יאפ.
גם אני לאורך עונה 3.5 הייתי בטוח שזה ארמין, כשהיה את הבן אדם הבלונדיני שחטף את כל הwarriors בליבריו, חשבתי שזה ארמין בהתחלה...
Printable View
יאפ.
גם אני לאורך עונה 3.5 הייתי בטוח שזה ארמין, כשהיה את הבן אדם הבלונדיני שחטף את כל הwarriors בליבריו, חשבתי שזה ארמין בהתחלה...
פרק 12: תזכירו לי מה בכלל קורה בסדרה הזאת? אה כן, המהנדסים היפנים בורחים על גבי ספינה לאי אחר שבו הם ינסו לבנות ספינה אחרת ואיתה אולי נוכל למצוא את ארן אחרי שליבריו כבר תשוטח תכנית גאונית! בואו נתחיל. אה, עוד פלאשבאקים. מההסתננות הראשונית שלהם לליבריו. כי זה מה שחסר לסדרה הזאת, עוד פלאשבאקים. כמובן שהנג'ה תהיה זאתי שתדע מה זאת מכונית ותהיה geek מזה. לול סצינת הגלידה מזכירה לי את הסצינה עם הגלידה בwonder woman. מה זה הליצן הקריפי הזה. כמובן שהגנב נראה כמו מוסלמי מזרח תיכוני כזה. לול levi. אני שם לב שלמיקאסה אין את הצעיף שלה בפלאשבאק הזה? איזו סצינה awkard עם המשפחה המזרח תיכונית הזאת. אוקיי עכשיו ברור איפה הפלאשבאק הזה נכנס מבחינת זמן. ועכשיו לאותו הפלאשבאק מקנדות המבט של ארן?? תזכירו לי למה היסטוריה רלוונטית? כי יש לה דם מלכותי? ו? למי אכפת? לול הפציעות שארן גרם לעצמו x.x מי רוצה לנחש מה עומד לקרות לצי הזה עם כל הספינות הגדולות שלו? וואו איזה הפתעה הייתי בטוח שהם יצליחו. הא, המשפט שארן אמר על טיטאנים משמש עכשיו נגד בני אדם. נפלא, אבל אנחנו כבר יודעים שארן=היטלר.
זהו, מסתבר שזה הכל לבינתיים? ושהעונה האחרונה בהחלט 2. סופי בלי שינויים. Docx. Pdf תעלה רק ב-2023?
איסיימה עושה צחוקים
אבל אביזי תן סיכום לעונה. סה"כ הייתה עונה מטריפה שהלכה עד הקצה והראמבלינג קיצוני ברמות... סיכום יהיה נחמדמד
אני לא יודע, העונה הייתה איטית מאוד. היו איזה שלושה פרקים שהיו מושפעים על סמים, ועד שמשהו התחיל לקרות בפרק האחרון העונה נגמרה. זה הותיר אותי מאוד מבולבל וריקני.
ראיתי אותה בבניג עם חברים וזה דווקא היה חוויה מטורפת בעיקר כי זה היה הפעם הראשונה מאז העונה הראשונה בשבילי שראיתי הכל בלי לדעת מה הולך לקרות מהמנגה
imagine שיש לך חברים >.>
אבל כן, אני מניח שזאת תהיה חווייה אחרת אם צופים הכל ברצף. זה פחות מעיק ככה.
אני בכל מקרה לא ידעתי מה יקרה באף שלב כי מה זה מנגה.
[B]העונה החרונה בהחלט סופי בלי שינויים pdf ל לשנות יותר די באמת נשבע שאחרון גרסה 2 פרק 1/2[/B]
פרק 1 - RUMBLING.
אז יש לנו פרק של שעה... השד יודע איזה שטויות יקרו הפעם. כמובן שאני כבר לא זוכר כלום. משהו שקשור לFOUNDING TITAN וערפו לארן את הראש. אה כן ארן הפך להיטלר והוא גורם לשואת כל האנושות. וואי הפרק נטען ממש לאט אצלי =\. אוקיי החלפתי שרת והורדתי איכות ועכשיו זה בסדר. וואי הארן המטורלל הזה. RIP אנושות. אה כן הם השתלטו על ספינה יפנית והם בדרך לעשות משהו איתה. מה שמיקאסה אומרת מזכיר לי את מה ששאלו את נארוטו לגבי סאסקה: האם אתה תהרוג את סאסקה אם זאת הדרך היחידה לעצור אותו? ונארוטו פשוט סירב להכיר בלגיטימיות של השאלה. כך גם מיקאסה. LEVI חיימשלי. אוי LEVI. אני מת עליו. TWO FINGERS IS ALL I NEED. אני לא מבינה למה כולם מתנהגים אליה בכזאת לבביות. הנג'י ו PIECK... השיחה הזאת בטח עוררה כמה אנשים אקראיים באינטרנט. A WILD FLOCH APPEARED. הנג'ייי לאאאא פליז תשרדי את הקרב הזה, איכשהו. חשבתי ש COLOSSAL TITANS פולטים אדים שמונעים מהODM להיתפס אליהם. לאא הנג'י נשרפתתתת. אוקיי, הצלחתם להמריא עם המטוס. עכשיו מה? אחת הדמויות האהובות עליי הנג'י, RIP.
פרק 2 - חוטאים.
רגע זיק עדיין חי? לא הבנתי. אני לא הבנתי כלום מהעונה הקודמת. JIYU JIYU JIYU JIYU. לכולם יש JIYU. כולם רואים בעצמם אשמים. משהו מתבשל שם עם אני, אבל לא הבנתי כל כך את מה שהילדים הסבירו לה. הוא זימן מתוכו את זיק כדי לזרוק עליהם אבנים וככה הוא הורס את כל צי ספינות האוויר של מרלי. אוניאנקופון ינחית את המטוס ההזה גם בלי דלק. החיילים במפקדה רואים את זה עם משקפת. איך כל האזרחים על הגבעה מבינים משהו ממה שהולך שם?
סוף פרק 1/2.