-
[b]AJ is back![/b]
הפרק מתחיל בכך שהחבורה מסתובבת לה ביער, לפתע נשמע רחש מאחורי השיחים, דון מחליטה לבדוק את העניין ומוצאת שם מאמן שנלחם נגד גבייט [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa444.png[/img] בעזרת סנדסלש [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa028.png[/img].
המאמן אומר:"סנסלש! צא במתקפת סיבוב מהיר וכשאתה מספיק קרוב תשמש בטפרי מחץ!!!".
המתקפה היממה את דון, המיתקפה היתה מושלמת!
גבייט מתעלף, המאמן זורק עליו פוקדור ותופס אותו ואז מכריז:"סיימתי את השישיה החדשה שלי!".
דון יוצאת מהשיחים ואומרת:"שלום! אני דון, איך קוראים לך?".
"לי קוראים איי-ג'יי, נעים להכיר! את ראית את הקרב הזה?"
"כן, הוא היה מדהים"
"תודה רבה! אין לי זמן ממש לדיבורים, באתי למחוז סינו במיוחד בישביל מאמן בשם אש קאטצ'ם..."
"את אש? אני מכירה אותו, אני שותפה שלו למסע, בוא איתי!"
לבינתיים אש וברוק אוכלים מהמרק הנהדר של ברוק, אש אומר:"לאן דון נעלמה? היא היתה אמורה כבר לחזור..."
ברוק עונה:"הנה, היא מגיעה....והיא מביאה איתה עוד מישהו..."
מישהו רוצה להמשיך? אין לי כח...ומי שלא מכיר את AJ מפרק 8:
[url=http://serebii.net/anime/characters/aj.shtml]http://serebii.net/anime/characters/aj.shtml[/url]
-
אני הייתי רוצה פרק שצוות רוקט יתפסו את פיקאצ'ו סופסוף ואז כשהם יביאו אותו לג'ובאני הוא יתפתח לרייצ'ו ואז הוא יתן לג'ובאני ברק בתחת ואז ג'ובאני ימות ומיאו ישכח איך לדבר והוא ישתוק!!!!אהה ודון ואש יצאו לחפש את פיקאצ'ו ובדרך הם יגלו אחד לשני שהם אוהבים אחד את את השני ואז הם יזדיינו ופיקאצ'ו בדיוק יגיע והוא יתעלף מההלם...XD
וברוק יזיין את האחות ג'וי והשוטרת ג'ני ביחד!
וטרייסי ומיסטי יתאבדו כי הם לא שוים כלום...
איזה פרק טוב אה?
-
[quote][i]Originally posted by Absol[/i]@Jul 15 2007, 03:56 PM
[b] אני הייתי רוצה פרק שצוות רוקט יתפסו את פיקאצ'ו סופסוף ואז כשהם יביאו אותו לג'ובאני הוא יתפתח לרייצ'ו ואז הוא יתן לג'ובאני ברק בתחת ואז ג'ובאני ימות ומיאו ישכח איך לדבר והוא ישתוק!!!!אהה ודון ואש יצאו לחפש את פיקאצ'ו ובדרך הם יגלו אחד לשני שהם אוהבים אחד את את השני ואז הם יזדיינו ופיקאצ'ו בדיוק יגיע והוא יתעלף מההלם...XD
איזה פרק טוב אה? [/b][/quote]
לא, אנחנו מדברים על פרקים הגיוניים :XD:
-
[quote][i]Originally posted by Absol[/i]@Jul 15 2007, 03:56 PM
[b] אני הייתי רוצה פרק שצוות רוקט יתפסו את פיקאצ'ו סופסוף ואז כשהם יביאו אותו לג'ובאני הוא יתפתח לרייצ'ו ואז הוא יתן לג'ובאני ברק בתחת ואז ג'ובאני ימות ומיאו ישכח איך לדבר והוא ישתוק!!!!אהה ודון ואש יצאו לחפש את פיקאצ'ו ובדרך הם יגלו אחד לשני שהם אוהבים אחד את את השני ואז הם יזדיינו ופיקאצ'ו בדיוק יגיע והוא יתעלף מההלם...XD
איזה פרק טוב אה? [/b][/quote]
אה?!
לא משהו, ואני יבאס אותך בזה שפיקאצ'ו מתפתח רק עם אבן חשמל
-
[b]Brock Meeting Vulpix, Dawn & Ash Meeting Mesprit ![/b]
בדרכם לעיר הבאה כשהם עוד איבדו את הדרך, ברוק מתווכח איתם שהם הלכו לאיבוד, והם נפרדים. ברוק מגיעלמערה שבו הוא מוצא וולפיקס שהוא מחבב, ווולפיקס מסכים להצטרף אליו בתנאי שינצח. צוות רוקט מנסים לגנוב את וולפיקס, אבל הוא מתעופפים ישר לעבר איפה שאש ודון. אש ודון רואיחם את הצללית שוב, ומגלים ששמו מספריט, הם רואים גם את הפוקימונים יוקסי, ואלף, שמנסים לתקוף אחד את השני, אש ודון מגלים שעם הם ימשיכו הם אלולים להרוס ת האזור. צוות רוקט מנסה ללכוד את יוקסי, מספריט, ואזלף אך נכשלים. ג'סי עייפה ונופל לה פוכדור מהכיס, שמתגלגל במדרון. הפוכדור נעצר ליד סטאנקי והוא נתפס.
-
[quote][i]Originally posted by Shippo[/i]@Jul 15 2007, 05:54 PM
[b] [b]Brock Meeting Vulpix, Dawn & Ash Meeting Mesprit ![/b]
בדרכם לעיר הבאה כשהם עוד איבדו את הדרך, ברוק מתווכח איתם שהם הלכו לאיבוד, והם נפרדים. ברוק מגיעלמערה שבו הוא מוצא וולפיקס שהוא מחבב, ווולפיקס מסכים להצטרף אליו בתנאי שינצח. צוות רוקט מנסים לגנוב את וולפיקס, אבל הוא מתעופפים ישר לעבר איפה שאש ודון. אש ודון רואיחם את הצללית שוב, ומגלים ששמו מספריט, הם רואים גם את הפוקימונים יוקסי, ואלף, שמנסים לתקוף אחד את השני, אש ודון מגלים שעם הם ימשיכו הם אלולים להרוס ת האזור. צוות רוקט מנסה ללכוד את יוקסי, מספריט, ואזלף אך נכשלים. ג'סי עייפה ונופל לה פוכדור מהכיס, שמתגלגל במדרון. הפוכדור נעצר ליד סטאנקי והוא נתפס. [/b][/quote]
לי יש אחדי יותר טוב:
[b]Brock Fuking Vulpix & Ash Fukind Dawn![/b]
אתם יכולים להבין לבד מה יהיה בפרק :XD:
-
[quote][i]Originally posted by sai[/i]@Jul 15 2007, 05:57 PM
[b] לי יש אחדי יותר טוב:
אתם יכולים להבין לבד מה יהיה בפרק :XD: [/b][/quote]
אם כבר תכתוב נכון את המילים,
*Fuck
*Fucking
אבל באמת, תהיו כבר רציניים.
-
[quote][i]Originally posted by sai[/i]@Jul 15 2007, 05:57 PM
[b] לי יש אחדי יותר טוב:
אתם יכולים להבין לבד מה יהיה בפרק :XD: [/b][/quote]
נורא מצחיק ... <_<
-
אויש הגזמתם שניכם...טוב נו אז שכחתי c קטן XP
-
[b]The Shinx Attack ![/b]
אש, דון, וברוק, בדרכם חלעיר הבאה מגיעים ליער ... הם פוגשים להקה גדולה של שינקסים שתוקפים אותם, צוות רוקט חושב שעכשיו זה הזמן המושלם לתפוס את כולם ...
מה יקרה להם בפרק, האם הם יפגעו ?
ואש תופס שינקס =]
-
[quote][i]Originally posted by shadow[/i]@Jul 15 2007, 04:07 PM
[b] אה?!
לא משהו, ואני יבאס אותך בזה שפיקאצ'ו מתפתח רק עם אבן חשמל [/b][/quote]
הרבה דברים שכתבתי היו לא הגיוניים...זה אחד מהם... :D
-
[b]life or dead the last battle[/b]
אש דון וברוק מוצאים כתובת עתיקה שמדברת על שני דיאלגה ופאלקיה בכתובת כתוב:"בין שמים וארץ איזון שם השניים התחברו והשניים יעלמו" לאחר שסלע זה נודע לצוות גלקסי הם חוטפים את האבן ומגלים אי קסום מעל העננים שבו דיאלגה ופאלקיה נמצאים באותו זמן גם צוותו של אש מגלה זאת שני הצוותים מגיעים לאי ונפגשים ומתחילים להלחם הקרב הוא קשה
איזה צוות ינצח?
מה הולך לקרות לדאלגיה ופאלקיה?
מה הולך לקרות בעולם כולו?
כל זאת ועוד בפרק הבא של פוקימון המשך יבוא
-
אוקיי אני ינסה להשקיע
[b]Skuntank Smell Bad[/b]
[i][u][U]אש והחבורה ממשיכים להם בדרכם לקראת המכון הבא, כאשר הם נתקלים בריח מזוויע.
הגיבורים שלנו נסו מהאיזור בו הריחו את הריח הרע אל העיר וקיוו ששם יוכלו לנשוף אוויר צח.
טעותם של הגיבורים שלנו גרמה להם להגיע לאיזור בעיר שבו נערך קרב בין מאמני פוקימונים
לאחד היה סקוטאנק[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfb/dpmfb435.png[/img]ולשני היה קלאפייבל [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfb/dpmfb036.png[/img] .
הפוקידע הסביר לחבורה שסקוטאנק הוא פוקימון שמדיף ריחות חזקים, אשר מבריחים אויבים ומסמנים טרטוריות.
לאחר הקרב המרגש, ניצח סקוטאנק אשר נצפה גם על ידי צוות רוקט, שעפו להם בבלון האוויר שלהם.
ניסיון הלכידה של צוות רוקט נראה בהצלחה משגשגת, הוא נתפס ברשת חשמילת שכל פעם שנוגעים בה חוטפים זרם חזק, כל זמן שהיה בתוכה הוא התחשמל וסבל.
אש לא נתן למצב להימשך! מיד הוציא את טורטוויג [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfb/dpmfb387.png[/img] טורטוויג חתך את הרשת בעזרת עלי התער שלו ומתקפת קרן העל של סקוטאנק, לא הדיפה ריח רע, אלא אנרגיה אדירה שהעיפה את צוות רוקט באוויר.
לאחר קרב בין טורטוויג וסקוטאנק|סקוטאנק ניצח|, הבטיח אש שהם יפגשו בליגה וילחמו, כי ככה נעשים חברויות אמת.[/u][/U][/i]
-
Brock Is Girl?!
בפר זה אנו מגלים שברוק הוא בעצמה בר-אוק,גיישה יפנית ולא מצליחה שעשתה ניתוח לשינוי
מין על מנת לגלות את הצדדים האחרים של האהבה,ברוק עוזב את החבורהבפרק זה והולך להתעלק על חבורה אחרת שבדיוק עברה ם לא מזמן,באותו הזמן טרייסי חוזר עליהם וגם מיי.
לבסוף הם כולם עושים את זה בשבעה עשרייה [עם כול הפוקימונים] ובר-אוק נשאר(ת) לבד.
-
אין לי ממש שם לפרק אבל:
בדרכם למכון הבא אש בור ודון מוצאים את סטיבן מיסתובב ושואל אנשים דברים.
אש שואל את סטיבן מה הוא עושה כאן וסטיבן אומר שטורניר הפוקמונים הבין לאומי מיתקיים בהואן בחודש הבא.
סטיבן שואל עם הם מעונינים.
אש עונה בחיוב אך דון וברוק לא מסכימים לבוא.
אש בוחר ליסוע לבד לטורניר,סטיבן אומר לו שהמעבורת לטורניר יוצאת עוד 3 ימים....
[/B]כעבור 3 ימים[B]
אש עולה למעבורת ופוגש שם מאמן פוקמונים מג''וטו,למאמן קוראים ריי,אש וריי מיתידים ויוצאים ביחד לטורניר.
די השקעתי בזה