם אחר כך.
[QUOTE=LordAbizi;1484897]אוח דאמיט. עשיתי טעות חישוב. רציתי לפתוח את המשחק בערב, אבל זה אומר שRitsuka Kun כבר צריך היה לאשר אותו. which is clearly not the case. נו טוב לפחות יש לי קצת זמן למחוק כל מיני דברים שמרקרתי בword בתור סימן לחשוב עליהם אחר כך.[/QUOTE]
אביייייזזזזזזזזזזזיייייייי
האחד... והיחיד....???
[QUOTE=LordAbizi;1484902]האחד... והיחיד....???[/QUOTE]
תמיד נשמה טובה :love:
[QUOTE=Zepeli;1484901]אביייייזזזזזזזזזזזיייייייי[/QUOTE]
who the f*ck are you?
[QUOTE=The Charetard;1484904]who the f*ck are you?[/QUOTE]
איזה עמית נשכח אחד שהיה פה ועידכן דברים בפורום וגם היה פקח ומנהל.
סתם אחד שעבר פה מ-2009
[QUOTE=Zepeli;1484905]איזה עמית נשכח אחד שהיה פה ועידכן דברים בפורום וגם היה פקח ומנהל.
סתם אחד שעבר פה מ-2009[/QUOTE]
עמית מראשון?
[QUOTE=The Charetard;1484906]עמית מראשון?[/QUOTE]
יש עוד עמית מראשון?
[QUOTE=Zepeli;1484907]יש עוד עמית מראשון?[/QUOTE]
יש אחד שאני מכיר...
[QUOTE=Zepeli;1484905]איזה עמית נשכח אחד שהיה פה ועידכן דברים בפורום וגם היה פקח ומנהל.
סתם אחד שעבר פה מ-2009[/QUOTE]
אה אוקיי אני חושב שאני זוכר שהיית קיים, אבל אני לא זוכר יותר מדי לגביך.
[QUOTE=LordAbizi;1484910]אה אוקיי אני חושב שאני זוכר שהיית קיים, אבל אני לא זוכר יותר מדי לגביך.[/QUOTE]
רק זוכר שאני קיים חוצפן
[QUOTE=Zepeli;1484911]רק זוכר שאני קיים חוצפן[/QUOTE]
מה לעשות שאנשים שהאינטרקציה היחידה שלי איתם הייתה כמה הודעות בפורום הזה לא יותירו עליי חותם חזק.
[QUOTE=LordAbizi;1484912]מה לעשות שאנשים שהאינטרקציה היחידה שלי איתם הייתה כמה הודעות בפורום הזה לא יותירו עליי חותם חזק.[/QUOTE]
בוא ניפגש בחיים אביזוש
אני מחכה לך למטה
[QUOTE=The Charetard;1484909]יש אחד שאני מכיר...[/QUOTE]
כנראה שאני זה