[QUOTE=Expired;1513412]מגמת ירידה אולי[/QUOTE]
שים לב לתגובהה2 של אביזי.
Printable View
[QUOTE=Expired;1513412]מגמת ירידה אולי[/QUOTE]
שים לב לתגובהה2 של אביזי.
תודה. המגמה היא מלמעלה למטה, הבחירות האחרונות הן השורה האחרונה. כלומר, בכל בחירות יותר מצביעים לפיראטים, ואחוז המצביעים אליהם גם גדל. זה רק עניין של זמן.
אמשיך לבחור בבנט.
[QUOTE=ltay;1513441]אמשיך לבחור בבנט.[/QUOTE]
מתי שאני אבין אם בנט הוא דוס שהתחפש לחילוני או חילוני שהתחפש לדוס אני אדע אם להצביע לו או לא
הוא בובה של רבנים.
[QUOTE=Expired;1513442]מתי שאני אבין אם בנט הוא דוס שהתחפש לחילוני או חילוני שהתחפש לדוס אני אדע אם להצביע לו או לא[/QUOTE]
כיפה לא כיפה, הוא עושה את העבודה ולא מייחס חשיבות לכיפה של ראשו בשעת צרה.
[QUOTE=Amitlv;1513394]מה שבאמת הזוי פה זה שהגענו לפה כולם בערך בגיל10 - 14 ועכשיו מדברים פה כמו מבוגרים על בחירות...
לנושא הדיון,
אני הצבעתי בהתלה לכחול לבן אבל בבחירות האחרונות הצבעתי לישראל ביתינו.
אני לא מבין גדל מידי בפוליטיקה אבל שמתי לב לאנשי הרשימה במפלגה הזו שהם נאמנים לבחורים שלהם ולא מזגזגים כשזה נוח...[/QUOTE]
אההה בדיוק מה שחשבתי
[QUOTE=ltay;1513458]כיפה לא כיפה, הוא עושה את העבודה ולא מייחס חשיבות לכיפה של ראשו בשעת צרה.[/QUOTE]
חוץ מלהיות פופוליסט הוא לא עושה כזה הרבה. ויש לו אנשים במפלגה שאני לא מוכן לקבל
[QUOTE=Expired;1513465]חוץ מלהיות פופוליסט הוא לא עושה כזה הרבה. ויש לו אנשים במפלגה שאני לא מוכן לקבל[/QUOTE]
בכל מפלגה יש אנשים ככה ויש אנשים ככה. אני לא הדתי הכי גדול והייתי שמח שיהיה ראש ממשלה חילוני, אבל בנט פשוט טהור מבחינתי. בן אדם שנמצא שם לא עבור הכסף אלא בגלל אהבת המולדת.
יש לא עשרות מליוני דולרים שיושבים לו בחשבון הבנק ולמרות זאת הוא עובד מבוקר ועד לילה והכל למען האזרחים, מהקטן לגדול.
זו הסיבה שאמשיך לתמוך בו.
הנה עכשיו הוא סגר את ההפגנות ובכוונתו לנעול את המדינה לשנה. שיהיה לנו בהצלחה עם זה. חמור גרם.
[QUOTE=ltay;1513472]בכל מפלגה יש אנשים ככה ויש אנשים ככה. אני לא הדתי הכי גדול והייתי שמח שיהיה ראש ממשלה חילוני, אבל בנט פשוט טהור מבחינתי. בן אדם שנמצא שם לא עבור הכסף אלא בגלל אהבת המולדת.
יש לא עשרות מליוני דולרים שיושבים לו בחשבון הבנק ולמרות זאת הוא עובד מבוקר ועד לילה והכל למען האזרחים, מהקטן לגדול.
זו הסיבה שאמשיך לתמוך בו.[/QUOTE]
לדעתי אחת הסיבות העיקריות שבנט בפוליטיקה היא (כמו לפיד) שהחלום שלו זה להיות ראש ממשלה. לא יודע כמה מתוך זה זה אהבת המולדת אבל אני כן יודע שהוא פופוליסט חסר תקנה וכרגע חוץ מלבלבל תמוח הוא לא עושה יותר מידי. עסוק בתרגילים יחצניים וסרטונים ויראליים בפייסבוק.
[QUOTE=Hit Man;1513475]הנה עכשיו הוא סגר את ההפגנות ובכוונתו לנעול את המדינה לשנה. שיהיה לנו בהצלחה עם זה. חמור גרם.[/QUOTE]
את ההפגנות היה צריך לסגור לפני חודשיים, זה בדיחה שנתנו לבלאגן הזה לקרות מלחתחילה. המדינה לא תהיה נעולה לשנה די לחיות באשליות, אני מסכים שהמשבר מנוהל על הפנים אבל זה בעיקר בגלל שיש אופוזיציה וקואליציה בתוך הממשלה, ברור שאי אפשר לנהל ככה כלום.
אשליות שמתפרסמות בכל אתר חדשות:
[url]https://www.kikar.co.il/375461.html[/url]
כל הדיונים שלכם רק מוכיחים מחדש את מה שהיה ברור מזמן: הרעיון של שלטון מרכזי שמנהל אוכלוסייה של יותר משניים או שלושה אנשים זה חלום באפסמיה. די עם זה, זה לא עבד כבר במאה ה-19. המהפכה הצרפתית נכשלה. כל המבנה הזה חסר תקווה. צריך לפרק את הכל, וליצור אנרכיה ממוסדת.