-
[quote=the charmander;1492047][color=#800000][font=tahoma][b]טוב אני מכניס את שלושתכם. בהצלחה לכולם אנחנו מתחילים עכשיו! :)[/b][/font][/color][color=#800080][font=tahoma]
[/font][/color][font=arial][b][color=#800080][font=tahoma]העיר האמפטון הצפונית:[/font][/color][/b][/font]
[font=arial][color=#800080][font=tahoma]הגשם נקש בעוצמה בחלונות הגבוהים של האולם הגדול. אך איש לא הבחין בגשם השכיח כי ברגעים אלו ממש, כולם ישבו על שולחנות גבוהות ממורקות בלקה חומה והטו אוזן לעבר האדם הרחב שעמד על אחד השולחנות , אוחז כוס רחבה בידו. "כל אחד מאיתנו מחוייב לשני. אנחנו צוות וחברים לחדר, אך יותר מכל משפחה!"
כל שוכני החדר החלו למחוא כפיים, בולעים לחלוטין את רעש הגשם הרם ומיד השתתקו כשהוא הרים את ידו שוב. "חברי גילדה חדשים מצטרפים אלינו היום ואני רוצה לקבל את פניכם באופן אישי, אבל אני בהחלט לא רוצה לשמוע שום בעיות התנהגות ותגרות, אתם יודעים מה זה אומר, קנסות יחולקו פה יותר מבשמחה, במיוחד שאנחנו צריכים להשיג סכומי כסף גבוהים במיוחד לקופת הגילדה.
אני רוצה לאחל לכם ערב נעים, אני עולה לדירה שלי עכשיו. תנצלו את הסעודה המדהימה הזאת שדלורס ואני עמלנו להכין לכם כדי להכיר אחד את השני ולבחור לכם חברי צוות שתרצו ליצור איתם קשר ולשכור יחד חדר.
[כל חברי הגילדה המפורטים בעמוד הראשי נמצאים באולם כעת, נסו לקשקש עם מי שבא לכם להצתוות איתו] ועכשיו לבידור של הערב. דפני אני מאמין שזה תורך!"
נערה נמוכת קומה ואדומת שיער שלחה גראולייט לאוויר ובהינף יד נורה כדור אש ענק כשבצידו השני חיכה מונפרנו שהדף את הכדור אש באגרוף חשמלי שיצר סטטים נוצצים שהתפזרו באור יפהפה. כולם מחאו כפיים והחלו לקשקש אחד עם השני ולטעום מהאוכל שהיה על השולחנות. עופות צלויים ותפוחי אדמה ברוטב, בייקון, סטייקים ומרקים למיניהם, מתאבנים וסלטים, הכל הונח בשפע וכולם נהנו מהסעודה. אט אט אנשים קמו ממקומם והקשיבו לנעימה שנוגנה על פסנטר על ידי רובוט צהוב.
[/font][/color][/font][font=arial][color=#0066ff]
[/color][color=#ee82ee]
[b]ג'ואי -
[/b]אתה מביט סביבך ורואה אנשים מתמזגים להם בהנאה. צוחקים, מבלים ואוכלים ואתה לא מצליח להפסיק לחשוב לעצמך על הצורך לצאת החוצה, לנשום אוויר. אתה כמעט ועושה כן שלפתע בגסות רבה נתקל בך בחור כחול שיער בחוזקה ואתה תוהה עם זה לא היה בכוונה. "סתכל לאן אתה הולך יא עיוור!" הוא פולט לעברך וממשיך ללכת בפרצוף מזלזל.
[/color]
[/font][/quote]
ממה עשוי הבשר? F:
--
״איזה אידיוט״ אמלמל, בקול רם מספיק שהוא ישמע ״לא קיבלת מספיק חיבוקים בילדות?״
׳איך נכנסתי לברוך הזה׳ אחשוב ׳טוב שלא מכירים אותי, אני יכול לעשות קצת בדיקות׳
אחטוף מהשולחן מאכל קרוב, עדיף אחד שלא מלכלך ואעשה את דרכי אל מחוץ לאולם, שומר על פרופיל נמוך.
׳אז.. מה יש כאן?׳ אחייך כשאעבור מבעד לדלת (אם אגיע עד שם, אם תקטע אותי אז זה לא יקרה מן הסתם חח)
--
לרביטר איתי נכון?
-
[FONT=tahoma][COLOR=#333333][B]שם בפורום: LordAbizi
שם השחקן: מליפאן אביזי דוס סנטוס סילבה y גראופרה
ספרייט: [IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/088.gif[/IMG] למה לא.
טבע הדמות: [/B]מליפאן אביזי הוא אדם נאמן. המקום שהוא מגדיר את עצמו כשייך אליו הוא המקום שהכי חשוב לו ביקום. מצד שני, מעט מאוד אכפת לו מכל מקום שהוא לא שייך אליו. אבל למליפאן אביזי יש נאמנות נוספת גדולה יותר מכל - והיא תחושת הערך העצמי שלו. הוא יתאמץ מאוד כדי להשיג משהו, אפילו שהוא מאוד לא חשוב, רק כדי לא להיכשל במשימה שהוא הציב לעצמו. מעבר לכל אלו, מליפאן הוא אדם זהיר וסבלני. כשהוא יודע מה המטרה שלו, הוא לא ירוץ להשיג אותה, והוא יודע להמתין ולראות אם הנסיבות ילכו לטובתו, ואם הזמן יגרום לנסיבות להיות רעות יותר בשבילו - לא נורא זה רק אתגר גדול יותר.[B]
רקע: [/B]מליפאן אביזי דוס סנטוס סילבה y גראופרה נולד למשפחה של מהגרים שהיגרו [S]לאנגליה[/S][/COLOR][S][/S][COLOR=#333333] מחוז יוקאיי, משום שזוהי מדינה נאורה ומפותחת שיודעת לקבל מהגרים בצורה טובה. ב[S]מקסיקו[/S] לנטימס (העיר באונובה שיש בה מנגינה היספנית בB2W2) לא עוסקים בהרבה מקצועות אינטלקטואליים, ועיקר העיסוק שם הוא באימון פוקימונים. לכן מר וגברת אביזי ידעו שזה פחות או יותר הדבר היחיד שיש להם לעסוק בו ביוקאיי, וזה הדבר היחיד שבו הם היו יכולים לעזור למליפאן. אלא שפערי תרבות לא הכינו אותם לכך שתרבות אימון הפוקימונים "השכונתית" לכאורה של לנטימס אינה קיימת ביוקאיי, וביוקאיי עיסוק אימון הפוקימונים נשלט בידי גילדאות. אחרי שהם תיקנו את פערי התרבות שלהם והבינו כיצד הדבר מתבצע פה, הם עשו מחקר מקיף ביותר וגילו על גלדת כנפי האש. אמנם זה בדיוק היה בתקופה שהגילדה הייתה בירידה, אך לפי אימרה היספנית מפוקפקת הם האמינו שלא צריך לתת לשדים הזמניים לשלוט בחייהם, ולהאמין בכך שיום אחד הגילדה תפרח שוב, שכן היא הוכיחה שהיא מסוגלת לעשות את זה. ולכן הם דחפו את מליפאן להתקבל לגילדה הזו, ועד שהוא כבר נהיה כשיר לקבלה בידי הגילדה, אז היא כבר קצת החלה להתאושש, מה שאכן הצדיק את האמרה ההיספנית המפוקפקת שלהם. וזהו, כעת מליפאן אביזי דוס סנטוס סילבה y גראופרה התקבל לגילדת כנפי האש, והוא מוכן לקרוע את התחת לכל הלבנבנים האלה ולבסס את עצמו בתור מישהו.
[B]פוקימון התחלתי: [/B]random number god נתן לי פיקאצ'ו אז אני אבחר בפיצ'ו. למה לא?[B]
אצל הפרופ': -לא לגעת-
חפצים: פוקדורי הגילדה[IMG]http://up415.siz.co.il/up2/d2yidnzyljyz.png[/IMG] (X5),[/B][/COLOR][/FONT][RIGHT][FONT=tahoma][COLOR=#333333][B]תיק למסע[/B][/COLOR][/FONT][/RIGHT]
[FONT=tahoma][URL="http://www.siz.co.il/"][B][IMG]http://up351.siz.co.il/up3/wmz3i4gqjnn2.png[/IMG][/B][/URL][B], שעון חכם[/B][/FONT][RIGHT][FONT=tahoma][URL="http://www.siz.co.il/"][B][IMG]http://up376.siz.co.il/up3/4xozygoectmj.png[/IMG][/B][/URL][/FONT][/RIGHT]
[FONT=tahoma][RIGHT][B], [/B][/RIGHT]
[/FONT][FONT=tahoma][RIGHT][COLOR=#333333][B]מזון המתחדש[/B][/COLOR][/RIGHT]
[/FONT][FONT=tahoma][RIGHT][URL="http://www.siz.co.il/"][B][IMG]http://up371.siz.co.il/up2/ngnzzucowy22.png[/IMG][/B][/URL][/RIGHT]
[/FONT][FONT=tahoma][RIGHT][B], [/B][/RIGHT]
[/FONT][FONT=tahoma][RIGHT][COLOR=#333333][B]ביגוד להחלפה ללא הגבלה[/B][URL="http://www.siz.co.il/"][B][IMG]http://up415.siz.co.il/up1/5oy1jm5tkczn.png[/IMG][/B][/URL][B], מחסנית תגים[/B][/COLOR][/RIGHT]
[/FONT][RIGHT][FONT=tahoma][B][B][B][B][B][URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up377.siz.co.il/up1/yj22mq5e5mz5.png[/IMG][/URL].[/B][/B][/B]
[/B][/B][/FONT][/RIGHT]
[FONT=tahoma][B][RIGHT][B][B][COLOR=#333333]כסף:[/COLOR][COLOR=#ff0000]0$[/COLOR][/B]
[/B][/RIGHT]
[/B][/FONT][FONT=tahoma][RIGHT][COLOR=#333333][B]הערות/בקשות[/B]: המון זמן אני מחכה מטיפוס צוות טוב. הסיבה היחידה שאני יכול להתאכזב מהמשחק הזה זה אם הוא ימות תוך שבוע. אחרת יש לי תחושה די טובה שזה יהיה מדהים.[/COLOR][/RIGHT]
[/FONT]
-
[QUOTE=The Charmander;1492047][COLOR=#800000][FONT=tahoma][B]טוב אני מכניס את שלושתכם. בהצלחה לכולם אנחנו מתחילים עכשיו! :)[/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#800080][FONT=tahoma]
[/FONT][/COLOR][FONT=arial][B][COLOR=#800080][FONT=tahoma]העיר האמפטון הצפונית:[/FONT][/COLOR][/B][/FONT]
[FONT=arial][COLOR=#800080][FONT=tahoma]הגשם נקש בעוצמה בחלונות הגבוהים של האולם הגדול. אך איש לא הבחין בגשם השכיח כי ברגעים אלו ממש, כולם ישבו על שולחנות גבוהות ממורקות בלקה חומה והטו אוזן לעבר האדם הרחב שעמד על אחד השולחנות , אוחז כוס רחבה בידו. "כל אחד מאיתנו מחוייב לשני. אנחנו צוות וחברים לחדר, אך יותר מכל משפחה!"
כל שוכני החדר החלו למחוא כפיים, בולעים לחלוטין את רעש הגשם הרם ומיד השתתקו כשהוא הרים את ידו שוב. "חברי גילדה חדשים מצטרפים אלינו היום ואני רוצה לקבל את פניכם באופן אישי, אבל אני בהחלט לא רוצה לשמוע שום בעיות התנהגות ותגרות, אתם יודעים מה זה אומר, קנסות יחולקו פה יותר מבשמחה, במיוחד שאנחנו צריכים להשיג סכומי כסף גבוהים במיוחד לקופת הגילדה.
אני רוצה לאחל לכם ערב נעים, אני עולה לדירה שלי עכשיו. תנצלו את הסעודה המדהימה הזאת שדלורס ואני עמלנו להכין לכם כדי להכיר אחד את השני ולבחור לכם חברי צוות שתרצו ליצור איתם קשר ולשכור יחד חדר.
[כל חברי הגילדה המפורטים בעמוד הראשי נמצאים באולם כעת, נסו לקשקש עם מי שבא לכם להצתוות איתו] ועכשיו לבידור של הערב. דפני אני מאמין שזה תורך!"
נערה נמוכת קומה ואדומת שיער שלחה גראולייט לאוויר ובהינף יד נורה כדור אש ענק כשבצידו השני חיכה מונפרנו שהדף את הכדור אש באגרוף חשמלי שיצר סטטים נוצצים שהתפזרו באור יפהפה. כולם מחאו כפיים והחלו לקשקש אחד עם השני ולטעום מהאוכל שהיה על השולחנות. עופות צלויים ותפוחי אדמה ברוטב, בייקון, סטייקים ומרקים למיניהם, מתאבנים וסלטים, הכל הונח בשפע וכולם נהנו מהסעודה. אט אט אנשים קמו ממקומם והקשיבו לנעימה שנוגנה על פסנטר על ידי רובוט צהוב.
[/FONT][/COLOR][/FONT][FONT=arial]
[COLOR=#0066ff][B]תומאס -
[/B]עוד לפני שאתה מספיק לקום ממקומך ניגש אליך בחור בחליפה לבנה ומציג את עצמו. "שלום לך, קוראים לי אנדי. מה שמך?" הוא שואל בהתעניינות, ומחזיק פינקס קטן ביד. נראה שהוא בוחן אותך במבטו ומנסה לדלות עד כמה שיכול אינפורמציה ראשונית לפי מראך.[/COLOR][COLOR=#66cc33][/COLOR]
[/FONT][/QUOTE]
אני דרך הפלאפון בגלל זה כל הציטוט
-----------------------
"אני תומאס" אני עונה לו בקצרה ומביט בו, בוחן אותו מלמעלה למטה "אתה צריך משהו?" אשאל אותו ישירות בזמן שאנקה את פי משאריות האוכל.
-
שם בפורום: YveltalBlue (בינתיים)
שם השחקן/נית: פטריק ספנסר
ספרייט: [IMG]http://www.myg.co.il/uploads/phpwRfP0G.png[/IMG]
טבע הדמות: חדור מטרה, קצת ביישן, קצת חסר טקט. לא אוהב לדבר הרבה, וגם כשהוא מדבר הוא לא מרבה במילים. לא מתחנף, ואומר בדיוק את מה שהוא חושב. מאוד סנטימנטלי ונקשר לכל דבר שמזכיר לו את העבר שלו. נחשב לחכם מאוד. הישגי מאוד, ותמיד מנסה להתקדם כמה שיותר מהר. קצת חסר סבלנות.
רקע: אז אני פטריק. אני לא זוכר את זה, אבל אומרים לי שעוד מאז שהייתי תינוק הייתי קצת שונה מהאחרים. תמיד הייתי מתקדם עוד ועוד קדימה, מחפש עוד ועוד דברים חדשים, הכל בניסיון להמשיך הלאה ולעבור לשלב הבא. כשהייתי בן 3 התחלתי לקרוא ולכתוב, ועד גיל 6 כבר ידעתי את השפה ה_________(לא יודע מה מדברים במחוז הזה, תשנה לשפה הדבורה) ברמה די טובה, יותר משל כל ילד בגילי. המשכתי ללמוד ולהתקדם, והיה נראה כי שום דבר לא עצר אותי. כולם צפו לי הצלחה כבירה וכל אדם שנתקל בי רק שיבח אותי. בראשם של כל אותם אנשים היה אח שלי, פול. פול תמיד היווה בשבילי השראה: הוא היה אדם מצליח, מאמן פוקימונים לא רע, והאח הכי וב שיכולתי לבקש. כל הזמן הוא תמך לי ועזר לי, ואפילו נתן לי ללמד אותו את מה שידעתי, ושיחק כאדם שלומד דברים חדשים, למרות שהוא כבר ידע אותם. הכל הסתדר, עד שיום אחד, התעוררתי בבוקר ופול לא היה בבית. הוא הלך עם תיק מוקדם בבוקר, לפני שכולם קמו, ושמנו לב להיעדרו רק בשאר צהריים. כל מה שהוא השאיר היה מכתב שבו הוא אומר שיצא 'לגלות את עצמו' ותליון של טיפת מים שענד על צווארו מאז שקיבל את הפוקימון הראשון שלו, פסיידאק. היעלמותו של פול פגעה בי. הרגשתי נבגד. איך הוא היה יכול ללכת ככה סתם יום אחד, בלי להודיע לי כלום? מאותו היום אני עונד את התליון ההוא על צווארי, בתקווה שאולי, יום אחד, הוא יחזור. מאז שפול נעלם, אני לא נשארתי אותו דבר. המוטיבציה שלי ללמוד ירדה קצת, והתחלתי לאבד את הביטחון בעצמי ולהיות ביישן יותר. אנשים סביבי המשיכו לעודד אותי, אך יכולתי לשים לב שעמוק בשפנים, הם ידעו שאני כבר לא אהיה הצלחה גדולה. אני כיישרון פגום, 'כוכב נופל', פוטנציאל שהלך ואבד. אז זהו, שאני לא מאמין להם. אני יודע שאני לא אבוד, אני יודע שיש לי עוד סיכוי. יום יבוא, וכולם יראו את זה, לא רק אני. עד אז, אהיה עליי לעשות את המיטב שלי כדי להראות את זה, ולנסות להתקבל לאחת הגילדות הידועות במחוז נשמע לי כמו התחלה טובה.
פוקימון התחלתי: סטארלי
אצל הפרופ': -לא לגעת-
חפצים: פוקדורי הגילדה (X5),
תיק למסע
, שעון חכם
,
מזון המתחדש
,
ביגוד להחלפה ללא הגבלה, מחסנית תגים
.
כסף:0$
הערות/בקשות: שמת לב שלעיר הדרומית ביותר במחוז קוראים 'המפטון הצפונית'? :nose_pick:
-
[QUOTE=The Charmander;1492047][COLOR=#800000][FONT=tahoma][B]טוב אני מכניס את שלושתכם. בהצלחה לכולם אנחנו מתחילים עכשיו! :)[/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#800080][FONT=tahoma]
[/FONT][/COLOR][FONT=arial][B][COLOR=#800080][FONT=tahoma]העיר האמפטון הצפונית:[/FONT][/COLOR][/B][/FONT]
[FONT=arial][COLOR=#800080][FONT=tahoma]הגשם נקש בעוצמה בחלונות הגבוהים של האולם הגדול. אך איש לא הבחין בגשם השכיח כי ברגעים אלו ממש, כולם ישבו על שולחנות גבוהות ממורקות בלקה חומה והטו אוזן לעבר האדם הרחב שעמד על אחד השולחנות , אוחז כוס רחבה בידו. "כל אחד מאיתנו מחוייב לשני. אנחנו צוות וחברים לחדר, אך יותר מכל משפחה!"
[/FONT][/COLOR][COLOR=#b22222][FONT=tahoma][B]טיילר -[/B]
בעודך מטייל בין שולחן השתייה לשולחן המתאבנים ניגשת אליך בחורה צעירה ומחייכת לעברך מבלי לומר מילה. לאחר מכן אתה רואה קבוצת בנים שצוחקים בכל רם ו[/FONT][/COLOR][COLOR=#B22222][FONT=tahoma]אתה לא בטוח עד כמה הם מצטרפים חדשים או לא. אתה חולף ליד נער שמפצח גרעינים וזורק אותם על הרצפה בגסות ונערה שיושבת על כסא ורושמת רשימות באופן נמרץ. ישנם עוד מלא אנשים סביבך שתוכל לדבר איתם.[/FONT][/COLOR][/FONT]
[/FONT][/QUOTE]
אני עומד מספר שניות המום מכל ההמולה, אני מתחיל להסתובב בחדר, עיניי מביטות לכל מקום ואני אומר לעצמי בלב "מה אני עושה פה?" ומיד התעשתתי. עייני נתפסו קלות בנערה היושבת על הכיסא ורושמת באופן נמרץ, אני נהיה סקרן מרגע לרגע. אני מתקדם לעברה בצעד אחד צעד, נוקש בכתפיה ושואל בחשש "אממ.. שלום? אני טיילור.. אני חבר חדש בגילדה" אני מטה את עיניי למטה למספר שניות ומביט בחזרה ושואל "מה את כותבת שם?"
-
התחלה מעולה. אני רוצה לציין שלפעמים, לצורך שמירה על תדירות התגובות, אני אגיב מהפון. כשזה קורה, אני לא יכול לספק צבעים ולהבליט טקסט, כך שאולי לא אוכל לעשות המשכונים יפים מבחינת מראה, אבל לפחות יהיה המשך בתדירות גבוהה מפכם ביום. בכל אופן, פכם ביום אני מתכנן לעשות המשכון יפה וצבעוני כפי שנהוג במשחקים מדהימים כמו זה.
[B]אלון -[/B]
"לאן אתה כל כך ממהר?" אקון שואל אותך בבילבול. "יש פה המון אוכל. פחמימות טובות מאוד לכושר הגופני שלך. כמובן," הוא מוסיף, מביט בעין חמוצה על הפיצה שאתה מחזיק ביד "אני עדיין חושב שאכילת פחמימות בהפרזה לא תורמת מדי לגוף." בזמן שהוא מדבר בחורה צעירה ניגשת אליכם ושואלת בהתעניינות "מה שלומכם טירונים? נהנים? אם אתם צריכים משהו אני אשמח לעזור! יש לכם שאלות?"
"אממ, אלון פה שואל מתי המסיבה נגמרת." אומר אקון והבחורה מחייכת. "כן, אני מניחה שיכול להיות פה רועש למדי. אבל המסיבה נראית כאילו שהיא רק מתחילה, אנשים מתחילים להצתוות אבל יש לכם עוד זמן. אני מניחה שאתם החלטתם להיות ביחד?" היא שואלת בסקרנות. "אוי אני כזאת מפוזרת הערב, שמי קרולין. אם יש משהו שאוכל לעזור אני בפינה פה בצד עוזרת לדריק. אגב, אני מניחה שכדאי ותמצאו כבר את הצלע השלישית." היא ממשיכה בפיזור, שוכחת לחלוטין שלא עניתם לה בכלל אם אתם צוות או לא. אקון מסתכל עליך ופורץ בצחוק גדול. "אז מה אתה אומר? אנחנו צוות?"
[B]טי ג׳יי -[/B]
היא מביטה בעצב מהחלון שוב. היא מחייכת לעברך בנימוס ואז מביטה בך שוב, עינייה מתמלאות דמעות והיא ממהרת למחות אותן. "האוכל פה מצויין, אתה יכול לאכול כאוות נפשך ותמיד ישאר עוד. אני מאוד נהניתי מהפאי רועים שליד הכניסה. אכפת לך אם אנסה עוד ממנו?" היא עונה וסומק עולה בלחייה. היא ממהרת לעבר דלת הגילדה ויוצאת החוצה...
[B]ג׳ואי -[/B]
בשר צהוב וטעים, עשוי מפיקאצ׳ו טרי...
-
אתה מפלט את דרכך החוצה לאחר שירדת בגסות על הבחור שדחף אותך. אתה בדיוק יוצא לאוויר הצח וגשם עז ירד על ראשך, פתאום אתה מרגיש גוף חד מעיף אותך כמה מטרים קדימה וגופך נרטב לחלוטין מהשלוליות בחוץ. הכל היה חשוך והיה קשה לך לראות מיזה שדחף אותך, אבל אתה שומע צחוק ודלת נסגרת מכיוון הגילדה.
אתה מזדקף ואז שומע קול לחישות מעבר לקיר הקרוב. "...תכניס את זה פנימה מהר, כל מה שצריך זה שהאריס ישים לב!" מישהו ריסס. אתה מביט על עצמך מתוך אינסטינקט, אתה ספוג עד שד עצמותך, בלי מעיל ורוח קרה נושבת בעוצמה.
[B]אביזי [יותר קל לי... חח] -[/B]
הגשם נקש בעוצמה בחלונות הגבוהים של האולם הגדול. אך איש לא הבחין בגשם השכיח כי ברגעים אלו ממש, כולם ישבו על שולחנות גבוהות ממורקות בלקה חומה והטו אוזן לעבר האדם הרחב שעמד על אחד השולחנות , אוחז כוס רחבה בידו. "כל אחד מאיתנו מחוייב לשני. אנחנו צוות וחברים לחדר, אך יותר מכל משפחה!"
אתה מתחיל לטייל לך בין השולחנות ולקטוף אוכל בגסות, טוחב בכמויות ענק בשרים ועוף שמזכירים לך את הבישולים של הבית, כשלפתע ניגשת לעברך הבחורה נמוכה שהיתה אחראית קודם על הבידור. דפני שמה. "אתה מוכן להפסיק לאכול כמו חזיר? זה גס." מבטה היה חמור סבר. "אני לא מעריכה את זה שאתה נכנס לי לגילדה ומטנף אותה כך עם האובססיה שלך לבשרים, אני לא יודעת איך זה אצלכם מהמקום שאתה באת, אבל פה ביוקאיי אנחנו מתנהגים בנימוס." היא נפנפה את ידה מאחורי גבה והמשיכה ללכת.
[B]פטריק -[/B]
"אה, pardon?" שאלה בחורה נמוכת קומה וביישנית עם פרח על הראש. "אנחנו מחפש שותף!" הצהירה באנגלית כושלת למדי. "יש לך מושג אהה... מי רוצה להיות איתי?" היא נראתה כל כך מבויישת וכל כך עדינה שנראה כאילו היא עומדת להתעלף מביישנות. "אני חזק, ויכולה להילחם במשימה, לעשות כביסה בדירה ולסדר חלון, אני שותף טוב!"
[B]טיילר -[/B]
"אשמח אם לא תציץ לי בדפים, טיילור חבר חדש בגילדה." אמרה הנערה ומיהרה להחביא את הדפים בפיזור נפש. או אז היא נעמדה בכעס וסקרה אותך בעיניה. "שמי נאדין אם אתה כל כך רוצה לדעת. ואני רושמת לעצמי כל מיני מתכונים לבישולים שבושלו פה, כי לידיעתך אני מאוהבת בבישול."
-
[QUOTE=The Charmander;1492111][B]ג׳ואי -[/B]
בשר צהוב וטעים, עשוי מפיקאצ׳ו טרי...
-
אתה מפלט את דרכך החוצה לאחר שירדת בגסות על הבחור שדחף אותך. אתה בדיוק יוצא לאוויר הצח וגשם עז ירד על ראשך, פתאום אתה מרגיש גוף חד מעיף אותך כמה מטרים קדימה וגופך נרטב לחלוטין מהשלוליות בחוץ. הכל היה חשוך והיה קשה לך לראות מיזה שדחף אותך, אבל אתה שומע צחוק ודלת נסגרת מכיוון הגילדה.
אתה מזדקף ואז שומע קול לחישות מעבר לקיר הקרוב. "...תכניס את זה פנימה מהר, כל מה שצריך זה שהאריס ישים לב!" מישהו ריסס. אתה מביט על עצמך מתוך אינסטינקט, אתה ספוג עד שד עצמותך, בלי מעיל ורוח קרה נושבת בעוצמה.
[/QUOTE]
מפתה
--
'נהדר' אסתכל סביבי ואמצא מקום יבש, בו אסחוט את בגדיי מהמים "זה בטח הבכיין הזה"
אסרוק את שטח המחנה בחיפוש אחר בניינים/ביתנים/תאים (לא יודע איך הוא בנוי) שנראים שווים חיטוט
-
[QUOTE=The Charmander;1492111]התחלה מעולה. אני רוצה לציין שלפעמים, לצורך שמירה על תדירות התגובות, אני אגיב מהפון. כשזה קורה, אני לא יכול לספק צבעים ולהבליט טקסט, כך שאולי לא אוכל לעשות המשכונים יפים מבחינת מראה, אבל לפחות יהיה המשך בתדירות גבוהה מפכם ביום. בכל אופן, פכם ביום אני מתכנן לעשות המשכון יפה וצבעוני כפי שנהוג במשחקים מדהימים כמו זה.
[B]אלון -[/B]
"לאן אתה כל כך ממהר?" אקון שואל אותך בבילבול. "יש פה המון אוכל. פחמימות טובות מאוד לכושר הגופני שלך. כמובן," הוא מוסיף, מביט בעין חמוצה על הפיצה שאתה מחזיק ביד "אני עדיין חושב שאכילת פחמימות בהפרזה לא תורמת מדי לגוף." בזמן שהוא מדבר בחורה צעירה ניגשת אליכם ושואלת בהתעניינות "מה שלומכם טירונים? נהנים? אם אתם צריכים משהו אני אשמח לעזור! יש לכם שאלות?"
"אממ, אלון פה שואל מתי המסיבה נגמרת." אומר אקון והבחורה מחייכת. "כן, אני מניחה שיכול להיות פה רועש למדי. אבל המסיבה נראית כאילו שהיא רק מתחילה, אנשים מתחילים להצתוות אבל יש לכם עוד זמן. אני מניחה שאתם החלטתם להיות ביחד?" היא שואלת בסקרנות. "אוי אני כזאת מפוזרת הערב, שמי קרולין. אם יש משהו שאוכל לעזור אני בפינה פה בצד עוזרת לדריק. אגב, אני מניחה שכדאי ותמצאו כבר את הצלע השלישית." היא ממשיכה בפיזור, שוכחת לחלוטין שלא עניתם לה בכלל אם אתם צוות או לא. אקון מסתכל עליך ופורץ בצחוק גדול. "אז מה אתה אומר? אנחנו צוות?"
[/QUOTE]
״אה.. כן, מה שתרצה״ אסנן לעברו.
״בוא נמצא לנו איזו צלע שלישית ויפה״ אמלמל לעברו, ואחפש אחר כוסיות ברחבי האולם. [;
-
[QUOTE]טיילר -
"אשמח אם לא תציץ לי בדפים, טיילור חבר חדש בגילדה." אמרה הנערה ומיהרה להחביא את הדפים בפיזור נפש. או אז היא נעמדה בכעס וסקרה אותך בעיניה. "שמי נאדין אם אתה כל כך רוצה לדעת. ואני רושמת לעצמי כל מיני מתכונים לבישולים שבושלו פה, כי לידיעתך אני מאוהבת בבישול."[/QUOTE]
"אממ זה נשמע נחמד, בישול זה תחביב מאוד מעניין" אני אומר בעוד אני צועד לעבר השולחן, מוזג לעצמי כוס מים ושותה. ואני ממשיך ללכת באולם ומלמל לעצמי "יש פה אנשים קצת מוזרים.."
-
[quote]טי ג׳יי -
היא מביטה בעצב מהחלון שוב. היא מחייכת לעברך בנימוס ואז מביטה בך שוב, עינייה מתמלאות דמעות והיא ממהרת למחות אותן. "האוכל פה מצויין, אתה יכול לאכול כאוות נפשך ותמיד ישאר עוד. אני מאוד נהניתי מהפאי רועים שליד הכניסה. אכפת לך אם אנסה עוד ממנו?" היא עונה וסומק עולה בלחייה. היא ממהרת לעבר דלת הגילדה ויוצאת החוצה...[/quote]
*הלוואי וכולם היו מגיבים בתדירות כזאת כמוך xd
*אם לא אכפת לך, אני הולך להיות אסטרטג לא קטן. קח את זה בחשבון ^_^
-------------------------------------------------------------
"רגע, לאן את הולכת?" אשאל אותה בזריזות בזמן שהיא ממהרת לצאת מן האולם. "היא בטח מהטיפוסים הרגישים." אומר לעצמי ואקח עוד מעט אוכל. "בתאב.." אומר לעצמי בהנאה בעת שאקרב את האוכל לשפתותיי. "אה, לעזאזל עם זה," אומר בדחיפות, אקום ממושבי ואחזיר את האוכל לצלחת. "חכי!" אצעק ואצא למרדף אחריה.
-
[QUOTE=The Charmander;1492111]התחלה מעולה. אני רוצה לציין שלפעמים, לצורך שמירה על תדירות התגובות, אני אגיב מהפון. כשזה קורה, אני לא יכול לספק צבעים ולהבליט טקסט, כך שאולי לא אוכל לעשות המשכונים יפים מבחינת מראה, אבל לפחות יהיה המשך בתדירות גבוהה מפכם ביום. בכל אופן, פכם ביום אני מתכנן לעשות המשכון יפה וצבעוני כפי שנהוג במשחקים מדהימים כמו זה.[B]פטריק -[/B]
"אה, pardon?" שאלה בחורה נמוכת קומה וביישנית עם פרח על הראש. "אנחנו מחפש שותף!" הצהירה באנגלית כושלת למדי. "יש לך מושג אהה... מי רוצה להיות איתי?" היא נראתה כל כך מבויישת וכל כך עדינה שנראה כאילו היא עומדת להתעלף מביישנות. "אני חזק, ויכולה להילחם במשימה, לעשות כביסה בדירה ולסדר חלון, אני שותף טוב!"
[/QUOTE]
אני אניח שזזה המשך להתחלה הגדולה שרשמת.
Patrick ד"א
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"את רוצה להיות שותפה שלי?" אשאל אותה בנעימות, כי הבנתי שהיא קצת ביישנית לא רציתי לגרום לה להתכנס בתוך עצמה. אני מכיר את ההרגשה הזאת טוב מאוד. אגרד באחורי ראשי ממבוכה בזמן שאחכה לתשובה ממנה. 'אני לא רוצה להראות לה את זה, אבל אם היא לא תרצה, אני בבעיה רצינית. אני ממש אהיה צריך ללכת ולדבר עם אנשים, וזה פחות או יותר האפשרות הכי מועדפת עליי כרגע'.
-
[QUOTE=The Charmander;1492111][B]אביזי [יותר קל לי... חח] -[/B]
הגשם נקש בעוצמה בחלונות הגבוהים של האולם הגדול. אך איש לא הבחין בגשם השכיח כי ברגעים אלו ממש, כולם ישבו על שולחנות גבוהות ממורקות בלקה חומה והטו אוזן לעבר האדם הרחב שעמד על אחד השולחנות , אוחז כוס רחבה בידו. "כל אחד מאיתנו מחוייב לשני. אנחנו צוות וחברים לחדר, אך יותר מכל משפחה!"
אתה מתחיל לטייל לך בין השולחנות ולקטוף אוכל בגסות, טוחב בכמויות ענק בשרים ועוף שמזכירים לך את הבישולים של הבית, כשלפתע ניגשת לעברך הבחורה נמוכה שהיתה אחראית קודם על הבידור. דפני שמה. "אתה מוכן להפסיק לאכול כמו חזיר? זה גס." מבטה היה חמור סבר. "אני לא מעריכה את זה שאתה נכנס לי לגילדה ומטנף אותה כך עם האובססיה שלך לבשרים, אני לא יודעת איך זה אצלכם מהמקום שאתה באת, אבל פה ביוקאיי אנחנו מתנהגים בנימוס." היא נפנפה את ידה מאחורי גבה והמשיכה ללכת.
[/QUOTE]
אה אגב שכחתי לציין זאת קודם - אנדי וולס - זה פרפרזה למשהו או שביססת אותו על דמות אמיתית. כי הוא כן מזכיר לי דמות (מציאותית) קיימת (אני אספר לך אחרי התשובה)
--
"הגברת הזו קצת לוקו..." אמלמל לעצמי ואסתכל סביב. אני אגש אל אקון בראון. "זה מצחיק שהם מנצלים את הטכנולוגיה שלהם לזה. רובוטים שיודעים לנגן על פסנתר בטח יכולים לעשות דברים מועילים יותר." אמלמל בקול רם לידו, כאילו אני אומר את זה חצי לאוויר.
-
[FONT=tahoma][COLOR=#ff0000][B]*חברים עומס בעבודה וכו׳. אני אגביר קצב בעזרת השם השבוע.
*אני מודע לעובדה שהדף רשומים עוד לא מושלם, אבל הערב זה יהיה בלי נדר.
*אני מכניס עוד חברי צוות בדרגה שלכם. יש לי המון רשומים ולכן יש צורך לעוד.[/B][/COLOR]
[COLOR=#0099cc][B]תומאס -[/B]
אני מצטער, בגלל שאני מגיב מהפון דילגתי עליך, משום מה פספסתי אותך.
-
"אני פשוט שואל את עצמי, מה דעתך להצתוות איתי. יש לך מבנה גוף טוב, היד האוחזת פוקדור חזקה והצורה בה אתה אוכל מראה שאתה אדם נחוש ביותר. נראה שעל פי הנתונים האלו אנחנו נוכל להסתדר כשותפים." אומר לך הבחור ולוקח כוס קולה קרה עם קרח ולוגם בעדינות, אז הוא ממהר לעמוד נוסף בפנקס שלו ומציין לעצמו בשקט שהוא כרע הכניס לגופו 22 קלוריות.[/COLOR]
[COLOR=#ee82ee][B]ג׳ואי -
[/B]אתה מנסה לסחוט את בגדיך ומתעלם מהליחשושים שאתה שומע מעבר לקיר, ממשיך לעבר החצר של הגילדה בה יש זירות קרב פנויות שאיש לא משתמש בהן בגלל הגשם. אתה מבחין שבגדיך נרטבו לחלוטין שוב ושיערך ספוג ואתה מתקשה לראות מה הולך סביבך, סופת רעמים משתוללת ואתה ממהר להיכנס למבנה צדדי שהכיל כל מיני אביזרים לטיפוח הגינה, מעדר וכו׳. כשהגשם החל להתחזק אף יותר אתה רואה קרן אור שבוקעת מפנס גדול ומישהי מתקרבת לעברך. "מה אתה עושה בחוץ? למה אתה נמצא פה בזמן שכולם בפנים אוכלים ונהנים? בוא איתי פנימה!"[/COLOR]
[COLOR=#008000][B]אלון -
[/B]אתה מטייל לך ברחבי האולם, מחפש בחורה שתרצה להצטרף אליך. אתה מבחין בבחורה יפת מראה שאכלה באלגנטיות מצלחת עוגיות והיא החליטה לחייך לעברך כשראתה שאתה בוהה בה. היא מיהרה לעברך והציגה את עצמה, נשמעת מעט פחות אלגנטית, עם מביא רומני כבד: "היי חתיך! מה נשמע יפיופי? שמי אניטה ואני ממש אוהבת לשיר, אני מנ זה מתרגשת לקראת מה שהולך פה, הגילדה הולכת להיות ההכל שלי,אני גם רוצה לפתח את כשרון השירה שלי כמובן!" איקון החל להשתעמם ופרש באמצע לכיוון צלחת גדולה של פירות. "מה נשמע ספחת?" דחף אותך בחור בעל שיער כחול פרוע. "למה שלא תתנדף? אני רוצה אותה בצוות שלי."
[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][B]טיילר -
[/B]אתה מתרחק ממנה והיא כבר התיישבה להמשיך לכתוב, סוקרת עוגת תפוזים גבוהה. בנתיים אתה מבחין בבחור גבוה קומה בעל שיער כהה מביט על אחד התמונות שעל הקיר. "מעניין איך ציירו את הציור הזה..." הוא מלמל לעצמו. [/COLOR]
[COLOR=#2f4f4f][B]טי ג׳יי -
[/B]*תודה, אני משתדל.
* אני אשמח, כל המטרה היא שתפתח צורות חשיבה שונות ומשונות הן בעלילה והן בקרבות הפוקימונים.
-
היא יוצאת אל עבר הדלת ואתה עוצר אותה לפני שהיא מספיקה לצאת אל הגשם הנורא שבחוץ. היא שומעת את קולך ומרכינה את ראשה. "אני מתגעגעת לחברות שלי. אני מצטערת, זה לא אישי, אני פשוט מפחדת שלא יהיה לי חברים!"
[/COLOR]
[COLOR=#daa520][B]פטריק -
[/B]אממ כן חח
-
"אתה להיות שותף? Avec moi?" מתרגשת הבחורה לפתע. "שמי לקרוא אותו פלורנס. מה שמך לקרוא?"
[/COLOR]
[COLOR=#800080][B]אביזי -
[/B]אתה מביט לעבר הרובוט וכשהוא חדל מלנגן לפתע הוא הבחין בך מביט בו ופשוט חייך [/COLOR][COLOR=#800080][URL="https://drive.google.com/file/d/0ByVQ3iUV8YRjREQwLWk1ekhaelE/view?usp=docslist_api"]ואמר[/URL] (לחץ על המילה ואמר חחח)[/COLOR][COLOR=#800080]
[/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=The Charmander;1492185][FONT=tahoma][COLOR=#0099cc].[/COLOR]
[COLOR=#ee82ee][B]ג׳ואי -
[/B]אתה מנסה לסחוט את בגדיך ומתעלם מהליחשושים שאתה שומע מעבר לקיר, ממשיך לעבר החצר של הגילדה בה יש זירות קרב פנויות שאיש לא משתמש בהן בגלל הגשם. אתה מבחין שבגדיך נרטבו לחלוטין שוב ושיערך ספוג ואתה מתקשה לראות מה הולך סביבך, סופת רעמים משתוללת ואתה ממהר להיכנס למבנה צדדי שהכיל כל מיני אביזרים לטיפוח הגינה, מעדר וכו׳. כשהגשם החל להתחזק אף יותר אתה רואה קרן אור שבוקעת מפנס גדול ומישהי מתקרבת לעברך. "מה אתה עושה בחוץ? למה אתה נמצא פה בזמן שכולם בפנים אוכלים ונהנים? בוא איתי פנימה!"[/COLOR]
[COLOR=#800080]
[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
אם תתאר איך המפקדה נראית יהיה לי יותר קל לחטט
ולגבי הדף רשומים תשנה לJoey Jones
והרגת אותי עם מה שעשית לטופס של אלון חחחחח
לארביטר איתי או לא??
--
״שום דבר״ אענה בתמימות ״חיפשתי אחרי השרותים, ורגע אחרי אני בחוץ ספוג ממים״
׳מיזה?׳ אחשוב בזלזול ׳funpolice?׳
-
[QUOTE=The Charmander;1492185][FONT=tahoma][COLOR=#ff0000][B]*חברים עומס בעבודה וכו׳. אני אגביר קצב בעזרת השם השבוע.
*אני מודע לעובדה שהדף רשומים עוד לא מושלם, אבל הערב זה יהיה בלי נדר.
*אני מכניס עוד חברי צוות בדרגה שלכם. יש לי המון רשומים ולכן יש צורך לעוד.[/B][/COLOR]
[COLOR=#008000][B]אלון -
[/B]אתה מטייל לך ברחבי האולם, מחפש בחורה שתרצה להצטרף אליך. אתה מבחין בבחורה יפת מראה שאכלה באלגנטיות מצלחת עוגיות והיא החליטה לחייך לעברך כשראתה שאתה בוהה בה. היא מיהרה לעברך והציגה את עצמה, נשמעת מעט פחות אלגנטית, עם מביא רומני כבד: "היי חתיך! מה נשמע יפיופי? שמי אניטה ואני ממש אוהבת לשיר, אני מנ זה מתרגשת לקראת מה שהולך פה, הגילדה הולכת להיות ההכל שלי,אני גם רוצה לפתח את כשרון השירה שלי כמובן!" איקון החל להשתעמם ופרש באמצע לכיוון צלחת גדולה של פירות. "מה נשמע ספחת?" דחף אותך בחור בעל שיער כחול פרוע. "למה שלא תתנדף? אני רוצה אותה בצוות שלי."
[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][
[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
״למעשה, אני עם הניגר ההוא שם״ אצטער בפניהם.
לאחר מכם אתקדם אל עבר אייקון. אתה ״בטוח מכיר מישהי שרוצה לצאת..״ אמלמל תעברו ואמשיך לחפש אחר צלע שלישית אחרת שתתאים.