[quote=monster;1503847]אבל וובאפט מופיע בכל סאגה.[/quote]
כן אני יודע אבל הייתה סאגה אחת שהוא לא הופיע bw (חוץ מהפרק האחרון) וגם יכלו לא להחזיר אותו בגלל זה כתבתי את זה.
Printable View
[quote=monster;1503847]אבל וובאפט מופיע בכל סאגה.[/quote]
כן אני יודע אבל הייתה סאגה אחת שהוא לא הופיע bw (חוץ מהפרק האחרון) וגם יכלו לא להחזיר אותו בגלל זה כתבתי את זה.
אש יתפוס את פוקימון העשב. זה לא צ'ריזארד של אש. וסרנה בולטת בחסרונה.
היטמן צודק, הוא לא של אש, אם מסתכלים טוב רואים את קיאווי (נראה לי ככה כותבים את השם בעברית) רוכב עליו, ומסתבר שהסאגה מתחילה בנובמבר.
[QUOTE=Shiny Noctowl;1503860]היטמן צודק, הוא לא של אש, אם מסתכלים טוב רואים את קיאווי (נראה לי ככה כותבים את השם בעברית) רוכב עליו, ומסתבר שהסאגה מתחילה בנובמבר.[/QUOTE]
שנה תכותרת.
[quote=hit man;1503855]אש יתפוס את פוקימון העשב. זה לא צ'ריזארד של אש. וסרנה בולטת בחסרונה.[/quote]
[quote=shiny noctowl;1503860]היטמן צודק, הוא לא של אש, אם מסתכלים טוב רואים את קיאווי (נראה לי ככה כותבים את השם בעברית) רוכב עליו, ומסתבר שהסאגה מתחילה בנובמבר.[/quote]
זה לא בטוח שאש יתפוס את ראוולט. כן מראים את הקרבה, וזה שהוא לצידו.. אבל מצד שני, כל השלושה לידו.
מה שכן, זו שעושה את הtrial מסוג מים - היא מחזיקה פופליו
[QUOTE=SILVER;1503866]זה לא בטוח שאש יתפוס את ראוולט. כן מראים את הקרבה, וזה שהוא לצידו.. אבל מצד שני, כל השלושה לידו.
מה שכן, זו שעושה את הtrial מסוג מים - היא מחזיקה פופליו[/QUOTE]
סתם שואל למה ציטטת אותי אם אתה לא ענית למה שכתבתי? ואתה יכול לערוך את הכותרת במקום דצמבר לנובמבר?