מקווה שזה לא מאוחר מדי. אבחר גם בפאנפי (אלון, הגיפים שלך שכנעו אותי!)
ואבי זה אחלה כינוי, אני תומך בו.
Printable View
מקווה שזה לא מאוחר מדי. אבחר גם בפאנפי (אלון, הגיפים שלך שכנעו אותי!)
ואבי זה אחלה כינוי, אני תומך בו.
פאנפי!
[QUOTE=דברים יומיומיים כאלה;1502568]מקווה שזה לא מאוחר מדי. אבחר גם בפאנפי (אלון, הגיפים שלך שכנעו אותי!)
ואבי זה אחלה כינוי, אני תומך בו.[/QUOTE]
היייי, ידעתי שזה יעזור לשכנע
פאנפי חולה במה שנקרא over-charming
[B][SIZE=3][COLOR="#000000"]אוקיי, שלום לכם!
לאחר הפוגה של כשבועיים בהם לא הייתי ליד המחשב שלי, סוף סוף הפרויקט האדיר שלנו ממשיך!
אני מזמין אתכם להצביע, עד יום שלישי, ה9.8.2016 בשעה 16:00, את אלו מבין שלושתם הפוקימונים (פאנפי, דרטיני או וניליש) שאתם רוצים לשמור - ולמה!
כמה דגשים -
- הקפידו לשים לב לסטאטים של הפוקימונים : הם שונו
- שימו לב ליכולת
- שימו לב למתקפות
- תעשו נימוקים מקוריים!
- תנו ניקים לפוקימונים שאתם בוחרים!
תמונה של הפוקימונים לרענון זיכרונכם:
[/COLOR][/SIZE][/B]
[IMG]http://up416.siz.co.il/up3/gyt4nyw3nemi.png[/IMG]
[B][SIZE=3][COLOR="#000000"]בהצלחה!!![/COLOR][/SIZE][/B]
אייי כמה חבל שהטבע של ונייליש הוא אדאמנט
לא שזה כזה משנה, קח ויינליש הוא נחמד, הוא חמוד הוא גלידה! (רצית נימוק מקורי קיבלת)
חחחח איך הוא יצא לך עם פיוז'ן פלייר טוב שלא light of ruin
+1 לונייליש (סורי אלון&פנפי)
תקרא לו OnlyChoco
2 שאלות
האם אתה מתכוון לעשות את זה במלואו?כלומר לערוך את כל המשחק כולל אחרי הליגה?
דבר שני מתי בערך אתה משער שתהיה הורדה למשחק יהיה בקרוב או שיקח לך זמן?
[QUOTE=word_ life;1503247]2 שאלות
האם אתה מתכוון לעשות את זה במלואו?כלומר לערוך את כל המשחק כולל אחרי הליגה?
דבר שני מתי בערך אתה משער שתהיה הורדה למשחק יהיה בקרוב או שיקח לך זמן?[/QUOTE]
איי איי zygarde מה יהיה איתך
הוא לא ערך את המשחק הוא עשה לו רנדומייז שפשוט שינה את כל הדברים האלה (פוקימונים בעשב,מתקפות וכו'..)
מה שכן אם אהבת את איך שיצא לו הרנדומייז אתה יכול לבקש ממנו הורדה לקובץ שלו
טוב
לאחר שאף אחד חוץ משאדוו בול לא זרם, אני אמשיך עם פאנפי ווניליש,אנטוש את דרטיני.
פרק 3 היום ב15:00!
[QUOTE=TheHeliolisk;1503253]טוב
פרק 3 היום ב15:00![/QUOTE]
היי היי היי
זה לא שאני לא זורם
פשוט לא אכפת לי
האמת שהייתי מצביע לווניליש בכל מקרה, גם פיוז'ן פלייר וגם נטורל קיור זה תותחי.
[QUOTE=TheHeliolisk;1503253]טוב
פרק 3 היום ב15:00![/QUOTE]
יופי, היית צריך להתחיל עם צ'ימצ'אר אבל לא הייתי פה באותו זמן להצביע חח
[QUOTE=ShadowBall;1503265]יופי, היית צריך להתחיל עם צ'ימצ'אר אבל לא הייתי פה באותו זמן להצביע חח[/QUOTE]
הפרק נדחה ל20:00 עקב שולחן עבודה שהייתי צריך לבנות! תתכוננו הפרק הזה נגמר בעיר רחוקה מאוד!
[QUOTE=TheHeliolisk;1503266]הפרק נדחה ל20:00 עקב שולחן עבודה שהייתי צריך לבנות! תתכוננו הפרק הזה נגמר בעיר רחוקה מאוד![/QUOTE]
תראה לנו איזה TMs יש לך
[B][COLOR="#000000"][SIZE=3]פרק 3 - תקרית בכיכר העיירה אקסומולה[/SIZE][/COLOR][/B]
*הערה - כל הפרקים החל מעכשיו יסופרו מנקודת מבטו של הילברט, אך לא בהכרח כסיפור ישיר של כל מה שקרה - 'הלכנו לפה, קרה ככה וכו' '. רק אירועים חשובים יסופרו במלואם.*
[SPOILER]
[COLOR="#0000FF"]אז שלום לכם שוב, גולשי מייפורום. הילברט כאן.
דבר ראשון, אני שוב רוצה להודות לדור ההליוליסק שנתן לי את ההדמנות לגשת ולדבר עם קהל כל כך מרוחק שאני לא פוגש ביום יום. זאת באמת הזדמנות מדהימה בשבילי. בהנחה שקראתם את הפרק הכתוב ששלחתי לדור, אתם אמורים לדעת בערך איפה אני נמצא כרגע ומה אני עושה.
בכל מקרה, המשכתי במסעי. כמו שאמרתם לי, נטשתי את צ'ימצ'אר הדרטיני, והמשכתי לאמן את אונליצ'וקו ואת אבי. הבאתי את שניהם לרמה 8, ואונליצ'וקו למדה גם נשיכת חרק, שלימדתי אותה במקום דגדוג, שבוא נהיה כנים, זו מתקפה די חסרת תועלת. לאחר מכן הלכתי לרפא את אונליצ'וקו ואבי במרכז הפוקימונים שבעיר ממש צפונית לי, העיירה אקסומולה, אך לא לאחר שהשוותי את פוקימוניי עם ג'סיקה וסקוט, בדיוק כמו שהם רצו. מן הסתם ניצחתי. אף אחד מהם לא תפס גם וניליש וגם פאנפי - אני היחיד שתפס את שניהם. אחר כך פרופסור ג'וניפר התקשרה אלינו דרך משדר הX. ענינו לה, והיא אמרה שהיא מחכה לנו במרכז הפוקימונים של העיירה אקסומולה. לשם בדיוק תכננתי ללכת. איזה מזל! אני וג'סיקה הלכנו למרכז. סקוט אמר:"אני כבר הייתי במרכז פוקימונים. אני לא צריך הסברים". הוא נראה קצת שחצן לפעמים, אבל עם הזמן לומדים להתרגל לכך. לאחר מכן פרופסור ג'וניפר הכירה לנו את המרכז כולו, וגם גיליתי שיש לי גישה למחשב נייח במרכז, בו אני יכול לאחסן את הפוקימונים שאני לא רוצה שיהיו איתי בענן וירטואלי, כמו צ'ימצ'אר, לכן שם השארתי אותו. לאחר מכן, פרופסור ג'וניפר אמרה לנו שבהגיענו לעיר סטריאטון, צפונית אלינו, שנחפש שם מדענית נוספת בשם פנל - שותפה שלה למחקר. לאחר מכן היא נפרדה מאיתנו וחזרה למעבדה. בעוד ג'סיקה התלבטה ליד המרכול, אני קניתי ללא התלבטות 10 פוקדורים ו5 שיקויים. אחרי הכל, קצתאספקה לדרך אף פעם לא מזיקה! בזמן שרכשתי במרכול שמעתי כמה רחשים מבחוץ. יצאתי החוצה, ולא האמנתי למראה עיניי.
בכיכר מרכז העיירה אקסומולה, מלבן דשא מוגבה ירוק ויפה, עמדה להם חבורה של כ-10 אנשים מוזרים במדים תכולים, ובמרכזם אדם יותר גבוה עם גלימה, שיער ירוק ועין אדומה מוזרה. מכל צד של הקבוצה היה דגל ועליו האות P עם האות Z מאחוריה על רקע שחור-לבן. האיש התחיל לדבר. הוא אמר:" שלום לכם. תושבי העיירה אקסומולה. אנחנו צוות פלזמה ואני גט'סיס, מנהיג הצוות, והיום ברצוני לדבר איתם על שחרור פוקימונים". החלו כמה לחשושים בקהל בנוגע לנושא. "פוקימונים ובני אדם פועלים בשיתוף פעולה במשך שנים רבות ביחסי גומלין נפלאים, עד שלפני כמה עשרות שנים, אדם נבזי בשם פרופסור סמואל אוק המציא מכשיר איום שנקרא פוקדור". העפתי מבט בפוקדור האדום של אבי. "אותו פוקדור שם קץ ליחסי הגומלין בין הפוקימונים לבני האדם, והכריז על תחילת תהליך השיעבוד שלהם. מאותו יום והלאה, כל אדם לכד פוקימונים בתוך קפסולות מתכתיו קטנות וכך סחב אותם איתו, ללא התייחסות בפוקימון. כמובן שישנם אנשים שאהבו את הפוקימונים שלהם והתייחסו אליהם באהבה ובחיבה. אך ישנם גם כאלו שלא. היו כאלו שהתעללו בפוקימוניהם, ואף שחררו אותם בדיוק לאחר שהפוקימונים נקשרו אליהם. אותם פוקימונים חוו טראומה איומה, ולא נשארו אותו הדבר. אשמח להראות לכם, רק ברגע אחד, כמה אפשר לשנות את הפוקימונים שלכם אם רק תואילו להוציא אותם" הוא אומר. כמה אנשים מהוססים בקהל קראו לפוקימוניהם לצאת. גם אני הוצאתי את אבי ואת אונליצ'וקו. גט'סיס אמר:"היידרגון, בוא אלינו" ואני לא יודע איך לעזאזל לא שמתי לב לדרקון הענק שעמד מאחורי הקבוצה הזו כל הזמן. הוא לא היה כבול בפוקדורים. הוא פשוט עמד שם. גט'סיס אמר:"היידרגון, בוא ונראה להם את היתרונות שבקשר גומלין!". היידרגון צווח, ידיו הקטנות ירו נוזל תכלכל שבפגיעה עם האוויר הפך לאבק שנטף על הפוקימונים שבחוץ. נראה שאונליצ'וקו ואבי נהנו מהמגע שלו, אך לי הוא הרגיש כמו סתם חול כחול. גט'סיס אמר:"כרגע, החומר שנגע בפוקימונים שלכם שיפר את הקשרים ביניכם אליהם - הפוקימונים שלכם יקבלו ניסיון על קרבות גם אם הם בתוך הפוקדור שלהם בשישייה שלכם, וכל פוקימון יקבל מעט יותר ניסיון מכל קרב, מעט כפול. אני מקווה שבדרך זו אולי תתחילו לשחרר את הפוקימונים שלכם מפוקדוריהם, ותצליחו להביא אותם למצב האולטימטיבי שבהם. ולסיום, רק אמרה קטנה - כל דקה שפוקימון נמצא בפוקדור שלו, הוא סובל. אם אתם אוהבים את הפוקימונים שלכם - אנא, עשו להם טובה ושחררו אותם מהם. תודה רבה לכם" הוא אמר בעוד הקהל עומד המום, החיילים מרימים את הדגלים ומתחילים לצעוד החוצה מהעיר.
סקוט, שמסתבר שעמד לצידי לכל אורך הנאום, אמר:"טוב. זה היה... מוזר". בדיוק באותו רגע הקהל החל להתפזר, פרט לנער אחד. הוא היה בערך בגילנו, אך נראה מאוד שונה מאיתנו. הוא היה עם שיער ירוק וארוך שנאסף מאחוריו ראשו והגיע עד לאחורי גבו. הנער ניגש לעברנו ואמר:"שלום לכם. אני מזדהה עם הרעיון של שחרור פוקימונים. בזמן שהפוקימונים שלך היו בחוץ, יכלתי לשמוע אותם. אני אשמח לשמוע מהם עוד. וניפיד, צא!" הוא אומר והווניפיד שלו, שעמד מאחוריו, ניגש לקרב. היססתי, אך אמרתי:"אונליצ'וקו, צאי! מיזוג אבוקה!". אונליצ'וקו יצאה מהפוקדור וצחקקה על וניפיד, שהיה בעצם מרבה רגליים בצבע בורדו-ירוק. היא יצרה כדור אש גדול מעל לראשה, שלחה אותה ישירות אליו ועילפה אותו במכה אחת. הנער השתתק ואמר:"N. קוראים לי N". מיד לאחר מכן הוא הלך. סקוט אמר:"... וזה היה מוזר אפילו יותר. טוב, נתראה, הילברט. שמעתי שבעיר סטריאטון יש בית ספר למאמנים, ואני רוצה ללמוד בו כמה שיותר! נתראה!" הוא אומר בעודו רץ לדרך 2. 'טוב. כולם הולכים לדרך 2, אז גם לי כדאי, לא?' אחשוב. בדרכי אמצע פוקדור זרוק על הרצפה. אבדוק אותו אוגלה שהוא ריק, לכן אצרף אותו לתיקי.
לאחר מכן עברתי בשער הירוק אל עבר דרך 2 הירוקה והיפה. פתאום משדר הX שלי מצלצל. אני רואה שאמא שלי מתקשרת. היא אמרה לי:"הילברט! אתה בדרך 2? אל תזוז! אני באה!". קצת התחלתי לדאוג. למה היא כל כך ממהרת? פתאום אמא שלי יצאה משער המעבר בריצה, עם זוג נעליים בידיה. היא אומרתצ, מתנשפת כולה. :"היי. מתנה לדרך. אלו נעלי ריצה, שיעזרו לך לרוץ מהר יותר במחוז. חשבתי לקנות לך זוג חדש, מכיוון שהנעליים הקודמות שלך כבר ישנות. מקווה שתיהנה מהם!" הויא אומרת בעודה היא נותנת לי חיבוק ורצה חזרה, צועקת:"אוי! השארתי את הגז דולק!" והיא רק מתחילה למהר יותר. החלפתי נעליים מהר וזרקתי את הישנות הפח. לאחר מכן התחלתי ללכת בדרך 2, חיפשתי פוקימונים חדשים, כדי שכמובן, תוכלו לבחור מביניהם תוספות לצוות. מצאתי בדרך הזו אמונגאס, קריקטוט ואיגליבאף. אני מתחיל לחשוש שמשהו מוזר עם הפוקימונים כאן. קודם וניליש, עכשיו אמונגאס - האזור שלנו נחשב לאזור עם הפוקימונים הכי חלשים בכל יונובה. איך זה שיש כאן פוקימונים חזקים כמותם? בכל מקרה, עכשיו אני משאיר בידיכם את הבחירה - עזרו לי לבנות את הצוות החדש שלי!
ובבקשה - אם אתם אוהבים אותי - [B]אל תבחרו את איגליבאף.[/B]
אז כמו שהילברט הראה לכם, נוספו שלושה פוקימונים חדשים לאופציות. יש לכם עד מחר ב12:00 בצהריים לבחור את הצוות החדש, ומחר ב13:00 יצא פרק 4. בנוסף, הילברט שלח לכם כמה תמונות, שיעזרו לכם עם קבלת ההחלטה, ובנוסף הוא שלח תמונה של הקרב שלו מול N:
[URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up416.siz.co.il/up3/wizlt1mmmnzo.png[/IMG][/URL]
קישור לתמונה גדולה: [URL="http://www.siz.co.il/my.php?i=wizlt1mmmnzo.png"]http://www.siz.co.il/my.php?i=wizlt1mmmnzo.png[/URL]
בהצלחה![/COLOR]
[/SPOILER]
פרק יפה, מאוד אהבתי איך שאונליצ'וקו שולבה בקרב עם הפיוז'ן פלייר חחח
האיגליבאף יכול להיות מאוד שימושי עם הBarrier לדעתי...
גם אמונגוס לא רעה, אבל איגליבאף עניין אותי יותר ולא רציתי להשאיר אותך תקוע עם קריקטוק
אני יודע, זה סבל לאמן אותו אבל אני מצביע לאיגליבאף P:
תקרא לו SingMeToSleep
בהצלחה :)
איגליבאף