-
[QUOTE=Alice;1486723]זה הופיע רק בזמן האחרון.
הוא רושם שהרשת בבית שלי לא מתאימה לדי אס, כאילו הסוג רשת או משהו כזה.[/QUOTE]
קרה לי גם פעם
יש רשתות מסוג אבטחה מסוים שלא עובדות עם נינטנדו. הרשת בבית שלי היתה כזאת, אז פשוט גלשתי על של השכנים :nose_pick:
סתם סתם גלשתי על החבילת גלישה של הטלפון
-
[quote=anatollis;1486730]היה לי אותך בהארט גולד (בds lite) אז לא יודע אם יש לך אותי
[/quote]
הds lite שלי הלך לאיבוד עוד מזמן, יחד עם בלאק ופרל
אבידה רצינית, בהחלט.
ומכיוון שזה לא אותו fc אז אני מניח שלא בטוח שישלי אותך ב3ds, אני אראה כשיהיה לי סוללה
-
[QUOTE=Hitman;1486743]הds lite שלי הלך לאיבוד עוד מזמן, יחד עם בלאק ופרל
אבידה רצינית, בהחלט.
ומכיוון שזה לא אותו fc אז אני מניח שלא בטוח שישלי אותך ב3ds, אני אראה כשיהיה לי סוללה[/QUOTE]
אוי ):
אם יקרה משהו ללב זהב שלי ולאצפרוס שלי (וכל השאר גם כמובן) אז ימצאו אותי בחדרי לא רוח חיים
נוסע לפולין היום, לוקח אותו איתי :sunglasses: קניתי X אני הולך לשחק בו כל המסע
-
5430-0104-7887
אלון נפתח את התחרות כאן ולא בסקייפ כדי שהפעילות בפורום תעלה
-
@AMPHAROSIN' , @ALICE , @THEHELIOLISK , @UZUMAKI^NARUTO , @~GOLD~ , @EDGAR , @TOTODILE , @THEHEIIOLISK , @THE^CHARMELEON , @TGN258 , @SHADOWBALL , @NOAPIKA , @HIT^MAN , @BANANA^MAN , @ZORUBI , @ג™£DarkStyleג™£[CENTER][COLOR=#2277B4][FONT=Arial][COLOR=#A38671][/COLOR][/FONT][/COLOR][/CENTER] , @AVIADX , @BARH2015 אהלן חבר'ה
אני מזמין את כולכם, וכמובן כל אחד אחר עם 3DS ולא נקבתי בשמו - להצטרף אלינו לטורניר המטרונום.
כעת, כשקיבלתי חזרה את המטען, אנסה בכל כוחי לבצע את טורניר המטרונום המיוחל והנחמד.
אבקש מכולם למלא טופס קצר, ובו:
[QUOTE]FC-
שם-[/QUOTE]
זהו, זה כל מה שצריך. אנו בוטחים בכם שתיצרו איתנו קשר ותישארו עימנו פה.
אלו שלא צריכים למלא הם @UZUMAKI^NARUTO @THEHELIOLISK ו@AMPHAROSIN' שכבר מילאו.
נשמח שישתתפו כמה שיותר, זה אחד הדברים המצחיקים, אז קדימה :)
-
[QUOTE=Will O' Wisp;1495062]@AMPHAROSIN' , @ALICE , @THEHELIOLISK , @UZUMAKI^NARUTO , @~GOLD~ , @EDGAR , @TOTODILE , @THEHEIIOLISK , @THE^CHARMELEON , @TGN258 , @SHADOWBALL , @NOAPIKA , @HIT^MAN , @BANANA^MAN , @ZORUBI , @ג™£DarkStyleג™£[CENTER][COLOR=#2277B4][FONT=Arial][COLOR=#A38671][/COLOR][/FONT][/COLOR][/CENTER] , @AVIADX , @BARH2015 אהלן חבר'ה
אני מזמין את כולכם, וכמובן כל אחד אחר עם 3DS ולא נקבתי בשמו - להצטרף אלינו לטורניר המטרונום.
כעת, כשקיבלתי חזרה את המטען, אנסה בכל כוחי לבצע את טורניר המטרונום המיוחל והנחמד.
נשמח שישתתפו כמה שיותר, זה אחד הדברים המצחיקים, אז קדימה :)[/QUOTE]
וואי הלוואי אבל אני לא יכולה.
אני צריכה לעשות למשחקים עדכון ובשביל זה צריך לעדכן את כל המכשיר. יש פי פריצה אז אם אני יעשה את זה הפריצה לא תעבוד יותר וילכו לי כל המשחקים עליה
-
-
Fc- 5430-0104-7887
שם- עידן
תזכיר גם שאסור לאמן אותם ev
-
לאאא חכו שבוע אני בלי מטען
-
-
[QUOTE=Alice;1495072]וואי הלוואי אבל אני לא יכולה.
אני צריכה לעשות למשחקים עדכון ובשביל זה צריך לעדכן את כל המכשיר. יש פי פריצה אז אם אני יעשה את זה הפריצה לא תעבוד יותר וילכו לי כל המשחקים עליה[/QUOTE]
אוי, אין שום דבר שניתן לעשות בנוגע לכך?
[QUOTE=Edgar;1495074]לא יכול בחודש הקרוב[/QUOTE]
נסה לעשות מאמץ
אם תראה שלא יצליח, נמצא סידור
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1495084]Fc- 5430-0104-7887
שם- עידן
תזכיר גם שאסור לאמן אותם ev[/QUOTE]
^^
בוא אני ואתה מחר גם בלי קשר לטורניר
התגעגעתי
[QUOTE=TheHeliolisk;1495088]לאאא חכו שבוע אני בלי מטען[/QUOTE]
אין בעיה, זה לא במיידי
[QUOTE=Hit Man;1495112]אשתתף אם תביאו לי טוגפי.[/QUOTE]
אוכל להביא לך שש ביצי טוגפי, אם זה יועיל.
תיאלץ להבקיע אותן ולהשאיר רק מטרונום
-
[QUOTE=Will O' Wisp;1495062]@AMPHAROSIN' , @ALICE , @THEHELIOLISK , @UZUMAKI^NARUTO , @~GOLD~ , @EDGAR , @TOTODILE , @THEHEIIOLISK , @THE^CHARMELEON , @TGN258 , @SHADOWBALL , @NOAPIKA , @HIT^MAN , @BANANA^MAN , @ZORUBI , @ג™£DarkStyleג™£[CENTER][COLOR=#2277B4][FONT=Arial][COLOR=#A38671][/COLOR][/FONT][/COLOR][/CENTER] , @AVIADX , @BARH2015 אהלן חבר'ה
נשמח שישתתפו כמה שיותר, זה אחד הדברים המצחיקים, אז קדימה :)[/QUOTE]
[QUOTE=Will O' Wisp;1495113]אוי, אין שום דבר שניתן לעשות בנוגע לכך?
נסה לעשות מאמץ
אם תראה שלא יצליח, נמצא סידור
^^
בוא אני ואתה מחר גם בלי קשר לטורניר
התגעגעתי
אין בעיה, זה לא במיידי
אוכל להביא לך שש ביצי טוגפי, אם זה יועיל.
תיאלץ להבקיע אותן ולהשאיר רק מטרונום[/QUOTE]
לא, זאת הדרך היחידה.
כאילו אני יכולה לשחק ממשחק מהפריצה רק שאין לי שם שמירות כי התמקדתי בעיקר בחדשים (שמה אפשר כל משחק שהוא לא מיוחד ל3ds אז כאילו כל הלב זהב, נשמת כסף, יהלום, פנינה, פאלטינום..)
-
אני מעדיף טוגפי מוכן אם אפשר :)
-
[quote=alice;1495114]לא, זאת הדרך היחידה.
כאילו אני יכולה לשחק ממשחק מהפריצה רק שאין לי שם שמירות כי התמקדתי בעיקר בחדשים (שמה אפשר כל משחק שהוא לא מיוחד ל3ds אז כאילו כל הלב זהב, נשמת כסף, יהלום, פנינה, פאלטינום..)[/quote]
אה.. אז אין לך בפריצה את המשחקים של ה3DS בעצם?
אם לא, בכל השאר אי אפשר כלכך וויפי אז.. /:
[quote=hit man;1495117]אני מעדיף טוגפי מוכן אם אפשר :)[/quote]
עכשיו כשאני מביט על זה שוב - טוגפי לומד את ההתקפה רק ברמה 5, ולא כמו ברמה 1 כמו כל השאר.
עקרון עליית הרמות היה אסור מלכתחילה עקב הev שניתן לקבל, והגישה של המשחק כfair and square
לכן תיאלץ לחשוב על פוקימון אחר לשימוש
-
תקשיבו רגע
היחיד שלומד ברמה 1 זה מנצ'לאקס ואז לא יהיה גיוון
אני אומר רמה 5 עם רייר קנדי
או שמישהו יכין בברידינג