חברה אני רוצה להרשם למשחק פוקימון כי משעמם לי :P
אז משו יכול להמליץ לי על משחק פוקימון יפה ?
שיש עוד מקום כמובן.
Printable View
חברה אני רוצה להרשם למשחק פוקימון כי משעמם לי :P
שיש עוד מקום כמובן.
[quote][i]Originally posted by YoRt3m[/i]@Mar 10 2009, 02:50 PM
[b] חברה אני רוצה להרשם למשחק פוקימון כי משעמם לי :P
שיש עוד מקום כמובן. [/b][/quote]
משחק הפוקימון הטוב ביותר שיש בפורום כעת זה המשחק של ניר.
אבל אין בו מקום.
אתה יכול לנסות את זה של שניצל מרושע, אבל הוא מגיב נורא מהר והמשחק רק בעמוד 50 ואחד מהשחקנים עבר חצי מהמשחק.
אני רוצה לפתוח משחק תפקידים חדש והבנתי שצריך אישור אז... מי מאשר את זה?
אני מי שמאשר. קרא חוקים O:
הקפצה ,,
אפשר אולי לפתוח "משחק אסצואציות " של פוקימון?
זה לא ממש משחק תפקידים או חידון. יותר מתאים ל-פוקימון בכללי. אישורים למשחקים זה בפרטי.
אני רוצה לפתוח משחק תפקידים של פוקימון ,
הרעיון הוא משחק פוקימון רגיל , מאמן חדש יוצא למסע פוקימונים בשביל להיות מאסטר הפוקימונים , יהיה איתו פוקימון אחד שיילך איתו לכל אורך המסע (לא בפוקדור) והשאר יהיו בתוך פוקדור , מאמני מכון , הוא יכיר חברים , ואני יפתח עלילה מושקעת
ואני ישקיע הרבה , אני צריך אישור D:
אשמח אם תאשרו את המשחק שלי .
אממ, בעקרון אני לא אמור לאשר משחקים כאלה. אחרת, כל המשחקים יהיו בדיוק אותו הדבר. מצטער.
ושוב, תקראו חוקים.
הייתי רוצה משחק פוקימון מושקע, עלילה גדולה ומפותחת ושרוב הזמן המנהל יהיה זמין שנוכל להתקדם במשחק~עכשיו אני יודע שאי אפשר להגיד לו להישאר כל הזמן על המחשב ולהמשיך לנו את המשחק, אז לכן חשבתי שיתנו לעוד מישהו לעזור להמשיך את המשחק אם אותו אדם לא יכול באותו הזמן.
[quote][i]Originally posted by Lugia_Master[/i]@Jul 5 2009, 07:43 PM
[b] הייתי רוצה משחק פוקימון מושקע, עלילה גדולה ומפותחת ושרוב הזמן המנהל יהיה זמין שנוכל להתקדם במשחק~עכשיו אני יודע שאי אפשר להגיד לו להישאר כל הזמן על המחשב ולהמשיך לנו את המשחק, אז לכן חשבתי שיתנו לעוד מישהו לעזור להמשיך את המשחק אם אותו אדם לא יכול באותו הזמן. [/b][/quote]
חשבת לפתוח אחד כזה?..
אבל הקטע שאני רוצה להיות השחקן זה הקטע..
אתה דיי מבקש ת'משחק המושלם ם-ם
יש הרבה משחקי פוקימון בפורו. אני מקווה שאחד מהם ישביע את רצונך..
אפשר לפתוח משחק תפקידים על תלמידים רגילים שמקבלים כוחות מיוחדים?
זה מאוד הצליח לי בפורום אחר עם עוד משהו שהיה נקרא: "הזמן של כוות הואפל" שמה הרעים תמיד ניצחו
אם הרעים כל הזמן מנצחים המשחק לא מכור? O:
אתה צריך לבקש אישור ממנהל חת"מ בפרטי..
יש לי רעיון למשחק,בעקרון מי שישחק בו הוא יהיה חלק מצוות של הרעים(רוקט,גלאקטיק וכו'..),בעצם כל המשתתפים משחקים ביחד באותו צוות והרעיון הוא ללכוד נגיד את כל האגדיים ולהשתלט על העולם,ובדרך יש לכל אחד כל מני משימות ודברים כאלו.
אני חושב שזה יכול להצליח כי עוד לא ראיתי פה משחק בסגנון הזה.וכמובן מי שינהל אותו צריך לעדכן הרבה ולהגיב הרבה,כי יש פה משחקים שהמנהלים שלהם לא מעדכנים הרבה.. :o