את האמת שבדרך כלל אני לא צם אבל הפעם חברים שלי הציעו רעיון נבזי (ובבקשה אל תכעסו עליי שאני שוקל לקחת בזה חלק חח) - הם רוצים ללכת לבית של אחד הילדים ולעשות כזה 'הישרדות-צום' ללילה, כשמי שנשבר הולך פשוט.
Printable View
את האמת שבדרך כלל אני לא צם אבל הפעם חברים שלי הציעו רעיון נבזי (ובבקשה אל תכעסו עליי שאני שוקל לקחת בזה חלק חח) - הם רוצים ללכת לבית של אחד הילדים ולעשות כזה 'הישרדות-צום' ללילה, כשמי שנשבר הולך פשוט.
[QUOTE=RageQuit;1504205]מה הקטע? תראה לי איפה כתוב [בתורה, בספרים, באיפה שרק בא לך] שאסור להשתמש בחשמל.
הדבר היחידי שממש חקוק בהלכות ובתורה זה צום[=אוכל ושתייה]+העובדה הפשוטה שהתמכרתי לאקסבוקס יותר מדי בשביל לחיות בלעדיו 24 שעות.[/QUOTE]
[COLOR=#252525][FONT=David]וּבֶעָשׂוֹר לַחֹדֶשׁ הַשְּׁבִיעִי הַזֶּה מִקְרָא קֹדֶשׁ יִהְיֶה לָכֶם וְ[SIZE=7][B]עִנִּיתֶם אֶת נַפְשֹׁתֵיכֶם כָּל מְלָאכָה לֹא תַעֲשׂוּ[/B][/SIZE]. וְהִקְרַבְתֶּם עֹלָה לַיהוָה רֵיחַ נִיחֹחַ פַּר בֶּן בָּקָר אֶחָד אַיִל אֶחָד כְּבָשִׂים בְּנֵי שָׁנָה שִׁבְעָה תְּמִימִם יִהְיוּ לָכֶם...
[/FONT][/COLOR]יעני, אם אתה משחק באקסבוקס ושותה מים אתה לא בדיוק "מענה" את עצמך, אז מה הטעם? לכו לאכול כבר וזהו
או שתצומו עד הסוף או שאל תצומו בכלל
בסוף צמתי. "צמתי". הלכתי לישון בכניסת הצום והתעוררתי שעה לאחר שהוא הסתיים.
[QUOTE=RageQuit;1504205]מה הקטע? תראה לי איפה כתוב [בתורה, בספרים, באיפה שרק בא לך] שאסור להשתמש בחשמל.
הדבר היחידי שממש חקוק בהלכות ובתורה זה צום[=אוכל ושתייה]+העובדה הפשוטה שהתמכרתי לאקסבוקס יותר מדי בשביל לחיות בלעדיו 24 שעות.[/QUOTE]
צום הכוונה לענות את עצמך
[IMG]https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/0e/1b/63/0e1b63a81e6a8c4666864b94d8f05f1b.jpg[/IMG]