-
זה כיסוי תחת. אני מאמין ששי חי ביקש לצאת מבית האח הגדול, קיבל תשובה שלילית, ואז חזר לבית במטרה לעשות משהו ש"ירוויח" לו את היציאה הזו.
הרי לא סתם זימנו את כל הפקת התוכנית, את מנהלי קשת ואת בעלי המניות ב2:00 לפנות בוקר לנווה אילן. התרנגולת שלהם לא רצתה להטיל להם יותר ביצים.
הציעו לו מין הסתם כל מיני דברים, והוא היה נעול על שלו לצאת משם. אחריו גם תני יצאה וגם קרלוס יצא, אבל הם פחות חשובים ופחות מושכי קהל.
-
-
[QUOTE=monster;1497694]הבן האדם הנורמלי היחיד שם עזב.
נו טוב לא רואה תחרא הזה ואין טעם כבר לעקוב מי מודח אם שי חי כבר לא שם. ציפתי שיזכה במיליון.[/QUOTE]
איך הוא נורמאלי?
-
שי חי, הבן אדם היחיד בכל העונות שבאמת לא היה לו אכפת מה חושבים עליו ואיך הוא מצטלם. זה הכל.
-
[quote=expired;1497734]איך הוא נורמאלי?[/quote]
לא צבוע כמו שאר הדיירים, לא משחק אותה, אומר תאמת לדיריים בפרצוף.
מצד שני לא ראיתי בכלל תעונה הזאת אז מי אני שאדבר עליוxd.
-
[QUOTE=monster;1497747]לא צבוע כמו שאר הדיירים, לא משחק אותה, אומר תאמת לדיריים בפרצוף.
מצד שני לא ראיתי בכלל תעונה הזאת אז מי אני שאדבר עליוxd.[/QUOTE]
סתם בן אדם מגעיל כמו כולם שם מתנהג לכולם כמו חרא ומתפלא שאף אחד לא רוצה להיות חבר שלו שם
-
[QUOTE=Expired;1497756]סתם בן אדם מגעיל כמו כולם שם מתנהג לכולם כמו חרא ומתפלא שאף אחד לא רוצה להיות חבר שלו שם[/QUOTE]
יכול להיות שהוא נכה מבחינת חברתית, אבל אי אפשר להגיד שהדיירים ואור בפרט לא עשו עליו חרם ולא הרחיקו אותו מכולם.
-
[QUOTE=Expired;1497756]סתם בן אדם מגעיל כמו כולם שם מתנהג לכולם כמו חרא ומתפלא שאף אחד לא רוצה להיות חבר שלו שם[/QUOTE]
בני אדם לא צריכים חברים.
-
[QUOTE=monster;1497759]בני אדם לא צריכים חברים.[/QUOTE]
האמת שאתה טועה
בני אדם זו חיה חברתית שלא תשרוד הרבה זמן לבד
[QUOTE=itayQT;1497757]יכול להיות שהוא נכה מבחינת חברתית, אבל אי אפשר להגיד שהדיירים ואור בפרט לא עשו עליו חרם ולא הרחיקו אותו מכולם.[/QUOTE]
תירוצים.
לא עשו עליו חרם ולא כלום הוא התבודד
-
[QUOTE=Expired;1497761]האמת שאתה טועה
בני אדם זו חיה חברתית שלא תשרוד הרבה זמן לבד
תירוצים.
לא עשו עליו חרם ולא כלום הוא התבודד[/QUOTE]
חייה חברתית אשר כל הזמן בוגדת בחיות אחרות
-
[QUOTE=monster;1497767]חייה חברתית אשר כל הזמן בוגדת בחיות אחרות[/QUOTE]
y u mad?