-
[quote][i]Originally posted by Maze[/i]@Dec 12 2008, 10:00 PM
[b] בקשר למשחק תפקידים אני נרשמתי אם גזע לדמות אבל הייתה לי שגיעה קטנה
קצת זמן אחרי משהו אחר נרשם אם אותו גזע ואסור שני גזעים אותו דבר
ובגלל שלי הייתה את הטעות הקטנה הוא נתן לו להרשם ואמר לי שאם אני רוצה אני חייב להכניס גזע שאני אישית חושב שזה מגעיל אבל זה רק אני [/b][/quote]
אני לא מבין מה מגעיל אחי...
כנראה שהוא לא הבין מה רשמת אם הוא אמר לך את זה...
העיצוב לא רע בשביל אתר של פוקימון אבל אפשר להוסיף דברים אתה צודק אחי
-
המנהל של המשחק לא חייב לך כלום,הוא זה שמחליט במשחק שלו מה לעשות עם כל אחד שנרשם למשחק שלו ולכן אם לא מוצא חן בעיניך זאת,יש עוד הרבה משחקים שאתה יכול להרשם אליהם ולהנות מהם או שאתה יכול לבחור משהו אחר ולהנות מזה.
-
לא אמרתי שהוא חייב לי משהו אבל לפי דעתי זה התנהגות מגעילה, אני לא הייתי עושה משהו כזה אבל זה רק אני אולי אני מוזר
ועיצוב רע עיצוב טוב זה תלוי לעומת מי אתם משווים אני מניח שלי יש סטנדרטים גבוהים
-
לא כולם ככה זה התשובה בשבילך.
-
ראיתי..
באמת התנהגות מגעילה נשמה...
אבל אין מה לעשות זה משחק שלו
-
[quote][i]Originally posted by Maze[/i]@Dec 12 2008, 07:27 PM
[b] למרות מה שאמרו לי ולמרות מה שידעתי החלטתי להרשם לפורום
האתר עצמו(ממשהו שיודע לבנות אתר מקצועי) מסריח באגים רובו בHTML עיצוב לא יפה
אבל כמובן שהאנשים שנמצאים בקהילה לא כאן בגלל האתר
הפורום עצמו אין ממש מה להגיד גם לא עיצוב משהו אבל חפיף לפורום הוא סבבה... אני לא הייתי בפורום הרבה רק נרשמתי למשחק תפקידים ואני תמיד אוהב דמות מסויימת, קיצר תמיד שאני נרשם למשחק יש סוג של דמות שאני אוהב הדמות לא הייתה תפוסה אז נרשמתי אבל בגלל שלא הצלחתי לחשוב על משהו ובסוף בטעות לא רשמתי את זה(שזה משהו יחסית קטן) משהו שנרשם אחרי אחרי שהוא ראה שאני בחרתי את הסוג הזה בחר את אותו סוג ואחרי שעה שעתיים המנהל של המשחק נתן לו להרשם ואמר לי שאם אני רוצה אני צריך לבחור משהו אחר... זה איך שזה ככה בפורום שלכם סבבה בשבילי הוא מייצג את כול הפורום וגם מה שאמרו לי על הפורום זה הספיק לי, אולי טוב לא אולי בטוח זה דבר דבילי להתעצבן עליו אבל אני יתעצבנתי אז להיות בקהילה שלכם אני כנראה כבר לא יהיה [/b][/quote]
אנחנו מודעים לבאגים באתר , אנחנו נתחדש בקרוב ב-PHP תקין.
-
בחייאת רותם, תעשה טובה,
תפסיק לתת כל כך הרבה תשומת לב לשטויות האלה שעולות כל פעם.
אתה יודע בדיוק כמוני ובדיוק כמו אלכס ויוסי שזה אותם אנשים קוטרים, עם אותם טענות ואותו מנטרה.
אתה לא חייב להם כלום, למען האמת, האתר יהיה טוב יותר בלעדיהם.
כולנו יודעים מיהם חבורת האנשים שרוצים את רעת הפורום וזה רק בגלל שמקום השהייה הרגיל שלהם מגעיל,
הם באים לפה ומנסים שגם פה יהיה כך, ויש לנו פשוט פתרון מדהים לתופעה הזו - להתעלם.
אני מציע לסגור את הפורום משוב ומי שרוצה לעלות משהו נגד ההנהלה או הניהול, שישלח לך את זה בפרטי.
ככה אנשים לא ירגישו צורך לשטוף את הכביסה המלוכלכת בפומבי ו75% מהתלונות פתאום יעלמו.
ומה שבאמת יבוא כטענה לגיטימית, אתה תקבל אותה ותטפל בה כמו שאני מכיר אותך ויודע שתטפל.
היטמן
-
[quote][i]Originally posted by CaTiShinYSaMa[/i]@Dec 12 2008, 08:49 PM
[b] נו אז מה שהמערכת ישנה ונו אז מה שאתה חושב שהוא לא פעיל כל כך.
כשרוצים הפורום פעיל בהרבה.בחגים הוא פעיל מאוד. [/b][/quote]
כי יש ילדים קטנים חח
-
[quote][i]Originally posted by Hit Man[/i]@Dec 13 2008, 11:21 PM
[b] בחייאת רותם, תעשה טובה,
אתה יודע בדיוק כמוני ובדיוק כמו אלכס ויוסי שזה אותם אנשים קוטרים, עם אותם טענות ואותו מנטרה.
כולנו יודעים מיהם חבורת האנשים שרוצים את רעת הפורום וזה רק בגלל שמקום השהייה הרגיל שלהם מגעיל,
הם באים לפה ומנסים שגם פה יהיה כך, ויש לנו פשוט פתרון מדהים לתופעה הזו - להתעלם.
אני מציע לסגור את הפורום משוב ומי שרוצה לעלות משהו נגד ההנהלה או הניהול, שישלח לך את זה בפרטי.
ככה אנשים לא ירגישו צורך לשטוף את הכביסה המלוכלכת בפומבי ו75% מהתלונות פתאום יעלמו.
ומה שבאמת יבוא כטענה לגיטימית, אתה תקבל אותה ותטפל בה כמו שאני מכיר אותך ויודע שתטפל.
היטמן [/b][/quote]
אני נתתי דעה אובייקטיבית ממשהו שמבין בבנית אתרים, אם אתה לא יכול לקבל ביקורת זה כבר בעיה שלך וככה לא מתקדמים בחיים
-
[quote][i]Originally posted by Hit Man[/i]@Dec 13 2008, 11:21 PM
[b] בחייאת רותם, תעשה טובה,
היטמן [/b][/quote]
אין מה לעשות , אני לא יכול לא להתייחס כי חלק מהדברים לפעמים נכונים ודורשים שיפור , אז אני וההנהלה מנסים כמה שיותר.
זה שיש אנשים ששום דבר לא טוב בשבילם זה משו אחר...
-
לא נכון,פורום משוב נועד בדיוק בשביל זה.בשביל שאנשים יתנו משוב על הפורום ועל האתר,ככה נדע באיזה מצב אנחנו ולאן לשאוף.
זכותם של כל אחד פה להגיד את דעתו על הפורום.