אני יותר מחכה לפרק הבא, כבל חייזרי שנלחם בדו קרב, זה נראי לי עוד לא היה בסדרה.
בדוק הבחורה הזאת היא נכדה או קרובת משפחה של מימי- אפילו החפיסות שלהם דומות!
Printable View
אני יותר מחכה לפרק הבא, כבל חייזרי שנלחם בדו קרב, זה נראי לי עוד לא היה בסדרה.
בדוק הבחורה הזאת היא נכדה או קרובת משפחה של מימי- אפילו החפיסות שלהם דומות!
[b]פרק 9[/b]
עיכוב של יום ביציאת הפרק...
המילים zubaochil neo נשמעות לי כמו משחק מילים על sainjoi neil מסבנס... כן, פשוט manya מכריזה שהקרב הבא הוא מאנאבו נגד כלב. אוקיי? ולא פספסתי את זה שהשם של הכלב הוא המילה ל"בית קברות". יוחי קצת מפספס את הנקודה... Wtf... הם משכנעים את הציבור שמדובר באחיזת עיניים כדי שהם לא יפחדו... איזה stakes הגיוניים לדו קרב הזה... דיייי עם ההסבר פשוט דיייי עם זה דייייי. מדברים על הsogetsu style... אוקיי... אבל לא רואים את סוגטסו גקוטו... וגם אלו שצועקים עליו לא נראים כמו גקוטו או רנזה או רינוסקה... קצת מגוחך הטכניקות התנקשות של כלבים האלו... כל הכבוד למאנאבו. אה כן, ראינו את הסצינה הזאת בפרק הקודם. ופתאום, צ'ופהברו מופיע ועושה טיגוע.
פרק בסדר.
בפרק הבא:
[spoiler]
עוד משהו קריפי עם כבשים.
[/spoiler]
הגיון שזה שאנחנו בטלוויזיה אז הכל יכול לקרות - הרג אותי.
הפרק מסביר לנו שלא כולם יודעים שחייזרים קיימים.
Lol כן זה שחייזרים חטפו לך את הכלב זה הסבר הכי הגיוני שיכולת לחשוב עליו?
[b]פרק 10[/b]
אוקיי יש לנו את צ'ופהברו. הוא נשמע כמו מר. שטן, "זאת רק אשליה אופטית!" ברור שלבוצ'י נגמרה האנרגיה בדיוק ברגע הנכון. מעניין אם הפעם יודיאס יבין שצ'ופהברו לא חבר שלו? מה לעזאזל קורה פה. ואיכשהו הearthdamar מופיע... לול טלפון חוגה בשירות mik, עוד tribute לסבנס. אכן, המצב הזה אינו לא חוקי. מצד שני, זה שמג-צ'אן תוקפת אותו במציאות לא פוגע בנקודות החיים שלו, אז זה לא באמת נחשב רמאות. חה, מכיוון שהמפלצת היא אמנזיה, אז זה הגיוני שהאפקט שלה מערב לשים קלף בתחתית החפישה, כי כאילו "שוכחים" ממנו עד סוף הדו קרב... קוואי-טרו וזוויג'ו גורמים לזה להישמע מאיים.
אוקיי אז אם לא הייתי מכיר את סבנס הייתי אומר שפה דברים מתחילים להפוך למעניינים יותר, אבל אני די בטוח שבעוד 3 פרקים יהיה לזה פתרון טיפשי ומגוחך. אבל אני רוצה להיות מופתע.
בפרק הבא:
[spoiler]
אני לא מצליח לתת אמ;לק לפרק מהתקציר. זה טוב או רע?
[/spoiler]
[b]פרק 11[/b]
אז יודיאס ממש בצרות מאז הדו קרב. לא ברור למה צ'ופהטרו מקבל יחס כל כך חם... הוא כן עשה דברים לא חוקיים ומעמד ה"חייזר הטוב" שלו נשלל. מינוס 1888 מעלות, אוקיי. למההה??? למה ללמד אותו rush duel מ-0???? לא עשינו את זה כל פרק בינתיים???? דייייי להסביר לנו חוקיםםםםםם דיייי עם זהההה אני מדלג קדימה קצת כי זה ממש לא מעניין אף אחד. אוקיי סיימנו את זה, עכשיו צופים בהקלטה של יוחי נגד יואמו. אולי ה-mik מוצאים אותו..? מאניה פשוט נישאת על ידי קירישמה... Wtf. אז mik רדפו אחרי קוואיטלו, ויודיאס מצא שוב את האמונות התפלות. ומצאנו את זוויג'ו.
פרק די מעפן. אני לא יכול לנסח את זה אחרת.
בפרק הבא:
[spoiler]
זוויג'ו נגד יודיאס. אולי סוף סוף נקבל משהו טוב מהסדרה הזאת.
[/spoiler]
פרק בלי דו קרב זה פרק משעמם.
פרק 12.
הפרק הכי מעניין שהיה עד כה.
נחמד אז זווישו גם משתמש בחפיסת גלאקסי.
אכן נקראה שהארכ מסתיים בפרק הבא.
סוף סוף הגעתי לצפות בפרק.
אוקיי אז דו קרב בין זוויג'ו ויודאיס, הגיע הזמן. אז זוויג'ו משתמש בearthdamaer... למה צריך את הפינת בישול געג הזאת. למה. ועכשיו הומור שירותים מצד יוחי. אוף. ועכשיו הם שוב משחקים את אותו משחק שהם כבר עשו עם דברים שבטלויזיה הם לא אמיתיים, בסדר הבנו... הם מדברים יותר מדי. אנחנו רואים את הצורה האמיתית של החייזרית אגדות האורבניות... אסאנה!
אוקיי זה היה יכול להיות פרק נחמד אם הם היו מצליחים לייצר יותר מתח ולא לאבד אותו כל שנייה... עדיין, זה טיפה יותר מעניין מהזבל שהיה עד כה.
בפרק הבא:
[spoiler]
ממשיכים עם הדו קרב, כמובן.
[/spoiler]
[B]פרק 13
[/B]ג€‹היה אחלה פרק, הנה נגמר הארכ הראשון.
[b]פרק 13[/b]
הקרב בין יודיאס וזויג'ו ממשיך. זויג'ו השתלב עם המפלצת שלו, כן. כולם נהיים מזוהמים מearthdamar. אני מקווה שיוחי מת באמת הפעם. זויג'ו ממש משחק על הקרב בין האופל לאור. ממש מעצבן אותי שיודיאס כל הזמן אומר בכמה חיים הוא נפגע כל פעם שהוא נפגע. מכונת חפירה? הדמות של asana עושה משהו? יוחי משתלט על זויג'ו מבפנים, איכשהו. ויודיאס היה מוכן להקריב את יוחי כדי לנצח... ומה התוצאה? וזה שהסוכנים של mik יודעים רק לומר "capture" זה קצת מעצבן. נראה שיוחי התאושש. כל כך הרבה שאלות.
נראה שמאנבו או טוב מדי או גרוע מדי במה שהוא עושה.
זה היה פרק סביר.
בפרק הבא:
[spoiler]
the client, london נשמע כמו הסרט "המטרה: לונדון", לא ברור.
[/spoiler]
פרק 14.
אז הם בסוף לא נוסעים ללונדון , אלה שם המשפחה של האמרגן זה לונדון- אחלה עטייה.
פרק נחמד.
אז מתחיל ארק חדש. לא הבנתי מה קרה לפני הפתיח. עכשיו יודיאס הוא הבוס של יוחי? אוקיי. זה לא שיש להם באמת חברה. משהו משהו על תרבות העבודה ביפן. אז מישהי נעלמה באזור שקשור לחייזרים. גליינט לא רוצה שהם ילכו לשם... דו קרב בין קירשימה לונדון לגליינט?? Wtf. אה קוראים לו טזקי גלייקסון. כן, הם החליטו פשוט לשנות את כל הדמויות מסבנס. מוזר מאוד. Wtf לונדון מזמן שלוש מפלצות במצב הגנה... אגב שוב חשוב לציין שגליינט בצד שמאל בדו הקרב הזה, כלומר הוא "הצד הרע" בקרב הזה. עוד רגע של tutorial... אוף. ובינתיים הם ברחו בזמן שכולם עסוקים בדו קרב. התוצאה עדיין קצת מסקרנת, אני מניח. ובסוף לונדון ניצח. הם מחפשים אחרי מישהי בשם גוהא... מעניין.
אוקיי זה היה פרק בסדר מינוס. די משעמם.
בפרק הבא:
[spoiler]
לא הבנתי כלום חוץ מזה שיש קרנפים עם סוודרים.
[/spoiler]
פרק 15
הארכ החדש מתחיל להיות מעניין.
פשש אשכרה ריטול בפרק.
נחמד שעשו הקדשה ליצור יוגי הו שנפטר לאחרונה.
פתיח לא ברור כל כך. אוקיי אז מסתבר שיש מקום שפשוט... מלא בחייזרים, במרחק נסיעה ברכבת התחתית מערים נורמליות. לא ברור. יואמו יוצאת מגדרה. האחים ג'רזי שהם פרות-שטניות נראים מגוחכים למדי. נראה שולגיר הוא מקום מרכזי בגלקסיה שכולם מכירים. טוב לדעת. יואמו מריחה הזדמנויות כל הזמן. אני לא מבין, יש דמות בסדרה הזאת שמדברת.. בלי טיקים לשוניים? שפשוט אומרת משפטים קוהרנטיים? עד עכשיו לא נתקלתי באחת כזאת, אולי יואמו. לול cannon soldier, איזה נוסטלגיה. אה אבל זה עובד רק once per turn? בוז, cannon soldier og יכול לעשות את זה כמה שאתה רק רוצה... אני מניח שככה זה יותר הגיוני ב rush duel. יש לו קלף כמו sword and shield... הבן אדם הזה הוא גרסה מעוותת של ג'ואי! אה זה לא sword and shield זה בטח הקלף ritual. ו-penguin soldier! אלוהים אדירים. Yup penguin soldier קלאסי.לול black luster soldier... אוקיי זה לא באמת ritual... לול היה לו misplay. אוקיי יופי עוד דו קרב סטנדרטי של יודיאס. סגירת מעגל מתחילת הפרק, אבל אולי זה לא שטויות.
בפרק הבא:
[spoiler]
משהו עם רוחות ואמבטיה. כרגיל מוזר.
[/spoiler]
rip מר. קאזוקי טקהאשי. תודה לך על השירות שלך לאנושות.
[B]פרק 16
[/B]אתה רגיל לראות חייזרים אבל עדיין מפחד מרוחות רפאים?