לא כתוב בשום מקום שאסור לשים ספריטים,אבל בספרים רציניים אתה אף פעם לא רואה תמונות, לא בראש פרק אולי.
כל הקטע בסיפור הוא שאתה יכול ללכת רחוק עם הדימיון-
הספריט תוקע את זה והורס את מהות הסיפור\:
רוצה סיפור ספיריטים?
לך תעשה אנימציה.
Printable View
לא כתוב בשום מקום שאסור לשים ספריטים,אבל בספרים רציניים אתה אף פעם לא רואה תמונות, לא בראש פרק אולי.
כל הקטע בסיפור הוא שאתה יכול ללכת רחוק עם הדימיון-
הספריט תוקע את זה והורס את מהות הסיפור\:
רוצה סיפור ספיריטים?
לך תעשה אנימציה.
הוספתי פרק חדש! כולם לקרוא!
אמ ... עוד יותר תיאורים והארכת הפרקים יפיק יופי של סיפור , שוב , הכל קורה מהר מדי !
תנסה להאריך את הקרבות - זה עניין חשוב ! תנסה לפשט את זה בכך שתנסה לתאר את המתקפה למשל :
"סנטרט עמד על ארבעת רגליו הקטנות,יישר את אוזניו , עצם את עיניו ולאחר כחצי דקה של עיקוב זנבו של סנטרט זהר בצבע כסף מתכתי . סנטרט פקח את עיניו וצעק צעקה מקפיאת דם וחותכת חוטי מחשבה : "סנטרטטטטטטטטטטטטט ! " הזנב הוצלף וחבטה עזה פגעה בצ'ימצ'אר ! צ'ימצ'אר החלוש החל לקום בכשילה על רגליו האחוריות בעלות הפרווה הכתומה בצבע אש אך לא הספיקה נחישותו והוא נפל על הרצפה הלבנה המרוצפת של מרכז הפוקימונים "
זה היה כמובן רק לדוגמא , ראית איך הקרב הקטן שאתה כתבת יכול להפוך לקרבר מאד מאד ארוך וסיפורי ? זה כמובן יתבל את הסיפור , עלילה יפה . תמשיך - אל תתיאש מהתגובות רק ממש אותן וככה הסיפור יקבל תבנית ועלילה טובה !
זה סיפור ממש טוב וממש מגניב, יחסית למתחיל אתה מצוין, אני לא חושב שאני יוכל להגיע למצב כזה של סיפור! :D
לאט לאט הפרקים שלך משתפרים :] כל הכבוד
תודה רבה לכולכם! עזרתם לי לדעת שאפשר להמשיך בסיפור!
הוספתי פרק חדש, כולם מוזמנים לקרוא!
הפרק החדש ממש טוב! אני מקווה שתצליח ללכוד עוד!
איפה הוא?
מחר אני מוסיף פרק נוסף!
אוקיי
גיא 867 - עברת על חוק התגובה הבונה ועל חוק הדאבלים.
אזהר מילולית. עוד עברה על אחד מהחוקים ותענש.
הפרקקים קצרים מידי.
תאריך אותם.
לפחות כתבת את הסיפור כמו שצריך.