-
[quote][i]Originally posted by yarden cohen[/i]@Aug 23 2009, 03:39 AM
[b] אני לא מצליח לתפוז את ארטיקונו אני משאיר לו הכי קצת חיים שאפשר ו-20 אולטרה בולים ואני לא מצליח משהו יכול לעזור לי איך לתפוס אותו בבקשה? [/b][/quote]
קודם כל עשית פה הקצפה דיי גדולה אבל זה בנעוץ אז לא ינעלו את הנושא דבר שני 20 אולטרה בולים זה לא יספיק דבר שלישי אתה צריך פוקמון שיכול לעשות לו PAR שלא יוכל לתקוף הרבה או פוקמון שיוכל להרדים אותו עם מתקיפת שינה או משהו ואז אתה זורק עליו לפחות 40 אולטרה בולים והוא נתפס מקסימום אתה רואה שהוא מתעורר?תשמור בF1 במחשב שלך בתוך הקרב עד שתתפוס אותו ואם אתה משחק בגמבויי אז תעשה מה שאמרתי לך בול אותו דבר אבל תשמור תמיד לפני הקרב שלך איתו.
-
גם אני לא מצליח לתפוס את ארטיקונו,אני במצב כמו שלך אחי (אני משאיר לו הכי קצת חיים שאפשר ו-20 אולטרה בולים ) איך בדיוק תופסים את הפוקמון המעצבן הזה!!!!!!!!!
-
[quote][i]Originally posted by 0lili01[/i]@Aug 23 2009, 08:08 PM
[b] גם אני לא מצליח לתפוס את ארטיקונו,אני במצב כמו שלך אחי (אני משאיר לו הכי קצת חיים שאפשר ו-20 אולטרה בולים ) איך בדיוק תופסים את הפוקמון המעצבן הזה!!!!!!!!! [/b][/quote]
אחי הצלחתי לפני חמש דקות לתפוס אותו איזה כיף לא האמנתי שזה באמת קורה כי כבר התייאשתי [אפילו 40 פוכדורים לא עזרו לי]אבל אחרי שנכנסתי לשמירה שלפני הקרב איתו תפסתי אותו תוך 7 פוכדורים מדהים תנסה אתה בסוף תצליח אני מקווה.
בהצלחה אחי.
-
יואו אחי גדול אני עוד לי השתמשתי בזה כי משעמם לי כל הפוקימונים שלי כבר ברמות 80-90
-
איפה משיגים את ה"סטרנג'" כדי להזיז סלעים?
-
משיגים את שיני הזהב בספארי, ומביאים אותו לאיש בבית שיש בו אבן של סטרנגף בפיושה.
-
אני לא מצליח לתפוס אותו...
45 אולטרהבולים...פס דקיק של חיים...
איפה אני יכול לקבל מכה של הרדמה?
אני ירדים אותו עם סנורלקס או הפיתוח של פסיידק...
-
goldman- למה עשית דאבל פוסט?!
אני לא נועל כי זה מדריך שאמור לעזור לאחרים אבל אני מוק לך את ההודעה הראשונה.
אל תחזור אל זה אחרת תקבל אזהרה.
-
[quote][i]Originally posted by Dragonite!!![/i]@Sep 20 2009, 09:17 AM
[b] goldman- למה עשית דאבל פוסט?!
אני לא נועל כי זה מדריך שאמור לעזור לאחרים אבל אני מוק לך את ההודעה הראשונה.
אל תחזור אל זה אחרת תקבל אזהרה. [/b][/quote]
כנראה התבלבלתי...
יש לך מושג איך אני מרדים את ארטיקונו?
-