-
[QUOTE=LordAbizi;1485187]אגב, בעיר ההתחלתית שלכם אתם אמנם יכולים להתמצא בלי להסתמך על שלטים (כי אתם מכירים את העיר), אך בפעם הראשונה בכל זאת תכתבו את זה כאילו אתם מסתמכים על השלטים, בשבילי.[B]
[B]רודי[/B]
בדרך כלל אני לא אוהב שהשחקן משיג את הפוקימון שלו שלא על ידי רב המכשפים, אבל אני אתן לזה לקרות.
רשום.
[B][I]יום ראשון, לפנות בוקר (=שעה שבה אנשים שחיים לפי השמש מתעוררים בה)
[/I][/B]בוקר שקט עולה על העיר לאבאנצ'ום. אמנם לעיר יש גישה לים, אך ספינות ווארנדיות מעולם לא ניסו לתקוף אותה. לכן בעיר הזו קל לשכוח מדי פעם שאין מלחמה קשה לא רחוק. פעמוני הכנייסה הגדולה של העיר.... מסמנים[I] משהו [/I](שלאו דווקא יש לי כוח לחשוב מה הוא...). אתה מתעורר, מוכן לעזוב את משפחת דודיך. אתה יודע שבטרם תעזוב את לאבאנצ'ום יהיה מועיל לעבור דרך הכישופייה. זה מה שכל המאמנים החובבנים הפסאודו-נורמלים עושים.[/QUOTE]
אני לוגם מהמים שכבר נאספו השבוע בבית הדודים, ממלא עוד מים בנאד, לוקח תרמיל ושם בו את נאד המים ושני כריכי קישוא מזינים, ויוצא לכיוון מרכז העיר על פי ייעוץ מהדוד, ומשם הולך על פי השלטים לעבר הכישופיה עם גאז לצדי. מתברר שהיא כלל לא רחוקה מביתי ומרבית ההליכה לא הייתה נחוצה. הגעתי לכישופיה, אשר אליה שמעתי שהדודים הלכו לעיתים, אך זה הביקור הראשון שלי שם, ואני נדהם מכל הקסם שבולט בכל פינה.
-
[B]לי[/B]
[I]אולימריין, יום ראשון, בוקר.
[/I]--
אתה יוצא אל הרחובות ומתחיל ללכת בעליזות אל הכישופייה. האנשים מסביבך הרבה פחות עליזים, הקרב הלילי לא היה מהנה במיוחד עבורם, והם מביטים בך בתמיהה ולא מבינים למה לעזאזל אתה כל כך שמח. אתה מתעלם מהם כליל, ועובר ברחובות המוכרים של אולימריין עד שאתה מגיע למבנה האבן הגבוה עליו מתנוסס סמל שני העיגולים הצבעוניים - סמל הכישוף.
[B]לוקאס
[/B][I]בארק, יום ראשון, בוקר.
--[/I]אתה יוצא אל רחובות בארק, ואתה רואה את האנשים יוצאים גם כן לרחובות, לשדותיהם או לחנויותיהם וכן הלאה. אתה עוקב אחרי שלטי סמל הכישוף בקלות, ומגיע דרך רחובות העיר בארק המוכרים אל מבנה האבן הגדול עליו יש את סמל שני העיגולים הצבעוניים, סמל הכישוף.
[B]דור[/B]
[I]פלירנציה, יום ראשון, בוקר.
[/I]--
אתה הולך ברחובות פלירנציה ומגיע אל הכיכר המרכזית, שמתחילה להתמלא בבני אדם שפותחים את יום העבודה. אתה מסתכל על השלטים ורואה:
כישופייה, מספר פונדקים, אזור קרב, בית אציל, מכון, משמר העיר, מקום פולחן, את הכיוון ליציאה מהעיר, ואת השוק, שמצביע כרגיל ל"כאן".
[B]רודי[/B]
יום ראשון, לאבאנצ'ום, בוקר.
ושוב, אתה לא קובע מסקנות. אתה הולך לכישופייה, אני מחליט ש[I]הגעת[/I]. (או לא, אני יכול גם להחליט שנפל עליך פיל בדרך, what ye gonna do 'bout it, heh?)
--
אתה מצטייד בדברים רבים מבית דודיך, ויוצא אל רחובות העיר. העיר מתחילה להתעורר, ואפשר לראות אנשים הולכים לכל מיני מקומות, וגם אתה רואה כרגיל קבוצה די גדולה של אנשים שהולכת לכנסייה הגדולה לצורך אותו... משהו בלתי מוגדר שהזכרתי קודם. אתה עוקב אחרי שלטי הכישוף ברחובות המוכרים של לאבאנצ'ום, גאז מרחף לצידך, עד שאתה מוצא את עצמך אל מול מבנה האבן המרשים שעליו יש את סמל שני העיגולים הצבעוניים - סמל הכישוף, היא כישופיית לאבאנצ'ום.
-
[QUOTE]לוקאס
בארק, יום ראשון, בוקר.
--אתה יוצא אל רחובות בארק, ואתה רואה את האנשים יוצאים גם כן לרחובות, לשדותיהם או לחנויותיהם וכן הלאה. אתה עוקב אחרי שלטי סמל הכישוף בקלות, ומגיע דרך רחובות העיר בארק המוכרים אל מבנה האבן הגדול עליו יש את סמל שני העיגולים הצבעוניים, סמל הכישוף.[/QUOTE]
אכנס אל המבנה ואומר "איפה המכשף אלבוס, אני לוקאס באתי לקחת את הפוקימון שלי" באי ציפייה מחכה למכשף שיגיע 'אני שונא את הממזר הזקן'
-
[QUOTE=LordAbizi;1485255][B]
[B]דור[/B]
[I]פלירנציה, יום ראשון, בוקר.
[/I]--
אתה הולך ברחובות פלירנציה ומגיע אל הכיכר המרכזית, שמתחילה להתמלא בבני אדם שפותחים את יום העבודה. אתה מסתכל על השלטים ורואה:
כישופייה, מספר פונדקים, אזור קרב, בית אציל, מכון, משמר העיר, מקום פולחן, את הכיוון ליציאה מהעיר, ואת השוק, שמצביע כרגיל ל"כאן".
[/QUOTE]
אעקוב אחר השלט שמוביל אל הכישופייה. משהו אומר לי שזה מקום לא רע להתחיל בו מסע.
-
[QUOTE=LordAbizi;1485255][B]לי[/B]
[I]אולימריין, יום ראשון, בוקר.
[/I]--
אתה יוצא אל הרחובות ומתחיל ללכת בעליזות אל הכישופייה. האנשים מסביבך הרבה פחות עליזים, הקרב הלילי לא היה מהנה במיוחד עבורם, והם מביטים בך בתמיהה ולא מבינים למה לעזאזל אתה כל כך שמח. אתה מתעלם מהם כליל, ועובר ברחובות המוכרים של אולימריין עד שאתה מגיע למבנה האבן הגבוה עליו מתנוסס סמל שני העיגולים הצבעוניים - סמל הכישוף.
[/QUOTE]
אני אפתח את דלת הכישופיה בנימוס ואכנס אליה . כשאני שם אחפש לי המכשף האחראי ואומר לו(בתקווה שאמצא אותו) בנימוס " אפשר בבקשה לקבל את הפוקימון התחלתי שלי, פליזזז?".
-
[QUOTE=LordAbizi;1485255][B]
[B]רודי[/B]
יום ראשון, לאבאנצ'ום, בוקר.
ושוב, אתה לא קובע מסקנות. אתה הולך לכישופייה, אני מחליט ש[I]הגעת[/I]. (או לא, אני יכול גם להחליט שנפל עליך פיל בדרך, what ye gonna do 'bout it, heh?)
--
אתה מצטייד בדברים רבים מבית דודיך, ויוצא אל רחובות העיר. העיר מתחילה להתעורר, ואפשר לראות אנשים הולכים לכל מיני מקומות, וגם אתה רואה כרגיל קבוצה די גדולה של אנשים שהולכת לכנסייה הגדולה לצורך אותו... משהו בלתי מוגדר שהזכרתי קודם. אתה עוקב אחרי שלטי הכישוף ברחובות המוכרים של לאבאנצ'ום, גאז מרחף לצידך, עד שאתה מוצא את עצמך אל מול מבנה האבן המרשים שעליו יש את סמל שני העיגולים הצבעוניים - סמל הכישוף, היא כישופיית לאבאנצ'ום.
[/QUOTE]
אני מתרשם מהמבנה המסודר ומעיר על כך לגאז. אני מנסה לפתוח את הדלת של הכישופיה בתקווה שאכנס.
-
נו באמת אנשים, אף אחד מכם לא יודע לקרוא????[B]
לוקאס
[/B][I]בארק, יום ראשון, בוקר.
--
[/I]אתה מתפרץ למבנה החשוך, חסר החלונות, שמואר בצורה קלושה על ידי נרות, וצועק את מה שאתה צועק. אין שום תגובה. אתה מתקדם קצת, ואז משהו בלתי נראה מעיף אותך על קיר. אתה כורע על ברכיך, נשימתך נעתקת ממך נוכח הזעזוע, ואז אתה רואה את מי שגרם לכך - מכשף ג'וטרמי בגלימות הירוקות הרגילות שלהם. הוא מתקרב אליך.
"אה, זה אכן אתה, לוקאס. אני חושב שהתבלבלת מעט. אמנם ניסית להתקבל למסדר שלנו, אך [I]נדחית[/I]. זה אומר ש[I]אסור [/I]לך להיכנס ללא ליווי לכאן."
[B]דור[/B]
[I]יום ראשון, פלירנציה, בוקר.
--[/I]
אתה הולך לפי השלטים עליהם יש את סימן שני העיגולים הצבעוניים, סמל הכישוף, ומטייל ברחובות המוכרים עד שאתה מגיע לפתח הכישופייה, מבנה אבן מרשים שיש עליו את אותו הסמל.
[B]לי[/B]
[I]אולימריין[/I], [I]יום ראשון, בוקר
--
[/I]אתה פותח בזהירות את דלת הכישופייה ונכנס. המבנה חשוך - אין בו חלונות. הוא מואר על ידי נרות בקירות, נרות שמאירים אותו אך בצורה קלושה בלבד. אתה מתקדם מעט בין מדפי הספר, ומחפש את רב המכשפים, אך בטרם אתה מספיק לחפש יותר מדי, משהו בלתי נראה דוחף אותך על קיר. אתה על ברכיך, ומנסה לראות מה דחף אותך, ותוך כמה רגעים אתה רואה מכשף ג'וטרמי בגלימות הירוקות שלהם מתקרב אליך.
"מי אתה לעזאזל, ולמה אתה מתפרץ לפה?"
[B]רודי[/B]
[I]יום ראשון, לאבאנצ'ום, בוקר.[/I]
--
אתה ניגש אל דלת הכישופייה, ודוחף אותה. היא נפתחת ללא התנגדות. פנים המבנה חשוך, ואתה רואה בכמה מקומות הילות אור של נרות, שלא כל כך מאירים את מלוא חלל הכישופייה. וודאי במקום אין חלונות. מכל מקום, הדלת הפתוחה, ואפשר, פיזית, להיכנס.
-
[QUOTE=LordAbizi;1485283]נו באמת אנשים, אף אחד מכם לא יודע לקרוא????[B]
[B]דור[/B]
[I]יום ראשון, פלירנציה, בוקר.
--[/I]
אתה הולך לפי השלטים עליהם יש את סימן שני העיגולים הצבעוניים, סמל הכישוף, ומטייל ברחובות המוכרים עד שאתה מגיע לפתח הכישופייה, מבנה אבן מרשים שיש עליו את אותו הסמל.
[/QUOTE]
האם אני אנאלפאבת לדעתך?
~~~~~~~~~~~~~
אתרשם מהמבנה המרשים, ואיכנס בדלתו במידהו אניה נעולה. אם הדלת נעולה, אנקוש עליה בעוצמה.
-
[QUOTE=LordAbizi;1485283]נו באמת אנשים, אף אחד מכם לא יודע לקרוא????
[B]לי[/B]
[I]אולימריין[/I], [I]יום ראשון, בוקר
--
[/I]אתה פותח בזהירות את דלת הכישופייה ונכנס. המבנה חשוך - אין בו חלונות. הוא מואר על ידי נרות בקירות, נרות שמאירים אותו אך בצורה קלושה בלבד. אתה מתקדם מעט בין מדפי הספר, ומחפש את רב המכשפים, אך בטרם אתה מספיק לחפש יותר מדי, משהו בלתי נראה דוחף אותך על קיר. אתה על ברכיך, ומנסה לראות מה דחף אותך, ותוך כמה רגעים אתה רואה מכשף ג'וטרמי בגלימות הירוקות שלהם מתקרב אליך.
"מי אתה לעזאזל, ולמה אתה מתפרץ לפה?"
[/QUOTE]
'אמאלה' אחשוב לעצמי ואז אומר למכשף " מצטער שהפרעתי לך ופרצתי למקום שלך אבל שמי הוא קרל ואני באתי לכן בשביל לקבל פוקימון התחלתי. אז תוכל בבקשה להביא לי אחד כזה?".
-
[QUOTE]לוקאס
בארק, יום ראשון, בוקר.
--
אתה מתפרץ למבנה החשוך, חסר החלונות, שמואר בצורה קלושה על ידי נרות, וצועק את מה שאתה צועק. אין שום תגובה. אתה מתקדם קצת, ואז משהו בלתי נראה מעיף אותך על קיר. אתה כורע על ברכיך, נשימתך נעתקת ממך נוכח הזעזוע, ואז אתה רואה את מי שגרם לכך - מכשף ג'וטרמי בגלימות הירוקות הרגילות שלהם. הוא מתקרב אליך.
"אה, זה אכן אתה, לוקאס. אני חושב שהתבלבלת מעט. אמנם ניסית להתקבל למסדר שלנו, אך נדחית. זה אומר שאסור לך להיכנס ללא ליווי לכאן."[/QUOTE]
i read i just dont give a shit
~~~~~~~~~~
אני אנסה לקום ולהתנגד לכישוף "אתם לא קיבלתם אותי מסיבה מטומטמת" אומר לו "ועכשיו אתם תביאו לי את הפוקימון שלי לפני שאני אתעצבן" אמשיך בעצבים ואקפוץ את אגרופיי מביט בו לעיניים במבט זועם
-
[QUOTE=LordAbizi;1485283]
[B]רודי[/B]
[I]יום ראשון, לאבאנצ'ום, בוקר.[/I]
--
אתה ניגש אל דלת הכישופייה, ודוחף אותה. היא נפתחת ללא התנגדות. פנים המבנה חשוך, ואתה רואה בכמה מקומות הילות אור של נרות, שלא כל כך מאירים את מלוא חלל הכישופייה. וודאי במקום אין חלונות. מכל מקום, הדלת הפתוחה, ואפשר, פיזית, להיכנס.[/QUOTE]
אני נכנס, חש מפוחד מעט, והחשכה מזכירה לי את הביקור בבית הקברות בו פגשתי את גאז. אני קורא 'שלום רב לכם, האם אוכל לקבל עזרה בבקשה?' אך למעשה מרגיש חסר סבלנות, ואומר לעצמי שבטח ייקח זמן רב מדי מהרגיל עד שאקבל סיוע כפי שכל אורח זכאי לו.
-
[B]דור[/B]
[I]יום ראשון, בוקר, פלירנציה
[/I]--
אתה מנסה לפתוח את הדלת, והיא נפתחת. מבפנים המבנה חשוך, פרט לאזורי אור שאתה מסיק שהם מנרות. אתה מבין שלמבנה למעשה אין חלונות. אינך רואה אף אחד בפנים ואתה מתקדם קצת, עד שלפתע משהו בלתי נראה דוחף אותך על קיר. ההלם מקשה עליך לנשום / להיעמד, ואתה רואה את מי שגרם לכך - מכשף ג'וטרמי בגלימות הירוקות שלהם, בא לכיוון שלך.
"מי אתה, לעזאזל, ולמה אתה מתפרץ לפה כך?"
[B]לי
[/B][I]אולימריין, יום ראשון, בוקר
[/I]--
"אה. טוב, מגיע לכאן אידיוט כמוך פעם בכמה ימים. אינכם יודעים שאינכם אמורים להיכנס לכישופייה בכוחות עצמכם, אלא לחכות שילוו אתכם? בכל מקרה, אני אקח אותך אל רב המכשפים, ותשמיע את בקשתך בפניו." הוא אומר לך, ובינתיים נראה שהזעזוע של המכה חלף ואתה מסוגל לנשום ולעמוד כראוי.
[B]לוקאס
[/B][I]יום ראשון, בארק, בוקר
[/I]לא כישוף מחזיק אותך במקום, אלא ההלם מהמכה. הכישוף רק דחף אותך על הקיר, מכאן זה סתם טראומה.
--
"הגישה הזו לא תעזור לך. כדאי לך להיות מעט יותר סבלני עם רב המכשפים או שתצפה להתאכזב. כעת קום, ואני אוביל אותך אליו, אף על פי שאם זה היה תלוי בי הייתי מיד מביא אותך למשמר העיר שיטפלו בך." הוא אומר. בינתיים נראה שהזעזוע של המכה חלף ואתה מצליח שוב לשלוט בגוף שלך בצורה סבירה.
[B]רודי[/B]
[I]יום ראשון, לאבאנצ'ום, בוקר.
[/I]--
אתה ניגש וקורא לעזרה, ואתה שומע קולות צעדים אי שם בכישופייה, קשה לך לדעת מנין. אתה רואה באור שיוצרת הדלת הפתוחה מאחוריך אדם בגלימות סגולות - מכשף קוטורי.
"אני אוכל לסייע לך. היה כמובן עדיף שהיית דופק בחוץ ומחכה שאנחנו נפתח לך, אך גם מה שעשית עדיף על להתפרץ לפה ולחפש עזרה בכוח. איננו אוהבים זאת כל כך. בכל מקרה, מה לך?"
-
[QUOTE=LordAbizi;1485420]
[B]לי
[/B][I]אולימריין, יום ראשון, בוקר
[/I]--
"אה. טוב, מגיע לכאן אידיוט כמוך פעם בכמה ימים. אינכם יודעים שאינכם אמורים להיכנס לכישופייה בכוחות עצמכם, אלא לחכות שילוו אתכם? בכל מקרה, אני אקח אותך אל רב המכשפים, ותשמיע את בקשתך בפניו." הוא אומר לך, ובינתיים נראה שהזעזוע של המכה חלף ואתה מסוגל לנשום ולעמוד כראוי.
"[/QUOTE]
אני אומר למכשף הזה " היי אני לא אידיוט! קח אותי בבקשה אל רב המכשפים". אני אחכה שהוא יוביל אותי לרב המכשפים.
-
[QUOTE]לוקאס
יום ראשון, בארק, בוקר
לא כישוף מחזיק אותך במקום, אלא ההלם מהמכה. הכישוף רק דחף אותך על הקיר, מכאן זה סתם טראומה.
--
"הגישה הזו לא תעזור לך. כדאי לך להיות מעט יותר סבלני עם רב המכשפים או שתצפה להתאכזב. כעת קום, ואני אוביל אותך אליו, אף על פי שאם זה היה תלוי בי הייתי מיד מביא אותך למשמר העיר שיטפלו בך." הוא אומר. בינתיים נראה שהזעזוע של המכה חלף ואתה מצליח שוב לשלוט בגוף שלך בצורה סבירה.[/QUOTE]
אעקוב אחריו באי רצון ואומר "חבל מאוד שזה לא תלוי בך, עכשיו בוא נתחיל לזוז" אנסה להאיץ בו.
-
[B]לי[/B]
[I]אולימריין, יום ראשון, בוקר
--
[/I]"לא? להיכנס לכישופייה כמו ליווי זה כמו לבקש שיירו בך חזיזי רעם. וזה, בשום דרך, אינו מעיד על טיפשות." הוא מגחך לעצמו, "לא חשוב. בוא." אתם מתקדמים בשקט בתוך המבנה החשוך. ליד הנרות לעתים יש מכשף שעוסק באיזשהו ספר, אך קשה לראות. בסופו של דבר אתם מגיעים אל חדר בקצה הכישופייה, שבו יושב מכשף אחר, בגלימות ירוקות, והוא נראה זקן יותר, מרשים יותר.
"רב מכשפים, זה הבן אדם שהתפרץ לפה קודם. הוא בסך הכל מאמן מתחיל ששכח שהוא אמור להיות מלווה. הוא רוצה לקבל פוקימון." אומר המכשף שליווה אותך.
"נסלח לך על טעותך הפעם, בני." אומר לך המכשף הזקן. "ובכן, מה בפיך?"
[B]לוקאס
[/B][I]יום ראשון, בארק, בוקר.
[/I]--
הוא מתעלם כליל מניסיונות ההאצה שלך, והולך בצעדים בטוחים ורגועים לאנשהו בכישופייה. אתה רואה ליד הנרות מכשפים עמלים על כל מיני דברים עם ספרים, אבל אתה הרי יודע את זה, הרי היית כאן כבר קודם. אתם מגיעים אל חדר בקצה הכישופייה, בה אתה יודע נמצא המקום של רב המכשפים. אתם נכנסים. בחדר יושב מכשף ג'וטרמי נוסף, זקן יותר, ואיכשהו יותר מלא עצמה.
"רב מכשפים, מי שהתרפץ קודם היה אותו אדם שניסה להיות שולייה ונכשל. נראה שהפעם הוא בא כדי לקבל פוקימון, אם כי לפי הדרך בה הוא מתנהג, אני לא חושב שהייתי ממהר להסכים." אומר המכשף שליווה אותך.
"כן, אני זוכר אותך, לוקאס. באת לגזול עוד זמן ממני ומהמכשפים שלי? שטח את בקשתך." הוא פונה אליך.