-
[B]רשומה 15 04/01/19
[/B]אוקיי, אז אנחנו ממשיכים, עם פרק 8=101, אחרי שבפעם הקודמת קגוקה הפך לאלוהים. אוקיי, אז נראה שזה עוד פרק של טריפוקלון, האם סרנה תזכה במפתח השלישי שלה? אני רוצה שהיא לא תזכה בשלושה רצופים. כדי קצת לבנות עוד את הדמות שלה? נראה מה תכננו בשבילי... או היי, זאת השופטת הזאת שראתה את ההתאבדות, סליחה, תספורת טראומטית של סרנה קודם. מעניין אם היא תעשה משהו מועיל בסדרה הזאת. כנראה שלא. דמויות שהם לא אש לא עושות דברים מועילים.. אני נגיד, לא אתנגד עם ג'סי תזכה בטריפוקלון הזה! מצחיק שסרנה צועקת ליוריקה שלא תתרחק מהם ושלא תלך לאיבוד ולא... אתם יודעים, אח שלה? אוהיי, נהנה בתחרות הזאת. אני דווקא לא רוצה שהיא תנצח, כי היא סתומה כמו נעל. אני רוצה שג'סי תנצח כאן! הימור: סרנה תפסיד כי איווי יתפדח מדי. ואז איווי יתגבר על הקשיים, ויתפתח לנימפיה. וככה היא תזכה בתחרות אחרת במפתח האחרון. טוב זה קצת טיפשי אם מצביעים לכל אחד בנפרד. ואפשר להצביע למי שרוצים. אין שום מניעה שכל האולם יצביע לכולם... ואז למה טוב שלב המוקדמות הזאת? אולי זה היה יותר הגיוני אם היה אפשר להצביע רק ל-X משתתפים, או משהו. שאתה מצביע תוך כדי, אבל לא רואים את התוצאות, ואתה יכול לשנות תוך כדי המופעים למי אתה באמת רוצה להצביע, ורק בסוף סופרים את הקולות שאישרת אחרי שנגמרו כל המופעים. לא יודע. למה הארימארון לא מת עדיין? נמאס. וואט, המאמנת עם השיער האדום ושלושת הקופים של דור חמש שראו לרגע נראית כמו האח של דנט, פוד... הייתכון שפוד מאס מלהיות מנהיג מכון, עשה ניתוח לשינוי מין, ועכשיו עושה טריפוקלון? אולי דנט וקורן בקהל? הקונספירציות!!! חשבתי שאיווי עלה איתי להופיע? אבל הוא לא. זה היה מופע די משעמם. אני חושב שאפילו השופטת הזאת השתעממה מזה שסרנה הכינה עוגיות, וינצ'ם תופף על מחבתות. נשמע משעמם. המופע של ג'סי היה נפלא כרגיל. ג'סי תנצחי!!! טוב, אם זה היה ענף ספורט נורמלי, כמו התעמלות אומנותית וכאלה, סרנה הייתה מפסידה די הרבה ניקוד על זה שהתעלול של איווי נכשל והוא נפל. וכן, אכן טרנר יודעת FIRE BLAST, לא ראיתי אישור לזה קודם לכן. בואו נראה אם ג'סי תנצח... יש!!!!!!! ג'סי באמת ניצחה!!!!!!!! יש, התחזיות שלי די התממשו. מעולה!
הלאה!
רק באנימה אנשים יתפעלו כל כך מנוף של... פסי רכבת ומכרה נטוש. באמת??? וואט?? לאקסריי יכול לראות דרך אובייקטים??? מה זה קסמים כזה! לול, הירוקה מצוות פלייר מתרצת את האיחור שלה בלפני הסגולה ב"היו פקקים". טוב אחי. אגב, אין שום סיכוי שבעולם שאני אלקוט את השמות שלהן, אז אני פשוט אקרא להן לפי הצבעים... יאי צוות רוקט שוב נתקעים כמו גלגל שלישי בסיפור שלא רלוונטי אליהם בשום דרך שהיא.. טוב, גוג'יקה אמרה שהם רלוונטיים בסיפור הזה, אני מניח, אז כנראה אין להם הרבה ברירה... שוב, לקסריי עושה רק SWIFT. הוא יודע מתקפות חשמל נורמליות!! תשתמשו בהן! אוקיי אז פוני צ'אן שוב עשה קסמים. והנה גקוגה אלוהים!! קדימה!! למה הוא תמיד מוקף במים כשהוא במוד אלוהים? אני לא יכול להבין את המוד הזה ככה... שאלה לצוות פלייר. למה לא עשיתם את הפלאש כדי [B]לברוח לאש ואחרי פוני צ'אן [/B]קודם לכן??? זה כן מהלך שאפשר להשתמש בו באופן אגרסיבי... לולללל. ואז צוות רוקט קפצו מהצוק. ולמטה הייתה רק תהום. והם מתו. אמן.
אוקיי, אז ההמשך הוא ישיר. והפרק יעסוק עדיין ביוריקה ופוני צ'אן. בוא נראה אם זה יהיה מעניין. נראה לי שבאחת הפעמים הקודמות אמרתי שלבנות יש אוהל שלדון. אין דבר כזה שלדון, יש דבר כזה שלדר, נכון? איזה קטעים זה היה עם סיטרון היה כזה "סל"... סרנה: "מה, סיטרון?" סיטרון: "סל... זה אחד הנבלים הכי מוכרים של דרגון בול! הוא למד את המתקפות של כולם. מעניין מה הוא עושה בפוקימון..." אבל מצד שני אני שונא געגים. מצד שני זה היה יכול להיות מצחיק. לול יוריקה הייתה כל כך נסערת, שהיא הייתה צריכה שיפקאצ'ו יילך לישון איתה. איזו ילדה מעצבנת. אוף, חשבתי שבהתערבות המטומטמת של צוות רוקט בסוף הפרק הקודם הם באמת מנעו, איכשהו, מצוות פלייר לעקוב אחרי אש.
Secretly building things for the sake of one's cute little sister is what makes an inventor
סיטרון, אלו מילים שאה צורב על החזה שלך, אחי. זה הדבר הכי עמוק ששמעתי אי פעם. פשיה, איזה מהלך קלאץ' של הורובי, איך הוא תפס ככה את יוריקה מהצוק. ממש מרשים. השיחה של הZ-ים... מרתקת. כרגיל הצד של "צריך לא ליצור קשר עם בני אדם כי הם משמידים כל דבר" לבין "לא יש כמה בני אדם נחמדים, בואו לא ניתן ל-99% האחרים להרוס להם..." פאקינג מורונס. אוקיי, אז פוני צ'אן החליט לחזור. שזה נחמד, כי צוות פלייר ביטלו את המעקב אחריהם. יוריקה עדיין מעצבנת אותי.
הפרק הבא זה 11=104 פילר, ממשיך ל-12=105.
אוקיי זה נראה כמו פרק מאוד מטומטם. מסיבת ריקודים אצל מסייה פייר, מארגן הטריפוקלון. זה לא מסומן כפילר, אז אני אצפה בזה, אבל אני צופה לכמה פיסות עור באצבעות שלי שיהיו חסרות בעקבות הפרק הזה... וזה פרק עם מילפיי. שהיא מעצבנת. וליטרלי יש לה MILF בשם. היא לא MILF. אני לא מבין את זה. ופרורים. ליטרלי אנס את פיקאצ'ו לבוא איתה. פירורים זה פוקימון קריפים. לול המפוקסי של אל רוקד עם המפתח של מסייה פייר. זה כל כך מגוחך. אני מת על איך שפוקימון משחקים על הקלף של "זה לא אונס אם זה אישה על גבר". זה ממש בולט לאורך הפרק. (פירורים ופיקאצ'ו, ג'סי וג'יימס...) לול!! המוזיקה היא שיר של מלוטה!! NICE BW TOUCH! מסייה פייר אמר "נחזור מיד אחרי זה" והם יצאו להפסקת פרסומות. איזו שבירת קיר רביעי, בחיי, מדהים, אני בוכה, הצילו. בדרך כלל כשפוקימונים פוגשים פוקימונים אחרים שהם כבר פגשו, הם מזהים אותם (אני חושב שכולם זיהו את הצ'רמיליון של טרובה לפני שראו את טרובה), אבל אף אחד לא שם לב שמאיקה ופמפג'ין הם של צוות רוקט, הא? וואי וואי, מילפי עושה עבודה ממש טובה. אולי צוות רוקט צריכים לגייס אותה... אתם מבינים, יוגיהו ארק פייב דפק לי את המוח. אז כשאני שומע EGAO אני מת. וסרנה אמרה EGAO. אז אני מת. וכן, איווי התפתח לנימפיה (אבל את זה ידעתי, זה לא היה ניחוש כשאמרתי את זה קודם.) טוב, סיטרון לא מדייק, נכון? הוא אומר שנימפיה מצריכה חיבה מיוחדת למאמן כדי להתפתח. אבל מבדיקה בבלבפדיה, נראה שהמכשלה העיקרית היא מתקפת פיה, וצריך רק שתי דרגות קרבה. לא הייתי קורא לזה קרבה מיוחדת למאמן... אני לא מבין למה אל צריכה לומר לאף אחד WE CANT FALL BEHIND. זה לא שיש לך עוד הרבה פרקים שתופיעי בהם. זה פוקימון. את לא רלוונטית.
106. אש נגד שוטה. בגון התפתח לשלדון. ועדיין הפסיד ללוצ'הבול. לרגע שכחתי שלאש יש עוד פוקימונים. לא ראינו אותם חוץ מגקוגה כבר זמן מה. יש לו גם פיארו, אני נזכר עכשיו. שוטי לכד... חרב. מה??? אוקייי. היטוטסקי, חרב, הפסיד במכה. אוקיי. אחלה יחסי ציבור. והנה, הטריקו של שוטה כבר ספטייל. הוא מאמן די טוב. הפוקימונים שלו מתפתחים מהר. אמן שאש ייזכר בספטייל שלו.... הקדימון לפרק שיש לפני הפרק... מראה את אלן, כנראה, עם הצ'ריזרד שלו. dis gun be gud. אני אוהב את זה שלא אש מפעיל את הפוקדע על ספטייל, אלא סרנה. זה היה מוזר אם אש היה מפעיל פוקדע על פוקימון שיש לו! שוב גקוגה אלוהים! אולי הפעם לא מוקף במים! לא, עדיין מוקף במים. אבל ONESHOT לספטייל. זה מרשים. אז אלן מדבר עם הבוס של צוות פלייר. ויש עוד הארימארון בתמונה. אבל עכשיו אני שונא את כולם... אלן אמר EGAO. אני מת. בתמונת הפרסומות היו שלוש צורות שונות של צ'אריזרד. מצחיק. אוקיי מה הקטע של הנשק הזה שצוות פלייר בונים? למה הם רוצים לגדל עצים מהר יותר? מה קורה כאן. אם לא הייתי יודע שזה הצ'ריזרד של אלן, והייתי רואה את הסצינה שבה הוא מציל את אש, הייתי זועק כמו ילדה קטנה משמחה שצ'אריזרד של אש שוב חוזר. אבל הוא לא. הוא כבר לא חוזר יותר... אני מקווה שאש יזכיר את זה שיש לו צ'אריזרד לאלן... אבל אני יודע שהוא לא. מגה צ'איזרד... אמאלה. ושוב גקוגה אלוהים!... מוקף במים. גדמיט. וצ'ריזרד של אלן יודע BLAST BURN. זאת מתקפה LEGIT... זה כמו HYPER BEAM מסוג אש... מה לעזאזל קורה עם צוות פלייר. אני לא מבין.
ממשיך לפרק 14 = 107. אוקיי, נראה שבפרק הזה SHIT STARTS GETTING REAL, אבל נראה לי שזה יהיה האחרון שאני אצפה בינתיים. בואו נראה. או היי, תראו, ינצ'ם והארימארון מסתדרים ולא הורגים אחד את השני. זה כמו שסוף סוף בליגה של BW, אנשים התחילו להגות את השם של קניין נכון. או משהו. וואי איזה מצחיק זה יהיה אם Z2 יבחר בצוות רוקט ויישב אצלם כמו ילד טוב כמו שZ1 יושב אצל יוריקה. אבל זה כנראה לא יקרה. אבל זה היה יכול להיות מדהים. פוצי'אנה בשורות צוות פלייר. כמה.. חמוד. ומגוחך. טוב המגה צ'ריזרד של אלן נותן קרב טוב לזיגארד... אוקיי, הנה הלך הרגע הזה. שבו צוות רוקט היו מצליחים להתחבר ל-Z2. נו, לא האמנתי שזה היה יכול לקרות. לבוס של צוות פלייר קוראים FLEUR-DE-LIS. מה.?? מה זה השם המעפן הזה?? ם.ם
טוב, וכמו שאמרתי זה מספיק לבינתיים. הסוף ממש כמו מה שקרה ביוגיהו VRAINS, כשSOL TECH תפסו את EARTH ו"ניתחו את האלגוריתם שלו" = הרגו אותו. גם Z2 היה בתוך מתקן בידוד כזה ובוהה בבוס הרע, כמו EARTH. נראה איך ה"השמדה של מחוז קאלוס" תתפתח...
זה מספיק בינתיים!
-
[B]רשומה 16 05/01/19[/B]
ובכן, אז פרק 15=108 הוא פילר. ממשיך ל-16=109. אוקיי אז זה עוד פרק טריפוקלון. ונראה שה ARC WORDS כאן הם GO FOR BROKE. כולם כל הזמן אומרים את זה. אהבתי את ה ARC WORDS של BW, שהיו: Best wishes, have a good journey, כי אף אחד לא באמת אומר לאחר בשפה היומיומית BEST WISHES, וכי הם אמרו את ה BEST WISHES באנגלית בכל מקרה. וזה תמיד כיף לשמוע יפנים מדברים אנגלית. ומיד אנחנו רואים את אמליה, שמהשנייה שהספקתי לראות גם צריכה להשיג מפתח שלישי, ונראה שהיא סנובית נפוחה ולכן סרנה צריכה ללמד אותה את המשמעות של רעות ועבודה משותפת עם פוקימונים. זה נשמע כמו עלילה סבירה לפרק. בוא נראה מה סטושי טג'ירי בישל עבורי. טוב לראות שאחרי שאיווי עברה מייקאובר היא עדיין לא שוכחת את החבר החנון שלה, הורובי, ושהיא סוף סוף לא בורחת מהארימארון... כי הארימארון טמבל מעצבן. והוא צריך למות. דרגונייר זוהר? OHHH FANCY. היי וגם פוד ממין נקבה עם שלושת הקופים בתחרות הזאת! אולי דנט בקהל????? דנט??? איפה אתה???? היי, יאשיו השופטת כאן. אולי היא תרביץ לאמליה הסנובית קצת משמעת ומשמעות של רעות ועבודת צוות וכל ה TROPES הרגילים. אוקיי, בואו נתחיל. WTF. תחרות של בידור רהיהורנים? זה נשמע מוזר לגמרי. וואט. פשוט כל הרהירונים רצו על סרנה. מה זה ה PROTAGONIST POWER הזה??? היו דרכים הרבה יותר הגיוניות לנהל את הקטע הזה... ולא רק להוכיח שהיא באמת יודעת למשוך רהיהורנים על ידי זה שהיא באמת תמשוך בעצמה אחד, ושכל השאר ירוצו אליה מרצונה... לא ברור. איכס. אמליה השתמשה ב ATTRACT. אני שונא ATTRACT. מגיע לה להישרף. אתמול. כן, זה נשמע ממש לגיטימי שסרנה תנצח מול קהל שמריע לאמליה. כאילו, אני לא מבין למה בכלל שהם יצביעו לסרנה. קהל לא אמור להיות אובייקטיבי. שזה בעצם תהייה שהייתה לי לגבי הפורמט הזה של הקהל מצביע: מה אם מישהו עשיר פשוט קונה את כל הכרטיסים נכנס לבד בעצמו, ואז מצביע למי שהוא רוצה, ובעצם קובע את גורל התחרות בעצמו? אוקיי, סרנה עשתה את מה שהיא עושה בדרך כלל. לא מאוד מרשים בשלב הזה. בוא נראה מה הקהל חשב... וואו, סרנה אשכרה ניצחה באפסילון. את הפייבוריטית. במשחק חוץ. מרשים מאוד. משום מה. לא מאוד הגיוני, אבל בסדר. יאשיו מזעיפה פנים, והולכת לענייניה. אני תוהה איזה דבר רלוונטי היא תעשה בסופו של דבר... וואו, הארימארון חלק את האוכל שלו עם ינצ'ם. זה באמת חזון אחרית הימים. אבל הארימארון עדיין טמבל וצריך למות. אוקיי, יאשיו מזעיפה פנים ומפחידה. ומדברת בחידות. נגלה בסופו של דבר מה באמת הקטע שלה... כרגע היא סתם ALL ACTING BADASS... המכון הבא של אש מתעכב עוד קצת, נראה. אני תוהה אם הפוקימונים שלו יזכרו איך נלחמים עד שנגיע לשם.
בואו נמשיך. סיטרון מתרגש ממשהו. אצל דנט זה היה המצב הרגיל. הוא תמיד התרגש ממשהו. הוא סומלייר של פוקימונים, דיג, רכבות תחתיות, ואני די בטוח שעוד כמה דברים שאני שוכח. לולל יוריקה: "פוקימון אגדי??? אני רוצה לראות אחד!!!!" בפריים נמצא Z1 בכיס שלה. ונראה שהפרק יעסוק בזפדוס. פעם בזבזתי עליו מאסטר בול. הייתי טיפש כשהייתי בן 11. מאסטר בול שומרים לסוויקון. ידוע. אש משתמש בKARATE CHOP כדי לרסק אבנים. בשביל זה יש ROCK SMASH. איזה מראי. אה אוקיי. הסיבה שזפדוס משתולל זה כי צוות רוקט רודף אחריו. יש לי הרגשה שהייתי צריך לדעת את זה כבר. וואו, פיארו קיבל מכה מזפדוס, וחי כדי לספר. מרשים מאוד. אבל לא שתי מכות. אני אוהב את האינטרקציית אח גדול/אח קטן שיש בין לוצ'הבול ואונבט. לוצ'הבול פשוט הסתעק על זפדוס. לבחור יש COJONES. אני אוהב את לוצ'הבול. ואונבט התפתח. מה שהיה די ברור משם הפרק. אבל הוא לא נלחם בכלל. הוא רק למד לעוף, ותקף את צוות פלייר פעם ב SUPERSONIC. אין לו קרבות רשמיים. קצת מוזר. אבל אוקיי. אני מניח שזה הגיוני אם חלק מהמסרים של הסדרה ש EXP זה לא רק קרבות. אש השתמש באונבט די הרבה לUTILITY כמו ניווט במערות בפרקים האחרונים, אז הוא צבר "ניסיון" בדרך הזאת. טוב, המתקפות של אונברן אמורות להיות מוכרות לאש. אחרי הכל, אונברן זה בערך הפוקימון השלישי של קאלוס שהוא פגש בחייו, את האונברן של פאנסי בסוף BW.
18=111 זה פילר. ממשיך ל-19.
וואו, כבר הם הגיעו לעיר גלוריו שם יהיה הMASTER CLASS של סרנה. הם ממש מהרים לקדם את העלילה. אני תוהה אם פשוט הם רוצים לסיים את הסדרה מהר עכשיו או מה. אוף, גם נהנה הצליחה, איכשהו, להשיג שלוש מפתחות. אבל נהנה סתומה כמו נעל. ולסאנא עדיין יש רק איויזור ולא וינוזור. מאכזב. רגע גם ג'סי העפילה למאסטר קלאס??? אבל הראו אותה משיגה רק מפתח אחד, מתי היא..? אתם רואים, בצוות רוקט יש בני אדם מועילים. הם פשוט מבזבזים את הזמן שלהם על שטויות. כמו שאני בן אדם מועיל, אבל אני מבזבז את הזמן שלי ב...לכתוב את זה. WE NEED TO GO DEEPER. לול, סאנא הלבישה את איויזור ככה שיש לו עוגה או משהו מוזר כזה על הפרח. מוזר ממש. אולם מפוצץ, ועדיין סיטרון יכול להרשות לעצמו להושיב את הארימארון והורבי בכיסא משל עצמם. אוקיי אחינו. אוקיי, אז כולם צופים בזה, אז נראה שזה הכי רחוק שהדמות של סרנה תגיע. [B]בואו נראה מי צופה בשידור: טיירנו וטרובה, פלאטאן וההרמון שלו, זאתי עם המגה לוקאריו והסבא הקצת טרול שלה, פנסי ואחותה, נומלגון (!!!) ופינסיר, רהירון ויאיאקומה. שזה מצחיק! כי הרי אמא של סרנה נסעה לתחרות עצמה! אז מי פתח מחשב נייד כדי שיאיאקומה ורהירון יוכלו לצפות בזה???? וואו זה אשכרה ממש מצחיק.
[/B]אוקיי אז כאן יש מופעי תחרויות. לא ברור איך זה עובד, אבל בואו נראה? ג'סי נגד נהנה. יאללה ג'סי!!! איפה תגובה של אש על זה שיש שם מישהי עם סקראגי?? נו, תגובה מינימלית של "אה, זורוגו? נשמע מוכר.." משהו כזה. כל כך היה משפר חווייה. הא. הפעם ההצבעה היא גם של הצופים בטלויזיה. שזה כמובן, מאוד הגיוני וצפוי, וטוב מאוד שהם עשו את זה ככה. יש!!! ג'סי ניצחה את נהנה!!!! ישששששש!!!!!! ג'סיייייי@##@$ סרנה נגד מילפיי. טוב, מילפיי צריכה להפסיד, ברור. כאילו אני מניח שהפורמט הזה טיפה יותר הגיוני בזה שאין קרבות שנצנצים שצריך לנצח את היריב בצורה יפה, או הקשקוש שהיה בתחרויות של הואן. כאן פשוט הם מתחרים בו זמנית, על אותו קהל. זה קצת יותר הגיוני. וכמובן, שסרנה ניצחה את MILF. קחי את הפרורים שלך, ולכי תחפשי פוקימונים ממין זכר שפרורים יכול להטריד מינית. איכס. פוקימון מגעיל. היי, פוד ממין נקבה הגיעה לMASTER CLASS! יש! דנט בקהל!!! אוף אבל פוד ממין נקבה הפסידה מתישהו לפני חצי הגמר. עכשיו זה סרנה נגד ג'סי נגד סאנא. dis gun be good. לצערי, אני לא רואה את ג'סי מנצחת את זה. בכלל לא.
המשך ישיר בפרק הבא. במופע של סאנא היה קרן סולרית מתנגשת עם MOON BLAST. האם זה היה רפרנס לSUN&MOON? עדין. מאוד עדין. סרנה מופיעה בלי טרנר, אלא אם ינצ'ם ונימפיה. בואו נראה!.. פשש, איזה קלאץ' של נימפיה. שמנעה מסרנה את ההתרסקות שלה עצמה. אבל כן, לנחות על יד אחת ולהתייצב ככה מגובה רב זה פאקינג קשה! אני לא יודע אם סימון ביילס או וואטבר בכלל יכולים לעשות את זה!! פוקימון מציבים סטנדרטים לא סבירים לבני אדם... אל ויאשיו לא נראות מרוצות מהמופע של סרנה. כי היא עדיין חסרה את התכונה הזאת שצריכה להיות למלכה. שאני מניח שנגלה בדקות הקרובות מה היא. אמא של סרנה: פרס האמא המביכה. תכלס, ג'סי קיבלה את ההפסד שלה הכי טוב. היא מרוצה מהתוצאה שלה, ובטח יש לה כמה מאות מעריצים עכשיו בקאלוס. אם היא רוצה, היא יכולה לנסות את הדרך של גטסיס ב-BW1: להיות נערץ ברחבי קאלוס, ואז להורות לכולם לשחרר את הפוקימונים שלהם. ואז לתפוס את כולם. זה היה יכול להיות רעיון טוב לצוות רוקט. גם אם היא תצליח מתוך מאות המעריצים שלה, להצטמצם לכת של 20 של שטופי מוח שלה, שפשוט יתנו להם את כל הפוקימונים שלהם, הם יוכלו להגיע לסאקאקי-סאמא עם איזה 30 פוקימונים מקאלוס. שזה ממש טוב! OH WELL. אוקיי, נראה שאולי לסרנה יש את התכונה הזאת שצריכה להיות למלכה? זה מה שיאשיו חיפשה? בואו נגלה עכשיו בקרב... ובמופע הזה אפשר להשתמש בכמה פוקימונים שרוצים. אתה מבינה סרנה, זה למה זה טוב תמיד לתפוס עוד ועוד פוקימונים! וואו, אני לא יודע מה יאשיו שמה על היד של סרנה, אבל מ-"את לא מסוגלת לכווץ אגרוף" ל-"לתפוס את המקל של טרנר, ולעשות איתו להטוטים", היד של סרנה השתפרה פתאום הרבה! כוחה של רפואת השקרים. אז בסוף, כל ההכנות של סרנה על זה שינצ'ם יקפוץ דרך מעגלי אש שתייצר פוקו/טרנר היו שקר. זה לא קרה באף מופע. כמובן שאל ניצחה. כי דמות ראשית בפוקימון לא יכולה להגשים את המטרה שלה. זה סוג של הפואנטה... אוקיי, אז המפתח ללהיות מלכה, זה להיות מסוגל לתת לאחרים, ולא כל הזמן להיעזר. מסר... הגיוני, אני מניח. וסרנה קיבלה את הצעת חייה, ולהיהפך לתלמידה של יאשיו. אבל היא תסרב, נכון? [B]וכן!!! אמא של סרנה אישרה שרק יאיאקומה ורהיהורן היו בבית! אז הם לבד הצליחו להפעיל מחשב נייד כדי לצפות בסרנה!!!!!! מדהים!!!! [/B]"שום דבר שאתה עושה אינו חסר תועלת" - אש. זה כמעט נשמע כמו פניני החכמה של יוסיי פודו- "אין שום קלף שהוא חסר תועלת". ההערכה שלי אל סטושי זינקה כמה שלבים בזה הרגע. חח.. יאשיו הזאת. פשוט עוזבת את סרנה באמצע משפט. ואז אומרת לה "טוב אז כשתהיי מוכנה פשוט תתקשרי אליי". אז נראה שסרנה השיגה לעצמה אחלה עתיד לאחרי שהסדרה תסתיים. יותר טוב ממיסטי, נגיד (שנאלצה להפסיד למאמנים לוזרים עד סוף חייה ולא להגשים את חלום חייה ולאמן פוקימוני מים מגניבים בעולם)...
וזה מספיק בינתיים. ניפגש שוב שבוע הבא!
-
[B]רשומה 17 11/01/19
[/B]ובכן, אז אנחנו ממשיכים. אני שם לב שאני מתקרב לסוף של XY. נותרו לי עוד איזה 30 פרקים או פחות.
ובכן, 114 ו-115 הם פילרים, ממשיך ל-116. אוקיי, אז הם דנים שוב בגקוגה אלוהים. ומנסים להבין למה זה קורה. אני לא מבין למה סיטרון אומר שהוא מזכיר את אש - לא יכולתי פאקינג לראות את גקוגה באופן ברור כשיש את כל המים האלה!! הופה.. לאקסריי עושה משהו שהוא לא SWIFT... אבל בקרב חצי אימונים... אוקיי, אז בואו נראה אילו עוד פוקימונים יש לאלן... פיקאצ'ו מוחה ובצדק. לרגע שכחתי שפיקאצ'ו זה פקוימון של אש... שיכול גם להשתתף בקרבות, וכאלה. פיקאצ'ו הוא UNDERUSED. מי היה מאמין. אוקיי, אז מטנג ניצח את אונברן. האם אנחנו רואים כאן את תחילתה של יריבות נפלאה? אלן אמר שינקרו... יוגיהו 5DS חיימשלייי.... טוב אני קצת רואה את הדמיון לאש, אבל אפשר לרגע להספיק עם המים האלה?? טוב, לפחות זה נגמר בNO RESULT, ככה שאש לא הושפל יותר מידי.
117 זה פילר, ואחריו נותר לי בעצם רק פילר אחד עד לסוף הסדרה! ממשיך ל-118. או היי קארנה, המון זמן לא ראינו אותך... כמובן שקארנה תכיר את זיגארד... אלופים הם badass. ומה? שם הפרק זה אש נגד גרדוויור?? הולי קראפ. מה זה ה RAMPAGE מגה התפתחויות שקורה כאן?? למה אנחנו עדיין צריכים את הקשקוש הזה של ג'סי? היא כבר סיימה את קריירת המשחק שלה בMASTER CLASS... אז המיני סיטרואיד והשעונים של סיטרון לא התפוצצו בפרק שבו הם הופיעו. הפעם האחרונה שזה קרה היה עם מערכת החשמל בעיר עם האוניברסיטה שם הוא פגש את שינקס... סרנה: "קארנה וגרדיוויור מסוגלים לתקשר רק באמצעות קשר עין". בסצינה הקודמת, כרגיל בקרב, קארנה וגרדיוויור [B]מביטות לאותו צד[/B]. לא היה שום סיכוי לקשר עין ביניהן... גרדוויור הרמאי, התחמק מAERIAL ACE, מתקפה שלא יכולה לפספס... בוז. טוב בסדר, רואים את גרדוויור מביטה אחורה לרגע לקארנה, אז הטיעון הקודם שלי לא רלוונטי לגמרי. סוף סוף הוא יצא מהמים!! טוב.. עושים די הרבה BUILD UP למה שזה לא יהיה שיקרה בקאלוס בקרוב.. נקווה שזה לא יאכזב.
הלאה. השם היפני של סיזור זה HASSAM. איזה ערבי. ושוב שוטא! האם יהיה לו סאלאמנס הפעם? וואו. שוטא אשכרה עקף את אש. אפשר בבקשה לצפות בקורות חייו של שוטא במקום אש בבקשה? שוטא פגש את סטיבן גם, אז זה יתרון שלו על פני אש... אוקיי, מה לעזאזל צוות פלייר עושים. באמת. מה לעזאזל הם עושים. מוזר כל כך. הוי, יוריקה, את מפריעה לזיגארד לדבר עם עצמו! כל כך חצופה ומעצבנת. אוקיי, החרב של שוטא התפתחה לשתי חרבות. עדיין מאזן מושלם לאש כשהחרב הכפולה מפסידה. הפוקימון הבא אינו סלאמנס. אלא תפלץ לא מוגדר ומעוות. אוי לא, אונברן הפסיד. עכשיו תור לוצ'הברו לתקן את הנזק... וואי וואי לוצ'הברו הפסיד. מה זה בלוסטר הזה ולמה הוא מכסח את אש ככה? וואו ושוטא ניצח את גקוגה. טוב, שוטא הוא בהחלט מאמן לא רע בכלל. ופתאום יש להם מעילים. והם הגיעו לאייסטסו. עם שוטא, לקרב המכון האחרון.
פתאום הבנתי. תלבושת החורף של יוריקה נראית כמו פירורים. אוי לא. אוקיי, אז הנה הבחור המוזר מסוף הפתיח. זה מנהיג מכון הקרח. יאי לוצ'הברו נלחם. והוא נלחם נגד ברקאבומסנו. היי, לא היה VS SPLASH בתחיחלת הקרב... מוזר.. ברק אובמסנו מת. די מהר. אוקיי קרבייס.. נראה מעניין. וקרבייס התעלל בלוצ'הבול. OH WELL. לפחות לוצ'הברו ניצח. והנה פיארוו. יותר מדי מעופפים יש לאש, כבר אמרתי? וכן, גם פיארוו הפסיד. כי הוא מעופף. עכשיו הוא צריך לנצח שניים. וזה יהיה גקוגה. באמת פיקאצ'ו לא השתתף בקרב כבר הרבה זמן... כאילו גקוגה אלוהים הוא מגניב והכל אבל אני לא אוהב את הMOVESET שלו. CUT WATER SHURIKEN AERIAL ACE ו DOUBLE TEAM... הייתי מחליף את CUT... ואולי DOULBE TEAM... אש אומר יותר מדי פעמים MORE... זה קצת מעצבן. ואש הפסיד. מעניין. יש לו הפקת לקחים לעשות... חח כששוטא מתרחק ויש טביעות רגליים בשלג זה תמונת ראי לפתיח הקודם שבו רואים את שוטא מביט קדימה וטביעות רגליים ממנו. ונראה ששוטא קצת מתחיל להתאכזב מאש בפרקים האחרונים... טוב, אש לוקח את זה קשה.
ונראה לי שזה מספיק בינתיים. אני מניח שמכיוון שנותר רק עוד פילר אחד זה לא נורא אם אצפה בו, אז אני כבר אפסיק לעקוב עם רשימת פילרים. אנחנו ממש קרובים לסיום כבר!
-
[B]רשומה 18 12/01/19[/B]
ובכן, אנחנו ממשיכים.
אתמול לא הרגשתי טוב כל כך אז הרשמים שלי אולי היו מבולבלים קצת. בינתיים חשבתי קצת והגעתי למסקנה שאני לא מתלהב כל כך מהגקגוה-אלוהים. בהתחלה זה היה מרשים, אבל עכשיו זה פשוט הופך לאש צועק MORE MORE MORE MORE וCUT SPAM. שזה... לא מלהיב במיוחד. זה איכשהו נגד הסגנון של אש. אבל בואו נראה, אולי המשבר הקרוב של אש יעזור לו ולי לגרום להרגיש טוב יותר בנוגע לזה.
אוקיי, אז כמובן שסרנה הולכת לחפש אותם. תארתי לעצמי שזה יהיה די הולם עם סרנה תוציא אותו מהשוק שלו, במיוחד כשהיא כל הזמן נעזרת (רוחנית) באש כדי לצאת מהשוקים שלה. קוראים לפרק DAWN OF EVOLUTION... מי אצל אש עוד יכול להתפתח בכלל? פיקאצ'ו????? סתם. כן. האינטרקציה בין אש לסרנה הייתה פחות או יותר מה שציפיתי שהיא תהיה. אפילו יותר מזה, לא ציפיתי שסרנה תפיל אותו עם כדורי שלג. יפה מאוד, סרנה, well played. ומסתבר שזה עבד? אוקיי, לא כל כך מציאותי, אבל בסדר. ואז אש התרסק על סנורלקס. ואז הוא גילה שזה בעצם סנורלקס שלו (שכזכור הוא שחיין מעולה אז הגיוני שהוא הגיע מהמעבדה של אוק לקאלוס בכוחות עצמו), ואז השתמש בסנורלקס במקום גקוגה אלוהים, וניצח את המכון השמיני, ואת הליגה. אף אחד לא היה מצפה לטוויסט הזה, נכון? וואו הנאמנות של כולם. אני לא יודע, אם זה הייתי אני שהלך להתבודד שם, אני די בטוח שהחברים שלי פשוט היו נכנסים למרכז הפוקימונים ומניחים שאצא מזה בכוחות עצמי. זה הדבר ההגיוני לעשות. וואו, זה כמעט הומאז' לפרק הזה עם מערת הקרח שאש וכל הפוקימונים שלו מתחממים. לול פיקאצ'ו כל כך החליד שהוא כבר לא מנצח את צוות רוקט. מדהים. צוות רוקט כבר לא רוצה ללכוד אותו... בחירה מוזרה לפוקימון שמופיע במחצית. אני לא חושב שהוא בכלל מופיע אחרת בפרק (הצורה הכי פחות מפותחת של ויוילון). האמת, אפילו לפני הפסקת הפרסומות תהיתי אם Z1 יכול להשתמש בכל הכפילים שלו כדי למצוא את אש בקלות. נראה שזה מה שהוא עושה... אה אוקיי, הנה רואים את הפוקימון הזה, אז הוא באמת מופיע בפרק. ו... מה ההיגיון בלחפש את אש רק אחרי שסופת השלג תשכך? לא כל הפואנטה זה למצוא אותו קודם כדי לוודא שהוא יהיה בסדר? אחרת הייתם יכולים לחכות במרכז... מעניין אם עכשיו כשגוקה נפגש פנים מול פנים עם זיגארד צורה 10% הוא גם יזהה ש-Z1 הוא זיגארד? הפעם הוא הפך לגקוגה אלוהים כדי להציל את כל הקפוראי. שזה איכשהו מוטיב נפוץ שהכוח הופך לשלך רק כשאתה באמת משתמש בו לטובת אחרים ולא לטובתך האישית, אז אולי עכשיו הם ישלטו בזה יותר? אני לא מבין בדיוק מה אש וגקוגה צריכים להתחיל מההתחלה... הוא פשוט צריך שלא יהיו לו 3 מעופפים בשישייה, ואז יהיה לו סיכוי נגד מכון קרח.... או להשתמש בפיקאצ'ו! זה גם עובד... מסכנים צוות רוקט... הם היו קורבנות במשך כל הרבה זמן שהם רוצים להמשיך לסבול... בחיי.. וואט? הליגה במיארה? זה נשמע מוזר. זה ככה גם במשחקים?? טוב זה מצחיק שהם מודיעים את זה כאילו אלו חדשות ואז עוברים להראות את עבודות הבנייה של האצטדיון... כאילו, את האצטדיון הזה לא בניתם ביום. אז אתם כבר יודעים כמה זמן מה שהליגה תהיה במיארה... אז זה לא כזה חדשות... זה משהו שמחליטים עליו מראש אם רוצים לבנות אצטדיון ענק בעיר... נו טוב. גקוגה משיט פוכדור אל אש... הוא מנסה ללכוד את אש??? אה לא, זה סתם היה BUMP FIST מוזר כזה. נו טוב.
פרק 29. טוב, אז אני מהמר שההרכב שלו יהיה לוצ'הברו או פיארוו, פיקאצ'ו, וגקוגה. מגה ברק אובמסנו?? אבל אובמסנו לא מגה התפתח בקרב הקודם... חשוד... חשוד... אוקיי, אורופ הוציא קצ'יקורו, ואש מוציא פיקאצ'ו. בואו נראה... אני חשבתי שהבעיה בQUICK ATTACK תהיה שהמגרש קרח... לא שהוא איבד מהירות... אבל מה אני מבין... קאצ'יקורו... הפך לאוקטהדרון... אוקייי. וואט. איזה שטויות. על ידי זה שפיקאצ'ו זז, הקרח שהאט את הגוף שלו נמס והמהירות שלו עלתה חזרה. טוב אחי. זה לגמרי עובד ככה... ופיקאצ'ו עושה את העבודה. כל הכבוד. והנה שוב קרבייס, אבל הפעם לא יהיה לו REGEN כי לא יורד שלג... אז זה אמור לעבוד לטובת סטושי האמת... כן, פיארו. זה היה די הגיוני. בלי הריג'ן של השלג זה אמור לעבוד. אבל הSTONE EDGE יכאיב קצת. כן, כמו שאורופ אמר, זה היה די קרב של BRUTE FORCE. לכל אחד יש מהלכים אפקטיביים נגד האחר, וזה פשוט היה התחרות מי הורג מהר יותר. ופיארו ניצח. ועכשיו... מגה ברק אובמסנו.. וואו, פיארו לא פגע פעם אחת בברק אובמסנו. שזה חבל כי אם הוא היה פוגע הוא היה הורג את אובמסנו בגלל הסוגים... לא הבנתי מאיפה הופיע גוש הקרח הזה כשגקוגה התגונן מפני הWOOD HAMMER של אובמסנו... אבל אוקיי? כן... הפעם הם בהחלט שולטים בצורה הזאת של גקוגה אלוהים... אוקיי! בהחלט אובמסנו התפתח לברק אובמסנו. מה זה המפלצת הזאת בחיי. משתמש בקרח כמחלקיים... טוב, ראינו את זה כבר ב BW... (קרוקודייל נגד ברטיק...) סרנה... כשעושים FIST BUMB עושים עם יד ימין... לא יד שמאל... טוב, לאש עדיין אין פוקימון שישי. זה גורם לי להאמין שהוא ייקח את נומלגון חזרה איתו בדרך למיארה מהביצה שבה הוא נמצע, וישתמש בו בליגה... או שהוא באמת ישתמש בסנורלקס בליגה!..
פרק 30. טוב, טכנית יוריקה לא לקחה את הכדור שלה... אז היא סתם איבדה אותו שם בפתיחה... ומה אני יודע? נומלגון מופיע בשם הפרק הזה! אני מניח שהוא עומד לחזור... נומלגון ופלורג'ס הם בכלל פויקמונים שנמצאים באותה קבוצת רבייה? כי ארמ... הם נראים לי קצת יותר מדי BFFים ביחס למה שהיה אפשר לצפות שהם יהיו. הורובי זה באמת הפוקימון המתאים לחפש מלסי מתחת לאדמה? כאילו... זה לא שרואים מתחת לאדמה משהו חוץ מהחור שלך. אולי לקסריי עם רנטגן זאת בחירה יותר טבעית... זה מרגיש לי כאילו הקווגסייר נהנה מלהיות מוענש על ידי פלורג'ס על דברים שהוא לא אשם בהם... נומלגון ידע קרן קרח גם כשנפרדנו ממנו? טוב, אני יכול לבדוק ברשימות שלי, אבל בעצם עכשיו זה נשמע לי מוכר קצת. זה הפך את הMOVE SET שלו לקצת סביר יותר מ BIDE DRAGON BREATH ו DRAGON PULSE... אז זה כנראה היה נכון. הדבר היחיד שמגניב ביוריקה זה התלבושות שלה. פיג'מה של צ'יגורסו, בגד חורף של פירורים, ובגד ים של סלופוק/ברו. זה מגניב. מה, באמת, הליגה תתחיל בפרק הבא? אני אצפה בפרק הבא רק כדי לוודא, ואז כנראה אפסיק. אז מתי בדיוק יהיה האסון שישמיד את קאלוס??? תוך כדי הליגה? אבל זה היה הקטע של BW...
אה, זה בטח הפילר ההוא שרציתי לדלג עליו. אבל נו טוב, אני אראה אותו. וואי אני שיחקתי במשחק הזה כשהייתי קטן. שבונים מסלול כזה לגולות ונותנים להן לרוץ בו. זה היה כיף, משום מה. טוב, נראה שג'סי לא מבינה איך הוגים את המילה הזאת... אבל אני לא שומע את ההבדל בין מה שהיא אומרת לבין מה שצריך להיות נכון... כשפיקצא'ו ינצ'ם והארימרון נפרדו... זה קצת נראה כאילו ינצ'ם מחולל את הארימארון.... dude. אני שונא את הארימארון. חשבתי שהוא וינצ'ם כבר BROS. איזה כיף לראות את ג'יימס מרגיש בנוח.... אני תוהה אם יש קשר בין השטויות שג'סי אומרת לבין המילים באנגלית שבחרו כדי לתרגם אותן... וואו סרנה משתמשת בינצ'ם לקרב... זה לא קרה הרבה זמן. עוד מסרים מגדריים... ingenuities הם לא לנשים... מה לעזאזל פוקימון....
כן, אכן בפרק הבא תתחיל הליגה. אם כך, אני אתחיל לראות אותה בשבוע הבא. הגעתי לפרק 31. באמת שלא נותר עוד הרבה!..
-
[B]רשומה 19 18/01/19
[/B]אז הגענו לליגה! בטרם אתחיל לראות, אני רוצה לכתוב ניתוח ותחזיות.
אז כרגע לאש יש את השישייה הבאה: פיקאצ'ו, גקוגה, פיארו, לוצ'הברו, אונברן, ונומלגון.
פיקאצ'ו - אין דבר שלא נאמר כבר על הפיקאצ'ו הזה. כמובן, שזה פוקימון נוראי, אבל בהינתן שזאת האנימה, הוא כנראה יזכה בכמה וכמה נצחונות בליגה הקרובה.
גקוגה - הפוקימון החשוב כמובן של אש, שיש את כל הרעש מסביבו. אני מעריך שצורת גקוגה-אלוהים תהיה בשימוש נרחב, והוא יראה הרבה אקשן בקרוב.
נומלגון - לדעתי זה פוקימון מאוד מאוזן וטוב של אש. יש לו מתקפת דרקון וקרח, ו"אס בשרוול" בצורת bide. לא המתקפה הכי מדהימה, אבל בניצול נכון היא יכולה להיות שימושית. יהיה נחמד אם אש יעשה קומבואים בסגנון rain dance ואז להחליף לגקוגה ולנצל את זה שמתקפות מים מתחזקות. כנראה לא יקרה - אבל יהיה מדהים אם אש יוכל להגיע לרמות כאלה.
כאן אנחנו מגיעים לבעיה של אש: יש לו שלושה מועפפים.
פיארו - לדעתי זה הפוקימון מעופף הכי טוב של אש כעת. קודם כל יש לו עוד סוג מועיל (אש), ומתקפת מתכת, והוא גם מהיר ויכול לבנות מהירות עם FLAME CHARGE. אם אני הייתי צריך להשאיר מעופף אחד אצל אש - הייתי משאיר אותו.
לוצ'הברו - עד כמה שאני אוהב את לוצ'הבול (תקראו את הרשומות הקודמות - אני מת עליו), לדעתי הוא לא נושא את המשקל של עצמו. יש לו רק 3 מתקפות אני חושב karate chop, flying press ו hi jump kick. אני לא רואה איך הוא פוקימון מספיק טוב לליגה. לדעתי הוא לא יככב במיוחד.
אונברן - הוא לא ראה יותר מדי אקשן עד עכשיו. לדעתי הוא פשוט לא מספיק מנוסה לליגה. הוא נלחם בזפדוס, נכון, אבל אין לו הרבה נסיון קרבי. יש לו גם מתקפות מאוד מצומצמות - bommburst acrobatics ו supersonic. אני פשוט לא רואה במה הוא יעזור בליגה.
אם הייתי יכול להוסיף אילו פוקימונים שאני רוצה, הייתי מחליף את לוצ'הברו ואונברן בשניים מבין ספטייל (יכול להיות שטורטרה גם ממש חזק, אבל לא ראיתי את DP אז אני לא יודע איך הטורטרה של אש. ספטייל ניצח דרקראי, אז הוא חזק.), סנורלקס (הוא פאקינג חיה רעה שאני בוכה בגלל ה underuse שלו), והקרוקודיל דור 5 שלו (שהוא בקלות אחד הפוקימונים הכי חזקים שהוא לכד באונובה). כמובן, אם אני ממש מתפרע אז אני מחליף את פיארו בצ'אריזרד, אבל בסדר, צ'אריזרד כבר היה בBW. לדעתי פיקאצ'ו גקוגה נומלגון פיארו ספטייל וסנורלקס/קרקודויל שישייה הרבה יותר טובה, אבל אלו חלומות בהקיץ.
כעת לתחזיות: אז אני יודע את התוצאה הסופית - אש מפסיד לאלן בגמר. עכשיו הדרך לשם - הפרומו לפרק הראה את טרובה. שזה קצת חשוד כי לא ידעתי שהוא אוסף תגי מכון. אני מניח שגם טיירנו יהיה בליגה. אם טרובה יהיה בליגה, אני מקווה שהוא פיתח את צ'רמיליון שלו לצ'אריזרד והשיג צ'ריזרדנייט, ושהוא יפגוש בחצי הגמר או ברבע הגמר את אלן, ואז יהיה להם קרב מגה צ'אריזרדים, כשלטרובה תהיה את המגה התפתחות השנייה של צ'ריזרד. זאת תהיה דרך מגניבה של אלן לעלות לגמר. אני מניח שכדי שטרובה יגיע לשלב כל כך רחוק הוא יצטרך לנצח FODDER שלא שמענו עליהם קודם, כדי לבסס את המעמד של טרובה כמישהו שמסוגל להילחם. כי עד עכשיו יש לו רק קרב חימום אחד נגד אש על המסך (כשצ'רמיליון היה כל כך צמא לקרב שהוא התחיל להתפרע). זאת תהיה הדרך של אלן לגמר. אש כנראה יפגוש את שוטה בחצי. לדעתי שוטה ינצח את טיירנו (אם הוא בליגה, לא ראיתי אותו בכלל בפרומו לפרק). אני אוהב את היריבות של אש שוטה יותר מאת היריבות של אש טיירנו (במיוחד כי קונספט הקרב בריקודים של טיירנו נשמע לי קצת טיפשי). ספטייל ינצח את בלסטויס, ויזכיר לטיירנו שהעובדה שבלסטויס שלו יכול לרקוד על הגב היא מגוחכת (אני מסכים שייתכן ובלסטויס של טיירנו מעט זריז יותר מהבלסטויס הממוצע בזכות האימונים שעבר במשך כל חייו, אבל לא עד כדי כך...). זה אומר שעד החצי אש יפגוש רק FODDER, כי אני לא מסוגל לחשוב על מאמנים נוספים שאש פגש בדרך ושיהיו בליגה. אולי אש יפגוש גם את טיירנו וגם את שוטה - נראה.
מה שכן - אני לא בטוח איפה ייכנס כאן האסון שישמיד את קאלוס. אני מניח שהדרך היחידה שבה זה יכול לקרות זה אם כשאלן ינצח בגמר, הוא ישתמש בנצחון שלו כדי למנף את המניעים של צוות פלייר ולגרום ככה לאסון שישמיד את קאלוס. במהלך הניסיון לפתור את האסון אש יפנה אל הלב של אלן, אבל לא ינצח אותו per se, ויגבר עליו בדרך אלטרנטיבית כדי להחזיר את השקט. אבל אני לא כל כך רואה איך הקונפליקט הזה יתחיל (במיוחד שלא ברור עדיין כל כך מה הקטע עם הליצן ההוא והארימארון שאלן דואג להם, ומה צוות פלייר רוצה לעשות בכלל.. חוץ מלגדל עצים).
אוקיי, זהו. מספיק תחזיות לבינתיים - ניגש למלאכה. פרק 32. חח צוות רוקט כתבים. טוב, יש איזה אמו שהופיע בפרומו שלא אוהב את השמחה של אש. כמה משעמם. "geez you are such a child" - מישהו מתגעגע לאיריס (חוץ ממני?). טוב אז יש המון מאמנים גנריים. יש אחד עם גיטרה, ויש אחד עם חגורה שקשורה באופן מוזר מאחרוי הגב, או משהו. הם כנראה יילחמו בדמויות עם שם. וכמובן, טיירנו וטרובה. טיירנו אכן שם, כצפוי. אבל תכלס ההכרזה של אש לנצח היא לא הדבר הבריא לעשות. תמיד כשספורטאים מתראיינים (טניס) הם אומרים דברים בסגנון שהמטרה שלהם היא להיכנס לקצב שלהם, ושיהיה להם משחק טוב, שבו הם לאט לאט משתפרים ונכנסים לכושר טוב. או משהו. הם לא אומרים "אני מנצח את התחרות מחר!". והנה אלן ופרופסור פלאטאן. בתור מה פרופסור פלאטאן מופיע שם ליד הכרוז של הקרבות בהגרלה? למה הוא חשוב לתחרות הזאת? שמעתם פעם על זה שבטקסים של תחילת המונדיאל יהיו על הבמה גם "סטטיסטיקאים בכירים של כדורגל"? זה לא הגיוני. אוקיי סיבוב ראשון: אש נגד FODDER, טרובה נגד אלן כבר עכשיו, עיש עם חגורה מוזרה נגד FODDER, שוטה נגד FODDER, וטיירנו נגד FODDER ממין נקבה. אוקיי, לא מפתיע. אני לא רואה את האמו העצבני מהפתיחה. אה, הFODDER של אש זה מר. גיטרה. אוקיי. HEH. הKEYSTONE של טרובה נמצא [B]במצלמה[/B]. כמה עדין. עשרים יאיאקומות תקועים בפוכדור אחד? אין לכם כבוד לפוקימונים, הנהלת ליגת קאלוס??? איזה יופי. הקרבות הם שלוש על שלוש החל מהשלב הראשון. זה היה חסר לי באונובה. (אש נגד שוטי בקרב אחד על אחד -.-) טרובה מוציא את צ'ריזרד מיד. אני לא רואה עליו אבן מגה. וגם אלן מיד מוציא את הצ'ריזרד שלו! אם הקרב מגה צ'ריזרדים יהיה ראשון, איך יהיה בכלל מתח כאן? טוב, טרובה מלמד את הצ'ריזרד שלו FIRE SPIN במקום FLAMETHROWER. אין ספק שמגיע לו להפסיד. אה, אבן המגה הייתה על הזנב. כמה עדין. והנה צדדקתי בהשערה הראשונה (שהייתה די צפויה כשיודעים שטרובה ישתתף, אני מניח). 53 מעלות. הדיוק. מדהים. לבני אדם אין רזולוציה של תפיסת מעלות. וזהו. זה נגמר. זה היה... לא כזה מרשים. ועכשיו הוא פשוט יעשה SWEEP לטרובה? אש הוא טמבל או מה? כמה מטומטם אתה צריך להיות כדי להילחם במישהו כשאתה צריך להספיק להגיע לקרב??? אוקיי, נראה שאמו לא היה בהגרלה כי לאמו אין תגים, אם לשפוט לפי הדיאלוג שלו ("מה תגים שווים בכלל"). בינתיים ברקע ארודוקטיל סופג מכות ממגה צ'ריזרד. פלורג'ס זה השלישי של טרובה. והוא בדרך להפסד מהיר. כן, מגה צ'ריזרד עשה SWEEP לטרובה. OUCH. אוף. פעם אחת צריך להפסיל את אש בגלל דברים פורמליים. שילמד. אוף, האמו הזה כל כך דרמטי. כמה מיותר. כמה מיותר. גקוגה נגד אלטריה זה הקרב הפותח של אש. האמת שציפיתי לאלטריה נגד נומלגון. ICE BEAM נגד אלטריה יהיה אפקטיבי. והנה מגיע גקוגה אלוהים... וWATER SHURIKEN אחד הורג את אלטריה. וואו. הם פשוט דילגו לסוף הקרב. מה לעזאזל. למה??? כמה מיותר.
פרק 33. אוקי, אז למדנו שיש מאמן עם מגה אבסול, וההוא עם החגורה המוזרה יש לו מגה גרצ'ומפ. ויש מישהו עם סלאקינג. מגה ספטייל... נשמע מבטיח. והנה אנחנו מתחילים עם קרב של לוצ'הברו (!) נגד אבסול. וואו, לוצ'הבול ניצח מגה מפותח. לא רע ביחס להערכה שלי. ומסתבר שאנחנו כבר בחצי הגמר. הם פשוט דילגו על חצי טורניר, מה לעזאזל. זה אומר שהם ליטרלי דילגו על כל ההתקדמות של אש בכל העונות הקודמות. אם הם היו עושים את זה בעונות הקודמות, אז לא היינו רואים כלום מהטורניר של אש! כמה עלוב. שוטה נגד טיירנו, כצפוי. יש. לואיס (חגורה מוזרה) גם בחצי הגמר, ויפסיד לאלן. וסאנא הגיעה... בדיוק כדי לראות את טיירנו מפסיד. כמה עצוב. סיטרון אמר את זה הכי טוב: זה לא רק ששוטא הוא מאמן חזק, אלא הוא עובד קשה, והוא אנליסט טוב. yup. זה מה שהופך אותו לטוב. אגב, אני מת לראות איך נראה המכונת זירות הזאת למטה... פוקימון חרב התפתח שוב.. לגילגרד.... אולי הפעם הוא ינצח? טיירנו מוציא לודיקולו. אני מת על הניתוחים של שוטא. מכך שלודיקולו נהיה מהיר הוא הסיק שהיכולת שלו זה SWIFT SWIM. אפשר סדרה שבה שוטא הוא הפרוטגוניסט, ולא אש? אההה הוא עושה קרן סולרית בגשם. הוא יפסיד. כן, RAIN DANCE וקרן סולרית זה אנטי-סינרגיה... וראיצ'ו ניצח את גילגרד. היי, עכשיו אני קצת יותר מחבב את החרב המגוחכת הזאת אחרי שטרובה עשה בה שימוש מושכל. איכססססססססס לשוטא יש פרורים. והוא השתמש בATTRACT. ביזיוןןןן. שוטא זה היריב הכי גרוע אי פעם.... איכסססס לא רוצה לראות אותו בכללל יותררררר. והנה בלסטויז. האם גם בלסטויז מגה יתפתח? אני מקווה שכן. יש פרורים הפסיד. עכשיו שוטא יחזור להיות מאמן מכובד. וכן, כמובן שיש לו אבן מגה על ספטייל. שנמצאת על צעיף שמזכיר את שוטא עצמו. לא, בלסטויז לא מגה התפתח. חבל. והוא עשה RAIN DANCE כדי שעכשיו ראיצ'ו יעשה THUNDER וזה יפגע ב-100%? וכן. בלסטויז לא יכול להיות זריז כמו שהוא באמת. תודה שוטא שלימדת אותנו שיעור במציאותיות. "כל הקרבות שנלחמנו, כל הניסיון שצברנו - זה הכוח שלנו". שוטא באמת מאמן טוב. רק שיעיף את פרורים לאלף עזאזל מהשישייה שלו, פליז. וכמובן שלשוטא אבן המגה נמצאת על החוברת שלו. מגניב. מגה ספטייל נראה מרושע.. ראיצ'ו נראה חסר אונים עכשיו כשהוא גילה שלמגה ספטייל יש LIGHTNING ROD. ז"ל. מופע מאוד מרשים של ספטייל. כל הכבוד לשוטא. זה היה ניצחון טוב. מעניין אם זה גם יבוא לידי ביטוי נגד פיקאצ'ו של אש. "הרצון של שוטא היה קצת יותר גדול מזה של טיירנו"? לא! שוטא פאקינג שלט בקרב הזה מההתחלה. הוא היה כמה רמות מעל טיירנו. זאת הערכה מאוד לא נכונה של סיטרון, לדעתי. יש קרבות מלאים שש על שש. החלק המבאס: שוטא בהכרח ישתמש בפרורים. איכס. רגע לא הבנתי למה לאש יש רק חמישה פוקימונים? האם נומלגון לא איתו עדיין? או שהוא רוצה להיות כמו הטמבל מBW שניצח אותו, שהביא רק חמישייה לקרב מלא כי הוא חשב שחמישייה [B]זה[/B] קרב מלא. ואיכשהו ניצח בסוף. אה, הוא לא לקח את נומלגון. הוא רק ביקש מהאנזו שיביא אותו לליגה. אז כל הזמן הזה הוא לא היה עם נומלגון??? מה לעזאזל אש. אתה בושה למין האנושי. מה לעזאזל. סליחה, קוראים לו קנזו, לא הנזו. לאאאא אני לא מאמין שאש שקל להחזיר פוקימונים מאוק אבל בחר בסוף את נומלגון. כאילו נומלגון קול אבל נומלגון לעומת צ'ריזרד או סנורלקס או ספטייל או קרוקודיל??
פרק 33. קודם כל אנחנו רואים לקט מאלן נגד לואיס. צ'אריזרד מנצח רהיפיריור. הוא ניצח גם באפלון, גרנבול, פליפר, והפוקימון דור 5 הזה עם המקלות, אני כל הזמן שוכח איך קוראים לו בכל אחת מהשפות. אלן בדרך לעשות SWEEP לשישה פוקימונים, אפילו בלי מגה צ'ריזרד... טוב אולי נגד מגה גרצ'ומפ הוא יהפוך למגה צ'ריזרד וינצח איתו... וסיטרון מאשר שמטנג התפתח למטגרוס. אלן הוא פאקינג טוביאס עם הדרקראי שלו... מה זה צריך להיות הקריעה הזאת שהוא עושה לליגה... לואיס נותן שמות לפוקימונים שלו. הוא מוזר. מעניין אם זה שזה גרצ'ומפ (הפוקימון של פלאטאן) ישפיע איכשהו על אלן. כן. צ'ריזרד עשה SWEEP. מפחיד. איך לאש בכלל יש סיכוי להתמודד מול זה? רק עם צוות של גקוגה, צ'ריזרד, ספטייל, סנורלקס, קרוקודיל, ונומלגון/גליליי/פיקאצ'ו יש לו סיכוי בכלל להתקרב ללנצח את זה... ולא, העובדה שזה גרצו'מפ לא הזיזה לו בכלל. היי, הפתיח זה פרסומת לסרט STEAMPUNK ההוא של פוקימון שפעם ראיתי עם עין אחת ולא הבנתי ממנו כלום. חשבתי לאורך כל הסרט שאלו פוקימונים לא אמיתיים, אבל מסתבר שהם דור 7. טוב, זה אמור להיות פרק טוב. למה הארימארון היה חייב להופיע? זירת יער. זה מעניין, כי העימות יכול להיות עקיף ולא ישיר. זה מה שניסיתי ליצור ב POKEMON IN THE INFORMATION ERA אבל אף אחד לא שיחק בזה כדי שזה יבוא לידי ביטוי... המ, אחרי שלושה KO לאחד הצדדים מחליפים את הזירה. מעניין איך זה ישפיע. חח לוצ'הברו דופק הופעה. זה טוב להתחיל ממנו - אין טעם לשמור אותו לסוף. הוא לא יישא את המשקל שלו. סלאקינג הוא הפוקימון של שוטא, מסתבר. זה יהיה מעניין. הוא פשוט יעשה TANK ללוצ'הבול וינצח אותו עם GIGA IMPACT, לדעתי. כשאני רואה את סלקינג, אני רק יכול לחשוב על גונגנזקה מארק פייב עם האסטרטגיה ההגנתית שלו ו manly man don't do unnecessary movements. אה ולוצ'הבול יודע גם XSCISSIORS, ולא ציינתי את זה קודם. כן, בעצם, ככה הם ניצחו את מכון הפייה, עם X SCISSORS על הTRICK ROOM, נכון. וכן, לוצ'הברו מת. ציפיתי שהוא לא יחזיק מעמד. הוא הפסיד לCOUNTER ולא ל GIGA IMPACT. קרוב. זה פחות או יותר מה שהיה אפשר לצפות לו מלוצ'הברו, עד כמה שאני אוהב אותו. ופיארוו הביס את סלאקינג. כל הכבוד. חחח. thank you for your hard work, slacking. טוב, אני מניח שלפוקימון העצל, סלאקינג, עצם העובדה שהוא קם בשני שלבים בקרב הזה נחשב hard work. חחח. הנה בלוסטר, מי שעשה KO לאש בקרב הקודם. ופיארו הפסיד במכה, בערך. זה... מאכזב קלות. טוב, הוא ספג את הHAMMER ARM של סלאקינג, וכל מכה של סאלקינג היא מכה. אז אולי זה הגיוני. והנה השימוש ביער כדי להימנע מעימות ישיר. היי, הקטע עם הזנב זה כמו הקרב של אש נגד הורובי. מעניין אם סיטרון יגיב על זה. נראה שלא. בלוסטר הפסיד. 2-2. והנה גילגרד. גילגרד פשוט עוקר את כל העצים ביער. נשמע לגיטימי.
פרק 35. אז נראה שהתכנית של אש תהיה למנוע מהחרב להיכנס לנדן וככה לעצור את הKING SHIELD או משהו מוזר כזה. פיקאצ'ו על העצים האלו זה כמו ROCK LEE נגד גארא במבחני הצ'ונין כשהוא שחרר 5 שערים, והתחיל פשוט לרחף סביבו. מה זה הדבר הזה. העצים.. נופלים לאט לאט מאוד... חחח כן פיקאצ'ו תקע את המגן אז החרב לא נכנס פנימה. עכשיו הזירה תתחלף. לא שיש כבר יער... אבל עדיין צריך להחליף זירה... אוקיי אונברן אמור לתפקד היטב בשטח פתוח כזה שבו הוא יכול לרחף בחופשיות. וכן, שוטא פיתח את הבגון שלו לסלאמנס. יפה מאוד. קרב אווירי מרתק מצפה לנו. בוא נראה עם אונברן יכול לשאת את המשקל שלו... אה, אונברן ידע גם DRAGON CLAW. לא זכרתי את זה. DOUBLE KO. סאלאמנס ואונברן שניהם התחרו במי הורג יותר מהר את היריב שלו, וזה נגמר בתיקו. קרב לא רע לאונברן. לא ציפיתי ממנו ליותר מזה. בזה נגמרו לאש המעופפים. נשארו נומלגון גקוגה ופיקאצ'ו התשוש. איכסססס פרורים. עכשיו אני מפסיק לכבד את שוטא, עד שהקרב יסתיים. נומלגון נגד פרורים. פליז תהרוג אותו? ואז מגה ספטייל יוכל להרוג את פיקאצ'ו ונומלגון ולהפסיד לגוקגה. אבל זה לא יקרה, פרורים ינצח את נומלגון, ואני אהיה עצוב. הנה האס בשרוול - BIDE. אמרתי שזה יהיה שימושי. אבל שוטא מספיק חכם כדי לא להאכיל את הBIDE יותר , ועושה COTTON GUARD במקום. ועוד DOUBLE KO! כתיבה עצלנית. טוב, נומלגון תפקד לא רע נוכח הנסיבות. אבל היי, BIDE היה שימושי. עדיף שהוא היה לומד אשכרה התקפה טובה, אבל אי אפשר להשיג הכל. ועכשיו ספטייל נגד גקוגה ופיקאצ'ו. כן, קודם פיקאצ'ו יעייף קצת את מגה ספטייל, כדי שלגקוגה יהיה סיכוי. ושוב, היה ממש נחמד אם אש היה מגיב על זה שהוא מודע ליכולות של ספטייל בהינתן זה שהיה לו אחד! אוקיי, הFRENZY PLANT הרג את פיקאצ'ו. הנה הקרב שנקבע בכוכבים - גקוגה אלוהים נגד מגה ספטייל. אבל FRENZY PLANT זה מתקפה שמשתקת בתור הבא! ספטייל לא אמור להיות מסוגל לעשות יותר מדי דברים ברצף כשהוא משתמש בה... כן, לאט לאט הקרב יוצא מהשליטה של שוטא, וזה הופך פשוט לדו קרב עד מוות ומכות. וכן, הנה הבאסה הכזאת שכשגקוגה הופך לגקוגה אלוהים הוא מתחיל להספים CUT. ובסוף במהלך שלא היה מבייש את נארוטו, גקוגה עושה X200 KAGE BUNSHIN וזורק עם כולם שוריקנים, ומנצח. זה היה קרב בעיקר FLASHY, אבל נחמד לצפייה. זאת הייתה יריבות טובה ביניהם, וזה היה סיכום טוב ליריבות הזאת. חח, צוות רוקט מביעים את תהיית הצופה - האם ייתכן שאש באמת ינצח את הליגה?? כן, זאת בהחלט הייתה יריבות בריאה, כמו של אש וKENYAN באונובה. נחמד לראות את זה. ועכשיו - לקרב הבולשיט נגד אלן!
36. אתם רואים איזה מועיל שוטה? הוא מדבר עם סרנה וכבר קיבל טיפ חדש. זה בדיוק מה שסיטרון אמר קודם. הוא תמיד לומד עוד. זה למה הוא יעקוף את אש בקלות. חחח לנצל את זה שלרובוטים אין תחושת שעמום כדי לגרום לסיטרויד לעמוד בתור שעתיים כדי להשיג ממתקים מיוחדים... עוד בזבוז זמן מסך עם הארימארון וינצ'ם. פיקאצ'ו נמצא על כרטיס שם הפרק הפעם. מעניין. היי, הנה מאנון, הליצן הזה שלאלן אכפת ממנו. כן, לדעתי בסכסוך של ינצ'ם -הארימרון, אני אבחר בינצ'ם. גם כי אני שונא את הארימארון, וגם כי ינצ'ם מתנהג יותר טוב באופן כללי. וכי הארימארון הוא אידיוט. ואני שונא אותו. בשלב הזה, אני כבר לא בטוח עם מנון הוא בן או בת. אישור בבקשה? יופי, עכשיו פלאטאן הגיע, וכולנו נשמע מה הקשר של: אלאן, פלאטאן, מנון, פלר-דה-ליס, הארימארון. הפגישה של אלאן עם הכתבת הזאת... היא מאוד מאוד מוזרה ומעניינת. אז תוסיפו אותה לרשימת השמות הקודמת. וינצ'ם מופיע על כרטיס המחצית. כמה חסר היגיון. והנה שוב - שוטא פשוט יושב מול קרבות ולומד!! איזה פרוטגוניסט מדהים הוא היה יכול להיות!! טוב, זה כבר מטומטם. אם שוטא היה מנצח את אש אז היה לו ליטרלי עוד קרב אחד, הגמר. זה לא ש"איזה באסה שהפסדתי בהתחלה, לא היו לי ככה הרבה קרבות". dude, הגעת עד לחצי הגמר... אוקיי, קיבלתי אישור שמנון זאת היא. ונראה שצוות פלייר רוצים להשתלט על מכון מיארה... לצורך סיבה כלשהי.... כן, צוות פלייר... עושים משהו... אני מניח שזה הגיוני שמנון זאת היא, כי סרנה קראה לה מנון-צ'אן, ובנות לעתים רחוקות קוראות לבנים "צ'אן" (במיוחד כשמאנון כמעט בגילה. אם מאנון היה בן קטן ממנה בהרבה, אז אולי היה הגיוני לקרוא לו מנון צ'אן, עד כמה שאני מבין HONORIFCS יפניים (שזה לא הרבה)). ולא קיבלנו את ההסבר על הקשר של פלאטאן, אלן, ומאנון... נקבל אותו בקרוב, אני מניח? אוקיי, מה פלר-דה-ליס רוצה מאש? אוקיי, אז פלאטאן מכיר את פלר-דה-ליס. טוב, גם נאמר קודם שפלר-דה-ליס הוא סלב. אז יש לו ארגון מרושע שהוא מסתיר. טוב, לא ברור עדיין מה הקטע של פלר-דה-ליס. אני רוצה להאמין שלוקר במעקב אחריו. אבל זה כנראה לא יקרה. חבל. אוקיי, והנה הגמר, שיהיה בפרק הבא. כנראה פרק אחד? אין דבר כזה בפוקימון שקרב נמשיך על שני פרקים מלאים...
37. אוקיי הנה מתחילים. זירת אבן/מים. שם אלן נלחם בקרב הראשון שלו. ושוב יש החלפת זירה במחצית. אוקיי, אש מתחיל מפיקאצ'ו... בחירה מסקרנת. ואלן לא מתחיל מצ'ריזרד! שזה מוזר. הוא באמת מאמין שלאש יש יכולת לנצח את צ'ריזרד והוא צריך לשמור אותו לשלב מאוחר יותר? לא ברור. כאילו, אני לא מבין מה באינטרקציה של אש עם אלן יגרום לו להאמין שלאש יש סיכוי לנצח כאן. או שאלן לא רוצה שצ'ריזרד יפסיד, ומוכן להקריב פוקימונים אחרים כל עוד צ'אריזרד לא יפסיד בקרב? בכל מקרה, הוא מוציא טרייניטאר, עוד פוקימון TOP TIER. בוא נראה איך זה יתקדם. טוב זה קרב לא מאוד קונבנציונלי בינתיים. ופיקאצ'ו מנצח את טיירניטאר. כן, לחטוף את הפוקימונים שלהם כשהם יהיו מותשים זאת תכנית גאונית, באצטדיון מלא בבני אדם ובאבטחה מקסימלית. כל הכבוד צוות רוקט, הפעם שיחקתם אותה. מוביל נגד אונברן עכשיו. אונברן נותן קרב טוב, אבל מפסיד. כאמור, לא ציפיתי מאונברן לתחרות טובה מדי. ועכשיו לוצ'הברו, נלחם למען הברו שלו, אונברן. למה לוצ'הבול עולה באש? אוקיי אין לי מושג מה לוצ'הבול עשה אבל איכשהו הוא ניצח את מאוויל! מרשים מאוד. סליחה, קוראים לפוקימון הזה וויביל, לאמאוויל. כבר שכחתי. אלן שולח בישארפ. אש זוכר את בישארפ של לנגלי, נכון? יש לו ניסיון בתחום. עוד פוקימון שחלש ללוחם... אבל הפעם לוצ'הברו לא ינצח... כן, THUNDER WAVE... לוצ'הברו בצרות. כן, HI JUMP KICK החטיא. וגיליוטינה פגע. RIP לוצ'הברו. אלן החזיר את בישארפ להמשך. אנפזנט זכר לאלן. האם אש ייזכר שיש לו אנפזנט נקבה? כנראה שלא. לא, הוא מוציא את פיארו, כדי שיהיה לם FLYING SHOWDOWN. מזכיר לי את מכון המעופף באונובה, כשטרנקלינט התפתחה לאנפזנט, ואז אש ראה שהיא למדה AERIAL ACE, הורה להשתמש בזה, ואז האישונים של אנפזנט התכווצו, וכעבור איזה 5 דקות היא סוף סוף הצליחה לפגוע בסוואנה ולנצח. זה היה מגניב. אני לא בטוח מה המילה המדויקת, אבל נראה שמתקפת שמים ביפנית זה GOD BIRD. ופיארו משתמש ב BRAVE BIRD. מי ינצח, אלוהים או אמיץ? טוב, זה קרב שרשום עליו DOUBLE KO. נראה איך זה יתפתח באמת. אכן DOUBLE KO. כצפוי. עכשיו החלפת זירה. כן, שוב נגמרו לאש הציפורים. זה על נומלגון פיקאצ'ו וגקוגה אלוהים. וכן, בדקתי באינטרנט, והשם ביפנית הוא GOD BIRD. מצחיק. פיקאצ'ו נגד מטגרוס. GO. טוב, איכשהו מטגרוס שלט בקרב, אבל מאמץ נואש של פיקאצ'ו אפשר לו לנצח את מטגרוס. אנחנו מתקרבים לסוף... בכל מקרה, ברור שפיקאצ'ו ספג הרבה נזק כבר. בשני קרבות. אלן קרא לצ'ריזרד בלפני אחרון... אני מניח שעכשיו הוא מאמין שהוא לא צריך לחכות יותר? וואו, הקרב לא נגמר בפרק הזה. מרשים מאוד. אה כן, הפוקימון האחרון זה הבישארפ שעוד לא הובס. טוב, נראה שאני צריך לראות את הפרק הבא כדי לראות איך זה יוכרע!
38! פיקאצ'ו מתפקד בקרב הזה הרבה יותר ממדרגת השכר שלו. הוא נלחם נגד שלושה פוקימונים ועדיין מתפקד לא רע בכלל זה מאוד מרשים. אבל זה נגמר. אבל זאת הייתה הופעה מאוד טובה לפיקאצ'ו. טוב, אני מבין איך שם הפרק KALOG LEAGUE VICTORY! SATOSHIS ULTIMATE MATCH היה יכול לבנות ציפייה כוזבת בקרב צופים.. והנה נומלגון. ואלן יחזיר את בישארפ, כמובן. זה היה די צפוי. אני מניח שהוא היה משאיר אותו אם זה היה גקוגה. נומלגון עם BIDE... ונומלגון נפגע מגיליטיונה ומת. נומלגון תפקד מתחת למדרגת השכר שלו... מצד שני, הוא באמת היה רק בשני קרבות... כמה מאכזב. בקצב הזה- הוא לא באמת עשה שום דבר. זה כאילו אש היה עם חמישייה. והנה גקוגה, שיצא אחרי RAIN DANCE, אבל אני לא יודע עד כמה זה בכוונה... והנה בישארפ מת. והנה הרגע לו כולנו חיכינו - מגה צ'ריזרד נגד גקוגה אלהוים. טוב, שוטא שם לב לקטע עם הRAIN DANCE.. אבל שוטא הוא אשכרה חכם... ונגמר הגשם. והנה גקוגה אלוהים. והנה מגה צ'ריזרד. עכשיו זה יוכרע. "הנה המתקפה שמערבת את כל הכוח של כולנו! גקוגה - CUT!". -.- המתקפה היא CUT. כל כך מיותר. בום! דברים מתפוצצים! אש! וגקוגה הפסיד. זאת נגיד דרך הרבה יותר מוצלחת להפסיד מאשר להפסיד לריולו שמתפתח ללוקריו למאמן שבא רק עם 5 פוקימונים לליגה... טוב, ועכשיו הגיע הזמן לאסון... האם אש לא אמור להיות שם בטקס הסיום? בתור מקום שני? ככה זה נגיד בטניס... אה כן, הוא באמת שם. פשוט לא הראו לנו אותו ברגע הראשון... אוקיי... עכשיו הכעסתם את זיגארד. ואתם כנראה שולטים בו כי אחרת זה רע לכם. מה זה נותן לכם? אוי לא. הזיגארד הרע גם יכול לאסוף CELLS.. והוא הפך את מיארה ל... יער. או עץ אחד גדול? אה. אלן לא מודע לתכנית. כמובן. הוא חשב שהוא מציל את מאנון. אבל הוא לא. מאנון היה סתם תמריץ בשביל אלן. טריק יחצני בשביל פלר-דה-ליס. המטרה הייתה לאסוף אנרגיה כדי להפעיל את הנשק הזה. האם זה העניין? כנראה.
אבל זה מספיק בינתיים! נותרו לי רק 11 פרקים. כנראה אני אסיים את זה בשבוע הבא (מחר כנראה תהיה עוד רשומה, אבל מי יודע?).
איך הייתה הליגה? היא הייתה לא רעה סך הכל. קצת חבל שהם דילגו על רובה. לדעתי היא סך הכל הייתה יותר טובה מליגת אונובה. היה נחמד אם אלן היה משתמש בעוד פוקימונים בשלבים המוקדמים, ואם היו מראים את זה, אבל ככה זה הסגנון של פוקימון. נו טוב. מה שהראו היה די טוב, ודי נהניתי מזה.
-
[B]רשומה 20 19/01/19
[/B]
ובכן, היום אנחנו מתחילים לראות את המשבר שיחריב את קאלוס. כנראה לא אספיק לראות את הכל.
נתחיל מפרק 39. טוב, אני חייב לקחת חזרה את מה שאמרתי על זה שאלן לא יודע כלום - הרי הדיאלוג שלו עם פלאטאן בהחלט מעיד אחרת. אבל ההתנהגות שלו מעידה על זה שלא ברור לו מה קורה סביבו. זה מאוד מבלבל. אלן יודע מי זה זיגארד. אוקיי. עדיין יש CELLS שנותרו רדומים למרות ההתעוררות של הזיגארד השני? לא ברור למה. טוב, אולי צורת הכלב זה רק 10%, אז נותרו מספיק CELLS בשביל זה, אבל לא מספיק בשביל הצורה המלאה. או משהו. לול, סיטרון משתמש במשפט הקלאסי שלו של "הכנתי את המכונה הנחמדה הזאת למקרה שנצטרך אותה" שהוא תמיד אומר בגעגע שלו, אבל הוא אומר אותה ברצינות, ובלי מוזיקת הרקע של הגעג שלו, כשהוא שולף את מכשירי הקשר שלו (שבטח היה אפשר לקנות סטנדרטיים בחנות הקרובה לביתו...) סאנא עדיין לא פיתחה את אויזיור לוינוזור. כמה חבל. ההתחלתיים של קנטו מתאספים שוב 3>. יוריקה על כרטיס שם הפרק. נראה שאלו הפרקים שאמורים לשכנע אותי שיוריקה היא לא בזבוז של זמן מסך. וואו ג'סי עושה משהו טוב ומדווחת אל הארוע לכל העולם. GO GO GO TEAM ROCKET! ו... אש נחטף. ואלן אכן מודע לזה שהוא משתף פעולה עם צוות פלייר. הוא פשוט כנראה לא מודע לחלוטין לתכנית שלהם? אני לא בטוח מה לחשוב יותר. והנה פלר-דה-ליס משתלט על הטלויזיה. אז פלר-דה-ליס הוא תאנוס? יש יותר מדי אנשים שמתחרים על אותם משאבים - אז צריך להקטין את כמות האנשים? כדי שהעולם יהיה יפה יותר? כאילו, זה רגש שאני מתחבר איתו אבל... אה אבל פלר-דה-ליס רוצה שרק "הנבחרים" יחיו, בעוד שתאנוס רוצה שבדיוק חצי יחיו iid. זה ההבדל. הממ כל מנהיגי המכון צופים בשידור. האם הם יעשו את מה שהם עושים במשחקים של BW? רגע מגניב למדי לפלאטאן, רגע שבו הוא לא מפגין הטרדה מינית, או משהו. אלן נראה כועס. נראה שהוא לא מסכים עם התכנית של צוות פלייר שהוא לא מודע אליה. אני תוהה אם זה שוב ייגמר במגה בלייזיקן שיתפוס את אש כשהוא נופל ממגדל פריזמה. זאת תהיה סגירת מעגל נחמדה. שוב לקסריי לא עושה שום דבר מועיל חוץ מSWIFT. טוב, בינתיים מגה בליזיקן עוזר ליוריקה סיטרון וסרנה (וסיטרויד). חח ליוריקה וסיטרון יש סיבות חשובות להגיע למגדל פריזמה. לסרנה אין, היא פשוט אומרת "בבקשה". מה לעזאזל קורה לאש ולכל הפוקימונים שלו... אש שואל את אלן מה לעזאזל המשמעות של זה. אני מניח שלאלן אין תשובה בשבילו, כי גם הוא לא מבין? חחח ירוקה וכתומה לסיטרון ושות': "כניסה למורשים בלבד". סיטרון "אם כך, אני בהחלט מורשה, מכון מיארה שייך לי!". NICE COMEBACK. ועכשיו איכשהו לZ1 היה מספיק CELLS כדי להפוך לצורת 50%? אני לא מבין מה קורה כאן.
פרק 40. אש מבקש באופן נואש מאלן לומר משהו, ואלן לא מצליח. אני מניח שבאמת אין לו מושג מה באמת קורה כאן מסביבו... אני חייב לציין שקשה לקחת את Z1 ברצינות עם הקול הצווחני הזה שיש לו... לקסריי עשה מתקפה שהיא לא SWIFT. ואפילו הארימארון נקרא לקרב, והורובי. WE ARE GOING ALL OUR BOYZ! איכשהו הלייפארד ודרודיגון מחזיקים מעמד מול שני מגה מפותחים וארבעה פוקימונים של מנהיג מכון... ביחד. אוקיי, אז משפחת סיטרון נגד ירוקה וכתומה, ופלאטאן ושתי בנות קטנות (#פדופיליה) בדרך למעבדות פלר-דה-ליס כדי להציל את ההארימארון של מאנון... אוקיי, אז כן, אלן היה שותף במשהו בלי ידיעתו המלאה. מי זה המאמן שפיתח את בלסטויז למגה בלסטויז בפלשבאק? אני מזהה את סטיבן, כמובן, הלוקאריו כנראה של קורני, אבל של מי בלסטויז? כן, אז כמו שאמרתי אתמול, אלן נוצל וחשב שהוא עוזר למנון והארימרון. אז למה לפלאטאן הוא אומר שיש בפניו עוד דרך מלאה בחטאים/ייסורים/כאב? וצוות רוקט... עושה דברים... ה B SQUAD בא לעזור. ממש כמו בסיום של מרטין סטורי... הופעת אורח לאורך הסיפור, וברגע השיא הם באים להיות הסחת דעת. אפילו יותר מעפן. הם עוזרים לאסוף זקנים וילדים. ל B SQUAD שלי מצפה גורל עטור ביותר תהילה... אוקיי, אלן נקט עמדה! הוא ביקש מפלר-דה-ליס להפסיק את התהליך שבסופו הוא ישלוט באש ובגקוגה אלוהים. יש לי הרגשה שבכל מקרה זה לא יעבוד, כמו שהקרן ששלטה ברשירם לא הצליחה לעבוד על פיקאצ'ו בסוף. וכן, זה לא עבד, ואש וגקוגה אלוהים השתחררו. ואלן יילחם גם בפלר-דה-ליס. מה זה כל הגדג'טים האלו שפלר הדס ליס שם על עצמו?? חחח סיטרואיד עצר את ירוקה וכתומה. ותלה אותן מעץ... "אש לא מכיר את החלקים הנוראים של העולם הזה" - אני די בטוח שאש עצר למנוע כל אחד ואחד מהחלקים הנוראים של העולם הזה שצוותים רעים כמוך רצו ליצור... אבל בואו נראה את פלאשבאק המוטיבציה של פלר-דה-ליס שאולי יגרום לי טיפה להזדהות איתו... זהו? עזרת לאנשים, אז הם התחילו לקבל את העזרה שלך כמובנת מאליה, ומאז אתה שונא אנשים? זה... רדוד. הוציא גרידוס אדום (?!?!? לאנס?? מה קרה לך??? למה הגרידוס שלך אצלו???) ואת האריה הזה, שעכשיו נגלה את שמו. מצחיק אם אש ישתמש בפוקדע בעיתוי כל כך דרמטי. לא, אש יודע את השם, קנג'שי. וגרידוס מגה מתפתח. אבל זה מאוד חשוד שיש לו גרידוס אדום... ושאש כרגיל לא מגיב לזה... אה, אש מתכוון להילחם עם כל הצוות שלו ביחד?? אש ואלן לא מנצחים בקרב של 7 על 2. פלר-דה-ליס, שקלת פעם להתחרות בליגה? הפוקימונים שלך נראים לא רע. נראה שקיינג'שי הפסיד.
פרק 41. אונברן הפסיד. לוצ'הברו בא לטובת ה BRO שלו, ומסתער למתקפת נגד. ולוצ'הברו בחוץ. לא הבנתי. מגה התפתחות זה אינסטינקט קרבי שפוקמונים שכחו כי הם שועבדו לבני אדם. ואתה משחרר אותו אצל גרדיוס, פוקימון שאתה שולט בו. מה? פרק עם סיטרון בכותרת. האם סיטרון ישיג פרק אחד טוב מתחת לחגורה שלו לפני שהסדרה נגמרת? וואו, לקסריי פשוט גרם לצוות פלייר להתעלף עם... ELECRTRIC FIELD... מתקפה שלא תוקפת ישירות. מרשים מאוד. והנה הפלייר השמן. חח קרב חנונים/מדענים/סטיריוטיפים של מדענים מצפה לנו כאן. לשמן יש קרובט ופוקימון לא מוכר. קלמנרו. אוקיי. וואו, כישורי טיסה פסיכיים של ג'סי/ג'יימס, להתחמק מ ICE SHARD עם מסוק.... סטיבן!!!!!!!!!!!!!!!! צעקתי אפילו קצת בקול רם. מרחף לו על המגה מטגרוס שלו. הולי קראפ, איזו כניסה. WELL, RIP המחבוא של צוות פלייר. סטיבן: ILL TEACH YOU WHO IS THE STRONGEST AND MOST AMAZING ONE HERE. DAMN RIGHT YOU ARE!!!! קדימההה סטיבןןןןןן!!!! זה כל כך לא צפוי לראות אותו כאן (למרות שזה ששוטא הזכיר אותו קצת רימז על זה שזה יקרה), שזה מפתיע ומרגש! וצוות רוקט סוף סוף חושף את עצמו! HEH. פלאטאן בטח שמח שהם הורסים מעבדה של מישהו אחר לשם שינוי. נומלגון מת. נשארו פיקאצ'ו, גקגוה ופיארוו. וצ'ריזרד כמובן. ופיארו נגמר. אם אני לא טועה לאלן יש שישה פוקימונים לא רעים בכלל. חשבת להשתמש בהם? הכתבת! שהיא גם אליט פור במשחקים, מסתבר. עם מגה האונדום הולי קראפ. זה מפחיד. סטיבן הOP. פשוט מרים חמישה חברי צוות פלייר באוויר עם על חושי. סטיבןןן 33333>>>> יוריקה נראית במצב נואש. זה הרגע שבו דדנה צריך מגה להתפתח לדדדדדדדדנה, עכבר חמש ראשי עם שלוש זנבות, שיתפוס את זיגארד, ויזרוק אותו לירח! (מחפש FANFIC שבו זה קורה). זה ללא ספק אחד מרגעי השירה הכי BADASS בהיסטוריה של אנימה אי פעם. This is not the time for this! I am battling an intruder! An Intruder? The Miare city Gym Leader! DAMN RIGHT! תראה להם מה זה סיטרון! גם אם שאר מנהיגי המכון סתם מקשיבים ברדיו שלהם ולא באים לעזור... PIN MISSILE ניצח את קרובט... פוקימון רעל מעופף. אוקיי. לול!!! הNOOB TRAP שהיה במכון ושזרק את אש בפרק הראשון עושה חזרה דרמטית בסוף כדי להעיף את השמן מהמכון!!! איזו הקרבה הירואית של סיטרואיד. טוב, עכשיו באמת נשאר רק לטפל בפלר-דה-ליס. בפרק הבא, והאחרון להיום. אני עדיין מחכה ללוקר.
אה, 42-43 זה ספיישל של שעה... נו. אני אאלץ פשוט לקטוע אותו באמצע. זה לא נורא. מה שכן, בפרק הקודם סיטרון לא הופיע כמעט בכלל. אז הוא ניצח את השמן, אבל לא ראו שום דבר מזה... אז כאילו זה קצת מאכזב? אגב זה מצחיק שבסצינת המוות של סיטרויד הורובי נראה ממש עצוב, כי הורובי באמת הכיר "לעומק" את סיטרויד, והארימארון סתם נסער וטמבל כהרגלו, ולקסריי, המבוגר האחראי מתקרב בצעדים איטיים עם הבעה רצינית (כרגיל). פאקירה לא עשתה כלום נגד פלר-דה-ליס. מאז שהיא הצילה אותם היא פשוט עומדת בצד ונותנת להם להילחם... תודה על העזרה באמת? וגרדיוס סוף סוף הפסיד. צוות רוקט עושים גם כן עבודה. כל הכבוד להם. אוי לא, המחלה של הארימארון לא הייתה טבעית, אלא נגרמה על ידי צוות פלייר? מי היה מאמין? (סרקזם בולט) לול, צוות רוקט אומרים את המוטו שלהם בהטיה של אנשי חדשות. ציפיתי לגרסא עקומה של המוטו שלהם במשך כל הפרקים האחרונים... אני לא מבין מה הקטע של המגהלית' הזה? למה כולם יודעים שזה קיים ואני לא שמעתי על זה קודם?? לא ברור. Eureka used Tickle! It's super effective! Z2 faints. Eureka OP pls nerf. טוב, אז איפה קארנה בכל הבאלגן הזה? מיארה לא בסכנה יותר. אלופה, בואי להציל את כולם? למה אלוף הואן צריך להציל אותך? מה לפנות את היאקוקו יעזור? אם המגהלית' יגיע להיאקוקו ויתמזג עם הנציב... העולם יושמד. לאן יש לפנות את היאקוקו? קוג'יקה אמרה "gather"... האם היא אוספת את מנהיגי המכון? שיעכבו את המגהלית' מהנציב? חחח... נראה לי שטרנר מתעסקת במשהו שהוא קצת מעל מדרגת השכר שלה... אבל כל הכבוד לסרנה שרוצה לתרום מאמץ סמלי. טרנר על מטגרוס, פיקאצ'ו על צ'ריזרד... מזכיר לי את הקטע מהפתיח הראשון עם זובט בטרפרי ופיג'יוטו נושאים את פיקאצ'ו בלבזור וסקווירטל להילחם בטנטקולים... מזכיר נשכחות, הא? לא ברור לי למה פתאום לגקוגה אלוהים יש ביאקוגן? YUP! מנהיגי מכון!! עושים את מה שהם עושים בליגה במשחקים של BW!!! אה וקארנה שם! טוב שהגעת! ?????????????????????. ואחרי כל ההצגה העצמית הזאת של כל המנהיגים... מה יש לאלופה המהוללת קארנה לומר???? "אוקיי זה לא עזר, בואו נברח." מה????????????????????????????? כותבי פוקימון מה לעזאזל?????
טוב, את ההכרעה (ואת סיום הסדרה) אני אראה רק בשבוע הבא. בסיום הפרק הקריין השתמש במילה tsudoishi ( כתיבה פונטית, אין לי מושג באמת איך כותבים את זה), שזאת תמיד המילה הראשונה ב summoning chants של יוסיי פודו, שבאנגלית הם gathering x (x = stars, lights, …). אז אני מניח שזאת המילה ל gather ביפנית.
אני חייב לומר, זה נחמד שהכותבים של פוקימון מראים שהם [B]מסוגלים[/B] מדי פעם לכתוב פרקים טובים. אבל הם לא עושים את העבודה עד הסוף! אלו היו כמה פרקים ממש בכיוון הנכון! חבל שהם לא רוצים להתמיד בזה....
-
[B]רשומה 21 (ואחרונה?)[/B] 25/01/19
ובכן, אני אחרי 5 שעות של תחרות טניס ועם אחיינית בת שנתיים על הראש. אז אני מקווה שאני אצליח לצפות באופן קוהרנטי פרקים. בכל מקרה, כשאני אסיים לצפות אני מקווה לכתוב סיכום כלשהו עם דעתי על האנימה באופן כללי.
אז אנחנו מתחילים בפרק 43, כשמנהיגי המכון תחת הנהגתה של קארנה מנסים לבנות קו הגנה אחרון בין המגהלית' והנציב בעיר היאקוקו - אם הם ייפגשו יהיה סוף העולם. כן, באמת תהיתי איך המנהיג הזקן של העשב רץ יחד עם כולם. הוא לא, הוא רוכב על גוגואוט שלו, כמובן. היי, ויוילון עשה משהו מועיל, וגם זאקורון המטפס על קירות. לא, מאנון, לא נכון שכולם מתאמצים לטובת הארי-סאן. כולם מתאמצים כדי שהעולם לא יושמד. ווואו, הארימרון של סיטרון עושה משהו מועיל. ושוב לקסריי הפך לקישוט שיודע רק SWIFT... צוות רוקט 3>. שיתוף פעולה בין שני אלופים, כשאחד מהם סטיבן 3>>>. יפהפה. כל הכבוד מנהיגי מכון! הצלחתם לעשות את מה שאתם עושים במשחקים של BW! מעכבים את ה SAGES OF TEAM PLASMA כדי שלגיבור יהיה מספיק זמן להגיע ולהתעמת עם גייצ'יז בעצמו. אש. אתה יכול להשתמש בכל השישייה שלך. תוכל להשמיד פי 3 יותר קריסטלים ככה... זאקורו וויולה זה זוג קאנון? או היי פלר-דה-ליס. טוב שיכולת להצטרף אלינו. בוא קח כיסא, האקשן עומד להתחיל. וואו, שושופו יכול לעשות כזה LIGHT SCREEN? יפה, מאש. סוף סוף הם גילו ש"מסכת בלייזיקן" זה אבא שלהם... יפה מאוד, סיטרון ויוריקה, הגיע הזמן. YOU GO ZYGARDE!!... הם אשכרה שאבו את כל הCELLS מכל העולם... DAYUM ZYGARDE 100% הוא FANCY כל כך... חחח, חורט Z על הקרקע עם הקרן המשמידה שלו... RIPOFF של זורו. אם זה לא היה פוקימון, הייתי מעריך שפלר-דה-ליס מת בפיצוץ הזה. אבל הוא בטח בסדר גמור. וואט - פאקירה תסגיר את עצמה לג'ני? כלומר היא הייתה גם חלק מצוות פלייר? מה לעזאזל. אני מניח שאני אקבל תשובות בספיישל MEGA EVOLUTION... אני לא מבין באיזו זכות Z1 מדבר בלשון רבים, אבל Z2 לא מדבר איתו... אז האם אתם חולקים את הדעה הזאת, או לאו? וזהו! זה מסיים את המשבר. לא היה לוקר בינתיים. אני מניח שהוא כבר לא יופיע? אני קצת מבולבל נותרו לי עוד 6 פרקים, מה יקרה בהם בדיוק?
44. וואו. מאנון יותר גרועה מהארימארון של סיטרון... שוב ינצ'ם והארימארון? זה מתחיל לשעמם. למזלנו יש את האריסאן שישליט את הסדר... הארימארון הטמבל... הוא מעצבן אותי, באמת. אה, ברור שצוות רוקט יהרסו את המעבדה של פלאטאן פעם אחת אחרונה לסדרה הזאת... כן, צוות רוקט הם אויבים מתחת למדרגת השכר של גקוגה וצ'אריזרד וכל אלה... תכלס, הם היו צריכים לסרב להילחם מולם כי זה לא מעניין. וואו, אפילו אלבה VS סיטרויד זוכה לVS SPLASH? כמה מוגזם. אולי לאלבה יש פוקימון דור 7? סיטרון אומר לרובוט להירגע. טוב אחי. לא. ויוילון, קיינג'שי, וקיובון. פלאטאן לאלן: "חסרים לי עוזרים". אז אתה מתכוון שהשתיים האלו שעומדות ברקע הן שפכות מין שלך? פלאטאטן הזה...
45. טוב, הסיכומים שלי קצרים, אבל באמת שאין הרבה שקורה בפרקים האלו..יאיייי מוסאבי חוזרת!! קדימה ג'סי, תנצחי את סרנה וסאנא ב PERFORMANCE! כן, מישהו הצהיר בפה מלא שהוא אוהד של מוסאבי. זה לדעתי הנצחון הכי ענק של ג'סי אי פעם. טוב, ואני מניח שזה הולך לקדם את המטרה שהציבה סרנה לעצמה כשהיא הפסידה לאל - היא הבינה שאל נותנת כוח ומשמחת אנשים, ושהיא רק שואבת מהכוח של אחרים. אז כל המופע הזה הוא ניסיון שלה גם לגרום לאחרים לחייך. EGAO. כן. סרנה אמרה EGAO. אני מת. ביי. אז ה B SQUAD עוזר לחקור למה פוקימונים מתרחקים ממיארה (קו עלילתי שבחיים לא נשמע ממנו, כנראה), ושוטא הפך לHELPER MONKEY של סטיבן. לא רע בכלל. אני אשמח להיות HELPER MONKEY של סטיבן... וואו, מה אש פתאום מקרקר סביב סרנה, זה כאילו שיש לו רגשות שהן לא "קרב!!!!". והנה הקרב של אש וסרנה. שכנראה אמור להיגמר בלא הכרעה כדי לשמור על כבוד שניהם. ואכן כך. והנה יאשיו, אז אני מניח שכן נפרדים מסרנה. היא סירבה ליאשיו??? אני לא מבין. סרנה, אבל שום דבר ממה שאמרת לא סותר שת"פ עם יאשיו. את רוצה לראות מחוזות אחרים? סבבה, יש לך [B]MANAGER[/B] שיוכל לעזור לך לעשות את זה. את לא צריכה עזרה בגישה -הגישה שלך נכונה. את צריכה עזרה בטכניקה, או וואטבר. ויאשיו שולחת את סרנה להואן, לקדם את ORAS. טוב, אני מניח שאם יאשיו במילא לא לוקחת תלמידים, אז מה אכפת לה לאמץ את סרנה כשסרנה תהיה מוכנה לכך? במובן הזה, הדרך שסרנה בחרה דומה לדרך של דנט. גם דנט הלך למחוזות אחרים פשוט כדי לראות דברים ולהתפתח כבן אדם. כך גם סרנה הלכה למחוזות אחרים כדי ללמוד מהם על PERFORMANCE, פשוט כדי להתפתח כבת אדם בדרך.
46. ואש שוב נפרד מנומלגון. אש שמח שהוא נלחם לצידו שוב. אבל נומלגון לא עשה JACK SHIT. כזה בזבוז. נמל התעופה של מיארה נפתח. אנחנו מתקרבים לסוף. רגע, משהו... קורה. וואט השמן עדיין חי? אבל הוא נזרק בNOOBTRAP של סיטרון.... יש לי את ההרגשה הטריוויאלית שכשסיטרון ניגב את המשקפיים שלו הוא עשה יותר מכך... אחרת לא היו מקדישים לזה עשר שניות. רכב שהופך למטוס WTF. אני לא מבין למה אש צריך לקפוץ מההר, ולא נגיד להשתמש באונברן כדי להגיע לשם... וואו, המשחק של סיטרון מזעזע. לא מאמין ששמן ואש וכל אלו מאמינים לו... WELL OBVIOUSLY. זה היה די צפוי. כן, שמן, יהיה לך מספיק זמן להרהר במשמעות של חברים כשיאנסו אותך בכלא... בהצלחה עם זה. והנה אש גם נפרד מגקוגה... הולי קראפ, באמת כמו ש @IHavePipi אמר לי פעם, זיגארד פאקינג הסכים להיות פוקימון של יוריקה כשהיא תהפוך למאמנת. אוי לי. אבל עכשיו הכל הגיוני! עם זיגארד היא תתפוס המון פוקימונים אגדיים, וגם את סלבי, ואז תשתמש בכוח המסע בזמן כדי להשתתף בליגת סינו כ"טוביאס", ותנצח את אש כדי שהוא ימשיך לאונובה ולקאלוס כדי שיוכל להציל את קאלוס בעתיד... זה כל כך הגיוני...
47. למה הטלפונים המוזרים עכשיו בקנטו? אלו היו הטלפונים המוזרים של קאלוס... בפרק יש TIL THE DAY WE MEET AGAIN. אז זה הפרק האחרון ואז עוד שני ספיישלים, אני מניח? חחח אני לא מבין מי צילם את צוות רוקט אם הם היו אלו עם המצלמה!! זה היה הדוח הכי לא מדויק אי פעם בהיסטוריה של כל הדברים אני בוכה פה. הא, יפה, אלן החזיר את ציוד המגה התפתחות כי "זאת ראיה נגד פלר-דה-ליס". אוקיי, לא הראיה השימושית ביותר בעולם.. האמת הייתי בטוח במשך הרבה זמן שאלן הוא הבן של פלאטאן. כי יש להם שיער דומה, ושיער באנימה זה הכול. אבל לא מספיק דומה, מסתבר. LATIAS AIRLINES, חהחה. מה דדנה מתעצבן עכשיו? וואו, ועוד יוריקה מעזה לומר שה PARTNER שלה יהיה דדנה ולא זיגארד. זה המון קרדיט שהיא נותנת לדדנה, אפילו שהוא לא מגה התפתח לדדדדנדנננה, עכבר עם חמישה ראשים ושלושה זנבות... אני אוהב את זה שבכל רחבי נמל התעופה יש PROMOTIONAL MATERIAL של ההתחלתיים של קאלוס. הו! והנה סצינת הנשיקה המצונזרת הידועה לשמצה. זה קצת יותר חד משמעי מיוסיי ואקי בסוף 5DS. כמובן, אש לא מגיב בשום דרך שהיא. אוקיי, הבקשה האחרונה של סיטרון אינה הבקשה האחרונה של סרנה, תודה לאל. ואני מניח שגם זה ייגמר ללא הכרעה? כי כבר אש ניצח במכון. שוב פיקאצ'ו נגד הורובי? אהא. אכן ללא הכרעה. והם לא שחזרו בפעם השלישית את סצינת הורובי שתופס את הזנב של פיקאצ'ו עם האזנים שלו.
אוקיי ועכשיו לספיישלים, נמשיך עם 48: (ספיישל אגדיים של קאלוס) או היי פאנסי! LONG TIME. הם מצאו את ההריסות על ידי התבוננות בצילום לוויין. אני תוהה אם יש להם כלים אוטומטיים לזה כי לבן אדם להסתכל במיליוני הדמאות לוויין זה סיוט. טוב, הייתי מפרט יותר אבל זה מסווג. כן, כבר לפאנסי יש ניסיון בלתעד אגדות (i.e. פרק בדקולורה ששם הם מצאו טקס עתיק על אחד האיים) נביא שנקרא מג'יקה. מזכיר לי נביאה שנקראת גוג'יקה. יש קשר משפחתי? הו כן. ממש יש קשר. היא נראית בדיוק כמו גוג'יקה. טוב, זה סיפור מיתולוגי ממש טראגי. זרנאס... נלקח? כלומר מישהו ידע איפה זרנאס? חשוד. ווואו האגדיים של דור 6 הם לא דרקונים (לפחות איבלטל לא) לשרוף את זרנאס... נשמע כמו רעיון גרוע במיוחד. אני תוהה אבל למה שזיגארד יופיע? טוב, אני מניח שלא לטובת ג'ין, אלא לטובת זרנאס. כי זיגארד התחיל להאמין בבני אדם רק ביוריקה... זרנאס בא לעזור רק אחרי שהוא רע את המאמץ הכן של ג'ן. וגם אז הוא לא החזיר את איילה, למרות ההבטחה של מג'יקה. ילדה קטנה עם דדנה... זה נשמע מוכר באופן חשוד. אני לא מבין למה מתייחסים לזיגארד כאילו יש לו צורה של Z. זה לא דומה בכלל. אם כבר, לשלושתם יש צורה של Y. לסדרה צריך לקרוא פוקימון YYY.
והגענו לספיישל השני! של סיטרון ודנט! ובעצם הפרק האחרון כולל ספיישלים! טוב, אני מבין איך הוא ייתקל בדנט בתחרות דיג. דנט הוא FISHING SOMMELIER. דנט!!!! ITS FISHING TIME INDEED! מצחיק שבשני הספיישלים הוא יותר משתמש בכישרון שלו כFISHING SOMMELIER מאשר POKEMON SOMMELIER. סטנפיסק??? דנט, למה?? כשהוא אמר MY VINTAGE, חשבתי שהוא ישתמש בפנסייג' נגד בולסטר. סטנפיסק עדיין מרחף. לפחות הוא השתפר בזה מאז הקרב עם לוק איש הסרטים. לולל דנט הוא גם TOWER SOMMELIER. כמובן שהוא TOWER SOMMELIER. והנה שניהם מזהים שהם מנהיגי מכון. וכמובן שדנט ירצה להשתמש בSUBWAY כי הוא SUBWAY SOMMELIER...וואללה, מנעולים חשמליים נשמעים לי כמו די חסרי תועלת אם כל פוקימון חשמלי יכול לפתוח אותם... גאד זה כזה תענוג לצפות בדנט. כמובן שהוא שינן את מפת הרכבת התחתית במיארה. אהבתי את איך ששניהם נזכרו באש בו זמנית. באמת יש כריות אוויר כאלו ברכבת התחתית? לא ידעתי. גם לא באמת בטוח עד כמה זה אמין. יאי דנט אמר את ה ARC WORDS של BW :}}}
וכן, אני לא יכול להתחבר לסגנון אומנות של SM.
[B]זהו! סיימתי לצפות בפוקימון XY&Z. עכשיו כמה מילות סיכום מאוד לא מאורגנות, כי אני די אשפוך את מה שעל דעתי בהיעדר סדר חשוב. אני בעיקר אשווה ל-BW, כי את זה ראיתי לא מזמן. אני לא באמת זוכר שום דבר אחר בפוקימון.[/B]
אז ממש נהניתי! זה באמת היה מסע כיפי. הרבה דברים שעצבנו אותי בהתחלה של פוקימון שראיתי, ובחלק מ-BW, עצבנו אותי כאן פחות או שהיו פחות. הגעגים של סיטרון ויוריקה לא באמת הופיעו כל כך הרבה (או שבעיקר הופיעו בפילרים שלא צפיתי בהם - גם ייתכן), ולפעמים היה בהם שימוש נחמד, וסך הכל זה היה לא רע. הסוף, XY&Z באמת היה כתוב היטב. חוץ מזה שצ'ריזרד הופיע ב EPISODE N, אז XY&Z מנצח את EPISODE N בכל פרמטר אפשרי. וזה בעצם מביא אותי לאחת מנקודות הביקורת שציינתי לאורך הרשומות כאן, וזה שאש לא מגיב על דברים שהוא מכיר. ב-BW זה היה הגיוני כי רוב הפוקימונים של BW היו חדשים לו, וכשהוא כבר ראה צ'ארמנדר, זה הזכיר לו כל כך את צ'אריזרד שלו שהוא קרא לו אליו לצוות! עכשיו, אני לא מצפה שאש היה כל פעם קורא לפוקימונים שלו, אבל שורת התייחסות מצידו הייתה יכולה להיות נחמדה. למשל הבחור עם הנוקטאול - אש היה יכול לומר "נוקטאול, מה? אני פעם לכדתי נוקטאול זוהר." לא לעשות כלום עם השורה הזאת, פשוט להזכיר את זה ולהמשיך הלאה. זה היה נותן אלמנט של המשכיות. או נגיד שוטא עם הטריקו שלו. אש היה יכול לומר משהו שגם לו יש טריקו. וכאלה. אם הוא גם היה מדי פעם עושה SWAP לאחד הפוקימונים הישנים שלו - אדרבא, אבל זה לדרוש יותר מדי.
עכשיו, אחד ההבדלים המהותיים בין BW ל-XY היה אופי השישיות של אש. ממש אהבתי את זה שב-BW הייתה לו רוטציה, והיו לו הרבה פוקימונים, והוא כל הזמן השתמש בפוקימונים אחרים. זה הפך את זה להרבה פחות צפוי והרבה יותר נחמד. היה נחמד גם אם ההתחלתיים של אונובה לא היו כל הזמן בשישייה שלו. אבל לא חשוב. ב-XY הקיצוניות הייתה הפוכה. הפוקימונים שלו היו קבועים. בעוד שזה הפך את הקרבות לטיפה יותר משעממים (האם אש ישתמש בגקוגה... או בגקוגה? ועוד על זה בעוד רגע), לפחות היו הרבה אינטרקציות נחמדות בין פוקימונים. למשל, יאיאקומה וקרומטסו, שהתחילו כאויבים כשקרומטסו רצה להעניש את יאיאקומה על גניבת אוכל, ובסוף יאיאקומה התפתח לפיארו שהנאמנות שלו לאש הספיקה כדי לשכנע את מולטרס שאש הוא טוב, ובסוף נלחם יחד עם גקוגה בקרב מכון. או דדנה ונומרה/נומלגון, כשנומרה התחיל כשהוא מפחד מדדנה, אבל בסוף נהיה BEST BUD איתו. או הברומאנס בין לוצ'הברו ואונברו, שלוצ'הבול לימד אותו לעוף, וכשאונבט התפתח לאונברו הוא עדיין היה ברו של לוצ'הברו. ונגיד הBFF בין הורובי לאיווי/נימפיה. וכמובן, הארימארון וינצ'ם, אבל אין לי באמת מה לומר על זה. אני שונא את הארימארון של סיטרון. הדבר היחיד הטוב בהארימארון של סיטרון, זה שהוא לא היה פוקימון של אש (השוו לאושווט ב-BW - זה היה בדיוק כמו הארימארון של סיטרון, רק פוקימון של אש, ולכן גרם לו להפסדים...). אז אפשר לומר שאהבתי את שתי הגישות די הרבה. אני לא זוכר אם זה באמת ככה, אבל ממה שאני זוכר מסדרות אחרות של פוקימון מהתקופה שצפיתי בהן אז, לא היה כזה איפיון דמות לפוקימונים של החבורה. אז היה נחמד שהפעם ממש לכל הפוקימונים הייתה אישיות. סוג של.
ולנקודה עם גקוגה. אני חייב לציין שבעוד שזה היה נראה מגניב, אני לא חושב שזה התאים כל כך לדמות של אש. אש הוא לא מאמן שמסתמך על אסים, ופוקימון אחד שחזק יותר מכל האחרים (נכון, בכל מחוז היה לו פוקימון שהיה חזק יותר, אך לא ברמה של גקוגה). HECK, זה הגיע לרמה שפיקאצ'ו הפך לUNDERUSED מרוב שימוש בגקוגה. מה שמאפיין קרבות של אש זה שימוש לא צפוי בפוקימונים שלו, ובדרכים להשתמש בהתקפות שלהם (אחת התגובות הנפוצות של מאמנים שלא מכירים את אש למהלכים של אש זה " וואו לא ידעתי שאפשר להשתמש במתקפה הזאת ככה"). וזה לא התאים לקטע של גקוגה אלוהים. שוב, זה נראה מגניב, אבל זה לא מתאים לסגנון שלו.
מבחינת יריבים. לאש לא היה יריב על תחילת הסדרה, כמו נגיד גארי או שוטי, אבל לקראת XY&Z הוא צבר יריבויות ממש טובות. שוטא היה יריב כל כך מעולה. אני באמת אהבתי את הדמות של שוטא. כל הזמן רוצה גם ללמוד מאש, אבל גם להסתמך על גישה אנליטית, ולא רק על האינטואיציה של אש, והוא ניסה לשלב את שניהם. כל כך חכם, כל כך חרוץ, אני באמת אשמח לסדרה שלמה שעוסקת רק בשוטא. היריבות של שוטא עם אש הייתה טובה, והזכירה את היריבות של אש וקניין ב-BW. קניין לא היה דמות מקרטון - הוא התחיל ככה, אבל אז הם מצאו לו את האיפיון של ה BODY BUILDER, והיה טורניר דון שהוא ניצח בו, זה שבו הוא היה בגמר נגד הפוקימון ג'ודוקא האדום, שניצח את כולם והיה נראה בלתי מנוצח. אך לצערו האיפיון הזה בא לרעתו בסוף, כי אש ידע שסוק זה האס של קניין, ולכן שמר בסוד את זה שהוא לימד את הקרוקודיל שלו אס אווירי, במיוחד כדי לנטרל אותו. זה היה רגע ממש יפה. ובכל מקרה, קניין ואש חלקו המון כבוד הדדי, והכירו אחד את השני היטב, וזה משותף ליריבות הזאת וליריבות של אש עם שוטא. טיירנו, טרובה - לא היו באמת משמעותיים. היה נחמד שהם הופיעו שוב ושוב כמה פעמים, אבל הם לא עניינו אותי כל כך. רציתי את שוטא. אלן היה גם מעניין. כמו שזה נראה, הוא נרשם לליגה פחות או יותר עם המטרה היחידה של להילחם בגקוגה של אש. אני מניח שעל אלן אני אלמד עוד בספיישל מגה התפתחות. בכל מקרה, בתוך הסדרה הוא בלתי מנוצח, שזה ממש מרשים, אז גם זה מזכה אותו בהערכתי.
דיברנו על היריבים אז צריך לדבר עם כמובן על הקאסט הראשי.
סרנה - אהבתי מאוד את ההתפתחות שהיא עברה. ממישהי שרק לא רוצה לעשות דברים, היא קיבלה מטרה, רצתה לשאוף אליה, והתקדמה. היא נכשלה, חוותה כאב, אך כל הזמן המשיכה לשאוף קדימה. לקראת הסוף כבר מאנון התחילה לקבל ממנה השראה, ובסוף סרנה כבר באמת התחילה לנסות ליצור דברים משל עצמה, ולא ללכת בצילם של אחרים. היא קיבלה המון אופי במשך הסדרה. ואף על פי כן? אני הייתי בוחר באיריס! איריס לא קיבלה כל כך הרבה התפתחות כמו סרנה, אבל זה לא אומר שהיא לא התקדמה במשך הסדרה. שני דברים שלדעתי היו חסרים להתפתחות של איריס זה שאקסיו יתפתח (אבל אז הוא כנראה לא היה יכול לגור בתוך השיער שלה), ולנצח את קלייר בספיישל. כי זה היה בדיוק כמו הקרב שלה נגד דריידן, והיא שוב הפסידה. אבל לא חשוב. בוא נגיד - מבחינת פוקימונים, לסרנה יש מזל. היא פשוט נתקלה בפוקימונים חמודים שאוהבים להופיע. בסדר, ואיווי שהייתה צריכה לקצת תמיכה נפשית. אבל תראו את הפוקימונים של איריס: בסדר, אקסיו שהיא גידלה מאפס והיה ילד טוב, אקסקדריל שלא הקשיב לה, אמולגה שעשתה צרות לכולם, דרגונייט ידוע לשמצה בכך שהרס הרבה דברים, ו(בספיישל) גיבל שאכל את בלקת'ורן. הודות להתעקשות של איריס שאין פוקימוני דרקון רעים, והאופי הפראי שלה עצמה, כל הפוקימונים העבריינים האלו נאמנים לה עד מוות. זה לדעתי הרבה יותר מרשים. וחוץ מזה, איריס פשוט הייתה עצמאית יותר, בעיקר לעומת סרנה של תחילת הסדרה (בסוף הסדרה סרנה התקרבה לרמת העצמאות הזאת). היא פשוט עקבה אחרי אש כי היא חשבה שהוא מבדר. זה היה עוד יותר נחמד אם באמת פרשנות ה"היא אלופת הליגה במסווה" שלי הייתה מתבררת כנכונה. ראתה מאמן שנראה לה מצחיק, והחליטה לעקוב אחריו. היא לא הייתה תלויה בו - והיא די עשתה מה שבא לה. אבל שוב, ממש אהבתי את ההתפתחות של סרנה. אהבתי את המסע שעברה הדמות שלו, אבל בסופו של דבר הייתי מעדיף את איריס :}
סיטרון - אין לי הרבה מה לומר על סיטרון. הוא די היה דמות מקרטון במשך רוב הסדרה. הגעגים שלו היו טיפשיים, והוא לא עשה הרבה רוב הסדרה. נכון, הקרב שלו נגד אש במכון היה מגניב, ואלו היו הפרקים הכי טובים שלו. אחרי זה הוא, וגם לקסריי, הפכו למכונת SWIFT לא מאוד מרשימה. שזה בעצם אולי חלק מהבעיה שלו - לא באמת הייתה לו תכלית. לא היה ברור למה הוא מסתובב עם אש, והוא פשוט היה אפרורי מדי. השוו זאת לדנט - הספיישל הזה הסביר לי שאכן אני לא מסתכל על BW במשקפיים ורודים - כל סצינה שדנט מדבר בה אני דבוק למסך עם חיוך מאוזן לאוזן. זה פשוט תענוג לצפות בדנט. עם החפירות שלו, וההתלהבות שלו, והידע שלו. גם דנט הלך עם אש כי אש היה נראה לו מגניב, אז למה לא. בסופו של דבר, כמו שהפסיישלים מגלים, הוא המשיך לעשות מה שבא לו, גם בלי אש. לעומת סיטרון, שקורקע לבסוף במכון שלו (אני מאמין שהוא די מרוצה מהתוצאה הזאת, אבל עדיין). חלק מהבעיה של סיטרון, היא כאמור, שלא היה לו באמת מטרות. לעומת זאת, לאורך כל BW היו את טורנירי הדון, שלכולם היו מתחרים שם. אני לא מתכוון להגיב על היריבות בין דנט לבין קברנט, כי דנט לא רצה את התחרות הזאת. כשקברנט דחקה בו אז הוא התחרה, אבל ברגע שניתנה לו אפשרות לו להתחרות בה, הוא לא התחרה. ובזכות טורנירי הדון, היו לו הרבה קרבות. הוא ניצח את שוטי בתקופה ששוטי היה בלתי מנוצח. הוא הפסיד קרבות רק כשהוא השתמש בסטסנפיסק שלו. אם הוא ליטרלי היה משתמש בכל פוקימון אחר, הוא היה מנצח יותר קרבות. ולסיטרון... לא באמת היה את זה. היה לו רק בסוף את הSHOWDOWN עם השמן צוות פלייר. כשסיטרון לא שומש לגעגים הוא היה די טוב, פשוט היה לו מעט מדי הזדמנויות לזהור. זה גם המקום להזכיר שהודות לתחרויות הדון - איריס ניצחה את אש. אז זה עוד פלוס ענק לאיריס.
יוריקה - ילדה קטנה וצווחנית. היא לא כל כך עשתה לי את זה. היא פשוט אש שטרם הבשיל. סורי, הדבר הכי טוב ביוריקה היו התלבושות שלה. אני הייתי משווה אותה למקס, אבל אני לא זוכר כלום מ-AG.
לסכם את החלק הזה על הדמויות הראשיות - נראה לי פשוט שבBW הייתה כימיה טובה יותר בין הצוות. כולם היו עצמאיים, והם היו יכולים להיפרד בכל רגע שהם רצו, ולמעשה לא היו שם תלויות, אלא באמת יכולות משלימות. אש - FIREPOWER, איריס - הישרדות בטבע ודברים כאלה, דנט - יודע פאקינג הכול וחכם מאוד. אבל כל אחד לבד היה עושה חיל. סרנה של תחילת הסדרה הייתה מתה. יוריקה בכלל לא יכולה להיות לבד כי היא בת 2. ואכן, כשבסוף BW הם נפרדו, לא היו דרמות, לא הייתה רגשנות יתר. היה להם כיף ביחד וזה נגמר. באופן פרדוקסלי זה לדעתי מעיד על כימיה טובה יותר ב-BW מאשר ב-XY.
מנהיגי המכון - סך הכל הם היו די בסדר. היו כמה שהתבלטו לרעה (אני מסתכל עליכם, אורופ ומאש), רובם היו ממוצעים למדי. טוב, יש רק שמונה, אז אני פשוט אחווה דעה קצרה על כל אחד. ויולה - היה נחמד שהיא ניצחה בטקטיקה בקרב הראשון, והגיוני למדי שהיא הפסידה אחרי שאש הבין איך להתגבר על הטקטיקה שלה. וסרסקיט אינו פוקימון שראוי למנהיגת מכון. זאקורו - הוא היה מדהים בקרב שלו עם ויולה, אבל בקרב עם אש היה ממוצע למדי. קורני - קיבלה הרבה פוקוס, והסתובבה עם אש גם חלק מהזמן, וסך הכל הייתה בסדר. לא באמת הבנתי את הקטע הזה בסוף עם למה מגה לוקאריו השתגע בהתחלה, ואיך זה נפתר. פוקוג'י - הוא היה אפרורי למדי. סיטרון - אהבתי מאוד את קרב המכון איתו, ואין באמת מה להוסיף על סיטרון מעבר למה שפרטתי קודם. מאש - בזבוז. גוג'יקה - בהחלט הייתה לה הצגה טובה לפני הקרב, והעובדה שהיא מנהלת כת במכון שלה ראויה לציון. הקרב עצמו היה די טוב, והיא גם הייתה שימושית בהמשך. אורופ - meh. לא הבנתי למה הוא לא השתמש בשלג לצרכי REGEN גם בקרב החוזר. אה כי רק למאמן מותר להחליף פוקימונים, אז הוא לא היה יכול להוציא את אובמסנו כדי שיזמן שלג ואז להחליף, נכון. אבל סך הכל MEH.
כמובן, שזה היה ממש מגניב כשהם כולם הופיעו בסוף, ותחת הנהגת קארנה (שבסוף התבררה כמועילה למדי!) וסטיבן עזרו לעצור את המגהלית'. זה בדיוק כמו במשחקים של BW. חבל שהם לא עשו משהו כזה ב-BW עצמה... אני בטוח שכבר אז הם ידעו שזה משהו שממש הלהיב שחקנים. אבל הם עשו את זה ב-XY, וזה היה מבוצע היטב.
צוות רוקט - ב-BW הוא נעדר רוב הזמן, וזה היה די טוב. ב-XY הוא הופיע קצת יותר מדי, אבל היו לו גם הופעות ממש טובות. למשל היה רצף של פרקים שבהם צוות רוקט גרם לי לצחוק, וההשתתפות של ג'סי בטריפוקילון הייתה מדהימה. הסוף כשהם שידרו את הכל היה יפהפה, והדוח הגרוע שהם שלחו לג'ובאני היה מדהים. אבל כן היו פרקים שבהם היו יכולים לא להופיע והם כן הופיעו מבחינתי. וזה חבל. העדפתי את הפורמט של BW כשהם לא נכחו בכל פרק.
פסקת סיכום נוספת, ואחריה שיאים שליליים. ועכשיו תדמיינו לכם את המצב הבא. אלן מלכתחילה היה טיפה יותר עוין ומעורב בתכניות של צוות פלייר. הוא היה נלחם באש מתוך כעס, ובסוף בהתנגשות בין BLAST BURN לWATER SHURIKEN, גקוגה היה מנצח. אש אלוף קאלוס. בטקס הסיום, צווות פלייר תוקף, ואלן עוזר להם לחטוף את אש. אבל אז, כמו בסדרה, בזמן שאש היה כפות וניסה לפנות ללב של אלן, הוא הצליח, ואלן, שהיה כבר מעורער בעקבות להפסד של אש, היה מבין שהוא טעה, ופונה נגד פלר-דה-ליס. תשאירו את ההמשך כמו שהוא. בסוף, סרנה מסכימה לעזרה של יאשיו, ומתחילה ללמוד לההפך למלכת קאלוס (כמובן, היא עדיין יכולה לנסוע להואן לפרקי זמן קצרים, פשוט אין לה סיבה להגר לשם לנצח). אש, שקיבל את ההכרה של קאלוס ושל הואן, יישאר בקאלוס, ויעבוד על מטרתו להפוך למאסטר שם. גקוגה תמיד יוכל לקפוץ לביקור. אש יעביר לשם חלק ניכר מהפוקימונים שלו לקאלוס, וישתקע שם. עם ה BAE שלו קרובה, ועם מחוז קאלוס שר שירי הערצה אליו (אלוף הליגה, והגיבור שעזר למנוע את השמדת העולם), דרכו אל התהילה סלולה. ג'סי תחליט להפוך לPERFORMERית בFULL TIME, וג'יימס ומיאו יעזרו לה, או שהם יהיו אנשי חדשות במשרה מלאה, כמו שהיה במהלך המשבר. וזהו. בזה נגמרת הסדרה. אמן?
שיאים שליליים:
אני לא יכול לומר את זה מספיק. הארימארון של סיטרון. אני פאקינג שונא אותו. הדבר הכי טוב בו, כאמור, הוא שהוא לא פוקימון של אש.
פירורים. איכס על הפוקימון הזה. אם אני אשחק ב-XY (כמו ש- @Pikipek גילה לי שאפשר) אני לא אלכוד אותו בחיים. איכס... מה שכן, למרבה האירוניה, אני כנראה אלך על הארימארון, כי 1. לא ראו את הצורות המפותחות שלו בסדרה, 2. אני זקוק לחוויה מתקנת מהארימארון של סיטרון, 3. אני לעתים קרובות בוחר בפוקימון עשב כבחירה ראשונה, נראה לי.
[B]זהו! אני סיימתי! אני מודה לכל מי שעקב וקרא על ההקשבה, ואשמח לשמוע את הדעות שלכם! תודה לכם שהייתם איתי במסע הזה![/B]
-
[B]פרק בונוס - פוקימון מגה אבולושן ספיישל
[/B]טוב, אז הודות ל @Ihavepipi, גיליתי שזה קיים. לכאורה יש כאן סיפורי רקע של אלן, פאקירה, סטיבן (?) פלר-דה-ליס, שוטא (?). אז אני בהחלט רוצה לצפות בזה, כי היו לי קצת פערים בנוגע למה שקשור אליהם. אז אני אכלול גם את זה כאן. יש כאן 4 פרקים סך הכל, בואו נצא לדרך.
אוקיי, אז פלר-דה-ליס מספר לנו שאין לנו מושג מה זה מגה התפתחות, ואנחנו רואים את אלן עם צ'אריזרד שלו (כבר עם טבעת-מגה) נגד מאמנת לא מוכרת. קוראים לה איאקה והיא מוציאה אבסול. כבר ראינו מישהו בליגה עם מגה-אבסול, לא נראה לי שזאת היא. תכלס, אלן הוא היחיד בסדרה שמשקיע בCHANT של מגה התפתחות. הוא אומר איזה שני משפטים שלמים, שזה מרשים. והנה אנחנו רואים את מאנון עם הארי-סאן. שהקרב בין צ'אריזרד ואבסול כנראה כמעט הורג? עוד ניצחון לצ'אריזרד ואלן. אז מאנון התחילה את המסע שלה קצת אחרי שאש עזב את פלאטן בפעם הראשונה, ואלן [B]כן[/B] שמע את השם של אש ממאנון, כלומר ברגע שהם נפגשו בסדרה והחילפו שמות הוא היה אמור לזהות אותו. האמת שזה קצת מוזר שיש מגה התפתחות רק בקאלוס.. אז אלן עזב את פלאטאן עם צ'ארמנדר בתנאים ידידותיים. לא ברור למה הם היו קרים כל כך בהמשך... כן. מאנון טיפשה באופן חסר תקנה. הא! הנה המאמן עם הפרפר המוזר על הגב מהליגה (לואיס). הוא כבר נלחם באלן בעבר??? חחח שוב המם הזה שצ'אריזרד הוא לא דרקון! אבל נגיד לואיס הוא לא דמות שציפיתי שיש לה רקע שיורחב עליו בפרקים האלו... ואלן ניצח. כמובן. מאנון: "אלן, אתה נראה מרושע אבל אתה נחמד לצ'אריזרד. אתה רוצה להיות מאמן המגה התפתחות הכי חזק אז אתה נשמע כמו הבחור האידיאלי בשבילי". אלן: "ניסית לשבח או לבקר אותי? תחליטי." BRUTAL. ומאנון לכדה פלבהבה. ולמה אלן הציע לה להשתמש ברעל? אז הפוקימון שלוכדים יהיה עם רעל, ואז המסך ירעד כל חמישה צעדים... ולמי זה טוב... הנה הקטע של האליט 4 שראיתי כבר קודם. אז חבר אליט 4 מחלטר כמלצר? עד כדי כך רע להיות ספורטאי מקצוען בעולם הפוקימון? למרות שלמגה בלסטויז יש יותר תותחים מבלסטויז, לדעתי בלסטויז רגיל נראה מגניב יותר... והנה ההפסד היחיד של אלן על המסך.. חח זה מצחיק שפלר-דה-ליס מקריין את הפרקים האלו...
2. פרק בהואן, הא? ונראה שאלן בסופו של דבר נכנע לזה שמאנון תמשיך למעוד לידו לנצח... סטיבן 333>>>> אלן הוא כזה NO BULLSHIT. הוא רואה את האבן של סטיבן. "KEY STONE". סטיבן: "YOU HAVE ONE TOO". אלן: "BATTLE ME." מדהים. חח, אלן מצטט את האמרה הידועה שברגע שמבטים של מאמנים נפגשים מתחיל קרב. אוי אני שונא את זה. אוקיי אז סטיבן הסכים להילחם בו. אז זה יהיה ההפסד השני של סטיבן. אוקיי, אז הנה פוקימון שמגה מתפתח מחוץ לקאלוס. לא הבנתי את כל הBUZZ סביב זה קודם... וואו מטגרוס ריסק את צ'אריזרד על הר... הקרב נגמר ללא הכרעה כי פלר-דה-ליס התערב. וואט? החיוך הזה של פלר-דה-ליס כשהוא שואל את אלן מי זאת הילדה הזאת נותן לי את התחושה שהוא שואל את אלן מה האם הוא היה שובב קצת. אהא. אז ככה פלר-דה-ליס קנה את פלאטאן. הוא הסביר לו שפלאטאן עלול לפרסם את התוצאות, ואז אנשים ירצו להשתמש באנרגיה של מגה התפתחות למטרות רעות ויפגעו גם בפרופסור. ולכן אלן ערק לטובת פלר-דה-ליס כדי להגן על הפרופסור. אוקיי, נשמע אמין. ובתור בונוס גם נתן לו מגה-טבעת וצ'אריזרדנייט. הולי קראפ מגה ריקואזה? ARE YOU FUCKING FOR REALZ??? זה פוקימון ששבר את טבלת ה UBER או משהו. כן, מאנון טיפשה באופן חסר תקנה. מגהלית'? האם הם מתכוונים ל.... אני לא מבין. המדרגות פשוט מובילות להר גבוה יותר. לבטח אפשר להגיע לשם, עם, נגיד, מסוק? ולא בעזרת טקס עתיק שבו שתי אבני מגה מונחות על עמודים מיוחדים...? כן, הנה המגהלית'... כן, נראה שאין בעיה להגיע לשם עם מסוק. אבל כדי לעורר את האבן צריך את הטקס, כנראה. YUP. פתאום ריקואזה... OHI גראודון וקאיוגר.. מה אתם עושים? אז אני מניח שבדרך לשם היה ריקואזה כשאיריס ראתה אותו בסוף הספיישל שלה? HEH. אה, הנה הרגע שבו המגהלית' נעלם בפעם הראשונה. זה מה ששוטא אמר שסטיבן הזכיר. זה לא היה פריט היסטורי, אלא זה משהו שסטיבן ראה בעצמו. אוקיי, אז עכשיו משהו קורה בקנזומי = רסטברו. פלר-דה-ליס: "אל תתן לאלוף לצאת מקו הראייה שלך. הידע שלו יעזור לנו מאוד". מה קרה בפועל? סטיבן בא רכוב על מטגרוס והשמיד את צוות פלייר בעצמו. חה. ניבוי מוצלח מאוד. זה קרה במקביל לפרקים שבו הם פגשו את נהנה לראשונה? וואו, אז אלן היה מוכר עוד ממזמן...
3. יש הר געש ליד רסטברו? זה לא נשמע נכון. ההר געש הוא ליד העיר של פלנרי... זה לא כזה קרוב לרסטברו... וקוראים לזה הר הערובה! אני נזכר בהמון דבריםםםםם. טוב, זה פשוט SHAMELESS PROMOTION לORAS, נכון? זה כנראה יצא בערך באותו זמן? אז זה שקאיוגר וגראודון מתעוררים אומר שהעולם יושמד אם הם יגיעו למגהלית'. זה מה שבעצם פלר-דה-ליס מנסה לעשות. אז האסטרטגיה שלו אמורה להיות לנסות למנוע מסטיבן ואלן להצליח לעצור את זה... בואו נראה אם הוא יעמוד בזה... הטמפרטורה היא מעל 60 מעלות. אולי אל תעופו מעל הלבה? תעופו... ליד הלבה? ומאנון החליטה בכל זאת לעקוב אחריהם.. למה?? פלר-דה-ליס אומר לאלן להגן על האבן מפני הפוקימונים... שזה נראה הפוך מהמטרה שלו? אני לא מבין. טוב, זה לא שיש סיכוי לצ'ריזרד ומטגרוס נגד גראודון וקיוגר.. אני לא מבין למה מאנון חושבת שיש סיכוי שאלן יהיה בסדר במחסה הזה שהיא מצאה עבורו. אני מזכיר לכם שמדובר על קרח שהתגבש זמנית על פני ים. את צריכה להביא אותו למסוק. ו... הנה שוב המגהלית' הופיע. והנה מגה ריקואזה נזכר להופיע. אמלה מה זאת השואה הגרעינית הזאת שנוצרת בקרב ביניהם? אה. וככה צוות פלייר גנב את המגהלית'. מרשים מאוד. וואו מאנון זכתה להכרת תודה מאלן. אני במקום אלן הייתי מתאבד אם מאנון הייתה מצילה את החיים שלי. אוקיי, אבל אני עדיין לא מבין למה לא לתת לגראודון וקיוגר להשמיד את העולם, זאת התכנית שלו ממילא. או שהם ישמידו את העולם בדרך שבה הוא לא שולט אז זה לא טוב לא? הוא רוצה לשלוט על השמדת העולם? וזה שודר במקביל לפרק שבו נומייל התפתח לנומלגון.
פרק 4. טוב, מה שנשאר זה להבין איך הארימארון נשאב לתוך המגהלית'/נכנס לקומה/וואטבר ומה הקשר של פאקירה לכל זה. פלר-דה-ליס מקריין את עצמו בגוף שלישי. איזו יומרנות. אני לא מבין למה זאת הפתעה עבור פלאטן שסטיבן אלן ומאנון היו מעורבים בשיט ביחד. כלומר, הוא ראה בחדשות את אלן ליד רסטברו, והוא כנראה גם יודע שסטיבן היה שם, כי הוא סלב. אז מן הסתם הם היו מעורבים בדברים ביחד! אוקיי, אכן פאקירה מופיעה כאן, אבל למה היא משתפת פעולה עם צוות פלייר???? ואני לא מבין איך זה מקדם את המטרה של פלר-דה-ליס להיפטר מאלן אם הוא יפסיד. הוא צריך לאסוף את אנרגיית המגה התפתחות איכשהו... ומה וויבל מיוגיהו עושה כאן??? מגה צ'ריזרד נגד מגה וינוזור. אני לא מבין במה שונה מגה וינוזור מוינוזור רגיל. השם היפני של אלאקזם הוא פודין, שזה כמו הודיני. מגה אלאקזם LOOKS DOPE. איך מאנון יודעת שאלן מהמר על ציוד המגה התפתחות שלו? חשבתי שזה היה בינו לבין פלר-דה-ליס. כן, מאנון היא בערך סרנה של תחילת הסדרה, אבל אלן הוא לא אש. אז זה לא עובד. לול לצ'אירזרד: נראה שיש לך מה להגיד. צ'אריזרד נוהם וממשיך לקרב הבא. אז הוא אמר משהו או לא???? אוקיי, וככה הארימארון ייכנס לקומה. משהו שנשמע כמו זיגארד קורא לו... כן, הזיגארד של יוריקה נמצא שם. הארימארון עזר לו לברוח??? אה אוקיי. פשוט הניסוי שלהם התפוצץ. ואז הארימארון ספג את האנרגיה של הפיצוץ. וזה זמנית נתן לו כוח על כדי לעזור למלט את זיגארד, ולהיכנס לקומה. מגה פינסיר גם LOOKS DOPE. והנה פאקירה. ואלן יודע שהיא אליט פור. וופס הלהביור של מגה צ'ריזרד יהיה חסר תועלת. וואו פאקירה מתעללת באלן.. למה הוא עדיין תוקף עם להביור? ושוב מתקפת אש?? זה לא עוזר נגד האונדום! איך??? אבל FLASH FIRE בולם מתקפות אש! לא הבנתי מה קרה כאן. וואו זה בערך ההפסד היחיד של אליט 4 בסדרה. אחת האליט 4 מאונובה הפסידה, אבל זה היה בקרב נגד סינתיה, שיש לה דרגת בלתי מנוצחות גבוהה יותר. לא מבין למה אלן כל כך מבואס וזעוף מזה. כאילו זה באסה והכול אבל זה לא קשור אליו. והנה הרגע שבו פלר-דה-ליס מאכיל אותו בשקרים הלאה. טוב, עדיין לא ברורה המעורבות של פאקירה, כנראה שהיא פשוט חלק מצוות פלייר?
אוקיי, וזהו זה הסוף של מגה אבולושנס. מה חשבתי על זה? זה היה די בסדר. ענה על חלק מהשאלות. עדיין הסיפור עם המגהלית' והאגדיים של הואן לא היה הגיוני במיוחד, ולא קיבלתי תשובות בנוגע לפאקירה... אבל בהחלט ברור עכשיו מה מאנון קשור לעלילה ולמה סטיבן מבין כל האנשים הגיע פתאום בCLIMAX למחבוא של צוות פלייר. מאוד הגיוני עכשיו. אז סך הכל זה היה מועיל!
[B]זהו! בזה באמת סיימתי לצפות בפוקימון XY. להתראות![/B]ג€‹