[B]פרק 7.
[/B]כרגיל אחלה פרק, כרגע האנימה לא מאכזבת.
מגניב יש להם אפלקיציה משלהם, והיוטיברית היא חברת צוות שלהם- אחלה טוויסט.
קפטן פיקאצ'ו כזה באדאס!
המפה שדוט ציירה לא דומה למחוז פאלדיה!
Printable View
[B]פרק 7.
[/B]כרגיל אחלה פרק, כרגע האנימה לא מאכזבת.
מגניב יש להם אפלקיציה משלהם, והיוטיברית היא חברת צוות שלהם- אחלה טוויסט.
קפטן פיקאצ'ו כזה באדאס!
המפה שדוט ציירה לא דומה למחוז פאלדיה!
[b]פרק 8[/b]
משהו חשוד בין פריד והבחור הגדול המבשל.. אה הם סתם אוכלים מתוקים. כולם עלו עליהם בכל מקרה. דוט וחוסר העניין שלה באוכל קוסם לי. והעניין עם לימודים online לא מפסיק לבדר אותי. כמובן שליקו מעדיפה להתבודד בספינה עם הפוקימונים כי היא לא משהו עם בני אדם או משהו. יש שם מאק צבעוני משהו. אני מחבב את ליקו. גם הזקן בלי העיניים מקסימם בעיניי. וואו ליקו כל כך clueless אני מת על זה. ואני גם מחבב את דוט. נוכל בחנות מזדמנת ברחוב.. כמה קלאסי. לול כמובן שליקו תשאל את דוט לגבי דוט. תשובה שאש קאצ'ם יעמוד מאחוריה. הכל זה כמו קרב פוקימונים. רוי נגד ספירו. זה תמיד ספירו. Exp מנצחון בקרבות. קלאסי. הדרך הכי חשוב בעולם זה מתוקים. אל תשכחו את זה. והנה הם הגיעו לפלדאה.
בפרק הבא:
[spoiler]
עושים דברים בפלדאה.
[/spoiler]
פרק די משעמם, נו טוב שבוע פאלדיה.
[b]פרק 9
[/b]עוד פרק טוב, צפוי שליקו לא באמת תעזוב, הרי היא הדמות הראשית.
אשכרה ליקו גרסה בבית של השחקן של פוקימון s/v יפה פאלדיה נראת באנימה כמו במשחקים.
מעניין מתי נזכה לראות את אמא של ליקו?
נראה שדוט לא מנקה את החליפה שלה לעתים תכופות במיוחד. מצד אחד פריד הוא the ace הקשוח שלהם ששומר על המשימה ומצד שני הוא goofball חסר מודעות למציאות. זה נחמד. פוקימון שהוא גם אופנוע wtf. שוב הפרק בקושי עושה buffer... אני לא מבין למה ליקו מצוברחת כל כך, זה המסע שלה עם הrising volteccer אבל היא בת 10 ויש לה את הכל מלפניה.. כמו קוהארו, גם לליקו יש פוקימון כלב צהוב בבית. אבא שלה צייר. וליקו כבר יודעת לעצור את אבא שלה כשהוא רץ עם צבע עליו. לנסוע מפלדאה לקנטו כל יום לבית ספר? מה אבא שלה מעשן. אני שונא כשדמויות עסוקות בלהיות עצובות ודרמטיות ולכן לא מדברות ואז אף אחד לא מבין שום דבר. אני קצת לא מבין את הפואנטה של המסע הזה להחזיר את ליקו הביתה אם היא בכלל לא מעוניינת בזה. יש כל כך הרבה דברים לא ברורים. כאילו, הם לא יכלו לדבר עם אמא של ליקו ולהסביר לה את המצב ולבדוק אם ההוראות עדיין רלוונטיות? כל כך הרבה שאלות. לול ליקו ראתה את החליפת נידורן. טורוסים שחורים. פוקימון אקראי גונב דברים. כמה קלאסי. הסבתא של ליקו זאת כנראה הדמות הכי חשובה בסדרה. ועכשיו הם פשוט רודפים אחרי שמועות טיפשיות של "שמעתי חבר שראה משהו". אז האם המשימה הושלמה או לא...?
אוקיי, מקווה שמתחילים לקרות דברים יותר מעניינים עכשיו.
בפרק הבא:
[spoiler]
משהו שקורה בעיר bowl. עם פוקימוני עשב
[/spoiler]
[B]פרק 10
[/B]
היה אחלה פרק שדי נאמן למשחקים, יפה נאמו אלופה גם באנימה כמו במשחקים למרות שכרגע לא נראת מאמנת חזקה.
הנה רוי נלחם בקרב המכון הראשון שלו, זה היה עצוב אם הוא היה מנצח אותו, למזלינו זה לא קרה. לפחות הוגטאר למד מתקפה ולמדנו על תופעת הטרה.
נו טוב אולי בעתיד רוי יאתגר עוד מאמני מכון.
עוד מטורף שאומר ש"דברים הם explosion"? האם זה אתה, deidara? נו, המשפט הקלאסי when traininers eyes meet it's time to battle - זה משפט עוד מהמשחקים הראשונים. זאת האלופה של פלאדיה? נראית די... גנרית. אני אוהב את זה שליקו ממשיכה להתנהג באופי שלה גם אם אנחנו שומעים פחות מונולוגים פנימיים שלה. וקולזה נראה פריק בטירוף. פוקימון שמשפריץ cheerful oil? בחייכם פוקימון, אפילו אני קולט את ה innuendo הזה. כן, קולזה חולה נפש. קשה. מה הסיכוי שהבן אדם יפסל ריקואזה שחור, ואז יראה אחד במציאות. זה כל כך אקראי. מנגינת מכון. כל הפרק הזה כל כך אקראי. סודוודו נגד הוגטור. לול "this pokemon is obviously a grass type". משמתשים בsubstitue באנימה! לא זוכר את זה מהעבר. וואלה, קולזה ממש טרול. הוגטור למד מהלך חדש. הוא הפך למצב תכשיט! וקולזה ניצח. מה שהיה די צפוי. איזה קרב הזוי. הפעם נמו נותנת את התקציר tutorial של הפרק, ולא דוט. יש משהו ענקי ביער.
פרק סבבה.
בפרק הבא:
[spoiler]
נראה שנטפל בדבר הענקי הזה שיש ביער.
[/spoiler]
[b]פרק 11.
[/b]פרק נחמד, למרות שהרגיש טיפה פילרי.
ליקו עדין לא מבינה דוט זה היוטיברית שהיא מעריצה.
נחמד קיבלנו קצת סיפור רקע על מולי.
אני די בטוח שolive לא אמורה להיות בגובה כזה, יש מצב שעשתה דינאמקס?
ליקו קצת מטומטמת הא. נמו מלווה אותם ליער, משום מה. והיער כולו נשרף. #משבראקלים. אה היא רק הובילה אותם ליער, אבל לא תטייל איתם. היי, זה כמו הפואמה של ה third hokage, שכשהעלה רוקד אז הוא עולה באש, אבל בסופו של דבר העלים גדלים מחדש. דוט היא אחיינית של מורדוק? ידענו את זה? ואמא של ליקו מורה. גם את זה לא נראה לי שידענו. עוד בת קלאסית בפוקימון שלא יודעת מה לעשות עם עצמה... אני מזדהה עם מולי. גם אני אף פעם לא חשבתי, פשוט עשיתי מתמטיקה וזה מה שאני עושה עד היום. החלק עם הפלאשבק על מולי ומרכז פוקימונים קצת נדפק? משהו בוידיאו? מולי קצת מזכירה אחות ג'וי באמת. לקטוף פירות יער, מה אנחנו בהמות.. טוב שמצאת את כל הגרגירי האורן האלו, אני מניח. קקניה פראי הופיע. לול מולי לוקחת את קול הרופא התקיף שלה שהוא מספיק כדי להרגיע פוקימונים פראיים. This is not a moon, it's the death star! האם אתה *מרגיש* שיש לך יותר סוג עם ההוגטור הפצפון שלך נגד האוליבה הענקי הזה, רוי..? כן, החיסרון בלהיות ענקי הוא שקל להפיל אותך, אני מניח. אוקיי אז מה נסגר עם זה שיש פוקימון כל כך ענקי.
פרק... בסדר.
בפרק הבא:
[spoiler]
ממשיכים לתפעל את היער הזה ונקבל עוד פוכדור עתיק. אז אני מניח שנקבל תשובה חלקית לשאלה ששאלתי בסוף.
[/spoiler]
[b]פרק 12
[/b]פרק נחמד, התקדמנו קצת עם lore של הסדרה, אז יש עוד 4 פוכדורים עתיקים שצריך למצוא.
יאלה עכשיו זזים למחוז גאלר.
מסיבה לא ידועה האנימה בהספקה עד 14 ליולי.
[b]פרק 12[/b]
אה כן יש דבר כזה משבר אקלים. מה לעשות, שואלת ליקו? שום דבר, כי בני אדם לא יכולים לתקן את הטבע. ליקו לא מסכימה איתי, מסתבר. לטעת יער זאת לא עבודה לאדם אחד לאחר צהריים אחד. אני לא מבין, אם הם אוספים את כל הפירות מהיער, אז זה יפגע ביער עצמו, לא? אני לא אוהב את זה. אה, קלאסי, פוקימון חשמלי סורר מפיל את הקליטה באזור שלם. פוקימונים לא אמורים להיות חזקים כל כך. והביאו לשם את לנדאו. סוף סוף נראה אותו עושה משהו. וכך זורעים יער ארבעה אנשים באחר צהריים אחד. כן, אני לא אוהב סיפורים כאלה. זה מציג את העולם בצורה פשטנית מדי. אה, משהו עם התליון של ליקו. הוא הפך לפוקימון! אוקיי, לא ברור מה קרה, אבל קיבלנו הצצה לגבי עוד משהו במיתוס של העולם הזה. אז האוליבה הגדול יילך איתם, משום מה. מישהו עם אמבריאון צופה בהם. פיקאצ'ו קורא ספר לול. מי זאת lucca ומה היא קשורה. למדנו עוד כמה שמות, lucis וששת הגיבורים... הממ אני חושב שהמילים שנאמרות בסיפור חשובות
galloping across the land
breaking through the walls
racing through the sky
helaing wounds
crossing seas
אני חושב שזה מרמז על עוד פוקימונים שנפגוש שיהיו עם הפוכדורים העתיקים. וכן, הם עושים את היקשור שעשיתי, ש healing wounds זה האוליבה. אוקיי, כן, מה שעליתי עליו היה די מובן מאליו ונאמר מיד. אה לוקה היא אמא של ליקו. והתליון הוא של אמא של לוקה. וסבתא של ליקו היא מגאלאר? אוקיי, לוקה בבירור מבינה מה הולך פה, והיא גם זאת שלימדה את פריד? לא ברור. וליקו רוצה לפגוש את סבתא שלה. אז הלאה לגאלאר אנחנו הולכים. אוקיי, קיבלנו עוד dump אדיר של שאלות לסלסלת השאלות שלנו, מעט מאוד תשובות. המגנטון היה של האיש עם האמבריאון.
טוב, זה היה פרק טוב מבחינת בניית עולם.
בפרק הבא:
[spoiler]
בעיות עם הספינה - האם הן נגרמות על ידי מר. אמבריאון?
[/spoiler]
[b]פרק 13[/b]
פרק רבע ריקאפ, אז הם עדיין תקועים בפאלדיה.
נחמד הם עושים פיקניק ומכינים סנוידיצ'יבים בדיוק כמו במשחקים.
יש לי תחושה שרוי יתפוס את הקאידן בפרק הבא.
ליקו עדיין לא מבינה את זהותה האמיתית של דוט :o, אז שאר חברי הצוות חוץ מרוי יודעים על זהותה האמיתית.
שמישהו יזכיר לי מה קורה בסדרה הזאת?
אה כן, יש adventurer מפורסם שהיו לו פוקימונים עתיקים. ופגשנו את העץ. אוליביה. אז יש תקלה בספינה, ומסתבר שגברת טכנאית בנתה אותה בעצמה סוג של. אז היום יש פיקניק. הזקן... היה לו שם יהודי. לנדאו? כן, לנדאו. איזו התרגשות מסנדוויצ'ים... אלוהים אדירים, הבנאליות. מה לעזאזל זה הסנדוויץ' של רוי... איזו התרגשות והתעמקות בסנדוויצ'ים... זה כל כך בנאלי... כן כן ליקו יש לך ניהואואהא. כן כן ועכשי וזכרונות של רוי. אוקיי זה פרק משעמם. אני קצת אדלג קדימה. אוריו, קוראים לה אוריו לטכנאית.. אני אשכח את זה בעוד דקה. איזשהו פוקימון פראי גונב להם אוכל..קוראים לזה קאידן. הוא משתמש בשירה של הוגטור?? מה לעזאזל. קאידן גנב את כל האוכל בסוף חהחה. Tutorial pop up של דוט על פיקניק... אבל היא לא יודעת מה להסביר. לגיטימי. מי היה מאמין שפרק בפוקוימון יתמקד בהיבטים הפילוסופיים של סנדוויצ'ים. מה נסגר. ליקו עדיין לא הבינה שדוט זאת גורומין. ליקו ממש מטומטמת מה. אבל מה רוי עושה כל הזמן הזה??? הנה הוא. רוי הוא בעצמו מוח ציפור. אוי לא, איש עם אמבירואן ומגנטון מצא אותם. יותר ממגנטון אחד...
אוקיי רוב הפרק הזה היה די מעפן, אבל הסוף אולי מבטיח. בנושא של היטמן אמרתי שיש לי סבלנות לתת לסדרה הזאת, אבל אחרי 3 שבועות של הפסקה, זה מה שהם באו איתו? טיפה מאכזב.
בפרק הבא:
[spoiler]
נראה שנעסוק בשתי עלילות - בקאידן שמנסה לעוף ובפריד שנלחם במגנטון. פריד עדיין לא ניצח אף אחד בסדרה הזאת, זה קצת מאכזב.
[/spoiler]
[B]פרק 14
[/B]פרק נחמד שמאוז הכזיר לי את האווירה בפרקים עם אש.
הנה רוי תפס את קאידן ואף לימד אותו לעוץ על הדרך!
נחמד שצאריזארד של פריד יכול לעשות טרה.
בקצב שהפרקים הולכים, נראה לי שהם יגיעו לגאלר רק באיזה פרק 30:what:
אה כן עומד לקרות משהו מעניין עם בחור עם אמבריאון או משהו. אה כן מגנטונים עושים להם הפרעה חשמלית. לשם שינוי הדבורה היא ווספקווין ולא בידריל! איזה חידוש מרענן. תעשה אחד ועוד אחד רוי, למה נראה לך שהוא לא עף עם כולם?? אוקיי רוי הוא טיפש כמו אש. שמנסה ללמוד מהלכים עם הפוקימונים שלו, אפילו שזה לא הגיוני שהוא יבצע אותם. ליקו ממשיכה להיות סתומה כמו נעל. לשלוט בפוקימונים מרחוק עם מיקרו-מקירופון שמודבק עליהם - גאוני! אולי פריד צריך להוציא עוד פוקימון... ולהראות לנו את המיומנות האמיתית שלו. אוקיי יש לו עוד משהו מתחת לשרוול - מגה התפתחות! אה לא, ברור שלא, זה להפוך לסוג תכשיט. אבל זה היה מגניב אם היו משתמשים בטכניקות של המחוזות הקודמים, כמו שהיה בעונה האחרונה של אש, שהיה גם מגה, גם z move וגם daimax. שתכלס זאת גם בעיה שיוגיהו סובלת ממנה בצורה כזאת או אחרת. והוא יכול גם לשגר אותם חזרה הביתה. פריד לא מספר להם על המארב. לנדו ה-500 iq עושה את תנועת הדיג גם ללא חקה. אז התשובה לשאלה של רוי - איך צוברים ביטחון? מהצלחות חלקיות. זה משפט נכון. ממש אמין שליקו מקבלת פרסומת על מה שבדיוק חסר לה. והיא אפילו לא חשודת שזאת מלכודת... היה מצחיק עם קאידן היה נתקע על הצריח הזה ומפחד לרדת והיה נתקע שם עד סוף חייו. רוי לכד את קאידן. כן, כל כך ברור שזאת מלכודת... כל הכבוד לבחור עם האמבריאון.
זה טוב שפריד קיבל קצת קרדיט והצליח לנצח מישהו בקרב. טוב שהבחור הרע הצליח לעשות משהו. וטוב לרוי שלכד פוקימון. כן, בסך הכל פרק לא רע לכולם.
בפרק הבא:
[spoiler]
נראה שליקו לא תהיה במצב מדהים ואולי הם יבינו מה קרה לה.
[/spoiler]